Alicja Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 [quote name='Gosiek'] bombastyczne płonące niebo - gratulki dla Kuby za piękne foty :loveu: cześć Ala.... jak tam zima? zwiała?zima poszła precz ....ale dziś na spacerku wieczornym zmarzłam ...czyżby szalone powroty zimy:cool3: Kuba uwielbia focić niebo.......taki Dyzio marzyciel;) [quote name='Pagaj']Cześć :p To ja :lol: Łażę sobie dziś po Waszych galeriach, (tak dla równowagi psychicznej...) ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::multi:wow witaj Martuś [quote name='samograj'] JAKI ON JEST SŁODKI - i jak inny od moich psiaków!!!chyba dobrze że każde inne bo można zawsze się pozachwycać;) Quote
Alicja Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 [quote name='Ewa&kumpel']Witam. Ależ się rozmarzyłam, jak oglądałam te krajobrazy. Cudowne !!! Nie wspomnę już o tym przystojniaczku, który śpi z taką słodziutką minką... :loveu::evil_lol:ten przystojniaczek na dodatek zajmuje sporo miejsca [quote name='majoka']Cześć Alu, ucałowanie dla Ozzulka:loveu::loveu:witaj , tak długo cię nie było [quote name='KaRa_TC'] Ale leniuszek z niego:evil_lol: sky or hell?:lol::evil_lol:wrota wybierz....... dokąd;) [quote name='Maga100'] ja chcę śnieg :placz: piękne, jakby niebo płonęło :p a ja poproszę wiosnę ......a zachody słońca fakt mamy malownicze [quote name='Imbir1']dzieńdoberek:multi: fotki nieba cuuuuuuuuudne:lol: a my jesteśmy po spacerku z dogomaniakami i Imbir nie mógł nosa oderwać od jednej beagielki:cool3:, amorów mu się zachciało i cały spacer tak wyglądał:cool3: wiosna idzie, że te suki już tak cieczkują?:cool3:oj masakra z tymi atrakcyjnymi panienkami ... [quote name='paula_z']Uff, nadrobilam :roll: Ale z Was gaduly :mad: ;) Teraz lece do Weszki :cool3: :loveu: :loveu: :loveu:Paula nie marudź ...dużo nie było;) [quote name='Patka']Alu ale sliczne fotki :):loveu:dzięki Patko Quote
Ewa&kumpel Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 A tak nawiązując do znanego Ci tematu... Napisałaś (tylko nie pamiętam na której galerii), że zdjęcia od roku chyba dopiero robisz aparatem. Przejrzałam zdjęcia na Waszej galerii i za nic w świecie nie mogę dostrzec, które są robine aparatem, a które telefonem (od jakiego momentu) ... :cool3:. Zdolna bestia musi byc z Ciebie... :klacz: Quote
Alicja Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 [quote name='Ewa&kumpel']A tak nawiązując do znanego Ci tematu... Napisałaś (tylko nie pamiętam na której galerii), że zdjęcia od roku chyba dopiero robisz aparatem. Przejrzałam zdjęcia na Waszej galerii i za nic w świecie nie mogę dostrzec, które są robine aparatem, a które telefonem (od jakiego momentu) ... :cool3:. Zdolna bestia musi byc z Ciebie... :klacz:część zdjęć robione jest przez uczynnych znajomych ...ale duża częś telefonem , np to a telefon badziewie więc i tak super jakość;) Quote
Vectra Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Kocham cię mamisiu :):):):):):):):):):):):):):) Quote
Agnieszka PPP Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Sliczotka:lol: :lol: swietne zdjecia a zwłaszcza jak lula:sleep2: Lubie patrzeć jak spią,moja Alma to czesto we snie merda swoim kikutkiem:evil_lol: no i język jej czasem wyłazi Quote
zuzolandia Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 .NO PROSZE .NASZE SLUNSKIE NIEBO TEZ POTRAFI BYC PIKNE .;-) Witanko kochaniutka .......jestem sobie rozmarzona po randce z blondasem w spodku eheheheh Buziaczki Quote
Alicja Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 [quote name='zuzolandia'] .NO PROSZE .NASZE SLUNSKIE NIEBO TEZ POTRAFI BYC PIKNE .;-) Witanko kochaniutka .......jestem sobie rozmarzona po randce z blondasem w spodku eheheheh Buziaczki:evil_lol:czytałam [quote name='Vectra']Kocham cię mamisiu :):):):):):):):):):):):):):)z wzajemnością:evil_lol::evil_lol: [quote name='Agnieszka PPP']Sliczotka:lol: :lol: swietne zdjecia a zwłaszcza jak lula:sleep2: Lubie patrzeć jak spią,moja Alma to czesto we snie merda swoim kikutkiem:evil_lol: no i język jej czasem wyłaziwitam cię Agnieszko w naszych progach :p Quote
Alicja Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 [quote name='majoka']zdjęcia Ozzulka bys dała....:mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol:były ....będą w dzionek;) Quote
Pysia Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Mordulec wstawaj i katrup bo rozmiękczymy się na Twój widok :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witaj Alu :) Quote
malawaszka Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 wowwwwww ale niebo :crazyeye: :loveu: Quote
bonita Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Pysia'] Mordulec wstawaj i katrup bo rozmiękczymy się na Twój widok :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witaj Alu :) To ten łon miał wygryżć OBCYCH z mojej galerii:megagrin: :megagrin: :megagrin: Quote
Imbirka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='bonita']To ten łon miał wygryżć OBCYCH z mojej galerii:megagrin: :megagrin: :megagrin: ten łon ma teraz przerwę babciu:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: cześć Alu:multi: Quote
PIKA Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Cześc Alus, :multi: melduje się, ze się znalazlam :multi: A niebo rewelacyjne :loveu: Quote
Agga Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Ozzulec chce tak przespać zimie. Byle do wiosny. Alutka zdałam już wszystko na uczelni.:multi: Quote
sota36 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Alaaaaaaaaaaaaaa- wlacz se jakis spowalniacz do galerii,jak ja tu wchodze co pare dni , to nie wyrabiam, zeby zaleglosci nie bylo!! Nie wyraaaaaaaaaaaaabiaaaaaaaaaaaaaaaam!!!! Aha- obgadywalam Cie wczoraj z taka jedna od Foxi i Kreona - ona marudzila,zeza czesto to u niej nie bywasz! Quote
Agga Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Alaaaaaaaaaaaaaa- wlacz se jakis spowalniacz do galerii,jak ja tu wchodze co pare dni , to nie wyrabiam, zeby zaleglosci nie bylo!! Nie wyraaaaaaaaaaaaabiaaaaaaaaaaaaaaaam!!!! hahah Jolu dla pocieszenia powiem, że mam tak samo. Już Alicji przez tel mowiłam, że trzeba zrobić z tym porządek. Ja wiem marzenia nie kosztują.:evil_lol: Quote
Alicja Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 [quote name='Pysia'] Mordulec wstawaj i katrup bo rozmiękczymy się na Twój widok :evil_lol: Witaj Alu :)Ozzy jest zakochany i melancholijnie nastawiony do życia........jajca wytne jak mnie wkurzy:angryy: [quote name='malawaszka']wowwwwww ale niebo :crazyeye: :loveu::pto Nasze śląskie [quote name='bonita']To ten łon miał wygryżć OBCYCH z mojej galerii:megagrin: hmmmmmm........ [quote name='Imbir1']ten łon ma teraz przerwę babciu:evil_lol: cześć Alu:multi:część:multi: [quote name='PIKA']Cześc Alus, melduje się, ze się znalazlam :multi: A niebo rewelacyjne :loveu:uffff ulżyło ....bo ja ostatnio w domu wszystko gubię [quote name='Agga'] Ozzulec chce tak przespać zimie. Byle do wiosny. Alutka zdałam już wszystko na uczelni.:multi: tak tak byle do wiosny... Gratulacje Aguś to teraz zasłużone wolne;) [quote name='LAZY']Krwawe niebo pierwsza klasa!:crazyeye:przekażę Kubie ze sie spodobało [quote name='sota36']Alaaaaaaaaaaaaaa- wlacz se jakis spowalniacz do galerii,jak ja tu wchodze co pare dni , to nie wyrabiam, zeby zaleglosci nie bylo!! Nie wyraaaaaaaaaaaaabiaaaaaaaaaaaaaaaam!!!! Aha- obgadywalam Cie wczoraj z taka jedna od Foxi i Kreona - ona marudzila,zeza czesto to u niej nie bywasz!ja już naprawdę malutko bywam .....Joluś nadrobisz w czasie ferii..........rany już wiem czemu mnie uszy piekły [quote name='Agga']hahah Jolu dla pocieszenia powiem, że mam tak samo. Już Alicji przez tel mowiłam, że trzeba zrobić z tym porządek. Ja wiem marzenia nie kosztują. aaaaaaaaaaaa następna przeciwko mnie [quote name='Behemot'] :crazyeye: :mdleje::thumbs:o rany a już myślałam ze sie popsułaś A ja teraz przepisuję to co pisałam cały tydzień na brudno PRZEPISUJĘ .......PRZEPISUJĘ i wcale nie wchodze na dogo...ciiiiiii Mam jeszcze foty ze spaceru z Dulką Kuperki 3 Quote
haska_12 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 łee.. bullteriery :lol: Cacy minka Ozzy.. cacy :loveu: Quote
Gosia>>> Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] Kuperki 3 hihih odrazu widać kto tu rządzi! BABA I TAK TRZYMAĆ :):) Quote
sota36 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Agga']hahah Jolu dla pocieszenia powiem, że mam tak samo. Już Alicji przez tel mowiłam, że trzeba zrobić z tym porządek. Ja wiem marzenia nie kosztują.:evil_lol: Aga - ja tylko moge wrzeszczec! Ty nasz wladze!!!! Quote
malawaszka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 :klacz: super dulkowo-ozzulkowe fotki :loveu: :multi: Quote
Recommended Posts