Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='shirrrapeira']Jakie niesamowite psisko jest sliczny a jaki jest grozny??
[quote name='Vectra']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: strasznie jest grożny , to najbardziej grożny z groznych ,najgrozniejszych ,groznych :evil_lol: :evil_lol::evil_lol: :evil_lol:

hahahaha strasznie się właśnie uśmiałam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

OZZY GROŻNY :smhair2: :scared: :evilbat: :evilbat: :evilbat:

źle zrozumiałyście shirrrrapeira :eviltong: (fak tego sie nawet nie da przepisać... shirrra...coś tam!!) laska jest wielbicielem TAKICH WIELKICH GROŹNIE WYGLĄDAJĄCYCH PIESÓW!! myślę że zamiast znaków zapytania na końcu jej zdania "Jakie niesamowite psisko jest sliczny a jaki jest grozny??" miały być wykrzykniki- wtedy zdanie zupełnie inny ma kontext :p jest ironiczne!!! "Jakie niesamowite psisko jest sliczny a jaki jest grozny!!"
shirrra-coś tam!!! zostałam Twoim adwokatem!! :oops: bo przez ten pytajnik Ozulkowa familia nie da Ci żyć!!!:diabloti:

[quote name='samograj']Wiesz co czuję , jak mi źle,
kiedy mocno w stawie rwie!!!:placz: :placz:
Witaj bólu towarzyszko!!!
U nas śnieg i bardzo slisko!!!
Pada wcale nie tak równo
omijając każde G****!!!

no i wymiękłam!!!!! jesteś wielka!!! poddaje sie!!!! fajowo tak umieć!!!
pozdrówka!! i rispekta!! a cóż to w stawik sie stało?? zapalenie stawów i sadzawek?? :evil_lol: jak u mie?? wiem wiem... nie ma hahaha- ból jak :angryy: znam to!!

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Samograj jestem pełna podziwu :)
DZIĘKI!!!
A TAK NA MARGINES WCHODZĄC,
KIEDY TUTAJ WIERSZE PŁODZĄC,
USŁYSZAŁAM POCHWAŁ WIELE
(PAMIETACIE W TĘ NIEDZIELĘ),
KTO SPIRITUS MOWENS ZDRADZĘ
I WAS TUTAJ ZAPROWADZĘ,
GDZIE SIĘ TYLKO WIERSZEM GADA!!!
BasiaSZ WSZAK ODPOWIADA
ZA TO , ŻE RUSZYŁAM GŁOWĄ
I RYMUJĘ JAK NAJĘTA!!!
I NA CO DZIEŃ I OD ŚWIĘTA!!!

KLIKNIJ TUTAJ TO ZOBACZYSZ JAK Z BasiąSZ PŁODZIMY NAWET TRZYNASTOZGŁOSKOWCE!!!!! WIESZCZKI:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: JESTEŚMY!!!!

[quote name='evaxon']witaj Alu ja tylko na chwilke przyszlam zdrowka zyczyc i uciekam dalej do lozka:shake:
No to zbieraj swoje siły,
by wirusy odpuściły!!!

Posted

Gosia>>>;2820776 napisał(a):
mi to wygląda na AKCJĘ ŻEBRANIE:evil_lol: :evil_lol:
:multi:masz 5 pkt za dobrą odpowiedź

[quote name='leemonca']cześć forumowa Babciu (czy prawdziwa Babciu:cool3:?)witaj ....ale to Pysia jest Twoją babunią a ja ciocią

[quote name='bonita']Heloł, to co ja zostałam ciocią Anki12 :cool3:?
Szkoda że nie ma dnia cioci.tak tak jesteś ciocią Vectry i Anki 12

[quote name='shirrrapeira']Jakie niesamowite psisko jest sliczny a jaki jest grozny??:crazyeye:no bardzo groźne ....dziękuję że jeszcze żyję ....a gdzie on groźnie wygląda bo ja bym chciała żeby chłopak wiedział jak ma sie ustawić aby sie go bali

