Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alka']fot ci u nas dostatek :eviltong:

chyba jestem ślepa, ja Was nie widziałam :cool3::eviltong:byliście po drugiej stronie torów a ja stałam z babcią i Puszkiem:p

Dla stęsknionych na dzień dobry

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi:hey Kanulki .......kto wymyślił że dziecka maja wolne w sobote .....zostałam odgoniona dzis od kompka:diabloti:

....witaj Ozziowa ............panienko:eviltong:......................a moje do szkoły poszły :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:eviltong:byliście po drugiej stronie torów a ja stałam z babcią i Puszkiem:p

Dla stęsknionych na dzień dobry

Tuffcio uwielbia Puszka, ostatnio świetnie się bawili, uprawiali psie zapasy :multi:

są foteczki :multi::multi:no proszę , troche pomarudzić a Ala mięknie...:evil_lol:

Posted

Alka napisał(a):
ale się podlizuje :evil_lol::evil_lol:

że jak , że co ,że gdzie ? :crazyeye: przecież nie napisałam lizanko :oops: :oops: :eviltong:

:diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):
że jak , że co ,że gdzie ? :crazyeye: przecież nie napisałam lizanko :oops: :oops: :eviltong:

:diabloti: :diabloti: :diabloti:

no dobra:cool3: miziać możesz...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Alka napisał(a):
no dobra:cool3: miziać możesz...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

dobra , coś za coś :cool3:
możesz popatrzec na tatke :cool3: z balkonu :diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):
dobra , coś za coś :cool3:
możesz popatrzec na tatke :cool3: z balkonu :diabloti:

nie da się:shake: z mojego balonu twojego tatkę nie widzę , ale co innego na spacerku...:loveu:

Posted

[quote name='KaRa_TC']
Ale pozuje no.no:cool3:samouk

[quote name='BeaC']....witaj Ozziowa ............panienko:eviltong:......................a moje do szkoły poszły :diabloti::diabloti::diabloti:no tak ...panienko bo cywilne małzeństwo ponoć nieważne:diabloti: ....ha ha jestem do wzięcia:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Alka']Tuffcio uwielbia Puszka, ostatnio świetnie się bawili, uprawiali psie zapasy :multi:

są foteczki :multi::multi:no proszę , troche pomarudzić a Ala mięknie...:evil_lol:bo Ala to wogóle tak miętka jest:oops:

[quote name='tygra']uśmiech ma boski
tzw.uśmiech sołtysa

[quote name='clockwork']

no to macie... wykrakałyście :placz::placz::placz: :evil_lol:

;)a tam wykrakałyście ...kjólik żyje

ooo jaki pozer...

cześć dalsza sąsiadko z familią :multi::multi::multi::multi:witanko Klocusiowa familijko

[quote name='madzia i medor']Doberek Alutka:p:pdoberek Magdzia

Posted

[quote name='Vectra']ktoś miał mnie obudzić :mad: :cool1:
mizianko dla tatusia :loveu: :loveu: :diabloti::oops:no przeciez klikałam:razz:
pomiziam tatke jak wróci:eviltong:

[quote name='Alka']ale się podlizuje :evil_lol:ha ha moja szkoła

[quote name='Kate I Luka']ale menźciźna z niego :loveu:

Cześć Aluś weekendowo :pwitaj Kasiu

[quote name='Vectra']że jak , że co ,że gdzie ? :crazyeye: przecież nie napisałam lizanko :oops: :eviltong:

:diabloti: :diabloti: :diabloti:ha ha ha

[quote name='Alka']no dobra:cool3: miziać możesz...:evil_lol::evil_lol::crazyeye:

[quote name='Vectra']dobra , coś za coś :cool3:
możesz popatrzec na tatke :cool3: z balkonu :diabloti::evil_lol:

[quote name='Alka']nie da się:shake: z mojego balonu twojego tatkę nie widzę , ale co innego na spacerku...:loveu:hmmmm pomyślmy .....musze sprawdzać o której mój kolegawychodzi na spacerki z Ozzym:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']o patrz jaki adwokat :evil_lol::evil_lol:
a ja posyłam buziaki tatkowi :diabloti:
;)buziaki sobie odbieże osobiście bo ja już mam zajady od tych dogomaniackich cmoków:evil_lol:

[quote name='HankaRupczewska']Jak sie czuje synek mój ? :loveu:
Dałaś mu czapkę ??? :diabloti:
Strasznie dzisiaj wieje ... :cool1::loveu:oj moja troskliwa teścióweczka
syneczek założył kominiarke ....bo to na uszka ładnie przylega :razz:na twarz nie zawiewa:evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
syneczek założył kominiarke ....bo to na uszka ładnie przylega :razz:na twarz nie zawiewa:evil_lol:

czyli mamy kominiarza :p bedą czyszczone kominy :diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']czyli mamy kominiarza :p bedą czyszczone kominy :diabloti::diabloti:mogę nic juz nie napisać:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']cicho bo się zaraz tłum ustawi :cool1: z kominami :cool1:
:razz:hmmmmm .....no tego pan R. zostaje dzis na nadgodziny ...wiec proszę zabrać kominy:diabloti::eviltong:

Posted

[quote name='clockwork']czyli mamy kominiarza :p bedą czyszczone kominy :diabloti:

[quote name='Vectra']cicho bo się zaraz tłum ustawi :cool1: z kominami :cool1:

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:hmmmmm .....no tego pan R. zostaje dzis na nadgodziny ...wiec proszę zabrać kominy:diabloti::eviltong:

Boże !
W Was chyba szatan zamieszkał :diabloti:
A TRADYCJA ????
Przecież wy świntuszycie :mad:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Boże !
W Was chyba szatan zamieszkał :diabloti:
A TRADYCJA ????
Przecież wy świntuszycie :mad::crazyeye:alez Hanno ...sezon grzewczy sie skończył....kominy wyczyścić trzeba ...zakonserwować:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: