Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:Witam Was witam z samego raneczka:oops:.....do pracy na 11 tak jak Kasia;)......wrócę po 16 , wygonię Kubę od kompika i znów będe :evil_lol::evil_lol::evil_lol:tylko jak ja wytrzymam 5 godzin w pracy to nie wiem:shake:....jakoś dziś nie mam pomysła na zajęcia:razz:

cześć rodzinko :multi: :loveu:
rany 5 godzin z potfforami :placz: :placz: :placz:

Posted

[quote name='clockwork']doberek... :multi::multi:
i jak?? ukrzyżowałaś szkodniki?? :cool3:

nie :diabloti: mamuśka przerabia bachory na pasztet :diabloti:
idą święta będzie wyżerka :multi: :multi: :evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']doberek... :multi::multi:
i jak?? ukrzyżowałaś szkodniki?? :cool3:
:shake:przerabiam na pasztecik:diabloti:....rany ale mi dziś popalić szarańczaki dały:angryy:......po niedzieli niewyżyte ...w domu trzymane to w poniedziałek zawsze sale roznoszą na strzępy:diabloti:

[quote name='Anka12']Byłam Przeczytałam i :scared:na Łysom Góre:p :evil::evil_lol::evil_lol::evil_lol:córcia zdolna ....ale to rodzinne;)

Posted

[quote name='clockwork']informuje Pania że u mnie nowe foty... sztuk 5,w tym 2 do góry jajkami :eviltong::pbyłam widziałam foty ...ale jajek nie było widać:diabloti:

[quote name='groszek83']DzieN dobry czytam:evil_lol: czy u was też śnieg pada??:roll::razz:u nas jest zarąbiście zimno:angryy:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
TATUŚ

MAMA

Mama i brat Pysiek

sam Pysio / brat jest starszy i po Big Texie/

Nie ma co Ozzy to ma korzenie:Dog_run::Dog_run:jeju u nas śniegu już nad kostki:placz::placz:

Posted

groszek83 napisał(a):
Nie ma co Ozzy to ma korzenie:Dog_run::Dog_run:jeju u nas śniegu już nad kostki:placz::placz:

groszku:crazyeye: gdzie ty mieszkasz:crazyeye:

Posted

[quote name='groszek83']Nie ma co Ozzy to ma korzenie:Dog_run::Dog_run:jeju u nas śniegu już nad kostki:placz::placz::placz::placz::placz:ja nie chcę sniegu...ale czuć go u nas ...jest zimno rękawiczki na łapki zakładałam bo mi zamarzały kosteczki:shake:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:placz::placz::placz:ja nie chcę sniegu...ale czuć go u nas ...jest zimno rękawiczki na łapki zakładałam bo mi zamarzały kosteczki:shake:

Tez nie chcę, od dzisiaj mam urlop, chcę słoneczko.....

Posted

evaxon napisał(a):
groszku:crazyeye: gdzie ty mieszkasz:crazyeye:

Pod samiućkimi Tatrami :multi::multi: szkoda że aparatu nie posiadam bo wygląda tu jak w środku zimy od rana śniegiem wali:shake:

Posted

[quote name='majoka']Tez nie chcę, od dzisiaj mam urlop, chcę słoneczko.....:-(ja urlopa nie mam ...ale słoneczko poproszę

[quote name='Behemot']Wstrętna pogoda, ohydna, bleeeeeeeeeh :mad: Zimnica, wiatr, bleeeh :mad::placz::placz::placz:u mnie też

[quote name='AlKil']nie przysyłaj go nad morze!!! W żadnym wypadku!!!! :mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol:masz morze możesz mieć i śnieg:diabloti:

[quote name='groszek83']Pod samiućkimi Tatrami :multi::multi: szkoda że aparatu nie posiadam bo wygląda tu jak w środku zimy od rana śniegiem wali:shake::angryy:jakoś cholerka nie tesknię za zimą

Posted

groszek83 napisał(a):
Pod samiućkimi Tatrami :multi::multi: szkoda że aparatu nie posiadam bo wygląda tu jak w środku zimy od rana śniegiem wali:shake:

yyyyyyyyyy że co pada :crazyeye: :crazyeye: mówisz o tym biały ,zimnym paskudztwie ? :angryy:

ja chce słoneczko i ciepełko :placz: :placz: :placz:

Posted

[quote name='Vectra']yyyyyyyyyy że co pada :crazyeye: :crazyeye: mówisz o tym biały ,zimnym paskudztwie ? :angryy:

ja chce słoneczko i ciepełko :placz: :placz: :placz::shake:ja też

[quote name='groszek83']ja nie wiem co Was tak dziwi:hmmmm: śniegu nie widziały czy co:niewiem::angryy:widziały czasem za dużo:diabloti:swego czasu w maju sie zasuwało po kolanka w śniegu......

[quote name='malawaszka']no w tym roku to nie za wiele go widziałam tego białego :angryy::razz:żałujesz

[quote name='PIKA']czesc ALuś :multi::multi::multi::multi:cześć parbabuniu

[quote name='paula_z']Dobry Wieczorek :lol: U nas w dzien bylo sucho i srednio zimno, ale zaraz ide z psem, to sie przekonam czy nadal ;):diabloti:ja już sie przekonałam ....jest zaje2biściezimno:angryy:...palce mam jak sople z nosa też sopel mi sie zrobił i chyba ucha mi odpadły......
:placz::placz::placz:ja chce wiosnę ....nikt mnie nie kocha ....kto zgasił słońce:angryy:

Posted

:p1 nagi miecz

kogoś pokrzywiło:evil_lol:

:diabloti:lansujemy się

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:niewyraźny

:multi:gdzieś na bezludziu

:pto też na bezludziu