[quote name='mmbbaj']Choroba nie choroba czas wstawać moja kochana :eviltong:, gości masz :p I kto to słyszał spać tyle czasu? :shake: Wiesz która godzina?:razz:nie spałam ....wyprawiałam TZta do pracy

[quote name='Patka']biedny umęczony pysio ;)taaaa umęczony chyba lenistwem

[quote name='Pysia']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jestem tutaj wielokrotną mamą ( chyba mam 4 córki ale na 100% nie wiem :razz:) , kilka wnuczek ( nie mogę się doliczyć :diabloti:) i prawnuczek ( tych to nawet chyba nie znam ) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mam tez mame i babcie :loveu:Mamcia spisz te dzieci bo ja się gubię.....

[quote name='Vogue']Witaj Alu!!!
Zdrowka zycze:lol:
W tych waszych koligacjach rodzinnych pogubilam sie calkowicie:evil_lol:hi hi ja też mam mętlik

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']

no przecie pisałam ze teraz w Boguszowicach mieszkam

wiem, wiem... taki dżołk z mojej strony, bo ja dalej nie kumam z której strony te Boguszowice!!! - choć kiedyś po obrzeżach Rybola roznosiłam ulotki:razz: wiem gdzie ZUS w Rybniku, i makro... no i rynek... ale może bedzie mi dane zawitać kiedy do Boguszowic, do Ozzulastego??:cool3:

Posted

[quote name='clockwork'] źle zrozumiałyście shirrrrapeira :eviltong: (fak tego sie nawet nie da przepisać... shirrra...coś tam!!) laska jest wielbicielem TAKICH WIELKICH GROŹNIE WYGLĄDAJĄCYCH PIESÓW!! myślę że zamiast znaków zapytania na końcu jej zdania "Jakie niesamowite psisko jest sliczny a jaki jest grozny??" miały być wykrzykniki- wtedy zdanie zupełnie inny ma kontext :p jest ironiczne!!! "Jakie niesamowite psisko jest sliczny a jaki jest grozny!!"
shirrra-coś tam!!! zostałam Twoim adwokatem!! :oops: bo przez ten pytajnik Ozulkowa familia nie da Ci żyć!!!:diabloti:

a łyżka na to niemożliwe :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

a czy Twój pies jest grożny :razz: ?!?!?!? :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
a łyżka na to niemożliwe :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

a czy Twój pies jest grożny :razz: ?!?!?!? :evil_lol:

jaki pies?? :cool3:

był groźny do momentu aż go psy pożarły!!! :diabloti:

Posted

[quote name='samograj']

Śliczna chmurka:loveu: :loveu: :loveu: , OZZULEK BOFSKI na fociach:loveu: :loveu: :loveu: Jak zwykle!!!

BABCIA ALA SKŁAMALA!!!

RYMOWANKI??? JAK POWSTAJĄ???
JEŚLI O TO MNIE PYTACIE-
SAME MI SIĘ UKŁADAJĄ.
TO SCHEDA PO MOIM TACIE
  • :-(

• SYPAŁ NIMI JAK Z RĘKAWA!!!
    PYSZNA BYŁA TO ZABAWA!!!

prawie sie zrymowało:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
    To super, że OZZULEC już zdrowieje, a ty BABCIU ALU??? CO Z TOBĄ???
    Ja nie moge już pisać na dogo, wpadam tylko do babci i koniec, przy najmniejszym ruchu przeszywa mnie ból w stawie barkowym:placz: :placz: :placz:
    Rodzinkę cała pozdrawiam!!!
    PS.
    LEEMONCA-Powiedz Constancji, że nie wymiekłam ,tylko nie dam rady pracować na kompie z powodu bólu!!!śmiesz wątpić w moje zdolności wnusiu......

