Alicja Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 [quote name='Pysia']Weszka wróciła na łono dogo :diabloti: Fajnie ;) Ja nie wiedziałam że teraz piranie są w przedszkolach :crazyeye::multi::multi::multi:wiem i cieszkam Quote
Patka Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 hej Alu pociesze Cię też dzis byłam w pracy pierwszy raz od dla mnie dawna ... ale mam nadzieję że czujesz sie lepiej niz ja :) Quote
Pysia Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 clockwork napisał(a):JA TO TO NAZYWAM SZKODNIKAMI :evil_lol: A ja jak mieszkałam w bloku i miałan pod oknami plac zabaw to latem mówiłam na to " *******one Pokemony " :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wiem że mnie wypipkuje :mad: Quote
Alicja Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 [quote name='Patka']hej Alu pociesze Cię też dzis byłam w pracy pierwszy raz od dla mnie dawna ... ale mam nadzieję że czujesz sie lepiej niz ja :);)oj to ja teraz tobie zyczę dobrego samopoczucia ....u mnie to różnie ;) Quote
Alicja Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']Bo to sa takie SZKODLIWE PIRANIE:evil_lol: cześc Ala -dalej zaniemogam:p;)grzaniec i bańki ...i wyjdziesz na prostą:multi: Quote
Alicja Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 [quote name='clockwork']JA TO TO NAZYWAM SZKODNIKAMI :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:dokładnie ....to określenie stosuję do dziecków odwiedzających moje mieszkanie:evil_lol: Quote
Alicja Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 [quote name='Pysia']A ja jak mieszkałam w bloku i miałan pod oknami plac zabaw to latem mówiłam na to " *******one Pokemony " :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wiem że mnie wypipkuje :mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol:tego jeszcze nie słyszałam .... ZNOWU MI NIE DZIAŁA WIELOKROTNE CYTOWANIE:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
Kate I Luka Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 U mnie tez dogo chodzi jakby chcialo a nie moglo :angryy: :angryy: Pomine fakt, ze tekst pojawia sie po kilkunastu sekundach od napisania, i praktycznie nie moge uzywac polskich znakow bo notorycznie jakies odnosniki mi sie wlaczaja :angryy: :angryy: :angryy: Piszemy petycje do admina !!!! Quote
Alicja Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 [quote name='Kate I Luka']U mnie tez dogo chodzi jakby chcialo a nie moglo :angryy: :angryy: Pomine fakt, ze tekst pojawia sie po kilkunastu sekundach od napisania, i praktycznie nie moge uzywac polskich znakow bo notorycznie jakies odnosniki mi sie wlaczaja :angryy: :angryy: :angryy: Piszemy petycje do admina !!!!:cool3:liczysz że odpisze .....ja pisałam ostatnio w dziale Administracji Quote
clockwork Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Pysia napisał(a):A ja jak mieszkałam w bloku i miałan pod oknami plac zabaw to latem mówiłam na to " *******one Pokemony " :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wiem że mnie wypipkuje :mad: upierdliwa baba :evil_lol: Quote
bonita Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Cześć Alusiowa i Ozulkowa rodzinko :) :) :) Quote
samograj Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 ALU!!! JAK CI NIE DZIAŁA TO ZRÓB TAK: ZEJDŹ NIŻEJ SKOPIUJ SOBIE POSZCZEGÓLNE POSTY I KAŻDY Z OSOBNA ZAZNACZ MYSZKĄ i KLIKNIJ TAKI KWADRATOWY DYMEK NA PASKU OKNA ODPOWIEDZI ( Tam , gdzie masz czcionki, pomiędzy obrazkiem a #) ON AUTOMATYCZNIE CYTUJE - tyle ,że wczesniej musisz napisać np. Napisała clocwork: i teraz ją kopiuję wklejam do postu, odznaczam myszką tekst i klikam dymek i wychodzi: upierdliwa baba :evil_lol: Quote
Guest Reyes Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 3 str. w tył i niema fotek :( Dodaj coś chcemy popodziwiać Quote
Vogue Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Reyes napisał(a):3 str. w tył i niema fotek :( Dodaj coś chcemy popodziwiać Za to duzo zlotych mysli:evil_lol: Witaj Alu!!! Quote
zuzolandia Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Dziendoberek ;-) kochaniutka ...... stwierdzam ze robota jest FUJJJJJ ;-) Buziaczki Quote
clockwork Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='zuzolandia']Dziendoberek ;-) kochaniutka ...... stwierdzam ze robota jest FUJJJJJ ;-) Buziaczki e no co ty!!! ja tam nie narzekam... 50 minut nadgodzin właśnie trzaskam bo sie nie wyrobiła z wszystkimi wątkami, i to jeszcze nie koniec... :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='samograj']ALU!!! JAK CI NIE DZIAŁA TO ZRÓB TAK: ZEJDŹ NIŻEJ SKOPIUJ SOBIE POSZCZEGÓLNE POSTY I KAŻDY Z OSOBNA ZAZNACZ MYSZKĄ i KLIKNIJ TAKI KWADRATOWY DYMEK NA PASKU OKNA ODPOWIEDZI ( Tam , gdzie masz czcionki, pomiędzy obrazkiem a #) ON AUTOMATYCZNIE CYTUJE - tyle ,że wczesniej musisz napisać np. Napisała clocwork: i teraz ją kopiuję wklejam do postu, odznaczam myszką tekst i klikam dymek i wychodzi: A nie mogło Ci wyjść coś dotyczące kogoś innego :mad::mad::mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
LAZY Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Reyes napisał(a):3 str. w tył i niema fotek :( Dodaj coś chcemy popodziwiać Popieram!!! FOTY!:mad: Quote
Pysia Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 LAZY napisał(a):Popieram!!! FOTY!:mad: Albo mam paranoje albo gdzie nie wleze to Ty jestes przede mną :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
LAZY Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Pysia napisał(a):Albo mam paranoje albo gdzie nie wleze to Ty jestes przede mną :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ekhm...:evil_lol: W końcu mam takie coś z piekłą rodem to i mnie się udzieliło;) Quote
PIKA Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Cześc moa praxx wnusiu :multi: Dzisiaj widze też dbacie o moje oczy :evil_lol: Anka12 napisał(a): Qrfa musiałam wczoraj po pracy do auta przez bagażnik wchodzoć bo centralny zamek zamarzł:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: buhaha chcialabym to zobaczyć :roflt: Quote
Alicja Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 :razz:Wpadam na chwilkę jak burza .....wróciłam do pracy i muszę zalegle pisenie uskutecznić :cool3::mad: kilka fotek jakby mnie tu dłużej nie było:razz: Quote
Vectra Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Jestem mamuś :) JESTEM - udało się (no może nie szczyt marzeń ,ale działa) ja nie będe pisać ile za gaz mam :D Pysiu ,ale chętnie sie z Tobą zamienie na rachunki :) Nie chce już zimy :( chcę wiosne i ciepełko :( Quote
e.v.a Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] :multi: wspanialy.... wspanialy... poprostu wspanialay.. usmiech :evil_lol: Quote
Recommended Posts