Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

czesc Alicjo......

foty przejrzałam...to tego co tak duzo tu piszecie nie mam siły.,.przyrasta to w tempie expresowym i podizwiam ta umiejetnosc....
Ozzulec fajny spioch...a teg kaganiec na tym spacerze to tak mocno wyglada.......
a Ozzulec zaczepia rowerzystów???w lesie??
znaczy sie poluje????

Posted

[quote name='BeaC']..................i u nas:diabloti::diabloti::diabloti:

witaj.........Alicjo:cool3:
witaj Bea...pojawiająca się i znikająca

[quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc Alicjo......

foty przejrzałam...to tego co tak duzo tu piszecie nie mam siły.,.przyrasta to w tempie expresowym i podizwiam ta umiejetnosc....
Ozzulec fajny spioch...a teg kaganiec na tym spacerze to tak mocno wyglada.......
a Ozzulec zaczepia rowerzystów???w lesie??
znaczy sie poluje????cześć Aguniu;)...Ozzy nie atakuje rowerzystów ale po prostu te moski się go boją ....no i mamy przepis w mieście że albo na smyczy albo w kagańcu a tam często byawją panowie w mundurkach:diabloti:.....

[quote name='clockwork']mam wrażenie że dziś sie jeszcze nie witałam.... :hmmmm: ale nie jestem pewna... tesciowa:diabloti: mnie napadła... a juz wolałam tego niemca :cool1:;)powiedzmy ze mam to samo odczucie:evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']cześć ALu Klockowa :evil_lol: zamień sie na psy :modla:ha ha coś tam czytałam .....ale nie doczytałam do końca bo
była moja Klocusiowa;)....aha już wiem ...nie chcę......wolę sobie kuować gatki a nie obcym chłopom;)

[quote name='paula_z']Witaj Alu z wieczorka :lol:
witaj Paula:multi:

Posted

[quote name='zuzolandia']Witamy wieczorowo i szekuladowooooo ;-) miała byc dieta ale mnie naszło i własnie dojadam resztki tabliczkowe orzechowej mniammmmm szekuladki heheheheheh;-)
buziaczki
:multi::multi::multi:witaj....hmmmm szekuladkowo powiadasz ....nie ...nie złamne się:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='BeaC']...............zboczona??????
...............:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

zupełnie nie rozumie dlaczego tak mówisz na Ale :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='AlKil']Witaj Alu!:lol:

Dogo mi dalej muli i juz nie mam na nie sił i czasu!!!:angryy:
Chciałam powiedzieć, że słonko dzisiaj do nas przybyło!!!
:multi:Witaj Ewuniu !!

[quote name='dealer']dzien dobry Alicjo z krainy Ozzulca:)
mulace dogo wprawia mnie po prostu w ekstaze....ekstaze inaczej:angryy:witaj Ago z krainy Dealerów;)

[quote name='clockwork']zupełnie nie rozumie dlaczego tak mówisz na Ale :diabloti: :diabloti: :diabloti::shake:też nie rozumim ....przecie ja tylko foty cykalam i to jakie ćliczne:loveu::loveu::loveu:mojjej Klocusiowej Alowej i Ozzulkowi:eviltong:

Posted

[quote name='BeaC']................................a gdzie ja tam napisałam Ala??????:cool3::cool3::cool3:

.............................

a gdzie napisałaś o kogo chodziło???:cool3: :cool3: :cool3: jak na jej blożku to domyślam sie że to do niej :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']a gdzie napisałaś o kogo chodziło???:cool3: :cool3: :cool3: jak na jej blożku to domyślam sie że to do niej :diabloti: :diabloti: :diabloti::diabloti:noooo nie napisała:eviltong:

[quote name='evaxon']
ho ho hooo jaki liz:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu:

witanko:multi:sces tak ....to przyjedź;)

[quote name='Magda-Amir']witaj Alu ! :multi: :grins:

ahh jakie mokre całuski Ozzulek daje :loveu: :loveu: :lol:witaj Madziu ....Ozzy nie ma kotka do zalizania to cioteczki całuje;)

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']

Oj widzę, że tu erotyczne sceny nie wyszły z mody... :evil_lol: Cóż za jęzor... :cool3::razz:kkkurde erotyzm..........yno gdzie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
witaj po przerwie;)