[quote name='Anka12'] Cześć Mamusiu
    Jak tam w dniu dzisiejszym szlachetne zdrowie? Główka juz dziś nie boli?
    Jak oko? I oczywiście jak paskud mojego brata Ozzyego?

bede miała za miesiac aparata z USA

mamcia regeneruje siły , Ozzulec pogania paskuda i cieszkamy sie na aparata:multi:

[quote name='Honey']Potwornie !
    Slyszalam, ze polowe psow w okolicy juz pozarl ! :cool3: :evil_lol:tylko czemu ich jeszcze tyle lata luzem:evil_lol:

Posted

clockwork napisał(a):
    jaki pies?? :cool3:

biedne małe pieski :shake: :-( takiego grożnego kloca pożreć :evil_lol: ;)

Posted

Vectra napisał(a):
    biedne małe pieski :shake: :-( takiego grożnego kloca pożreć :evil_lol: ;)

a tak na serio- to mam problem z psem- nie akceptuje ludzi (nawet mnie:placz:) o dzieciach ani nie wspomne!!!:placz: psy i koty- istny horror!!! jak zobaczy gdzieś na horyzoncie!! zrywa smycz!!! słychać pi, pi!!! potem cisza... hmmm- macie na to jakieś lekarstwo??

Posted

clockwork napisał(a):
    a tak na serio- to mam problem z psem- nie akceptuje ludzi (nawet mnie:placz:) o dzieciach ani nie wspomne!!!:placz: psy i koty- istny horror!!! jak zobaczy gdzieś na horyzoncie!! zrywa smycz!!! słychać pi, pi!!! potem cisza... hmmm- macie na to jakieś lekarstwo??

ja w takiej sytuacji nie przyznaje się że to moje psy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']jaki pies?? :cool3:

ZROBIŁO SIĘ MORDERCZO I KRWAWO NA TOPIKU ALI!!!!
    SPADAM!!!
    A CO DO RAMIENIA: BAJORO vel SADZAWKA vel STAW MNIE NARYPIA Z POWODU POZOSTAŁOŚCI PO MŁODZIEŃCZYM URAZIE (zwichnięcie stawu barkowego, podczas upadku na nartach - jazda extremalna, czarna trasa FIS-owska ,zjazd i zachaczenie nartą o wystający korzeń) I NADWYRĘŻENIU PRZEZ OSTATNI MIESIĄC ,KIEDY TO PRAKTYCZNIE Z KOMPA NIE SCHODZIŁAM, BO MNIE POCHŁONĄŁ PS (no wiesz, bannereczki, przeróbeczki)
    DZIECI MÓWIĄ, ŻE MNIE POKARAŁO!!!:mad: :mad: :mad:
    [SIZE=2]LECE, BO MI SIE OBIAD PRZYPALA :scared: :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

[quote name='Alka']cześć sąsiedzi!

Nareszcie dotarłam do was, ale przedrzeć się przez rozgadane stronki jest bardzo trudno
    Paskudę Ozzulkową widziałam z bliska , Kuba zapewniał ,że teraz to już naprawdę ładnie wygląda.
    życzę Wam zdrówka :loveu:oj i KUba prawde powiedział teraz to wygląda rewelacja....a tak wogóle to witamy witamy

[quote name='Kate I Luka']Cześć

A ja przyszłam się pochwalić:
    Wczoraj zostałam adoptowana przez Bonitkę
    a w związku z tym Alutku jesteś moja: CIOCIĄ
    :laola:

witaj siostrzeniczko

[quote name='samograj']
    GRATULUJĘ TOBIE MIŁA,
    ALE JA SIĘ POGUBIŁAM!!!
    DRZEWO TRZEBA TUTAJ SKROBNĄĆ,
    ABY KAŻDY MÓGŁ ZAGLADNĄĆ
    Z KIM , KTO, KOMU, KOGO , JAK ???
    BĘDZIE ŁATWIEJ, NIŹLI TAK
    W ŁEB ZACHODZIĆ,SZUKAĆ, DUMAĆ,
    ŁATWIEJ BĘDZIE NAM ZAKUMAĆ!!!:loveu:
    KTO MA CHWILKĘ??? TE Z L4!!!:multi:
    NIECH SIĘ WEZMĄ, DO CHOLERY,:mad: :cool3: :razz: ;)
    I UŁATWIĄ NAM POZNANIE
    BABĆ, MAM, CIOCI, SIÓSTR i ...NIANIEK???
    (Jeśli takie są w rodzinie)
    Z TAKIM DRZEWEM NIKT NIE ZGINIE!!!:multi:

ja już sie pogubiłam

[quote name='Kate I Luka']
    :crazyeye:

