e.v.a Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] :evil_lol: a co to panowie grzybow szukają??:evil_lol: Quote
Alicja Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 i to by było na tyle ........ od jutra mniej czasu bo już po feriach i zaczyna się normalna:evil_lol::evil_lol::evil_lol:praca.....wiec i czasu na focenie nie będzie:shake:...trochę wpadnę popatrzec co się dzieje na dogo ....byle do wakacji;)...a po wakacjach ....możliwy urlopik zdrowotny ....mus się podreperować na stare lata;) Quote
Vogue Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 :loveu: I doopka i mordka piekne:evil_lol: Witaj Alu!! Zdrowko podreperuj, o starosci nie mow bo masz tyle energi, ze nie jedna mlodka moze ci pozazdroscic:loveu: Quote
zuzolandia Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Ozzy zwiał z kadruuuuuuu heheehehehh;-) Witanko złociutka .ales fotek naczaskała oooooooooooo;-) ERIA- ....fajneeeee ;-) Quote
Alicja Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 [quote name='eria']o kurde! foty na 2706 stronie...ile się musiałam wracać.......... ja bym to okroiła i zrobiła z tego avek......a może zrobię? to Ozzy też chodzi na spacerki !!!!!!!!!!!!!!!!! a ciagle tylko foty w domu, że już myślałam że kuwetkę ma :D:razz:maruda ....wiedziałam że któras z ta kuwetką wyskoczy....a na fakcie to Ozul jak miał kwarantanne to załatwiał sie do kuwety z trocinami i nie potrzebowałam szmat mopów i innych narzędzi bo chłopak sam lecial .Potem wynosiłam po troche trocin na spacer i zalatwial sie na podworku ...więc ma sie te swoje sposoby:p [quote name='evaxon']:evil_lol: a co to panowie grzybow szukają??:evil_lol:;)w końcu to las a nie park i po alejkach sie nie spaceruje [quote name='Vogue'] :loveu: I doopka i mordka piekne:evil_lol: Witaj Alu!! Zdrowko podreperuj, o starosci nie mow bo masz tyle energi, ze nie jedna mlodka moze ci pozazdroscic:loveu: :evil_lol:z każdej strony piękny [quote name='eria'] a machnęłam i baner :p ;)fajne dzięki ale chyba wolę w kolorze ...a dziś z trudem wstawiłam nowy awatar :razz: [quote name='zuzolandia'] Ozzy zwiał z kadruuuuuuu heheehehehh;-) Witanko złociutka .ales fotek naczaskała oooooooooooo;-) ERIA- ....fajneeeee ;-):shake:nie uciekł ...focilam nature:p Quote
bonita Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 To jest fajne, panowie sobie drepczą:evil_lol: Dobrej nocki Alu :) Quote
Maga100 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 chciałam cie zaprosić. A ponieważ przylazłaś bez zaproszenia, to cię nie zapraszam :evil_lol: Quote
Paula Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Ja Ci dam badziewie :mad: Toz to piekny, dumny Ozzulek :loveu: [quote name='Alicjarydzewska']byle do wakacji;)...a po wakacjach ....możliwy urlopik zdrowotny ....mus się podreperować na stare lata;) :glaszcze: :kciuki: Quote
daga10011 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 proponuje urlop u nas:lol: .miasto piekne;) ,duzo jezior-a Ozzy.....moze spac w moim lozku..na razie spia tam moje szczenioki,ale lozko sie kiedys zwolni:lol: -ja bym jego wziela na stale po prostu,ukradlabym go:oops: :-( -jakbys Alu chciala Torun zwiedzic i okolice-zapraszam,za cene Ozziego w moim lozku:oops: :loveu: Quote
malawaszka Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 hahaha Daga propozycja nie do odrzucenia :lol: Alu i co Ty na to :razz: będą fotki leonowo-Ozzulcowe?:loveu: Quote
Alicja Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 [quote name='bonita']To jest fajne, panowie sobie drepczą:evil_lol: Dobrej nocki Alu :):evil_lol:panowie spacerują [quote name='Maga100']chciałam cie zaprosić. A ponieważ przylazłaś bez zaproszenia, to cię nie zapraszam :evil_lol: :-(ochhhhh nikt mnie nie kocha...........:evil_lol: [quote name='paula_z'] Ja Ci dam badziewie :mad: Toz to piekny, dumny Ozzulek :loveu: :glaszcze: :kciuki:;)Ozzulek nie badziewie tylko fota....a urlopik to już mi się marzy:loveu: [quote name='daga10011']proponuje urlop u nas:lol: .miasto piekne;) ,duzo jezior-a Ozzy.....moze spac w moim lozku..na razie spia tam moje szczenioki,ale lozko sie kiedys zwolni:lol: -ja bym jego wziela na stale po prostu,ukradlabym go:oops: :-( -jakbys Alu chciala Torun zwiedzic i okolice-zapraszam,za cene Ozziego w moim lozku:oops: :loveu::evil_lol:fajna propozycja ...godna zastanowienia;) [quote name='malawaszka']hahaha Daga propozycja nie do odrzucenia :lol: Alu i co Ty na to :razz: będą fotki leonowo-Ozzulcowe?:loveu:Waszko ..potrzebuję kierowcy;) [quote name='evaxon']dziendberek :);)doberek ranny ptaszku Quote
Patka Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 super mi sie ta fota podoba mozna by cała historię do niej ułożyc ... Quote
Alicja Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 [quote name='Patka']super mi sie ta fota podoba mozna by cała historię do niej ułożyc ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a można by bo panowie szli zobaczyć co wisi na drzewie ....a Ozzy oczywiście sie wycykał bo to coś sie ruszało i mrygało ..........był to stary głośnik:evil_lol::evil_lol::evil_lol:mam psa bohatera Quote
Vogue Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Witaj Alu!!:multi::multi: U nas dzis trzeba wyciagac lyzwy bo nie da rady chodzic:shake: Gololedz okrutna Quote
malawaszka Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] Waszko ..potrzebuję kierowcy;) oooo czuję sie zaproszona :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
zuzolandia Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Dziendoberek kochaniutka;-) .taaaaaa akurat fociłas nature eheh;-) ....kazde wytłumaczenie dobre jak mu pies wyskoczy z obiektywuuuu ehehehheheeheheheheheh ;-) ale nich Ci bedzie ....;-) Buziaczki Quote
clockwork Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:heyka wróciłam .......moze wrzuce fotkę ...teściowej;) ja słyszałam o teściowej- :diabloti:więc proszę... NIE WRZUCAJ!!!!! :angryy::angryy::angryy: Quote
Vectra Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a można by bo panowie szli zobaczyć co wisi na drzewie ....a Ozzy oczywiście sie wycykał bo to coś sie ruszało i mrygało ..........był to stary głośnik:evil_lol::evil_lol::evil_lol:mam psa bohatera pies morderca z krwi i kości :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: zaskakuje przeciwnika ucieczką :evil_lol: Quote
e.v.a Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a można by bo panowie szli zobaczyć co wisi na drzewie ....a Ozzy oczywiście sie wycykał bo to coś sie ruszało i mrygało ..........był to stary głośnik:evil_lol::evil_lol::evil_lol:mam psa bohatera :grin: moja to wlasnego cienia sie boi Quote
Alicja Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 [quote name='Vogue']Witaj Alu!!:multi: U nas dzis trzeba wyciagac lyzwy bo nie da rady chodzic:shake: Gololedz okrutna;)ooo to możesz pojeździć [quote name='malawaszka']oooo czuję sie zaproszona :evil_lol::evil_lol::evil_lol::multi:jedziemy razem [quote name='zuzolandia']Dziendoberek kochaniutka;-) .taaaaaa akurat fociłas nature eheh;-) ....kazde wytłumaczenie dobre jak mu pies wyskoczy z obiektywuuuu ehehehheheeheheheheheh ;-) ale nich Ci bedzie ....;-) Buziaczki buziaczki niedowiarku:evil_lol: [quote name='clockwork']ja słyszałam o teściowej- :diabloti:więc proszę... NIE WRZUCAJ!!!!! :angryy::angryy::angryy::evil_lol::evil_lol::evil_lol:wymiękasz;) [quote name='Vectra']pies morderca z krwi i kości :evil_lol: :evil_lol: zaskakuje przeciwnika ucieczką :evil_lol: no jasne ze morderca;) [quote name='evaxon']:grin: moja to wlasnego cienia sie boi:evil_lol::evil_lol::evil_lol:mój własnego nie ale przed ludziowymi ma respekt:evil_lol: Cześć ja już po pracy ..........i chcę aby już był piątek:placz: Quote
e.v.a Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:mój własnego nie ale przed ludziowymi ma respekt:evil_lol: Cześć ja już po pracy ..........i chcę aby już był piątek:placz: bo jego wlasny caly czas kroczy za nim ...:diabloti: :evil_lol: Alu nie płakaj piatek juz za 4 dni:evil_lol: Quote
Alicja Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 [quote name='evaxon']bo jego wlasny caly czas kroczy za nim ...:diabloti: :evil_lol: Alu nie płakaj piatek juz za 4 dni:evil_lol: :shake:do piątku to ja kogoś ukatrupię i sama się wykończę:angryy: Quote
e.v.a Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:shake:do piątku to ja kogoś ukatrupię i sama się wykończę:angryy: :diabloti: :evil_lol: no to bedzie rzeź niewiniątek:evil_lol: :diabloti: Quote
Recommended Posts