Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork']Pysiu... tys je pazerna... TZ, Wiktor i jeszcze do tego Pieter... :crazyeye::mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to pewnie ten Pieter od niebiańskich bram:diabloti:

Posted

[quote name='AlKil']Cześć Alu!
Biedny minister od rana palą go uszy i ma czkawkę...:diabloti:jakoś mi go nie żal:eviltong:
Do Kuby do szkoły 21 marca w dzień wagarowicza przychodzi do szkoły 3 Giertychowska:angryy:SSmańskie metody:angryy:,,naszego'' ministra
i nie ma siły żeby nie być w szkole ....bo dywan u dyrektora leży do dyspozycji :angryy::angryy::angryy:
Ciekawe kiedy mi do przedszkola wkroczą Szwadrony Romana:angryy:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:jakoś mi go nie żal:eviltong:
Do Kuby do szkoły 21 marca w dzień wagarowicza przychodzi do szkoły 3 Giertychowska:angryy:SSmańskie metody:angryy:,,naszego'' ministra
i nie ma siły żeby nie być w szkole ....bo dywan u dyrektora leży do dyspozycji :angryy::angryy::angryy:
Ciekawe kiedy mi do przedszkola wkroczą Szwadrony Romana:angryy:

młodziez wszechpolska to sie nazywa Alu.. riki tiki- swastiki :evil_lol:

Posted

Alu, u Michała była w piątek. nie puściłam go. Czy będę leżeć u pani dyrektor na dywaniku??????:evil_lol: Ona i tak na mój widok ma gęsią skórkę...:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

heehheeeh jeszcze beda umoralniac a nic i tak sie nie zmieni:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
ciekawe kiedy do nas do szkolki zawitaja ...hmmmm:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
mi sie tam 21 nie sni nawet isc do szkoly:evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']młodziez wszechpolska to sie nazywa Alu.. riki tiki- swastiki :evil_lol::diabloti:masakra nie trawie tych formacji:angryy:

[quote name='AlKil']Alu, u Michała była w piątek. nie puściłam go. Czy będę leżeć u pani dyrektor na dywaniku??????:evil_lol: Ona i tak na mój widok ma gęsią skórkę...:diabloti::diabloti::diabloti::roll:no my jeszcze pomyślimy nad rozwiązaniem ;)tylko pan dyrektór zasadniczy facet jest .......przed rekolekcjami w szkole sprawdzali obecność:crazyeye:...ale mam zadzwoniła do pani wych. że dziecko w domu zatrzyma:eviltong:ktoś musi z psem wychodzićjak matkana dogo siedzi:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']ale mam zadzwoniła do pani wych. że dziecko w domu zatrzyma:eviltong:ktoś musi z psem wychodzićjak matkana dogo siedzi:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
bardzo rozsądnie, bardzo :multi: kkkocham cie misiu :loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']ktoś musi z psem wychodzićjak matkana dogo siedzi:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

mam 2 psy i dwoje dzieci więc mogę siedzieć do woli....:multi:

Posted

Alicjo !
Co Ty dziecko wypisujesz tu i w innych fotoblogach ? :angryy:

Przecież ja wychowywałąm mojego synka na dobrego Wszechpolaka... Podsuwałam mu dzieła Romana Dmowskiego ... :shake:
I co ? Na marne ????
WSZYSTKO mi psujesz :angryy:
Ponoszę porażkę wychowawczą :placz:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Alicjo !
Co Ty dziecko wypisujesz tu i w innych fotoblogach ? :angryy:

Przecież ja wychowywałąm mojego synka na dobrego Wszechpolaka... Podsuwałam mu dzieła Romana Dmowskiego ... :shake:
I co ? Na marne ????
WSZYSTKO mi psujesz :angryy:
Ponoszę porażkę wychowawczą :placz::loveu::loveu::loveu:mła teściówka

Patrz Haniu a on czytał Wisłocką i Starowicza:oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu:mła teściówka

Patrz Haniu a on czytał Wisłocką i Starowicza:oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

I tu wychodzą efekty naszych potów wychowawczych :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']I tu wychodzą efekty naszych potów wychowawczych :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a co Karol tez czyta ....czy mu streściłas:eviltong:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:a co Karol tez czyta ....czy mu streściłas:eviltong:
Postanowiłam nie mieszać się w męskie sprawy i zrzuciłam ten obowiązek na TZta :evil_lol: Karol wyedukowany przez mistrza i teraz chyba nadrabia praktyką.....

Posted

Pysia napisał(a):
Postanowiłam nie mieszać się w męskie sprawy i zrzuciłam ten obowiązek na TZta :evil_lol: Karol wyedukowany przez mistrza i teraz chyba nadrabia praktyką.....

:diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:będą sprawdzać czy przypadkiem pani nie z panią a pan nie z panem:p

Jakiś czas temu facet z naszej delegatury kuratorium wymyślił, że będą zwalniać rozwiedzionych nauczycieli:evil_lol:

Witaj Alusiu!
Chyba dzisiaj wstawie jakieś zdjęcia. Prosto wstawię. Przyjdziesz???

Słyszałaś to?
cytat.:
"Kto nie jest przeciwko nam ten jest z nami
a nawet Ci co są przeciwko nam też są z nami tylko jeszcze o tym nie wiedzą, ale my im to uświadomimy"
wystapienie min. L.D. sprzed pół godziny

Posted

[quote name='aga1215']Jakiś czas temu facet z naszej delegatury kuratorium wymyślił, że będą zwalniać rozwiedzionych nauczycieli:evil_lol:

Witaj Alusiu!
Chyba dzisiaj wstawie jakieś zdjęcia. Prosto wstawię. Przyjdziesz???

Słyszałaś to?
cytat.:
"Kto nie jest przeciwko nam ten jest z nami
a kto jest przeciwko nam ten też jest z nami tylko jeszcze o tym nie wie"
wystapienie prem. L.D. sprzed pół godziny:crazyeye::crazyeye::crazyeye:bosz Aga powaliłaś mnie że klinklam:diabloti:i se zaklęłam:oops:......a jak ja jestem przeciwko i nie z nimi to co:crazyeye:
Ja i tak mam pietra bo bez kościelnego też mogę wylecieć:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='groszek83']Wspomnień czar:eviltong::loveu::loveu::loveu:groszku ...jestem pełna podziwu

Cezary porwał mnie do kuchni:lol:...i już jesteśmy po obiadku , inaczej rodzina chodziłaby głodna:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.
Obiecuję ze dziś będą foty:p