Szacuneczek... W 20 minut powstał super wierszyk :multi:

Ale jestem jak najbardziej za tym, aby ktoś spisał, bo powiem szczerze nie kumam prawie nic kim dla kogo ja i kto dla mnie kim....musimy to wspólnymi siłami uściślić

[quote name='clockwork']samograj- z tobą łączę się w bólu:diabloti:- też cierpie na prawy bark, a te pogody... *******ca idzie dostać!!!

Alicja- czy u Was sypie śnieżek?? bo u nas sypie- więc albo przyszedł od Cie, albo do Cie idzie!!! :placz:
    pada śnieżek, pada równo- raz na trawke, raz na g**** :evil_lol:

umiesz tak- samograj?? u nas pada i na trawke i na g...... już jest biało

[quote name='evaxon']witaj Alu ja tylko na chwilke przyszlam zdrowka zyczyc i uciekam dalej do lozkazdróweczka Ewciu

[quote name='samograj']Wiesz co czuję , jak mi źle,
    kiedy mocno w stawie rwie!!!
    Witaj bólu towarzyszko!!!
    U nas śnieg i bardzo slisko!!!
    Pada wcale nie tak równo
    omijając każde G****!!!oj moja wnusia chorutka

Gosia>>>;2822178 napisał(a):
    Oj vectra ty już go tak nie broń, tylko lepiej opowiedz o tych wszystkich dzieciach połkniętych w całości i nogach, rękach i głowach, które Ozzy codziennie przynosi ze spacerku:mad:
    ......

[quote name='Vectra'] a niby po co mamuśka pracuje w przedszkolu :razz: by mieć dla Ozziego świeże mięsko codzień :evil_lol: nam czasem też podsyła jakieś resztki :evil_lol:
    znaczy Lalka woli szczeniaki psie ale ręką też nie pogardzi :diabloti:

Mamuśka a Ty gdzie ?? żyjesz ?? Ozzy grożny Cię nie zjadł ?? :evil_lol: no i mnie rozszyfrowałyście ....teraz mam L4 żeby nowe dziecka dopisali do przedszkola bo stare zapasy nam sie skończyły

[quote name='clockwork']źle zrozumiałyście shirrrrapeira :eviltong: (fak tego sie nawet nie da przepisać... shirrra...coś tam!!) laska jest wielbicielem TAKICH WIELKICH GROŹNIE WYGLĄDAJĄCYCH PIESÓW!! myślę że zamiast znaków zapytania na końcu jej zdania "Jakie niesamowite psisko jest sliczny a jaki jest grozny??" miały być wykrzykniki- wtedy zdanie zupełnie inny ma kontext :p jest ironiczne!!! "Jakie niesamowite psisko jest sliczny a jaki jest grozny!!"

no i wymiękłam!!!!! jesteś wielka!!! poddaje sie!!!! fajowo tak umieć!!!
    pozdrówka!! i rispekta!! a cóż to w stawik sie stało?? zapalenie stawów i sadzawek?? jak u mie?? wiem wiem... nie ma hahaha- ból jak :angryy: znam to!!no mam nadzieję że shirrrapeira to napisała z przekąsem...bo napewno widziała więcej fotek:p....ale cóż ludzie różnie odbierają nasze ciapki a potem się rozczarowuja jedni pozytywnie a inni mają pogryzione ręce:evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']wiem, wiem... taki dżołk z mojej strony, bo ja dalej nie kumam z której strony te Boguszowice!!! - choć kiedyś po obrzeżach Rybola roznosiłam ulotki:razz: wiem gdzie ZUS w Rybniku, i makro... no i rynek... ale może bedzie mi dane zawitać kiedy do Boguszowic, do Ozzulastego??:cool3::crazyeye:żartujesz ze nie wies gdzie Boguszowice ....a KWK Jankowice wiesz...

