Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Imbir1']ja sms-a jeszcze nie dostałam:p ale wpadłam sobie pooglądać:diabloti:
Alu, a skypa masz zainstalowanego? :eviltong::multi::multi::multi:och jak świetnie bo ja też mam:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:och jak świetnie bo ja też mam:multi::multi::multi:
no to wieczorkiem robimy pogaduch na skypie:multi::multi::multi::multi::multi::multi::eviltong::oops::diabloti:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']a Ty sie chwalisz???czy zalisz????:diabloti:

narazie chwale :cool1: jest wyłączony więc nie mam powodu do żali .... :evil_lol:
no ,ale musze obpajączkować sobie skype mimo wszystko , tak na wszelki wypadek :angryy:

bo licho nie śpi - czuwa :evil_lol:

Posted

:loveu::loveu::loveu::loveu:och moje koffane ...jak miło urzadzimy sobie chata na skypie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:tylko niech żadna w tym czasie nie idzie do kościoła;)
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
a teraz muszę na chwilkę wyjść chociaż nie wiem czy wyjdę bo Vectra mia.ła napisać że mnie nie bedzie ale nie napisała aja i tak byłam ......:evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:
oki idę pisać
:angryy:

Posted

AgusiaTerierka napisał(a):
Ło matko, ile stron, kiedy to przeczytam:-o.

Jagoda, z tą galerią nie ma żartów... Nie przeczytasz za jednym razem, to zaległości będą się powiększać z dnia na dzień :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

;)wpadłam na chwilkę bo TZ z Kubą zabrali Ozzulka na spacer a ja .....................................robię kolację:oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']ani sms-a , ani na skype , ani na gg , ani tym bardziej u mni ew galerii si enei pochwalilas ze tyyyle fot u ciebie:shake: :shake: :shake:
:shake:nie miałam czasu się lansować :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

seria nabiałowa:diabloti:

:cool1:a tu z serii zawsze po 23:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Różowa landrynka;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)wpadłam na chwilkę bo TZ z Kubą zabrali Ozzulka na spacer a ja .....................................robię kolację:oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:hmmmm: chyba o Ozzym zapomnieli skoro on jest w galerii:evil_lol: :loveu:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']to tak wyglada...robienie kolacj?????
:razz:ciiiiiiiiii czego oczy nie widzą tego sercu nie żal:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...kolację tez zdążyłam zrobić:eviltong: