BeaC Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 ..................i u nas:diabloti::diabloti::diabloti: witaj.........Alicjo:cool3: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 czesc Alicjo...... foty przejrzałam...to tego co tak duzo tu piszecie nie mam siły.,.przyrasta to w tempie expresowym i podizwiam ta umiejetnosc.... Ozzulec fajny spioch...a teg kaganiec na tym spacerze to tak mocno wyglada....... a Ozzulec zaczepia rowerzystów???w lesie?? znaczy sie poluje???? Quote
clockwork Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 mam wrażenie że dziś sie jeszcze nie witałam.... :hmmmm: ale nie jestem pewna... tesciowa:diabloti: mnie napadła... a juz wolałam tego niemca :cool1: Quote
Alicja Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 [quote name='BeaC']..................i u nas:diabloti::diabloti::diabloti: witaj.........Alicjo:cool3:witaj Bea...pojawiająca się i znikająca [quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc Alicjo...... foty przejrzałam...to tego co tak duzo tu piszecie nie mam siły.,.przyrasta to w tempie expresowym i podizwiam ta umiejetnosc.... Ozzulec fajny spioch...a teg kaganiec na tym spacerze to tak mocno wyglada....... a Ozzulec zaczepia rowerzystów???w lesie?? znaczy sie poluje????cześć Aguniu;)...Ozzy nie atakuje rowerzystów ale po prostu te moski się go boją ....no i mamy przepis w mieście że albo na smyczy albo w kagańcu a tam często byawją panowie w mundurkach:diabloti:..... [quote name='clockwork']mam wrażenie że dziś sie jeszcze nie witałam.... :hmmmm: ale nie jestem pewna... tesciowa:diabloti: mnie napadła... a juz wolałam tego niemca :cool1:;)powiedzmy ze mam to samo odczucie:evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 cześć ALu Klockowa :evil_lol: zamień sie na psy :modla: Quote
Alicja Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 [quote name='malawaszka']cześć ALu Klockowa :evil_lol: zamień sie na psy :modla:ha ha coś tam czytałam .....ale nie doczytałam do końca bo była moja Klocusiowa;)....aha już wiem ...nie chcę......wolę sobie kuować gatki a nie obcym chłopom;) [quote name='paula_z']Witaj Alu z wieczorka :lol: witaj Paula:multi: Quote
zuzolandia Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Witamy wieczorowo i szekuladowooooo ;-) miała byc dieta ale mnie naszło i własnie dojadam resztki tabliczkowe orzechowej mniammmmm szekuladki heheheheheh;-) buziaczki Quote
Alicja Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 [quote name='zuzolandia']Witamy wieczorowo i szekuladowooooo ;-) miała byc dieta ale mnie naszło i własnie dojadam resztki tabliczkowe orzechowej mniammmmm szekuladki heheheheheh;-) buziaczki :multi::multi::multi:witaj....hmmmm szekuladkowo powiadasz ....nie ...nie złamne się:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
AlKil Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Witaj Alu!:lol: Dogo mi dalej muli i juz nie mam na nie sił i czasu!!!:angryy: Chciałam powiedzieć, że słonko dzisiaj do nas przybyło!!! Quote
agbar Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 dzien dobry Alicjo z krainy Ozzulca:) mulace dogo wprawia mnie po prostu w ekstaze....ekstaze inaczej:angryy: Quote
BeaC Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 ...............zboczona?????? ...............:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
clockwork Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 [quote name='BeaC']...............zboczona?????? ...............:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: zupełnie nie rozumie dlaczego tak mówisz na Ale :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Alicja Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 [quote name='AlKil']Witaj Alu!:lol: Dogo mi dalej muli i juz nie mam na nie sił i czasu!!!:angryy: Chciałam powiedzieć, że słonko dzisiaj do nas przybyło!!! :multi:Witaj Ewuniu !! [quote name='dealer']dzien dobry Alicjo z krainy Ozzulca:) mulace dogo wprawia mnie po prostu w ekstaze....ekstaze inaczej:angryy:witaj Ago z krainy Dealerów;) [quote name='clockwork']zupełnie nie rozumie dlaczego tak mówisz na Ale :diabloti: :diabloti: :diabloti::shake:też nie rozumim ....przecie ja tylko foty cykalam i to jakie ćliczne:loveu::loveu::loveu:mojjej Klocusiowej Alowej i Ozzulkowi:eviltong: Quote
BeaC Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 ................................a gdzie ja tam napisałam Ala??????:cool3::cool3::cool3: ............................. Quote
clockwork Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 [quote name='BeaC']................................a gdzie ja tam napisałam Ala??????:cool3::cool3::cool3: ............................. a gdzie napisałaś o kogo chodziło???:cool3: :cool3: :cool3: jak na jej blożku to domyślam sie że to do niej :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
e.v.a Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 ho ho hooo jaki liz:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: witanko:multi: Quote
Magda-Amir Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 witaj Alu ! :multi: :grins: ahh jakie mokre całuski Ozzulek daje :loveu: :loveu: :lol: Quote
Alicja Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 [quote name='clockwork']a gdzie napisałaś o kogo chodziło???:cool3: :cool3: :cool3: jak na jej blożku to domyślam sie że to do niej :diabloti: :diabloti: :diabloti::diabloti:noooo nie napisała:eviltong: [quote name='evaxon'] ho ho hooo jaki liz:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: witanko:multi:sces tak ....to przyjedź;) [quote name='Magda-Amir']witaj Alu ! :multi: :grins: ahh jakie mokre całuski Ozzulek daje :loveu: :loveu: :lol:witaj Madziu ....Ozzy nie ma kotka do zalizania to cioteczki całuje;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Oj widzę, że tu erotyczne sceny nie wyszły z mody... :evil_lol: Cóż za jęzor... :cool3: Quote
clockwork Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] Cóż za jęzor... :cool3: to mój :eviltong: Quote
Alicja Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] Oj widzę, że tu erotyczne sceny nie wyszły z mody... :evil_lol: Cóż za jęzor... :cool3::razz:kkkurde erotyzm..........yno gdzie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: witaj po przerwie;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:kkkurde erotyzm..........yno gdzie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: witaj po przerwie;) Prawda w oczy kole? :cool3: A witam, witam ;) Quote
Magda-Amir Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] witaj Madziu ....Ozzy nie ma kotka do zalizania to cioteczki całuje;) :evil_lol: :evil_lol: bardzo soczyśście :cool3: hihi Quote
Recommended Posts