[quote name='Vectra']biedne małe pieski :shake: :-( takiego grożnego kloca pożreć :evil_lol: ;)hi hi hi

[quote name='samograj']ZROBIŁO SIĘ MORDERCZO I KRWAWO NA TOPIKU ALI!!!!
    SPADAM!!!
    A CO DO RAMIENIA: BAJORO vel SADZAWKA vel STAW MNIE NARYPIA Z POWODU POZOSTAŁOŚCI PO MŁODZIEŃCZYM URAZIE (zwichnięcie stawu barkowego, podczas upadku na nartach - jazda extremalna, czarna trasa FIS-owska ,zjazd i zachaczenie nartą o wystający korzeń) I NADWYRĘŻENIU PRZEZ OSTATNI MIESIĄC ,KIEDY TO PRAKTYCZNIE Z KOMPA NIE SCHODZIŁAM, BO MNIE POCHŁONĄŁ PS (no wiesz, bannereczki, przeróbeczki)

ale masz nieżyczliwe dziatki:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='samograj']ZROBIŁO SIĘ MORDERCZO I KRWAWO NA TOPIKU ALI!!!!
    SPADAM!!!

Samograj!!!
    Moj 17latek wlasnie ma taki uraz (zwichniecie stawu). Daj jakies rady, aby w przyszlosci byl sprawny i nie jeczal.

Posted

[quote name='Vogue']Samograj!!!
    Moj 17latek wlasnie ma taki uraz (zwichniecie stawu). Daj jakies rady, aby w przyszlosci byl sprawny i nie jeczal.
    NA TO NIE MA RADY!!!
    JA MIAŁAM 19 LAT JAK MIAŁAM TEN FERALNY UPADEK - ręka w gips i jakoś przeszło.
    Odezwało sie we wrześniu , jak zaczęłam chodzić z GOSIĄ na basen.
    Nie rozćwiczona zaczęłam pływać motylkiem i coś mi chrupnęło, miałam szynę gipsową, ale se ją zdjęłam(ponosiłam trochę), bo nie mogłam na dogo pisać:razz: i tak potem mnie pobolewało , aż nadwyrężyło się kiedy siedziałam NON STOP po 36 godz. przed kompem, i ćwiczyłam wycinanie obiektów do bannerków - chyba wiesz jak duzo się nauczyłam za miesiąc i ile prac natrzaskałam:multi: :multi: :multi:
    A teraz ponoszę tego konsekwencje - nie mogę uzywać myszki, bo mnie rwie:placz: :placz: :placz:
    ZAŻYWAM KETONAL i SMARUJĘ KILKA RAZY DZIENNIE FASTUM, ALE BEZ POPRAWY.......:shake:
    TRZEBA PRZEPROSIĆ SIĘ Z LEKARZEM!!!
    QRCZE, WRZODY MI SIĘ PO TYCH LEKACH ODEZWAŁY, ALE KANAŁ!!!!:angryy: :placz:
    JUŻ MI TYLKO SANATOROUM ZOSTAJE!!!

Posted

[quote name='samograj']NA TO NIE MA RADY!!!
    JA MIAŁAM 19 LAT JAK MIAŁAM TEN FERALNY UPADEK - ręka w gips i jakoś przeszło.
    Odezwało sie we wrześniu , jak zaczęłam chodzić z GOSIĄ na basen.
    Nie rozćwiczona zaczęłam pływać motylkiem i coś mi chrupnęło, miałam szynę gipsową, ale se ją zdjęłam(ponosiłam trochę), bo nie mogłam na dogo pisać:razz: i tak potem mnie pobolewało , aż nadwyrężyło się kiedy siedziałam NON STOP po 36 godz. przed kompem, i ćwiczyłam wycinanie obiektów do bannerków - chyba wiesz jak duzo się nauczyłam za miesiąc i ile prac natrzaskałam:multi: :multi: :multi:
    A teraz ponoszę tego konsekwencje - nie mogę uzywać myszki, bo mnie rwie:placz: :placz: :placz:
    ZAŻYWAM KETONAL i SMARUJĘ KILKA RAZY DZIENNIE FASTUM, ALE BEZ POPRAWY.......:shake:
    TRZEBA PRZEPROSIĆ SIĘ Z LEKARZEM!!!
    QRCZE, WRZODY MI SIĘ PO TYCH LEKACH ODEZWAŁY, ALE KANAŁ!!!!:angryy: :placz:
    JUŻ MI TYLKO SANATOROUM ZOSTAJE!!!

Moj ma reke w stabilitatorze.
    Jeszcze 2 tyg. A potem rehabilitacja.
    Jesli chodzi o PS, to jestes WIELKA!!!:lol:
    ALU!!! Sorry, ze zalatwiam swoje sprawy u Ciebie:lol:

Posted

[quote name='Vogue']Moj ma reke w stabilitatorze.
    ALU!!! Sorry, ze zalatwiam swoje sprawy u Ciebie:lol:
    MŁODY JEST TO MU PRZEJDZIE!!!
    Teraz skuteczniej leczą niż wieki temu , kiedy byłam młoda i piękna:razz: ;) :-o
    Może powinien ARTHROSAN (lub jakikolwiek lek z glukozaminą - żeby odbudować chrzęstki) zażywać!!!
    P.s.
    PS jescze nie w pełni odkryty(wręcz tylko ledwie podglądnięty), niezręcznie mówić o WIELKOŚCI:oops: :oops: :oops: Ale dzięki!!!:loveu:
    BABCIU ALU, JUŻ UCIEKAMY - po porady zapraszam do naszego SANATORIUM !!!

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:żartujesz ze nie wies gdzie Boguszowice ....a KWK Jankowice wiesz...

hi hi hi

Alicja :oops: powaga!! zabij mnie ale nie umie skumać z której to strony!!!

przed chwilą weszłam na mape on-line wpisałam Boguszowice- wyświetliło- mapa obejmuje wszystkie miejscowości na terenie Polski- BOGUSZOWICE- nie odnaleziono,:evil_lol: potem wpisałam Rybnik Boguszowice i : Brak miejscowości o podanej nazwie :lol: zaraz po tym zawiesił mi się komp!!!! :angryy:

[quote name='samograj']MŁODY JEST TO MU PRZEJDZIE!!!
    Teraz skuteczniej leczą niż wieki temu , kiedy byłam młoda i piękna:razz: ;) :-o
    Może powinien ARTHROSAN (lub jakikolwiek lek z glukozaminą - żeby odbudować chrzęstki) zażywać!!!

wcale nie, wcale nie- ja miałam uraz rok temu i nic skutecznego do dziś nie wymyślili... gdzie to sanatorium?? wchodze do Was?? może otworzymy nowy wątek- Sanatorium i doktorowe porady ...

Posted

[quote name='clockwork']Alicja :oops: powaga!! zabij mnie ale nie umie skumać z której to strony!!!

przed chwilą weszłam na mape on-line wpisałam Boguszowice- wyświetliło- mapa obejmuje wszystkie miejscowości na terenie Polski- BOGUSZOWICE- nie odnaleziono,:evil_lol: potem wpisałam Rybnik Boguszowice i : Brak miejscowości o podanej nazwie :lol: zaraz po tym zawiesił mi się komp!!!! :angryy:

http://mapa.szukacz.pl/ - tu sobie wejdz i znajdziesz :cool1:

Posted

[quote name='clockwork']gdzie to sanatorium?? wchodze do Was??
    NAJPIERW SANATORIUM!!!
    Clockwork TUTAJ wejdź!!!
    Jako dyrektor, potraktuję CIĘ Z PEWNYMI WZGLĘDAMI ( niższą łapówke przyjmę):p :eviltong:
    [quote name='Vectra']http://mapa.szukacz.pl/ - tu sobie wejdz i znajdziesz :cool1:
    ZAWSZE MÓWIŁAM, ŻE NA ŚLĄSKU MOZNA SIĘ ZGUBIĆ!!!
    JESZCZE MI SIE NIE UDAŁO OD RAZU TRAFIĆ NA WYSTAWĘ, JEŻELI BYŁA ONA U WAS - ŚLUNZOKI!!!

Posted

[quote name='Vectra']http://mapa.szukacz.pl/ - tu sobie wejdz i znajdziesz :cool1:
    mam!!! :multi: w końcu wia jo kaj to!! hehe!!! za to na tej mapie w przybliżeniu 200 m. są Twoje Boguszowice a nie ma mojego Jastrzębia!!! :mad:

[quote name='samograj']NAJPIERW SANATORIUM!!!
    Clockwork TUTAJ wejdź!!!
    Jako dyrektor, potraktuję CIĘ Z PEWNYMI WZGLĘDAMI ( niższą łapówke przyjmę):p :eviltong:

czekajcie na mnie- ide :scared:

Posted

[quote name='Vogue']Samograj!!!
    Moj 17latek wlasnie ma taki uraz (zwichniecie stawu). Daj jakies rady, aby w przyszlosci byl sprawny i nie jeczal.:shake:to wraca przez całe życie

[quote name='Vogue']Moj ma reke w stabilitatorze.
    ALU!!! Sorry, ze zalatwiam swoje sprawy u Ciebie:lol:;)nieszkodzi wszystkim może sie przydać

[quote name='clockwork']Alicja :oops: powaga!! zabij mnie ale nie umie skumać z której to strony!!!

wcale nie, wcale nie- ja miałam uraz rok temu i nic skutecznego do dziś nie wymyślili... gdzie to sanatorium?? wchodze do Was?? może otworzymy nowy wątek- Sanatorium i doktorowe porady ...:crazyeye:pierwsze widze ze ktoś nie wie gdzie Boguszowice

[quote name='Vectra']http://mapa.szukacz.pl/ - tu sobie wejdz i znajdziesz :cool1:są sa Boguszowice Stare

[quote name='clockwork']mam!!! :multi: w końcu wia jo kaj to!! hehe!!! za to na tej mapie w przybliżeniu 200 m. są Twoje Boguszowice a nie ma mojego Jastrzębia!!! :mad:

czekajcie na mnie- ide :scared::mad:jak nie ma Jastrzębia ja znalazłam....Jastrzębie Zdrój wpisałam;)

[quote name='samograj']NAJPIERW SANATORIUM!!!
    Clockwork TUTAJ wejdź!!!

ZAWSZE MÓWIŁAM, ŻE NA ŚLĄSKU MOZNA SIĘ ZGUBIĆ!!!
    JESZCZE MI SIE NIE UDAŁO OD RAZU TRAFIĆ NA WYSTAWĘ, JEŻELI BYŁA ONA U WAS - ŚLUNZOKI!!!łapówki:razz:

oj nie marudź .....moja mam jak po książki do Krakowa jeździła to w nocy musiał ich taxiarz prowadzić bo sie zgubili w objazdach:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:shake:
    :crazyeye:pierwsze widze ze ktoś nie wie gdzie Boguszowice

są sa Boguszowice Stare

:mad:jak nie ma Jastrzębia ja znalazłam....Jastrzębie Zdrój wpisałam;)

łapówki:razz:

nie wiedziałam ale już wiem!!!:eviltong::eviltong:
    Jak wpiszesz Jastrzębie to jest, ale nie ma nigdzie na mapie żeby zobaczyc gdzie to jastrzębie przy tych Boguszowicach- jak wpiszesz Boguszowice i dasz na skale 200m! :eviltong: nie ma jastrzębia... jaka dziura!! gdzie ja mieszkam!!!

Posted

[quote name='clockwork']nie wiedziałam ale już wiem!!!:eviltong::eviltong:
    Jak wpiszesz Jastrzębie to jest, ale nie ma nigdzie na mapie żeby zobaczyc gdzie to jastrzębie przy tych Boguszowicach- jak wpiszesz Boguszowice i dasz na skale 200m! :eviltong: nie ma jastrzębia... jaka dziura!! gdzie ja mieszkam!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:może licytacja która dziura bardziej dziurata

[quote name='tygra']jaki portrecik ładny
    ;)Ozzy pozer:p