Alicja Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 :multi::multi::multi:heyka córcia..........jak tam miodek;) Quote
małyskrzat Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] ale super fota! Quote
haska_12 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Czesc Ozzulkowe :) Dawno mnie tu nie było... a zaległosci ... :cool1: Quote
Vectra Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:heyka córcia..........jak tam miodek;) Jak zawsze , mniamniuśny :diabloti: a jak Twoja kawka ? Quote
dbsst Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 czesc sisterko Kawał bysia z Ozzysia jest :cool1: główeczke to ona ma...................można spokojnie kieliszek z drinkiem na dynce mu postawic co :cool1: Quote
Medorowa Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] Oooo kjuliccek:loveu: :loveu: Quote
leemonca Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='madzia i medor']Oooo kjuliccek:loveu: :loveu: i jaki ładny ten kjullicek :razz: cześć Alicjo!!! (ale jestem oficjalna :diabloti:) Quote
Alicja Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 [quote name='leemonca']i jaki ładny ten kjullicek :razz: cześć Alicjo!!! (ale jestem oficjalna :diabloti:):crazyeye::crazyeye::crazyeye:no ja nie wiem ....co ci sie stanęło:razz: Quote
leemonca Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 nie wiem, to chyba wiosna :razz:, u nas jest dzisiaj przepięknie:multi: Quote
e.v.a Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 czesc:multi: prawie jak Myszka Miki:evil_lol: i w tle znowu Ali nogi:evil_lol: Quote
asiunia Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 madzia i medor napisał(a):Oooo kjuliccek:loveu: :loveu: Hej! Łahahahaha jaki boski:loveu: Quote
Patka Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Alu słodki ten Twój tróliczek ja mam w domu mhyyy brzuszkowy dzem wiśniowy ;) Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='evaxon']czesc:multi: prawie jak Myszka Miki:evil_lol: Prawie robi bardzo wielką różnię :razz: Ozullek piękny :loveu: :loveu: Quote
Gosiek Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 :loveu: w sam raz na avatarek :loveu: witam niedzielnie.... u Was też taka wstrętna pogoda? Quote
Alicja Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 [quote name='małyskrzat']ale super fota!;)dzięki [quote name='haska_12']Czesc Ozzulkowe :) Dawno mnie tu nie było... a zaległosci ... :cool1::pwitaj [quote name='Vectra']Jak zawsze , mniamniuśny :diabloti: a jak Twoja kawka ?:pmniamniuśny jak pańcia:evil_lol:będe potem na gg [quote name='dbsst']czesc sisterko Kawał bysia z Ozzysia jest :cool1: główeczke to ona ma...................można spokojnie kieliszek z drinkiem na dynce mu postawic co :cool1::loveu:moje brysio [quote name='madzia i medor']Oooo kjuliccek:loveu: :loveu:;)kjóliczlowaty kjólicek [quote name='evaxon']czesc:multi: prawie jak Myszka Miki:evil_lol: i w tle znowu Ali nogi:evil_lol::razz:prawie nogi [quote name='asiunia']Hej! Łahahahaha jaki boski:loveu:hey Asik [quote name='Patka']Alu słodki ten Twój tróliczek ja mam w domu mhyyy brzuszkowy dzem wiśniowy ;):razz:oj znowu dżemik [quote name='Gosiek'] :loveu: w sam raz na avatarek :loveu: witam niedzielnie.... u Was też taka wstrętna pogoda?u nas dziś fajnie i w miarę ciepło ....a wiesz że nie wpadłam na to by avatar z niej zrobić;) Quote
tygra Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 ależ śliczny portrecik fakt na avatarek się nadaje Quote
Alicja Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 [quote name='tygra']ależ śliczny portrecik fakt na avatarek się nadaje:multi:cześć Beatko ...zaraz zmniejszam;) Quote
Paula Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Maly dzidzus na kolankach :loveu: Czesc Ala :multi: Quote
Alicja Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Byliśmy na spacerku w lasku .....miały być fotki ,ale ze względu na brak współpracy modela i współspacerującego TZta są foty bylejakie:angryy: noooo idziecie........... chodź bo się zgubisz.... ... i okolica Quote
e.v.a Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 achh ci faceci:shake: ale i tak czekamy na wiecej :D Quote
Daga_i_Oskar Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Czesc Alus :multi: Śliczne macie te okolice na spacerki, mozna milo czas spedzic i pies sie wybiega :loveu: a na zdiecia nie ma co na rzekac, bo lepiej zeby byly takie jakie sa niz zeby nie bylo ich w ogole :eviltong: Quote
eria Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 o kurde! foty na 2706 stronie...ile się musiałam wracać.......... ja bym to okroiła i zrobiła z tego avek......a może zrobię? to Ozzy też chodzi na spacerki !!!!!!!!!!!!!!!!! a ciagle tylko foty w domu, że już myślałam że kuwetkę ma :D Quote
Recommended Posts