Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

i to by było na tyle ........
od jutra mniej czasu bo już po feriach i zaczyna się normalna:evil_lol::evil_lol::evil_lol:praca.....wiec i czasu na focenie nie będzie:shake:...trochę wpadnę popatrzec co się dzieje na dogo ....byle do wakacji;)...a po wakacjach ....możliwy urlopik zdrowotny ....mus się podreperować na stare lata;)

Posted

:loveu: I doopka i mordka piekne:evil_lol:
Witaj Alu!!
Zdrowko podreperuj, o starosci nie mow bo masz tyle energi, ze
nie jedna mlodka moze ci pozazdroscic:loveu:

Posted

[quote name='eria']o kurde! foty na 2706 stronie...ile się musiałam wracać..........

ja bym to okroiła i zrobiła z tego avek......a może zrobię?

to Ozzy też chodzi na spacerki !!!!!!!!!!!!!!!!! a ciagle tylko foty w domu, że już myślałam że kuwetkę ma :D:razz:maruda ....wiedziałam że któras z ta kuwetką wyskoczy....a na fakcie to Ozul jak miał kwarantanne to załatwiał sie do kuwety z trocinami i nie potrzebowałam szmat mopów i innych narzędzi bo chłopak sam lecial .Potem wynosiłam po troche trocin na spacer i zalatwial sie na podworku ...więc ma sie te swoje sposoby:p

[quote name='evaxon']:evil_lol: a co to panowie grzybow szukają??:evil_lol:;)w końcu to las a nie park i po alejkach sie nie spaceruje

[quote name='Vogue']

:loveu: I doopka i mordka piekne:evil_lol:
Witaj Alu!!
Zdrowko podreperuj, o starosci nie mow bo masz tyle energi, ze
nie jedna mlodka moze ci pozazdroscic:loveu: :evil_lol:z każdej strony piękny

[quote name='eria']
a machnęłam i baner :p
;)fajne dzięki ale chyba wolę w kolorze ...a dziś z trudem wstawiłam nowy awatar :razz:

[quote name='zuzolandia']

Ozzy zwiał z kadruuuuuuu heheehehehh;-)
Witanko złociutka .ales fotek naczaskała oooooooooooo;-)
ERIA- ....fajneeeee ;-):shake:nie uciekł ...focilam nature:p

Posted

Ja Ci dam badziewie :mad: Toz to piekny, dumny Ozzulek :loveu:

[quote name='Alicjarydzewska']byle do wakacji;)...a po wakacjach ....możliwy urlopik zdrowotny ....mus się podreperować na stare lata;)
:glaszcze: :kciuki:

Posted

proponuje urlop u nas:lol: .miasto piekne;) ,duzo jezior-a Ozzy.....moze spac w moim lozku..na razie spia tam moje szczenioki,ale lozko sie kiedys zwolni:lol: -ja bym jego wziela na stale po prostu,ukradlabym go:oops: :-( -jakbys Alu chciala Torun zwiedzic i okolice-zapraszam,za cene Ozziego w moim lozku:oops: :loveu:

Posted

[quote name='bonita']To jest fajne, panowie sobie drepczą:evil_lol:

Dobrej nocki Alu :):evil_lol:panowie spacerują

[quote name='Maga100']chciałam cie zaprosić. A ponieważ przylazłaś bez zaproszenia, to cię nie zapraszam :evil_lol: :-(ochhhhh nikt mnie nie kocha...........:evil_lol:

[quote name='paula_z']
Ja Ci dam badziewie :mad: Toz to piekny, dumny Ozzulek :loveu:

:glaszcze: :kciuki:;)Ozzulek nie badziewie tylko fota....a urlopik to już mi się marzy:loveu:

[quote name='daga10011']proponuje urlop u nas:lol: .miasto piekne;) ,duzo jezior-a Ozzy.....moze spac w moim lozku..na razie spia tam moje szczenioki,ale lozko sie kiedys zwolni:lol: -ja bym jego wziela na stale po prostu,ukradlabym go:oops: :-( -jakbys Alu chciala Torun zwiedzic i okolice-zapraszam,za cene Ozziego w moim lozku:oops: :loveu::evil_lol:fajna propozycja ...godna zastanowienia;)

[quote name='malawaszka']hahaha Daga propozycja nie do odrzucenia :lol: Alu i co Ty na to :razz: będą fotki leonowo-Ozzulcowe?:loveu:Waszko ..potrzebuję kierowcy;)

[quote name='evaxon']dziendberek :);)doberek ranny ptaszku

Posted

[quote name='Patka']super mi sie ta fota podoba mozna by cała historię do niej ułożyc ...

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a można by bo panowie szli zobaczyć co wisi na drzewie ....a Ozzy oczywiście sie wycykał bo to coś sie ruszało i mrygało ..........był to stary głośnik:evil_lol::evil_lol::evil_lol:mam psa bohatera

Posted

Dziendoberek kochaniutka;-) .taaaaaa akurat fociłas nature eheh;-) ....kazde wytłumaczenie dobre jak mu pies wyskoczy z obiektywuuuu ehehehheheeheheheheheh ;-) ale nich Ci bedzie ....;-)
Buziaczki

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:heyka wróciłam .......moze wrzuce fotkę ...teściowej;)

ja słyszałam o teściowej- :diabloti:więc proszę... NIE WRZUCAJ!!!!! :angryy::angryy::angryy:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a można by bo panowie szli zobaczyć co wisi na drzewie ....a Ozzy oczywiście sie wycykał bo to coś sie ruszało i mrygało ..........był to stary głośnik:evil_lol::evil_lol::evil_lol:mam psa bohatera

pies morderca z krwi i kości :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: zaskakuje przeciwnika ucieczką :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a można by bo panowie szli zobaczyć co wisi na drzewie ....a Ozzy oczywiście sie wycykał bo to coś sie ruszało i mrygało ..........był to stary głośnik:evil_lol::evil_lol::evil_lol:mam psa bohatera
:grin: moja to wlasnego cienia sie boi

Posted

[quote name='Vogue']Witaj Alu!!:multi:
U nas dzis trzeba wyciagac lyzwy bo nie da rady chodzic:shake:
Gololedz okrutna;)ooo to możesz pojeździć

[quote name='malawaszka']oooo czuję sie zaproszona :evil_lol::evil_lol::evil_lol::multi:jedziemy razem

[quote name='zuzolandia']Dziendoberek kochaniutka;-) .taaaaaa akurat fociłas nature eheh;-) ....kazde wytłumaczenie dobre jak mu pies wyskoczy z obiektywuuuu ehehehheheeheheheheheh ;-) ale nich Ci bedzie ....;-)
Buziaczki
buziaczki niedowiarku:evil_lol:

[quote name='clockwork']ja słyszałam o teściowej- :diabloti:więc proszę... NIE WRZUCAJ!!!!! :angryy::angryy::angryy::evil_lol::evil_lol::evil_lol:wymiękasz;)

[quote name='Vectra']pies morderca z krwi i kości :evil_lol: :evil_lol: zaskakuje przeciwnika ucieczką :evil_lol: no jasne ze morderca;)

[quote name='evaxon']:grin: moja to wlasnego cienia sie boi:evil_lol::evil_lol::evil_lol:mój własnego nie ale przed ludziowymi ma respekt:evil_lol:

Cześć ja już po pracy ..........i chcę aby już był piątek:placz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:mój własnego nie ale przed ludziowymi ma respekt:evil_lol:

Cześć ja już po pracy ..........i chcę aby już był piątek:placz:

bo jego wlasny caly czas kroczy za nim ...:diabloti: :evil_lol:

Alu nie płakaj piatek juz za 4 dni:evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']bo jego wlasny caly czas kroczy za nim ...:diabloti: :evil_lol:

Alu nie płakaj piatek juz za 4 dni:evil_lol:
:shake:do piątku to ja kogoś ukatrupię i sama się wykończę:angryy:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:shake:do piątku to ja kogoś ukatrupię i sama się wykończę:angryy:

:diabloti: :evil_lol: no to bedzie rzeź niewiniątek:evil_lol: :diabloti: