Imbirka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] ;)wymiękłaś ....:evil_lol: Alu, bardzo mi przykro, chciałam byś ambitna ale poległam:cool3::evil_lol: Quote
bonita Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Cześć Sister :) Wpadłam na chwilkę i lecę dalej, bo mnie dzieci odganiają od kompa :( Quote
Alicja Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 [quote name='KaRa_TC'] Wygląda jakby uciekał przed śniegiem:evil_lol: :lol: :lol: :lol:on gonił śnieżek [quote name='Kati'] Śnieg go zaatakował :evil_lol: Ale narobyłyście mi smaka na naleśniki :)pyszne były [quote name='Koma']Hej! ;) Ale zapatrzony :cool3: ciekawe na co? :razz:na spacerujące pieski [quote name='Vogue']U nas na chodnikach szklanka,strach wyjsc!! Ja dzis robie racuszki z jabluszkami Tez pyszne:loveu:mniam..... [quote name='zuzolandia']Dziendoberek słodziutka ;-)..... u nos ciapa ze hejjjjj i do tego słonce....wszystko rewelacyjnie spływoooooooo .....masakra .... Buziaczki na reszte dnia ;-) niech spływa ....wolę suche chodniczki ...wietrzyk je owieje Quote
Alicja Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 [quote name='Imbir1']Alu, bardzo mi przykro, chciałam byś ambitna ale poległam:cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:mi by się też nie chciało;) [quote name='bonita']Cześć Sister :) Wpadłam na chwilkę i lecę dalej, bo mnie dzieci odganiają od kompa :(cześć ;)ja zaraz ide pisać :shake: Quote
PIKA Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] cześć ;)ja zaraz ide pisać :shake: a gdzie Ty idziesz? :shake: pzrecież na dogo tez mozesz pisac ile chcesz :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Znalazła se nowe hobby ;-) i se poszła heeheheheh;-) Quote
Alicja Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 [quote name='PIKA']a gdzie Ty idziesz? :shake: pzrecież na dogo tez mozesz pisac ile chcesz :evil_lol: [quote name='zuzolandia']Znalazła se nowe hobby ;-) i se poszła heeheheheh;-):placz::placz::placz:zlośliwe ....już mam 8 stron napisane jeszcze z 16 i bedzie koniec:ppotem tylko zrobić zestawienie i ............przepisać na kompiku :placz: Quote
Kate I Luka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Witaj Aluś :multi: Naleśniczki powiadasz... Chyba sobie tez zaserwujemy lada dzień :razz: :razz: :razz: Quote
Pysia Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:placz::placz::placz:zlośliwe ....już mam 8 stron napisane jeszcze z 16 i bedzie koniec:ppotem tylko zrobić zestawienie i ............przepisać na kompiku :placz: To ja dziękuję :cool1: Pozostanę przy swojej profesji ;) Przynjmniej pracę pozostawiam w pracy :p Quote
malawaszka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Pysia napisał(a):To ja dziękuję :cool1: Pozostanę przy swojej profesji ;) Przynjmniej pracę pozostawiam w pracy :p jaa też bym tak chciała :placz: :placz: :placz: bo ja to mieszkam w pracy :angryy: Quote
samograj Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Ja tylko sie przywitam i spadam sie leczyć!!! Quote
Vogue Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Witaj Alu w ten deszczowy poranek!!! Jak twoja praca pisemna? Wreszcie koniec Quote
clockwork Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 alicja... praca nie zając.. nie ucieknie- bierz przykład ze mnie :evil_lol: czy to już obsesja:stupid: z tą DGM, że wchodząc do pracy od razu siadam do kompa:user: i godzinę po skończyniu pracy z przykrością wyłączam go???:splat: Quote
bazylowa Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 no przecież padne tu zaraz trupem i będziesz mnie miała ma sumieniu :roflt::roflt: Quote
bigos Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Witaj Alu i Ozzulku:loveu::loveu::loveu: Foteczka powyżej fenomenalna; Stuś Pędziwiatr czy co???:cool3::cool3::cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
haska_12 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Witaj Alu :) Ta fotka jest cudowna :loveu: Ozzy jaki przystojny :cool3: Quote
e.v.a Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='haska_12']Witaj Alu :) Ta fotka jest cudowna :loveu: Ozzy jaki przystojny :cool3: haha co patrze na to zdjecie to mam wrazenie ze Ozzy sika jak dziewczynka hahahahah czesc Alu :D Quote
nathaniel Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 "Jak sobie chcą , to niech sobie spacerują [foch] " :diabloti: Quote
Pysia Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Witaj Alu :multi: U nas szaro buro i ponuro ale z nieznanego mi powodu obie baby nie chcą wrócić do domu :mad: Quote
clockwork Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Pysia napisał(a):Witaj Alu :multi: U nas szaro buro i ponuro ale z nieznanego mi powodu obie baby nie chcą wrócić do domu :mad: nathaniel napisał(a): "Jak sobie chcą , to niech sobie spacerują [foch] " :diabloti: no właśnie.....;) Quote
Imbirka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 dzieńdoberek :multi: przyszliśmy się przywitać:lol: Quote
Pysia Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 clockwork napisał(a):no właśnie.....;) No to sobie spacerują ale beze mnie :cool1: Quote
Kate I Luka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Dzień doberek Ciociu Alu :multi: Pogoda okropna, dobrze , że wychodzić nigdzie nie muszę. Nawet Gastek dzis mało chętnie spacerował BRRRRRRRR!!! Quote
Recommended Posts