Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='beria']Witaj Alu :loveu:

Ale oderwiesz się na chwilę od dogo i pojawisz się w Katowicach na wystawie :cool3: Stan zdrowia pozwoli Ci na bezalkoholowe :knajpa::razz: Zrobim przedbiegi odwyku :p:evil_lol::evil_lol::evil_lol:wystawa jest w marcu a ja UZ będę miała od września;)
Wyjazd na wystawę planuję tylko jeszcze nie wiem jaki dzień wchodzi w rachubę , bo kusi mnie piątek /sobota ....a chyba będzie tylko sobota:razz:

Posted

[quote name='PIKA']Alu, czy Ty już skończyłaś to swoje wypracowanie? :cool3::shake:jeszcze nie ale dziś siedziałam 9 godzin w pracy i tam trochę pisałam ...więc dziś trochę luzu w domku:p

Posted

Melduję się dopiero teraz!!!
IDĘ SPAĆ - DOBRANOC WSZYSTKIM!!! (też nie czytałam:shake: )
====================================================
Zapomniałam dopisać:
dziś zaproponowano mi w ORANGE przetestowanie internetu na telefon, aktywacja po 10.02.2007 - koniec z ukrywaniem się, będę mogła wchodzi na DOGO za pomocą komórki - ale to będzie smieszne- ciekawe czy sie doczytam i jak mi sie będzie pisało!!! A wielkość zdjęć będzie powalająca :):D:D:D

Posted

AlKil napisał(a):
bo szaleństwo jest u Waszki...:evil_lol:

czy waszka jest też z mojej rodziny?? bo mnie nie zaproszono... :mad:

samograj napisał(a):
Melduję się dopiero teraz!!!
Zapomniałam dopisać:
dziś zaproponowano mi w ORANGE przetestowanie internetu na telefon, aktywacja po 10.02.2007 - koniec z ukrywaniem się, będę mogła wchodzi na DOGO za pomocą komórki - ale to będzie smieszne- ciekawe czy sie doczytam i jak mi sie będzie pisało!!! A wielkość zdjęć będzie powalająca :):D:D:D

jesooo... trza do orange wstąpić!!! dogo 26 godz.na dobe :cool3: ale jazda!!! kij z jakością fotek- tyle nadrobie w pracy :cool3:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Byłam tu ! :multi: Byłam ! :multi: :multi: :multi:
Ale nie przeczytałam :shake: Za dużo :shake: :shake: :shake:
No i oczywiście - kocham cię ........... misiu !:multi:
kocham cię misiu:lol:

[quote name='samograj']Melduję się dopiero teraz!!!
Zapomniałam dopisać:
dziś zaproponowano mi w ORANGE przetestowanie internetu na telefon, aktywacja po 10.02.2007 - koniec z ukrywaniem się, będę mogła wchodzi na DOGO za pomocą komórki - ale to będzie smieszne- ciekawe czy sie doczytam i jak mi sie będzie pisało!!! A wielkość zdjęć będzie powalająca :):D:D:Dchorera mi nikt nie zaproponował a ja też ORANGE

[quote name='clockwork']czy waszka jest też z mojej rodziny?? bo mnie nie zaproszono... :mad:

jesooo... trza do orange wstąpić!!! dogo 26 godz.na dobe :cool3: ale jazda!!! kij z jakością fotek- tyle nadrobie w pracy :cool3:waszka chyba jest Twoją matką;)

[quote name='Tina.Sara']witam!!!! :cool3:witam

[quote name='clockwork']POBUDKA!!!
wstawać mi tu szybciutko- ja dziś krócej na kompiku, więc... a nie potem na samo moje wyjście sie rozpisujecie...a mnie szlag trafia
:evil_lol:dżisys ja pobudkę już miałam o 8 :mad:potem mnie zakupy pochłonęły łącznie z zawartością mojego portfela:angryy:

Gosia>>>;3081707 napisał(a):
Witaj Alu w ten sobotni poranek:evil_lol:

Boże, głowa mi pęka.....
doberek ....na ból głowy .....zadzwoń do Goździkowej;)

[quote name='Vectra']Melduje się że żyje , mam się dobrze :)

uff ulga, bo nie wiedziałam czy przeżyjesz;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']

waszka chyba jest Twoją matką;)
:crazyeye:... A MÓWIŁAM ŻE SIĘ W TYM NIE ŁAPIĘ...
dżisys ja pobudkę już miałam o 8 :mad:potem mnie zakupy pochłonęły łącznie z zawartością mojego portfela:angryy:

A JA O 1:30... PIEPRZONE CIECZKI :placz:

