Vectra Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:Witam Was witam z samego raneczka:oops:.....do pracy na 11 tak jak Kasia;)......wrócę po 16 , wygonię Kubę od kompika i znów będe :evil_lol::evil_lol::evil_lol:tylko jak ja wytrzymam 5 godzin w pracy to nie wiem:shake:....jakoś dziś nie mam pomysła na zajęcia:razz: cześć rodzinko :multi: :loveu: rany 5 godzin z potfforami :placz: :placz: :placz: Quote
clockwork Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 doberek... :multi::multi: i jak?? ukrzyżowałaś szkodniki?? :cool3: Quote
Vectra Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='clockwork']doberek... :multi::multi: i jak?? ukrzyżowałaś szkodniki?? :cool3: nie :diabloti: mamuśka przerabia bachory na pasztet :diabloti: idą święta będzie wyżerka :multi: :multi: :evil_lol: Quote
Anja33 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Byłam Przeczytałam i :scared:na Łysom Góre:p :evil: Quote
clockwork Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Alicja!!!! kaj żeś je??? przeca już po arbajcie mosz... Quote
clockwork Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 informuje Pania że u mnie nowe foty... sztuk 5,w tym 2 do góry jajkami :eviltong: Quote
Alicja Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 [quote name='clockwork']doberek... :multi::multi: i jak?? ukrzyżowałaś szkodniki?? :cool3::shake:przerabiam na pasztecik:diabloti:....rany ale mi dziś popalić szarańczaki dały:angryy:......po niedzieli niewyżyte ...w domu trzymane to w poniedziałek zawsze sale roznoszą na strzępy:diabloti: [quote name='Anka12']Byłam Przeczytałam i :scared:na Łysom Góre:p :evil::evil_lol::evil_lol::evil_lol:córcia zdolna ....ale to rodzinne;) Quote
Alicja Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 [quote name='clockwork']informuje Pania że u mnie nowe foty... sztuk 5,w tym 2 do góry jajkami :eviltong::pbyłam widziałam foty ...ale jajek nie było widać:diabloti: [quote name='groszek83']DzieN dobry czytam:evil_lol: czy u was też śnieg pada??:roll::razz:u nas jest zarąbiście zimno:angryy: Quote
groszek83 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] TATUŚ MAMA Mama i brat Pysiek sam Pysio / brat jest starszy i po Big Texie/ Nie ma co Ozzy to ma korzenie:Dog_run::Dog_run:jeju u nas śniegu już nad kostki:placz::placz: Quote
e.v.a Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 groszek83 napisał(a):Nie ma co Ozzy to ma korzenie:Dog_run::Dog_run:jeju u nas śniegu już nad kostki:placz::placz: groszku:crazyeye: gdzie ty mieszkasz:crazyeye: Quote
Alicja Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 [quote name='groszek83']Nie ma co Ozzy to ma korzenie:Dog_run::Dog_run:jeju u nas śniegu już nad kostki:placz::placz::placz::placz::placz:ja nie chcę sniegu...ale czuć go u nas ...jest zimno rękawiczki na łapki zakładałam bo mi zamarzały kosteczki:shake: Quote
mar....ka Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:placz::placz::placz:ja nie chcę sniegu...ale czuć go u nas ...jest zimno rękawiczki na łapki zakładałam bo mi zamarzały kosteczki:shake: Tez nie chcę, od dzisiaj mam urlop, chcę słoneczko..... Quote
Behemot Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Wstrętna pogoda, ohydna, bleeeeeeeeeh :mad: Zimnica, wiatr, bleeeh :mad: Quote
AlKil Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 groszek83 napisał(a):jeju u nas śniegu już nad kostki:placz::placz: nie przysyłaj go nad morze!!! W żadnym wypadku!!!! :mad: Quote
groszek83 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 evaxon napisał(a):groszku:crazyeye: gdzie ty mieszkasz:crazyeye: Pod samiućkimi Tatrami :multi::multi: szkoda że aparatu nie posiadam bo wygląda tu jak w środku zimy od rana śniegiem wali:shake: Quote
Alicja Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 [quote name='majoka']Tez nie chcę, od dzisiaj mam urlop, chcę słoneczko.....:-(ja urlopa nie mam ...ale słoneczko poproszę [quote name='Behemot']Wstrętna pogoda, ohydna, bleeeeeeeeeh :mad: Zimnica, wiatr, bleeeh :mad::placz::placz::placz:u mnie też [quote name='AlKil']nie przysyłaj go nad morze!!! W żadnym wypadku!!!! :mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol:masz morze możesz mieć i śnieg:diabloti: [quote name='groszek83']Pod samiućkimi Tatrami :multi::multi: szkoda że aparatu nie posiadam bo wygląda tu jak w środku zimy od rana śniegiem wali:shake::angryy:jakoś cholerka nie tesknię za zimą Quote
Vectra Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 groszek83 napisał(a):Pod samiućkimi Tatrami :multi::multi: szkoda że aparatu nie posiadam bo wygląda tu jak w środku zimy od rana śniegiem wali:shake: yyyyyyyyyy że co pada :crazyeye: :crazyeye: mówisz o tym biały ,zimnym paskudztwie ? :angryy: ja chce słoneczko i ciepełko :placz: :placz: :placz: Quote
groszek83 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 ja nie wiem co Was tak dziwi:hmmmm: śniegu nie widziały czy co:niewiem: Quote
malawaszka Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 no w tym roku to nie za wiele go widziałam tego białego :angryy: Quote
Paula Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Dobry Wieczorek :lol: U nas w dzien bylo sucho i srednio zimno, ale zaraz ide z psem, to sie przekonam czy nadal ;) Quote
Alicja Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 [quote name='Vectra']yyyyyyyyyy że co pada :crazyeye: :crazyeye: mówisz o tym biały ,zimnym paskudztwie ? :angryy: ja chce słoneczko i ciepełko :placz: :placz: :placz::shake:ja też [quote name='groszek83']ja nie wiem co Was tak dziwi:hmmmm: śniegu nie widziały czy co:niewiem::angryy:widziały czasem za dużo:diabloti:swego czasu w maju sie zasuwało po kolanka w śniegu...... [quote name='malawaszka']no w tym roku to nie za wiele go widziałam tego białego :angryy::razz:żałujesz [quote name='PIKA']czesc ALuś :multi::multi::multi::multi:cześć parbabuniu [quote name='paula_z']Dobry Wieczorek :lol: U nas w dzien bylo sucho i srednio zimno, ale zaraz ide z psem, to sie przekonam czy nadal ;):diabloti:ja już sie przekonałam ....jest zaje2biściezimno:angryy:...palce mam jak sople z nosa też sopel mi sie zrobił i chyba ucha mi odpadły...... :placz::placz::placz:ja chce wiosnę ....nikt mnie nie kocha ....kto zgasił słońce:angryy: Quote
Agga Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Cezary znajdź równego sobie a nie molestuj biednego wystraszonego Ozziego:p Quote
Alicja Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 :p1 nagi miecz kogoś pokrzywiło:evil_lol: :diabloti:lansujemy się :evil_lol::evil_lol::evil_lol:niewyraźny :multi:gdzieś na bezludziu :pto też na bezludziu Quote
Recommended Posts