Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='KaRa_TC']
Wygląda jakby uciekał przed śniegiem:evil_lol: :lol: :lol: :lol:on gonił śnieżek

[quote name='Kati']
Śnieg go zaatakował :evil_lol:

Ale narobyłyście mi smaka na naleśniki :)pyszne były

[quote name='Koma']Hej! ;)

Ale zapatrzony :cool3: ciekawe na co? :razz:na spacerujące pieski

[quote name='Vogue']U nas na chodnikach szklanka,strach wyjsc!!
Ja dzis robie racuszki z jabluszkami Tez pyszne:loveu:mniam.....

[quote name='zuzolandia']Dziendoberek słodziutka ;-)..... u nos ciapa ze hejjjjj i do tego słonce....wszystko rewelacyjnie spływoooooooo .....masakra ....
Buziaczki na reszte dnia ;-)
niech spływa ....wolę suche chodniczki ...wietrzyk je owieje

Posted

[quote name='Imbir1']Alu, bardzo mi przykro, chciałam byś ambitna ale poległam:cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:mi by się też nie chciało;)

[quote name='bonita']Cześć Sister :)
Wpadłam na chwilkę i lecę dalej, bo mnie dzieci odganiają od kompa :(cześć ;)ja zaraz ide pisać :shake:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']

cześć ;)ja zaraz ide pisać :shake:

a gdzie Ty idziesz? :shake:

pzrecież na dogo tez mozesz pisac ile chcesz :evil_lol:

Posted

[quote name='PIKA']a gdzie Ty idziesz? :shake:

pzrecież na dogo tez mozesz pisac ile chcesz :evil_lol:

[quote name='zuzolandia']Znalazła se nowe hobby ;-) i se poszła heeheheheh;-):placz::placz::placz:zlośliwe ....już mam 8 stron napisane jeszcze z 16 i bedzie koniec:ppotem tylko zrobić zestawienie i ............przepisać na kompiku :placz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:placz::placz::placz:zlośliwe ....już mam 8 stron napisane jeszcze z 16 i bedzie koniec:ppotem tylko zrobić zestawienie i ............przepisać na kompiku :placz:
To ja dziękuję :cool1: Pozostanę przy swojej profesji ;) Przynjmniej pracę pozostawiam w pracy :p

Posted

Pysia napisał(a):
To ja dziękuję :cool1: Pozostanę przy swojej profesji ;) Przynjmniej pracę pozostawiam w pracy :p

jaa też bym tak chciała :placz: :placz: :placz: bo ja to mieszkam w pracy :angryy:

Posted

alicja... praca nie zając.. nie ucieknie- bierz przykład ze mnie :evil_lol:

czy to już obsesja:stupid: z tą DGM, że wchodząc do pracy od razu siadam do kompa:user: i godzinę po skończyniu pracy z przykrością wyłączam go???:splat:

Posted

[quote name='haska_12']Witaj Alu :)

Ta fotka jest cudowna :loveu: Ozzy jaki przystojny :cool3:
haha co patrze na to zdjecie to mam wrazenie ze Ozzy sika jak dziewczynka hahahahah

czesc Alu :D

Posted

Pysia napisał(a):
Witaj Alu :multi:
U nas szaro buro i ponuro ale z nieznanego mi powodu obie baby nie chcą wrócić do domu :mad:

nathaniel napisał(a):

"Jak sobie chcą , to niech sobie spacerują [foch] "
:diabloti:

no właśnie.....;)