Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:a masz brata......bo ja kocham braci ........ale cudzych:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jesteśmy dość okrutne, ale jakież to przyjemne :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='aga1215']a Rydzewski co na to???:crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol:nic ....nieświadomi żyją dłużej:eviltong:

[quote name='Behemot']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jesteśmy dość okrutne, ale jakież to przyjemne :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu::loveu::loveu:pełna extaza;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)wpadłam na chwilkę bo TZ z Kubą zabrali Ozzulka na spacer a ja .....................................robię kolację:oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

On jest taki niewinny , taki przytulaśny, jaki z niego pies morderca???
PRZEGAPIŁAM MOJA ULUBIONA POZYCJĘ - cóż za klejnoty:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
CHYBA MU UROSŁY!!!! TO JUZ WIĘCEJ KARATÓW!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Imbir1']Dzieńdobry Alu i Ozzulku:multi::multi::multi::multi::multi:
zaraz Wam wyślę sms-a, że byłam i się odmeldowałam z rana:p:multi::multi::multi::multi:och och dostanę SMSa:multi::multi::multi:

Kurcze Ozzy dziś zamiast brać na ucho do 8 to obudził mnie o 6.30......wczoraj wieczorem nie było czasu zrobić koopalona bo na spacerku było towarzystwo:cool1:Tak więc wypiłam już 1 kawę ...zaraz zaparzam drugą :razz:zajadam sie babeczką .
No i przed chwilą usłyszałam smutną wiadomość ...zmarł fajny człowiek .....TADEUSZ NALEPA.....:-(

Posted

Nalepa :(

Wpadłam Wam powiedzieć, że postów nie widzę i znikają mi:mad: więc coś się znowu zaczyna dziać:mad: mam nadzieje że to się zaraz skończy :razz:
Alu czemu nie wysłałaś mi sms-a że nowe fotki wstawiasz:cool3:

Twoja lodówka jest w dobrych łapkach:loveu: :evil_lol:

Posted

[quote name='bonita']Nalepa :(

Wpadłam Wam powiedzieć, że postów nie widzę i znikają mi:mad: więc coś się znowu zaczyna dziać:mad: mam nadzieje że to się zaraz skończy :razz:
Alu czemu nie wysłałaś mi sms-a że nowe fotki wstawiasz:cool3:

Twoja lodówka jest w dobrych łapkach:loveu: :evil_lol::shake:nie podałaś mi numeru komórczaka:cool1:....tak lodówka zdecydowanie w dobrych łapkach jest...:p

Posted

ALA 6:30 MARZY MI SIE TAKA PORA ale dziś sie udało, bo dałam Lil herbaty ze swojego kubka (nie wstawałam po miskę)i poszła spać :evil_lol: ja tez... generalnie juz nie muszę wstawać 5 razy w nocy - progres ...

Posted

[quote name='Patka']ALA 6:30 MARZY MI SIE TAKA PORA ale dziś sie udało, bo dałam Lil herbaty ze swojego kubka (nie wstawałam po miskę)i poszła spać :evil_lol: ja tez... generalnie juz nie muszę wstawać 5 razy w nocy - progres ...;)Patuś pośpisz ....zobaczysz

A ja już o 5 mialam pobudkę bo Cezarego musiałam z wyra wykopsać:evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:postrasze was od rana za to ze śpicie:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:
Ja z Dulką:p

:pstrażnik lodówki

Witaj Alu!
Jaka masz ładną białą bluzeczkę:loveu:

O Nalepie już wczoraj była informacja........ :-(

Posted

[quote name='aga1215']Witaj Alu!
Jaka masz ładną białą bluzeczkę:loveu:

O Nalepie już wczoraj była informacja........ :-(:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jeszcze białą;)

wczoraj odcięłam się od świata realnego i czytałam na dogo texty Hani i Behemot;).....ale smutno mi bardzo ....w końcu to kawałek mojego życia:-(

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jeszcze białą;)

wczoraj odcięłam się od świata realnego i czytałam na dogo texty Hani i Behemot;).....ale smutno mi bardzo ....w końcu to kawałek mojego życia:-(

mojego też :shake:, dzień dobry i pozdrawiam ciepluteńko