Alicja Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 [quote name='clockwork']Pysiu... tys je pazerna... TZ, Wiktor i jeszcze do tego Pieter... :crazyeye::mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to pewnie ten Pieter od niebiańskich bram:diabloti: Quote
AlKil Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Cześć Alu! Biedny minister od rana palą go uszy i ma czkawkę... Quote
clockwork Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='AlKil']Cześć Alu! Biedny minister od rana palą go uszy i ma czkawkę... I KSIĘŻA TEŻ :diabloti: niech czkają :angryy: Quote
ewelinabuck Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 [quote name='AlKil']Cześć Alu! Biedny minister od rana palą go uszy i ma czkawkę...:diabloti:jakoś mi go nie żal:eviltong: Do Kuby do szkoły 21 marca w dzień wagarowicza przychodzi do szkoły 3 Giertychowska:angryy:SSmańskie metody:angryy:,,naszego'' ministra i nie ma siły żeby nie być w szkole ....bo dywan u dyrektora leży do dyspozycji :angryy::angryy::angryy: Ciekawe kiedy mi do przedszkola wkroczą Szwadrony Romana:angryy: Quote
Alicja Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 [quote name='clockwork']I KSIĘŻA TEŻ :diabloti: niech czkają :angryy::loveu::loveu::loveu:KKKocham cie misiu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:jakoś mi go nie żal:eviltong: Do Kuby do szkoły 21 marca w dzień wagarowicza przychodzi do szkoły 3 Giertychowska:angryy:SSmańskie metody:angryy:,,naszego'' ministra i nie ma siły żeby nie być w szkole ....bo dywan u dyrektora leży do dyspozycji :angryy::angryy::angryy: Ciekawe kiedy mi do przedszkola wkroczą Szwadrony Romana:angryy: młodziez wszechpolska to sie nazywa Alu.. riki tiki- swastiki :evil_lol: Quote
AlKil Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Alu, u Michała była w piątek. nie puściłam go. Czy będę leżeć u pani dyrektor na dywaniku??????:evil_lol: Ona i tak na mój widok ma gęsią skórkę...:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
ewelinabuck Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 heehheeeh jeszcze beda umoralniac a nic i tak sie nie zmieni:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ciekawe kiedy do nas do szkolki zawitaja ...hmmmm:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: mi sie tam 21 nie sni nawet isc do szkoly:evil_lol: Quote
Alicja Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 [quote name='clockwork']młodziez wszechpolska to sie nazywa Alu.. riki tiki- swastiki :evil_lol::diabloti:masakra nie trawie tych formacji:angryy: [quote name='AlKil']Alu, u Michała była w piątek. nie puściłam go. Czy będę leżeć u pani dyrektor na dywaniku??????:evil_lol: Ona i tak na mój widok ma gęsią skórkę...:diabloti::diabloti::diabloti::roll:no my jeszcze pomyślimy nad rozwiązaniem ;)tylko pan dyrektór zasadniczy facet jest .......przed rekolekcjami w szkole sprawdzali obecność:crazyeye:...ale mam zadzwoniła do pani wych. że dziecko w domu zatrzyma:eviltong:ktoś musi z psem wychodzićjak matkana dogo siedzi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']ale mam zadzwoniła do pani wych. że dziecko w domu zatrzyma:eviltong:ktoś musi z psem wychodzićjak matkana dogo siedzi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: bardzo rozsądnie, bardzo :multi: kkkocham cie misiu :loveu: Quote
AlKil Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']ktoś musi z psem wychodzićjak matkana dogo siedzi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: mam 2 psy i dwoje dzieci więc mogę siedzieć do woli....:multi: Quote
Hanna R. Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Alicjo ! Co Ty dziecko wypisujesz tu i w innych fotoblogach ? :angryy: Przecież ja wychowywałąm mojego synka na dobrego Wszechpolaka... Podsuwałam mu dzieła Romana Dmowskiego ... :shake: I co ? Na marne ???? WSZYSTKO mi psujesz :angryy: Ponoszę porażkę wychowawczą :placz: Quote
Alicja Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Alicjo ! Co Ty dziecko wypisujesz tu i w innych fotoblogach ? :angryy: Przecież ja wychowywałąm mojego synka na dobrego Wszechpolaka... Podsuwałam mu dzieła Romana Dmowskiego ... :shake: I co ? Na marne ???? WSZYSTKO mi psujesz :angryy: Ponoszę porażkę wychowawczą :placz::loveu::loveu::loveu:mła teściówka Patrz Haniu a on czytał Wisłocką i Starowicza:oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu:mła teściówka Patrz Haniu a on czytał Wisłocką i Starowicza:oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: I tu wychodzą efekty naszych potów wychowawczych :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 [quote name='Pysia']I tu wychodzą efekty naszych potów wychowawczych :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a co Karol tez czyta ....czy mu streściłas:eviltong: Quote
Pysia Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:a co Karol tez czyta ....czy mu streściłas:eviltong: Postanowiłam nie mieszać się w męskie sprawy i zrzuciłam ten obowiązek na TZta :evil_lol: Karol wyedukowany przez mistrza i teraz chyba nadrabia praktyką..... Quote
mar....ka Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Pysia napisał(a):Postanowiłam nie mieszać się w męskie sprawy i zrzuciłam ten obowiązek na TZta :evil_lol: Karol wyedukowany przez mistrza i teraz chyba nadrabia praktyką..... :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
aga1215 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:będą sprawdzać czy przypadkiem pani nie z panią a pan nie z panem:p Jakiś czas temu facet z naszej delegatury kuratorium wymyślił, że będą zwalniać rozwiedzionych nauczycieli:evil_lol: Witaj Alusiu! Chyba dzisiaj wstawie jakieś zdjęcia. Prosto wstawię. Przyjdziesz??? Słyszałaś to? cytat.: "Kto nie jest przeciwko nam ten jest z nami a nawet Ci co są przeciwko nam też są z nami tylko jeszcze o tym nie wiedzą, ale my im to uświadomimy" wystapienie min. L.D. sprzed pół godziny Quote
groszek83 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='Alka']znalazłam foty z pierwszego wyjścia Ozziego na dwór. Wspomnień czar:eviltong: Quote
Behemot Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Jeju, jaka poczwarka :loveu: Wyraz oczu wcale mu się nie zmienił :loveu: Quote
groszek83 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] :megagrin: Quote
groszek83 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] :loveu::loveu::loveu: Quote
e.v.a Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 buahahahahaa Ozzy wielkosci jorka:evil_lol: :loveu: witaj Alcia:multi: Quote
Alicja Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 [quote name='aga1215']Jakiś czas temu facet z naszej delegatury kuratorium wymyślił, że będą zwalniać rozwiedzionych nauczycieli:evil_lol: Witaj Alusiu! Chyba dzisiaj wstawie jakieś zdjęcia. Prosto wstawię. Przyjdziesz??? Słyszałaś to? cytat.: "Kto nie jest przeciwko nam ten jest z nami a kto jest przeciwko nam ten też jest z nami tylko jeszcze o tym nie wie" wystapienie prem. L.D. sprzed pół godziny:crazyeye::crazyeye::crazyeye:bosz Aga powaliłaś mnie że klinklam:diabloti:i se zaklęłam:oops:......a jak ja jestem przeciwko i nie z nimi to co:crazyeye: Ja i tak mam pietra bo bez kościelnego też mogę wylecieć:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='groszek83']Wspomnień czar:eviltong::loveu::loveu::loveu:groszku ...jestem pełna podziwu Cezary porwał mnie do kuchni:lol:...i już jesteśmy po obiadku , inaczej rodzina chodziłaby głodna:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Obiecuję ze dziś będą foty:p Quote
Recommended Posts