Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Prawda w oczy kole? :cool3:

A witam, witam ;):razz:no wiesz ...my niewinne

[quote name='Magda-Amir']:evil_lol: :evil_lol: bardzo soczyśście :cool3: hihi:eviltong:bardzo bardzo

[quote name='clockwork']witanko na dobranoc :multi::multi::multi::multi:witanko

i drzewko

Posted

[quote name='clockwork']witanko na dobranoc :multi:
.......................raczej na dzień dobry.........PAŃSTWUUUUUUUUUUUUUU

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:czy ktos zauwazył :mad:że dałam aż 2 nowe zdjecia Ozzulka:loveu::loveu::loveu:

.............................a widziałam :cool3::eviltong: tym razem niezboczone:diabloti:

Posted

Witaj Ala! :multi:
Te zdjęcia Klockowej z Ozzulkiem..... Kkkurcze, nie boisz się, że Ci psa zje? :crazyeye:
Albo wessa całkiem.... :crazyeye:
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Natomiast sam Ozzulek, którego dwie nowe fotki zauważyłam jak najbardziej :cool3: jest śliczny, jak..... jak.... no jak..... Ozzulek :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Basia_Sz']Witaj Ala! :multi:
Te zdjęcia Klockowej z Ozzulkiem..... Kkkurcze, nie boisz się, że Ci psa zje? :crazyeye:
Albo wessa całkiem.... :crazyeye:
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Natomiast sam Ozzulek, którego dwie nowe fotki zauważyłam jak najbardziej :cool3: jest śliczny, jak..... jak.... no jak..... Ozzulek :loveu::loveu::loveu:

eee... no już nie przesadzaj... wylizałam go ino, podgryzłam gardziel, wyszarpałam uchi... zbytnio przy tym nie ucierpiał :cool1:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:czy ktos zauwazył :mad:że dałam aż 2 nowe zdjecia Ozzulka:loveu::loveu::loveu:
JA ZAUWAŻYŁAM , TYLKO ZASTANAWIAM SIĘ PO CO:hmmmm: . JAK SĄ FOTKI TO NIE MA GADKI I NUDĄ ZAWIEWA:ices_bla:. WITAM CIĘ ALU PRAWIE WEEKENDOWO:multi: . ZAGLĄDAM TU ZZA WINKLA, ALE TU JAKOŚ NIENORMALNIE CICHO:razz:

Posted

:multi::multi::multi:witam piątkowo ......
obiecuję że już was fotami zamęczać nie będę :diabloti:jednak dziękuję tym co je zauwazyli:evil_lol: