Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Gosiek']
bombastyczne płonące niebo - gratulki dla Kuby za piękne foty :loveu:

cześć Ala.... jak tam zima? zwiała?zima poszła precz ....ale dziś na spacerku wieczornym zmarzłam ...czyżby szalone powroty zimy:cool3:
Kuba uwielbia focić niebo.......taki Dyzio marzyciel;)

[quote name='Pagaj']Cześć :p
To ja :lol:
Łażę sobie dziś po Waszych galeriach, (tak dla równowagi psychicznej...) ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::multi:wow witaj Martuś

[quote name='samograj']
JAKI ON JEST SŁODKI - i jak inny od moich psiaków!!!chyba dobrze że każde inne bo można zawsze się pozachwycać;)

Posted

[quote name='Ewa&kumpel']Witam.
Ależ się rozmarzyłam, jak oglądałam te krajobrazy. Cudowne !!!
Nie wspomnę już o tym przystojniaczku, który śpi z taką słodziutką minką... :loveu::evil_lol:ten przystojniaczek na dodatek zajmuje sporo miejsca

[quote name='majoka']Cześć Alu, ucałowanie dla Ozzulka:loveu::loveu:witaj , tak długo cię nie było

[quote name='KaRa_TC']
Ale leniuszek z niego:evil_lol:

sky or hell?:lol::evil_lol:wrota wybierz....... dokąd;)

[quote name='Maga100']

ja chcę śnieg :placz:

piękne, jakby niebo płonęło :p a ja poproszę wiosnę ......a zachody słońca fakt mamy malownicze

[quote name='Imbir1']dzieńdoberek:multi: fotki nieba cuuuuuuuuudne:lol:
a my jesteśmy po spacerku z dogomaniakami i Imbir nie mógł nosa oderwać od jednej beagielki:cool3:, amorów mu się zachciało i cały spacer tak wyglądał:cool3:
wiosna idzie, że te suki już tak cieczkują?:cool3:oj masakra z tymi atrakcyjnymi panienkami ...

[quote name='paula_z']Uff, nadrobilam :roll: Ale z Was gaduly :mad: ;) Teraz lece do Weszki :cool3:

:loveu: :loveu: :loveu:Paula nie marudź ...dużo nie było;)

[quote name='Patka']Alu ale sliczne fotki :):loveu:dzięki Patko

Posted

A tak nawiązując do znanego Ci tematu... Napisałaś (tylko nie pamiętam na której galerii), że zdjęcia od roku chyba dopiero robisz aparatem. Przejrzałam zdjęcia na Waszej galerii i za nic w świecie nie mogę dostrzec, które są robine aparatem, a które telefonem (od jakiego momentu) ... :cool3:. Zdolna bestia musi byc z Ciebie... :klacz:

Posted

[quote name='Ewa&kumpel']A tak nawiązując do znanego Ci tematu... Napisałaś (tylko nie pamiętam na której galerii), że zdjęcia od roku chyba dopiero robisz aparatem. Przejrzałam zdjęcia na Waszej galerii i za nic w świecie nie mogę dostrzec, które są robine aparatem, a które telefonem (od jakiego momentu) ... :cool3:. Zdolna bestia musi byc z Ciebie... :klacz:część zdjęć robione jest przez uczynnych znajomych ...ale duża częś telefonem , np to

a telefon badziewie więc i tak super jakość;)

Posted

[quote name='zuzolandia']

.NO PROSZE .NASZE SLUNSKIE NIEBO TEZ POTRAFI BYC PIKNE .;-)
Witanko kochaniutka .......jestem sobie rozmarzona po randce z blondasem w spodku eheheheh
Buziaczki:evil_lol:czytałam

[quote name='Vectra']Kocham cię mamisiu :):):):):):):):):):):):):):)z wzajemnością:evil_lol::evil_lol:

[quote name='Agnieszka PPP']Sliczotka:lol: :lol: swietne zdjecia a zwłaszcza jak lula:sleep2: Lubie patrzeć jak spią,moja Alma to czesto we snie merda swoim kikutkiem:evil_lol: no i język jej czasem wyłaziwitam cię Agnieszko w naszych progach :p

Posted

[quote name='Pysia']
Mordulec wstawaj i katrup bo rozmiękczymy się na Twój widok :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Witaj Alu :)

To ten łon miał wygryżć OBCYCH z mojej galerii:megagrin: :megagrin: :megagrin:

Posted

[quote name='bonita']To ten łon miał wygryżć OBCYCH z mojej galerii:megagrin: :megagrin: :megagrin:
ten łon ma teraz przerwę babciu:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

cześć Alu:multi:

Posted

Alaaaaaaaaaaaaaa- wlacz se jakis spowalniacz do galerii,jak ja tu wchodze co pare dni , to nie wyrabiam, zeby zaleglosci nie bylo!! Nie wyraaaaaaaaaaaaabiaaaaaaaaaaaaaaaam!!!!
Aha- obgadywalam Cie wczoraj z taka jedna od Foxi i Kreona - ona marudzila,zeza czesto to u niej nie bywasz!

Posted

Alaaaaaaaaaaaaaa- wlacz se jakis spowalniacz do galerii,jak ja tu wchodze co pare dni , to nie wyrabiam, zeby zaleglosci nie bylo!! Nie wyraaaaaaaaaaaaabiaaaaaaaaaaaaaaaam!!!!

hahah Jolu dla pocieszenia powiem, że mam tak samo. Już Alicji przez tel mowiłam, że trzeba zrobić z tym porządek. Ja wiem marzenia nie kosztują.:evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']
Mordulec wstawaj i katrup bo rozmiękczymy się na Twój widok :evil_lol:
Witaj Alu :)Ozzy jest zakochany i melancholijnie nastawiony do życia........jajca wytne jak mnie wkurzy:angryy:

[quote name='malawaszka']wowwwwww ale niebo :crazyeye: :loveu::pto Nasze śląskie

[quote name='bonita']To ten łon miał wygryżć OBCYCH z mojej galerii:megagrin: hmmmmmm........

[quote name='Imbir1']ten łon ma teraz przerwę babciu:evil_lol:

cześć Alu:multi:część:multi:

[quote name='PIKA']Cześc Alus, melduje się, ze się znalazlam :multi:

A niebo rewelacyjne :loveu:uffff ulżyło ....bo ja ostatnio w domu wszystko gubię

[quote name='Agga']

Ozzulec chce tak przespać zimie. Byle do wiosny.
Alutka zdałam już wszystko na uczelni.:multi:
tak tak byle do wiosny...
Gratulacje Aguś to teraz zasłużone wolne;)

[quote name='LAZY']Krwawe niebo pierwsza klasa!:crazyeye:przekażę Kubie ze sie spodobało

[quote name='sota36']Alaaaaaaaaaaaaaa- wlacz se jakis spowalniacz do galerii,jak ja tu wchodze co pare dni , to nie wyrabiam, zeby zaleglosci nie bylo!! Nie wyraaaaaaaaaaaaabiaaaaaaaaaaaaaaaam!!!!
Aha- obgadywalam Cie wczoraj z taka jedna od Foxi i Kreona - ona marudzila,zeza czesto to u niej nie bywasz!ja już naprawdę malutko bywam .....Joluś nadrobisz w czasie ferii..........rany już wiem czemu mnie uszy piekły

[quote name='Agga']
hahah Jolu dla pocieszenia powiem, że mam tak samo. Już Alicji przez tel mowiłam, że trzeba zrobić z tym porządek. Ja wiem marzenia nie kosztują.
aaaaaaaaaaaa następna przeciwko mnie

[quote name='Behemot']

:crazyeye: :mdleje::thumbs:o rany a już myślałam ze sie popsułaś

A ja teraz przepisuję to co pisałam cały tydzień na brudno PRZEPISUJĘ .......PRZEPISUJĘ i wcale nie wchodze na dogo...ciiiiiii

Mam jeszcze foty ze spaceru z Dulką

Kuperki 3

Posted

[quote name='Agga']

hahah Jolu dla pocieszenia powiem, że mam tak samo. Już Alicji przez tel mowiłam, że trzeba zrobić z tym porządek. Ja wiem marzenia nie kosztują.:evil_lol:
Aga - ja tylko moge wrzeszczec! Ty nasz wladze!!!!