samograj Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Vectra napisał(a):u mnie nadal pada :angryy: TZ za to ma humor jakiś nadzwyczaj dobry :crazyeye: :crazyeye: córciu :loveu: a to po mnie masz te kontuzje :loveu: ja ciągle mam coś w gipsie :evil_lol: CZYŻBYM SOBIE ŹLE MAMĘ WYBRAŁA??? ALE I TAK CIĘ KOFFFFFAM!!!!:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Vectra Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 samograj napisał(a):CZYŻBYM SOBIE ŹLE MAMĘ WYBRAŁA??? ALE I TAK CIĘ KOFFFFFAM!!!!:loveu: :loveu: :loveu: matki się nie wybiera :mad: :evil_lol: jesteś skazana na mnie :diabloti: ja tes cię toffam :loveu: :loveu: boszzzzzzzz co się ze mną dzieje :shake: skąd tyle dobroci :shake: :evil_lol::evil_lol: chyba sie starzeje :oops: :diabloti: Quote
Alicja Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 mmbbaj napisał(a):Cholera, poczułam się na tej dogo taka sierotka, bez rodziny :placz:no nie ma tak że sie nie ma rodziny;)tu się trzeba doklejać i wszystko gra:p Behemot napisał(a):Małgosiu.... hmmmm... będziesz mi siostrą.....? :calus: A rekma - moim szwagrem :loveu:o proszę pierwsze koty za płoty;) zuzolandia napisał(a):Oj oj rodziny tu zakładaja ..... a my takie samotne ;-)..... Sniegu u nas mnostwo a pod sniegiem lod ;-(( Zuzol ujechał na takim lodzie w gonitwie z Kama owczark. niem. i kontuzjował łapencjeeee;-( Moj TZ-ik musiał ja na rekach zaniesc do domu ....dobrze ze to sie stało pod blokiem .a nie gdzies na boisku ...... Buzioki dla zasypanego Ozzulka :-) jakie wy samotne:crazyeye:a my wszystkie to co..... i co z łapeczką........ Dobra dopadłam na chwilkę kompika to wrzuce pare nudnych fotek ...myśle zze jutro wyrwe na śnieżny spacer to coś ładnego pocykam;) Quote
Anja33 Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Agga napisał(a):Jesu wiecie ile ja miałam stron do czytania.... Opole zasypało ...Kto zamawiał ten okropny śnieg:lol: PIKA moja pra babcia zamawiała to białe paskudztwo:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Behemot Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 WYPUŚĆCIE MNIE STĄĄĄĄĄĄD!!! :placz: :evil_lol: Quote
Anja33 Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Ceść Mamusiu Kochana Przeczytałam wszystko nakablowałam na Pra babcie że kciała białe paskudztwo i to do Moda:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Widziałam ładne fotki brata mego Ozzyego :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Do pracy przyjechałam autkiem ale odwaga co:p :p :p (to po Mamusi) Quote
Alicja Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 Anka12 napisał(a):PIKA moja pra babcia zamawiała to białe paskudztwo:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:i wydało się Behemot napisał(a): WYPUŚĆCIE MNIE STĄĄĄĄĄĄD!!! :placz: :evil_lol:no co ty z 4 piętra:crazyeye: Anka12 napisał(a):Ceść Mamusiu Kochana Przeczytałam wszystko nakablowałam na Pra babcie że kciała białe paskudztwo i to do Moda:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Widziałam ładne fotki brata mego Ozzyego :loveu: :loveu: :loveu: Do pracy przyjechałam autkiem ale odwaga co:p :p :p (to po Mamusi):loveu:koffane dziecko nie mówi się nakablowałam ...tylko uprzejmie doniosłam:p Ha ha Matka nie ma prawa jazdy;)ale odwage masz napewno po mnie:evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 ;) Ciekawe czy moja koleżanka jest na dworze Pańcia nie pozamiatała :mad: I jak ja teraz wejdę do domku? Nawnoszę... Zimno...Odmrożę jajka na spacerku :cool1: Jeden pies już odmraża :evil_lol: Kurcze kupili by nowy fotel:mad: Tak mało miejsca mi zostawili Teraz lepiej ;) Witaj Alu :p Quote
bonita Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Choć troszkę podreptać po śnieżku:evil_lol: Cześć Siostra :) A ja zaraz idę na saneczki:eviltong: . Quote
mmbbaj Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Behemot napisał(a):Małgosiu.... hmmmm... będziesz mi siostrą.....? :calus: A rekma - moim szwagrem :loveu: O Tak, tak Behemotku :sweetCyb: Zawsze czułam, że jesteśmy siostrami :lol: To teraz Sonia jest moją siostrzenicą? No i Rekmy oczywiście :evil_lol: Biedny, poszedł do pracy i nawet nie wie, że mu się rodzina powiększyła :megagrin: Alicjarydzewska napisał(a): o proszę pierwsze koty za płoty;) :lol::lol::lol: Alicjarydzewska napisał(a): Alllle se Ozzulek po balkonie polatał :evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a): ojciu :loveu::loveu::loveu: Quote
Behemot Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 mmbbaj napisał(a):O Tak, tak Behemotku :sweetCyb: Zawsze czułam, że jesteśmy siostrami :lol: To teraz Sonia jest moją siostrzenicą? No i Rekmy oczywiście :evil_lol: Biedny, poszedł do pracy i nawet nie wie, że mu się rodzina powiększyła :megagrin: No to wszystko ustalone!!! :lol: Drapię Cię za uszkiem, pani siostro, panu szwagrowi proszę ode mnie ucałować dłoń, a mojego bratanka Niuniusia poklepać po ramieniu :loveu: Oczywiście Sonia przekazuje całej nowej rodzinie Wielkie Yo! :evil_lol: Quote
Vogue Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Witaj Alu!!! Jak ladnie sie Paskuda goi:lol: Prawie jej nie widac:lol: Quote
clockwork Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 WITAJ ALICJA!! WITAJ OZZULIŃSKI!!! a czy ktoś rozrysował już to drzewo genealogiczne?? bo i ja sie chce "zapisać" do rodziny, ale czekam na wolne miejsca!... kogo brakuje??? Quote
Pysia Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 clockwork napisał(a):WITAJ ALICJA!! WITAJ OZZULIŃSKI!!! a czy ktoś rozrysował już to drzewo genealogiczne?? bo i ja sie chce "zapisać" do rodziny, ale czekam na wolne miejsca!... kogo brakuje??? Ja nie mam siostry :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Pysia napisał(a):Ja nie mam siostry :evil_lol::evil_lol::evil_lol: kcem być Twoją siostrą... a teraz przedstaw mi całą moją rodzine :evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 clockwork napisał(a):kcem być Twoją siostrą... a teraz przedstaw mi całą moją rodzine :evil_lol::evil_lol: Łojezu nie dam rady :evil_lol: PIKA - babcia Malawaszka - mam ( choć ona chyba jeszcze o tym nie wie :evil_lol:) Ala, debe i bonita - moje dziatki :crazyeye: Vectra - moja wnuczka mam jeszcze mase wnuczek, prawnuczek i chyba prapra ale pogubiłam się :razz: Quote
barbara.h Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Witaj Alu :loveu: biedny Ozulec, musi się taką namiastką śniegu nacieszyć:evil_lol: Ozzy zapraszamy do nas!! u nas tyyyyyyyyyyyyyyle śniegu :multi: Quote
clockwork Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Pysia napisał(a):Łojezu nie dam rady :evil_lol: PIKA - babcia Malawaszka - mam ( choć ona chyba jeszcze o tym nie wie :evil_lol:) Ala, debe i bonita - moje dziatki :crazyeye: Vectra - moja wnuczka mam jeszcze mase wnuczek, prawnuczek i chyba prapra ale pogubiłam się :razz: no więc twoja babcia i twoja mama to moja babcia i moja mama!!! skoro jestem Twoją siostrą!!! Twoje dzieci i Twoje wnuki- nie są moje :evil_lol: No więc!!! kochana mamo i kochana babciu!!! fanfary!! na powitanie córci i wnusi- odnalezionej po latach!!!! Quote
Alicja Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 Pysia napisał(a): Ciekawe czy moja koleżanka jest na dworze Pańcia nie pozamiatała :mad: I jak ja teraz wejdę do domku? Nawnoszę... Zimno...Odmrożę jajka na spacerku :cool1: Jeden pies już odmraża :evil_lol: Kurcze kupili by nowy fotel:mad: Tak mało miejsca mi zostawili Teraz lepiej ;) Witaj Alu Witaj Pysiu ....aleś się rozpisała;) bonita napisał(a): Choć troszkę podreptać po śnieżku Cześć Siostra :) A ja zaraz idę na saneczki .oj ja nie wiem po kim Ozzy ma tą miłość do śniegu .....zrob saneczkowe fotki mmbbaj napisał(a):O Tak, tak Behemotku :sweetCyb: Zawsze czułam, że jesteśmy siostrami . To teraz Sonia jest moją siostrzenicą? No i Rekmy oczywiście :evil_lol: Biedny, poszedł do pracy i nawet nie wie, że mu się rodzina powiększyła :megagrin: Alllle se Ozzulek po balkonie polatał polatał se a co .......do bani taki balkon , mały a na dodatek cały zabetonowany Ciekawa jestem miny Marka na wiesc o powiększającej sie rodzince Behemot napisał(a):No to wszystko ustalone!!! Drapię Cię za uszkiem, pani siostro, panu szwagrowi proszę ode mnie ucałować dłoń, a mojego bratanka Niuniusia poklepać po ramieniu :loveu: Oczywiście Sonia przekazuje całej nowej rodzinie Wielkie Yo! to kiedy spotkanko rodzinne:razz: Vogue napisał(a): Witaj Alu!!! Jak ladnie sie Paskuda goi Prawie jej nie widacno na szczęście sie goi...a jak u was z kontuzjowanym ludzkim dziecięciem clockwork napisał(a):WITAJ ALICJA!! WITAJ OZZULIŃSKI!!! a czy ktoś rozrysował już to drzewo genealogiczne?? bo i ja sie chce "zapisać" do rodziny, ale czekam na wolne miejsca!... kogo brakuje???to jest nie do rozrysowania Pysia napisał(a):Ja nie mam siostry jedynaczka no no clockwork napisał(a):kcem być Twoją siostrą... a teraz przedstaw mi całą moją rodzine :evil_lol:o ciocia Pysia napisał(a):Łojezu nie dam rady PIKA - babcia Malawaszka - mam ( choć ona chyba jeszcze o tym nie wie ) Ala, debe i bonita - moje dziatki :crazyeye: Vectra - moja wnuczka mam jeszcze mase wnuczek, prawnuczek i chyba prapra ale pogubiłam się :razz:mamcia bilobil rano brała że tak dobrze poszło barbara.h napisał(a):Witaj Alu :loveu: biedny Ozulec, musi się taką namiastką śniegu nacieszyć Ozzy zapraszamy do nas!! u nas tyyyyyyyyyyyyyyle śniegu :multi:u nas śniegu też sporo ale na balkonie tyci clockwork napisał(a):no więc twoja babcia i twoja mama to moja babcia i moja mama!!! skoro jestem Twoją siostrą!!! Twoje dzieci i Twoje wnuki- nie są moje :evil_lol: No więc!!! kochana mamo i kochana babciu!!! fanfary!! na powitanie córci i wnusi- odnalezionej po latach!!!!dobre ...i tak ci zaraz kogoś doszyją Pysia napisał(a):Alu jak widzisz masz ciocie :evil_lol:no cieszkam mamciu niezmiernie A wiecie że u nas nadal sypie Quote
Vogue Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Alicjarydzewska napisał(a): no na szczęście sie goi...a jak u was z kontuzjowanym ludzkim dziecięciem Narazie unieruchomiany jeszcze na 2 tyg, a co potem...zobaczymy Martwie sie, bo to prawa reka:shake: Quote
Vogue Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Co trzeba zrobic,aby wyrwane z srodka dlugiego postu zdanie nie zajmowalo tyle miejsca? Ja to sierota komputerowa jestem:evil_lol: Quote
clockwork Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Vogue napisał(a):Co trzeba zrobic,aby wyrwane z srodka dlugiego postu zdanie nie zajmowalo tyle miejsca? Ja to sierota komputerowa jestem:evil_lol: pokasować wolne miejsce w czasie odpowiadania <- aż do [ guote...] próbuj!! Quote
Vogue Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Dzieki Clockwork!! Ide sobie poogladac Twojego bandoga:lol: Quote
BeaC Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 clockwork napisał(a):WITAJ ALICJA!! WITAJ OZZULIŃSKI!!! a czy ktoś rozrysował już to drzewo genealogiczne?? bo i ja sie chce "zapisać" do rodziny, ale czekam na wolne miejsca!... kogo brakuje??? .heheheh brakuje im teściowej:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts