Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:bosz Aga powaliłaś mnie że klinklam:diabloti:i se zaklęłam:oops:......a jak ja jestem przeciwko i nie z nimi to co:crazyeye:
to on Cie o tym przekona :evil_lol:

[quote name='"Alicjarydzewska"']Obiecuję ze dziś będą foty:p

ale dasz prosto???

Posted

[quote name='aga1215']
to on Cie o tym przekona :evil_lol:

ale dasz prosto???[I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:wiesz co ......zberezieństwa mi tu piszesz :oops:
dam jak tylko bedziesz chciała:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:wiesz co ......zberezieństwa mi tu piszesz :oops:
dam jak tylko bedziesz chciała:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

chce :multi: :multi: :multi: ale dasz prosto?? :evil_lol:

Posted

[quote name='goldenka245']Hej:loveu: Piękne fotki:loveu: A ty Alu już nie w pogoni za rozumkiem ? ;-) Cos mało napisałyście od mojego pójścia:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo to blog Ozzulka a nie Łysa Góra;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:pdobra już jestem bardzo grzeczna i poprawna politycznie ...

nie jestes obawiam sie Alu...........................masz psa morderce:evil_lol:

Posted

[quote name='dealer']nie jestes obawiam sie Alu...........................masz psa morderce:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:skoro tak ...to wracam we własną skorkę:diabloti:

Posted

Rolowanie psa ;)

Przeciaganie psa ;)

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:skoro tak ...to wracam we własną skorkę:diabloti:

Och, Alu, jaka sliczna jestes :loveu: :mdleje:

Posted

[quote name='"Alicjarydzewska"']
Cytat:
Napisał aga1215
Alu - jaki śliczny Twój piesio:multi: :loveu:

:oops:tylko nie wytrymowany i wstyd mi było foty wstawiać:evil_lol:
ale wytrymujesz, prawda Alu? Wytrymujesz??? I wtedy znowu pokażesz nam Ozulka kofanego? :loveu:

Posted

[quote name='aga1215']ale wytrymujesz, prawda Alu? Wytrymujesz??? I wtedy znowu pokażesz nam Ozulka kofanego? :loveu::ppokażę niewytrymowanego ....bo zostało chyba z 50 fot:oops: