Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pysia']Weszka wróciła na łono dogo :diabloti: Fajnie ;)
Ja nie wiedziałam że teraz piranie są w przedszkolach :crazyeye::multi::multi::multi:wiem i cieszkam

Posted

clockwork napisał(a):
JA TO TO NAZYWAM SZKODNIKAMI :evil_lol:

A ja jak mieszkałam w bloku i miałan pod oknami plac zabaw to latem mówiłam na to " *******one Pokemony " :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wiem że mnie wypipkuje :mad:

Posted

[quote name='Patka']hej Alu pociesze Cię też dzis byłam w pracy pierwszy raz od dla mnie dawna ... ale mam nadzieję że czujesz sie lepiej niz ja :);)oj to ja teraz tobie zyczę dobrego samopoczucia ....u mnie to różnie ;)

Posted

[quote name='clockwork']JA TO TO NAZYWAM SZKODNIKAMI :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:dokładnie ....to określenie stosuję do dziecków odwiedzających moje mieszkanie:evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']A ja jak mieszkałam w bloku i miałan pod oknami plac zabaw to latem mówiłam na to " *******one Pokemony " :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wiem że mnie wypipkuje :mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol:tego jeszcze nie słyszałam ....

ZNOWU MI NIE DZIAŁA WIELOKROTNE CYTOWANIE:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:

Posted

U mnie tez dogo chodzi jakby chcialo a nie moglo :angryy: :angryy:
Pomine fakt, ze tekst pojawia sie po kilkunastu sekundach od napisania, i praktycznie nie moge uzywac polskich znakow bo notorycznie jakies odnosniki mi sie wlaczaja :angryy: :angryy: :angryy:

Piszemy petycje do admina !!!!

Posted

[quote name='Kate I Luka']U mnie tez dogo chodzi jakby chcialo a nie moglo :angryy: :angryy:
Pomine fakt, ze tekst pojawia sie po kilkunastu sekundach od napisania, i praktycznie nie moge uzywac polskich znakow bo notorycznie jakies odnosniki mi sie wlaczaja :angryy: :angryy: :angryy:

Piszemy petycje do admina !!!!:cool3:liczysz że odpisze .....ja pisałam ostatnio w dziale Administracji

Posted

Pysia napisał(a):
A ja jak mieszkałam w bloku i miałan pod oknami plac zabaw to latem mówiłam na to " *******one Pokemony " :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wiem że mnie wypipkuje :mad:

upierdliwa baba :evil_lol:

Posted

ALU!!! JAK CI NIE DZIAŁA TO ZRÓB TAK:
ZEJDŹ NIŻEJ SKOPIUJ SOBIE POSZCZEGÓLNE POSTY I KAŻDY Z OSOBNA ZAZNACZ MYSZKĄ i KLIKNIJ TAKI KWADRATOWY DYMEK NA PASKU OKNA ODPOWIEDZI ( Tam , gdzie masz czcionki, pomiędzy obrazkiem a #) ON AUTOMATYCZNIE CYTUJE - tyle ,że wczesniej musisz napisać np.
Napisała clocwork:
i teraz ją kopiuję wklejam do postu, odznaczam myszką tekst i klikam dymek i wychodzi:

upierdliwa baba :evil_lol:

Posted

3 str. w tył i niema fotek :( Dodaj coś chcemy popodziwiać

Posted

[quote name='zuzolandia']Dziendoberek ;-) kochaniutka ...... stwierdzam ze robota jest FUJJJJJ ;-)
Buziaczki

e no co ty!!! ja tam nie narzekam... 50 minut nadgodzin właśnie trzaskam bo sie nie wyrobiła z wszystkimi wątkami, i to jeszcze nie koniec...
:evil_lol:

Posted

[quote name='samograj']ALU!!! JAK CI NIE DZIAŁA TO ZRÓB TAK:
ZEJDŹ NIŻEJ SKOPIUJ SOBIE POSZCZEGÓLNE POSTY I KAŻDY Z OSOBNA ZAZNACZ MYSZKĄ i KLIKNIJ TAKI KWADRATOWY DYMEK NA PASKU OKNA ODPOWIEDZI ( Tam , gdzie masz czcionki, pomiędzy obrazkiem a #) ON AUTOMATYCZNIE CYTUJE - tyle ,że wczesniej musisz napisać np.
Napisała clocwork:
i teraz ją kopiuję wklejam do postu, odznaczam myszką tekst i klikam dymek i wychodzi:
A nie mogło Ci wyjść coś dotyczące kogoś innego :mad::mad::mad:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Albo mam paranoje albo gdzie nie wleze to Ty jestes przede mną :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ekhm...:evil_lol: W końcu mam takie coś z piekłą rodem to i mnie się udzieliło;)

Posted

Cześc moa praxx wnusiu :multi:

Dzisiaj widze też dbacie o moje oczy :evil_lol:

Anka12 napisał(a):

Qrfa musiałam wczoraj po pracy do auta przez bagażnik wchodzoć bo centralny zamek zamarzł:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

buhaha chcialabym to zobaczyć :roflt:

Posted

:razz:Wpadam na chwilkę jak burza .....wróciłam do pracy i muszę zalegle pisenie uskutecznić :cool3::mad:

kilka fotek jakby mnie tu dłużej nie było:razz:

Posted

Jestem mamuś :) JESTEM - udało się (no może nie szczyt marzeń ,ale działa)
ja nie będe pisać ile za gaz mam :D Pysiu ,ale chętnie sie z Tobą zamienie na rachunki :)
Nie chce już zimy :( chcę wiosne i ciepełko :(