Posted

[quote name='clockwork']A JA O 1:30... PIEPRZONE CIECZKI :placz::razz:no nie da sie ukryć że ostatnio mnie na maxa Ozzy wyprowadził z równowagi jak zamiast załatwiać poważne sprawy wsadzał nos w każda plamę / potem miał mycie ryja rękawicą:angryy:/a jak wracaliśmy do domu walnął sie na śnieg dupą na zachód i nie pójdzie ....już na mnie ludzie patrzą jak na wariata bo leze i gadam z bydłem ...a tu jeszcze tłumacze tumanowi że se jajka odmrozi:angryy:...w końcu na brak reakcji na noga był ślizg po śniegu i do domu :diabloti:

Posted

[quote name='aga1215']Witaj Alusiu :multi: :multi: :multi:
btw...mam trochę zaległości .... co Wy z tym misiem???........:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to se już ne wrati......ale do Waszki wchodziła Sznaucerka ...ileś tam i ona głupoty wypisywała a w podpisie miała kocham się misiu ....wiesz nam dużo nie tżeba;)

[SIZE=2]Witaj Wektorkowa Ago:multi::multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to se już ne wrati......ale do Waszki wchodziła Sznaucerka ...ileś tam i ona głupoty wypisywała a w podpisie miała kocham się misiu ....wiesz nam dużo nie tżeba;)

[SIZE=2]Witaj Wektorkowa Ago:multi::multi::multi::multi:

widziałam - tysz ją podejrzewałam o "klonow-dogowe pochodzenie":evil_lol:

Posted

[quote name='aga1215']widziałam - tysz ją podejrzewałam o "klonow-dogowe pochodzenie":evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no patrz ale ile osób sie zaraz złapało za lekturkę;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:no nie da sie ukryć że ostatnio mnie na maxa Ozzy wyprowadził z równowagi jak zamiast załatwiać poważne sprawy wsadzał nos w każda plamę / potem miał mycie ryja rękawicą:angryy:/a jak wracaliśmy do domu walnął sie na śnieg dupą na zachód i nie pójdzie ....już na mnie ludzie patrzą jak na wariata bo leze i gadam z bydłem ...a tu jeszcze tłumacze tumanowi że se jajka odmrozi:angryy:...w końcu na brak reakcji na noga był ślizg po śniegu i do domu :diabloti:

Moj tez nosa wszedzie wpycha.
Alu to u Was jeszcze snieg:crazyeye: Do nas zawitala wiosna:lol:

Posted

[quote name='Vogue']Moj tez nosa wszedzie wpycha.
Alu to u Was jeszcze snieg:crazyeye: Do nas zawitala wiosna:lol::shake:nie od 2 dni totalna wiosna ....ale ja z nim jeszcze do lasku chodziłam to przedwczoraj jeszcze był śnieżek ...wczoraj już błotko:evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to se już ne wrati......ale do Waszki wchodziła Sznaucerka ...ileś tam i ona głupoty wypisywała a w podpisie miała kocham się misiu ....wiesz nam dużo nie tżeba;)

jak można się wysmiewać z dziołchy!!to chyba dobrze że go kocha :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:no nie da sie ukryć że ostatnio mnie na maxa Ozzy wyprowadził z równowagi jak zamiast załatwiać poważne sprawy wsadzał nos w każda plamę / potem miał mycie ryja rękawicą:angryy:/a jak wracaliśmy do domu walnął sie na śnieg dupą na zachód i nie pójdzie ....już na mnie ludzie patrzą jak na wariata bo leze i gadam z bydłem ...a tu jeszcze tłumacze tumanowi że se jajka odmrozi:angryy:...w końcu na brak reakcji na noga był ślizg po śniegu i do domu :diabloti:

ah te cieczki...kto to wymyślił??? :angryy:

[quote name='Vogue']Moj tez nosa wszedzie wpycha.
Alu to u Was jeszcze snieg:crazyeye: Do nas zawitala wiosna:lol:

Alunia- szykuj sie- u nas lato więc u Was bedzie tez za pare godzin
:razz:

Posted

[quote name='clockwork']
jak można się wysmiewać z dziołchy!!to chyba dobrze że go kocha :evil_lol:
tylko dlaczego ona sama sobie na posty odpisywała:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ah te cieczki...kto to wymyślił??? :angryy:
podejrzewasz kogoś:cool3:bo jak wiesz kto to to my go:mad::mad::mad:

Alunia- szykuj sie- u nas lato więc u Was bedzie tez za pare godzin
:razz::shake:nieprawda u mnie wiosna ...i musiałam kupić rękawiczki bo mi na zakupach łapy zamarzły ...a moje w domu zostały:razz:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Już Cie nie kocham misiu ... :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: Idę sprzatać - więc na uczucia nie starczyło miejsca :razz::placz::placz::placz::placz::placz:no wiesz ....ja też CAŁY CZAS SPRZĄTAM:evil_lol::evil_lol::evil_lol:......ale kocham cię misiu;)

Posted

Witaj Alu!
U nas wczoraj było błoto i brzydko, a dzisiaj jakieś słoneczko nieśmiało się przedziera!!!! może to rozpaprane cholerstwo powysycha i nie będę musiała na okrągło myć podłogi....:placz: