Alicja Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='clockwork']no i prosze... jaka terapia... numer konta podamy po zajęciach- wszystkich którzy wyleczyli się z pająkowo- anarchistycznej fobii- prosimy o wolne datki!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ...............taaaa wolne datki bardzo mile widziane;) miód...:loveu::loveu::loveu::crazyeye::crazyeye::crazyeye: i te piękne owłosione nózie... jak moje... prawie...:eviltong: :cool3:........toż to prawie moje:oops::oops::oops: Quote
PIKA Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Pysia napisał(a):To chyba dziecko tarantule bo słabo owłosione jeszcze ;) jaka znawczyni pajakow :evil_lol: Cześc Ala :multi: Quote
Alicja Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='PIKA']jaka znawczyni pajakow :evil_lol: Cześc Ala :multi:;)witaj My teraz wszystkie znawczynie:p...bo my nie mamy fobii na anarchistów;)jako to tu już bywało:razz: Quote
eria Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 dzień dobry!! gdzie te foty w plenerze!! same włochate albo depilowane, paskudne stawonogi tu widzę:cool1: Quote
Alicja Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='eria']dzień dobry!! gdzie te foty w plenerze!! same włochate albo depilowane, paskudne stawonogi tu widzę:cool1::razz:no wiesz ...chcesz żeby mi z zimna wszystkie członki i inne odstające części ciała odpadły:crazyeye: Quote
Imbirka Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 cześć Ozzulki:multi::multi::multi::multi: Ala, ja widze, że z wątku robi Ci się teraz terrarium:evil_lol: Quote
Medorowa Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 I jam już zdrowa:multi: :multi: Pajączki są fajniuchne:p Ciekawe tylko co bym zrobiła, jakbym takiego na żywo zobaczyła:cool1: Quote
Alicja Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='Imbir1']cześć Ozzulki:multi::multi::multi::multi: Ala, ja widze, że z wątku robi Ci się teraz terrarium:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:czego się nie robi dla spokoju ciała i duszy;) [quote name='madzia i medor']I jam już zdrowa:multi: :multi: Pajączki są fajniuchne:p Ciekawe tylko co bym zrobiła, jakbym takiego na żywo zobaczyła:cool1::evil_lol::evil_lol::evil_lol:robiłabyś z pradownice jakbyś sie roztelepała:razz: Quote
clockwork Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:no wiesz ...chcesz żeby mi z zimna wszystkie członki i inne odstające części ciała odpadły:crazyeye: alu.:crazyeye::crazyeye: ty masz członki :crazyeye::crazyeye: Quote
Alicja Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='clockwork']alu.:crazyeye::crazyeye: ty masz członki :crazyeye::crazyeye::mad:bosz ....poetycko o paluszkach napisałam:cool3: Quote
BoJa2 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='clockwork']alu.:crazyeye::crazyeye: ty masz członki :crazyeye::crazyeye: tylko nie mów ,że nie zauważyłaś:evil_lol: :evil_lol: Quote
samograj Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Tu Arachne - mój domowy pajaczek: A teraz fotka dla arachnofobików, na odreagowanie stresu: Quote
Alicja Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 :loveu:Samograjeczko jakie śliczności mi tu przyniosłaś w tej lewej rączce;) Quote
e.v.a Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 haaa... drogą dedukcji czytaac banitow doszlam do wniasku ze wszyscy kochaja pajaki i .....:diabloti: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Vectra'] buuuahahahha nie ma ratunku już nie ma :placz: :placz: :placz: Quote
Pysia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='samograj']Tu Arachne - mój domowy pajaczek: Takich jesienią było u mnie w ogrodzie masa tylko nie mam w aparacie makro dobrego i foty niewyraźne :) Superr pajęczyny robiły :loveu: Quote
asiunia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Hej! Dzien dobry pajączkomaniaczki:eviltong: Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='samograj'] A teraz fotka dla arachnofobików, na odreagowanie stresu: No i jakie to piękne :loveu: A nie jakies pająki :eviltong: Chociaż mogę już na nie patrzeć bez większego obrzydzenia :cool3: Quote
Alicja Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='asiunia']Hej! Dzien dobry pajączkomaniaczki:eviltong::multi::multi::multi:hey Asiuniu [quote name='Pysia']Takich jesienią było u mnie w ogrodzie masa tylko nie mam w aparacie makro dobrego i foty niewyraźne :) Superr pajęczyny robiły :loveu:oj trzeba ci do jesieni zakupić Romana z lufą:razz: [quote name='malawaszka']buuuahahahha nie ma ratunku już nie ma :placz: :placz: :placz::shake:oj nie ma Waszeczko , oj nie:cool1: [quote name='evaxon']haaa... drogą dedukcji czytaac banitow doszlam do wniasku ze wszyscy kochaja pajaki i .....:diabloti: :evil_lol:to już lepiej czytaj nie dedukuj;) Quote
Alicja Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 :crazyeye:popatrzcie jakie śliczne zyjątka ROZTOCZA żyją pośród nas ....milusie prawda:p a ten nazywa się Rozkruszek:loveu: Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:popatrzcie jakie śliczne zyjątka ROZTOCZA żyją pośród nas ....milusie prawda:p a ten nazywa się Rozkruszek:loveu: Piękne :cool1: Wiesz Alu że dowiedziałam się że nigdy nie jesteś sama w łóżku :evil_lol: Nigdy, ale to nigdy, nawet nie wiem jak byśmy chcieli i nie wiem jak byśmy byli samotni, nie jesteśmy w łóżku sami. http://www.antoranz.net/CURIOSA/ZBIOR2/C0302/01-QZC04022_mites.HTM Quote
Vectra Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:popatrzcie jakie śliczne zyjątka ROZTOCZA żyją pośród nas ....milusie prawda:p a ten nazywa się Rozkruszek:loveu: to już się chyba nic nie da zrobić :shake: :-( :stormy-sad::2gunfire::wallbash::flaming: Quote
dbsst Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 czesc sis ale masz piękne nowe stworzonko takie milusie do milania :diabloti: Quote
anetta Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 http://img93.imageshack.us/img93/2153/pajkpp2.jpg :-o:scared: Po motylku od razy lepiej mi sie zrobilo :p Quote
zuzolandia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 ........fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjj............!!!!!!!!!!!!!!!! A taka ładna galeryjka była .......;-(((((( Witanko i mykanko bo tu takie paskudztwa łaza bleeeee .... Quote
Recommended Posts