Alicja Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='Alka']fot ci u nas dostatek :eviltong: chyba jestem ślepa, ja Was nie widziałam :cool3::eviltong:byliście po drugiej stronie torów a ja stałam z babcią i Puszkiem:p Dla stęsknionych na dzień dobry Quote
BeaC Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi:hey Kanulki .......kto wymyślił że dziecka maja wolne w sobote .....zostałam odgoniona dzis od kompka:diabloti: ....witaj Ozziowa ............panienko:eviltong:......................a moje do szkoły poszły :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Alka Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:eviltong:byliście po drugiej stronie torów a ja stałam z babcią i Puszkiem:p Dla stęsknionych na dzień dobry Tuffcio uwielbia Puszka, ostatnio świetnie się bawili, uprawiali psie zapasy :multi: są foteczki :multi::multi:no proszę , troche pomarudzić a Ala mięknie...:evil_lol: Quote
clockwork Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='Agga']Co ten słodki pieseczek robi maskotce:diabloti: [quote name='Vectra']rozszarpuje ją :diabloti: no to macie... wykrakałyście :placz::placz::placz: :evil_lol: [quote name='KaRa_TC'] Ale pozuje no.no:cool3: ooo jaki pozer... cześć dalsza sąsiadko z familią :multi: Quote
Vectra Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 ktoś miał mnie obudzić :mad: :cool1: mizianko dla tatusia :loveu: :loveu: :loveu: :diabloti: Quote
Alka Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Vectra napisał(a): mizianko dla tatusia :loveu: :loveu: :loveu: :diabloti: ale się podlizuje :evil_lol::evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 ale menźciźna z niego :loveu: Cześć Aluś weekendowo :p Quote
Vectra Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Alka napisał(a):ale się podlizuje :evil_lol::evil_lol: że jak , że co ,że gdzie ? :crazyeye: przecież nie napisałam lizanko :oops: :oops: :eviltong: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Alka Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Vectra napisał(a):że jak , że co ,że gdzie ? :crazyeye: przecież nie napisałam lizanko :oops: :oops: :eviltong: :diabloti: :diabloti: :diabloti: no dobra:cool3: miziać możesz...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Alka napisał(a):no dobra:cool3: miziać możesz...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: dobra , coś za coś :cool3: możesz popatrzec na tatke :cool3: z balkonu :diabloti: Quote
Alka Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Vectra napisał(a):dobra , coś za coś :cool3: możesz popatrzec na tatke :cool3: z balkonu :diabloti: nie da się:shake: z mojego balonu twojego tatkę nie widzę , ale co innego na spacerku...:loveu: Quote
Alicja Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='KaRa_TC'] Ale pozuje no.no:cool3:samouk [quote name='BeaC']....witaj Ozziowa ............panienko:eviltong:......................a moje do szkoły poszły :diabloti::diabloti::diabloti:no tak ...panienko bo cywilne małzeństwo ponoć nieważne:diabloti: ....ha ha jestem do wzięcia:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Alka']Tuffcio uwielbia Puszka, ostatnio świetnie się bawili, uprawiali psie zapasy :multi: są foteczki :multi::multi:no proszę , troche pomarudzić a Ala mięknie...:evil_lol:bo Ala to wogóle tak miętka jest:oops: [quote name='tygra']uśmiech ma boski tzw.uśmiech sołtysa [quote name='clockwork']no to macie... wykrakałyście :placz::placz::placz: :evil_lol: ;)a tam wykrakałyście ...kjólik żyje ooo jaki pozer... cześć dalsza sąsiadko z familią :multi::multi::multi::multi:witanko Klocusiowa familijko [quote name='madzia i medor']Doberek Alutka:p:pdoberek Magdzia Quote
Alicja Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='Vectra']ktoś miał mnie obudzić :mad: :cool1: mizianko dla tatusia :loveu: :loveu: :diabloti::oops:no przeciez klikałam:razz: pomiziam tatke jak wróci:eviltong: [quote name='Alka']ale się podlizuje :evil_lol:ha ha moja szkoła [quote name='Kate I Luka']ale menźciźna z niego :loveu: Cześć Aluś weekendowo :pwitaj Kasiu [quote name='Vectra']że jak , że co ,że gdzie ? :crazyeye: przecież nie napisałam lizanko :oops: :eviltong: :diabloti: :diabloti: :diabloti:ha ha ha [quote name='Alka']no dobra:cool3: miziać możesz...:evil_lol::evil_lol::crazyeye: [quote name='Vectra']dobra , coś za coś :cool3: możesz popatrzec na tatke :cool3: z balkonu :diabloti::evil_lol: [quote name='Alka']nie da się:shake: z mojego balonu twojego tatkę nie widzę , ale co innego na spacerku...:loveu:hmmmm pomyślmy .....musze sprawdzać o której mój kolegawychodzi na spacerki z Ozzym:evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='Alka']no dobra:cool3: miziać możesz...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: o patrz jaki adwokat :evil_lol::evil_lol: a ja posyłam buziaki tatkowi :diabloti: Quote
Hanna R. Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Jak sie czuje synek mój ? :loveu: Dałaś mu czapkę ??? :diabloti: Strasznie dzisiaj wieje ... :cool1: Quote
Alicja Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='clockwork']o patrz jaki adwokat :evil_lol::evil_lol: a ja posyłam buziaki tatkowi :diabloti:;)buziaki sobie odbieże osobiście bo ja już mam zajady od tych dogomaniackich cmoków:evil_lol: [quote name='HankaRupczewska']Jak sie czuje synek mój ? :loveu: Dałaś mu czapkę ??? :diabloti: Strasznie dzisiaj wieje ... :cool1::loveu:oj moja troskliwa teścióweczka syneczek założył kominiarke ....bo to na uszka ładnie przylega :razz:na twarz nie zawiewa:evil_lol: Quote
clockwork Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] syneczek założył kominiarke ....bo to na uszka ładnie przylega :razz:na twarz nie zawiewa:evil_lol: czyli mamy kominiarza :p bedą czyszczone kominy :diabloti: Quote
Alicja Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='clockwork']czyli mamy kominiarza :p bedą czyszczone kominy :diabloti::diabloti:mogę nic juz nie napisać:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='clockwork']czyli mamy kominiarza :p bedą czyszczone kominy :diabloti: cicho bo się zaraz tłum ustawi :cool1: z kominami :cool1: Quote
Alicja Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='Vectra']cicho bo się zaraz tłum ustawi :cool1: z kominami :cool1: :razz:hmmmmm .....no tego pan R. zostaje dzis na nadgodziny ...wiec proszę zabrać kominy:diabloti::eviltong: Quote
Hanna R. Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='clockwork']czyli mamy kominiarza :p bedą czyszczone kominy :diabloti: [quote name='Vectra']cicho bo się zaraz tłum ustawi :cool1: z kominami :cool1: [quote name='Alicjarydzewska']:razz:hmmmmm .....no tego pan R. zostaje dzis na nadgodziny ...wiec proszę zabrać kominy:diabloti::eviltong: Boże ! W Was chyba szatan zamieszkał :diabloti: A TRADYCJA ???? Przecież wy świntuszycie :mad: Quote
Alicja Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Boże ! W Was chyba szatan zamieszkał :diabloti: A TRADYCJA ???? Przecież wy świntuszycie :mad::crazyeye:alez Hanno ...sezon grzewczy sie skończył....kominy wyczyścić trzeba ...zakonserwować:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
Recommended Posts