Alicja Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Prawda w oczy kole? :cool3: A witam, witam ;):razz:no wiesz ...my niewinne [quote name='Magda-Amir']:evil_lol: :evil_lol: bardzo soczyśście :cool3: hihi:eviltong:bardzo bardzo [quote name='clockwork']witanko na dobranoc :multi::multi::multi::multi:witanko i drzewko Quote
Paula Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 :loveu: Klockowa, jaką masz małą głowę :evil_lol: Dobry wieczorek Ala :multi: Quote
clockwork Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 [quote name='paula_z'] :loveu: Klockowa, jaką masz małą głowę :evil_lol: Dobry wieczorek Ala :multi: no bo po co mi większa jak tam pusto....:roll: Quote
Alicja Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 :razz:czy ktos zauwazył :mad:że dałam aż 2 nowe zdjecia Ozzulka:loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:czy ktos zauwazył :mad:że dałam aż 2 nowe zdjecia Ozzulka:loveu::loveu::loveu: gdzie?? ja nie widziałam... :diabloti: Quote
Alicja Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 [quote name='clockwork']gdzie?? ja nie widziałam... :diabloti::diabloti:okular pożyczyć:razz: Quote
Alicja Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 [quote name='malawaszka']tak zauwazyłam ja :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:wiedziałam ze na ciebie mogę liczyć;):diabloti: Quote
malawaszka Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:wiedziałam ze na ciebie mogę liczyć;):diabloti: to jak będzie z tym biletem - kupisz też dla mnie od razu??? :razz::evil_lol: Quote
Alicja Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 [quote name='malawaszka']to jak będzie z tym biletem - kupisz też dla mnie od razu??? :razz::evil_lol::cool1:jutro zapraszam na gg;) Quote
Alicja Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 [quote name='Vectra']widziałam fotki wczoraj :diabloti::mad:tych 2 wczoraj nie było:diabloti: Quote
malawaszka Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:cool1:jutro zapraszam na gg;) dopsz - jak zdążę między pobytem na wichurze, pracą a piątkowym wychodnym :mdleje: Quote
BeaC Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 [quote name='clockwork']witanko na dobranoc :multi: .......................raczej na dzień dobry.........PAŃSTWUUUUUUUUUUUUUU [quote name='Alicjarydzewska']:razz:czy ktos zauwazył :mad:że dałam aż 2 nowe zdjecia Ozzulka:loveu::loveu::loveu: .............................a widziałam :cool3::eviltong: tym razem niezboczone:diabloti: Quote
Basia_Sz Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Witaj Ala! :multi: Te zdjęcia Klockowej z Ozzulkiem..... Kkkurcze, nie boisz się, że Ci psa zje? :crazyeye: Albo wessa całkiem.... :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Natomiast sam Ozzulek, którego dwie nowe fotki zauważyłam jak najbardziej :cool3: jest śliczny, jak..... jak.... no jak..... Ozzulek :loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 [quote name='Basia_Sz']Witaj Ala! :multi: Te zdjęcia Klockowej z Ozzulkiem..... Kkkurcze, nie boisz się, że Ci psa zje? :crazyeye: Albo wessa całkiem.... :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Natomiast sam Ozzulek, którego dwie nowe fotki zauważyłam jak najbardziej :cool3: jest śliczny, jak..... jak.... no jak..... Ozzulek :loveu::loveu::loveu: eee... no już nie przesadzaj... wylizałam go ino, podgryzłam gardziel, wyszarpałam uchi... zbytnio przy tym nie ucierpiał :cool1: Quote
clockwork Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 [quote name='Basia_Sz']Witaj Ala! :multi: nie boisz się, że Ci psa zje? :crazyeye: aaaa... a cipsy jadam ino paprykowe :cool1: Quote
Basia_Sz Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 [quote name='clockwork']aaaa... a cipsy jadam ino paprykowe :cool1: :evil_lol: 1:0 dla Magdusi.... :eviltong: Quote
sylwiaskalska Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 DZień doberek w ten słoneczny dzionek :) właściwie to cały weekend ma być ładny :) Quote
agnes1 Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:czy ktos zauwazył :mad:że dałam aż 2 nowe zdjecia Ozzulka:loveu::loveu::loveu: JA ZAUWAŻYŁAM , TYLKO ZASTANAWIAM SIĘ PO CO:hmmmm: . JAK SĄ FOTKI TO NIE MA GADKI I NUDĄ ZAWIEWA:ices_bla:. WITAM CIĘ ALU PRAWIE WEEKENDOWO:multi: . ZAGLĄDAM TU ZZA WINKLA, ALE TU JAKOŚ NIENORMALNIE CICHO:razz: Quote
Alicja Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 :multi::multi::multi:witam piątkowo ...... obiecuję że już was fotami zamęczać nie będę :diabloti:jednak dziękuję tym co je zauwazyli:evil_lol: Quote
Medorowa Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 [quote name='clockwork'] Buhahahaa:evil_lol::evil_lol:Toż to miłość:loveu: Cześć:hand: Quote
Recommended Posts