Pysia Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie napisałaś ze nawet twojego Tzta nie zagryzł:p Ach rzeczywiście :) Alu - wybacz ;) TZta raczył przywitać tańcząc jakiś taniec :multi: Chyba się nazywa Tańcem śmierci :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Po tym tańcu padł rażony gromem i wystawił swoje jajka do głaskania :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Oj groźny ten Ozulec ...Groźny :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Pysia napisał(a):Ach rzeczywiście :) Alu - wybacz ;) TZta raczył przywitać tańcząc jakiś taniec :multi: Chyba się nazywa Tańcem śmierci :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Po tym tańcu padł rażony gromem i wystawił swoje jajka do głaskania :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Oj groźny ten Ozulec ...Groźny :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::cool3::cool3::cool3:rany bowskie.... kto te jajka wystawiał.............:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::cool3::cool3::cool3:rany bowskie.... kto te jajka wystawiał.............:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ozulec zboczeńcu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Pysia napisał(a):Ozulec zboczeńcu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::oops:o rany późno już ....spać sie chce . oczy boleją :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::oops:o rany późno już ....spać sie chce . oczy boleją :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No jasne :) O męskich jajkach mowa to Ala zapycha do Rydzewskiego :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Pysia napisał(a):No jasne :) O męskich jajkach mowa to Ala zapycha do Rydzewskiego :evil_lol::evil_lol::evil_lol::cool3:....a co sugerujesz , gdzie powinnam zapychać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::cool3:....a co sugerujesz , gdzie powinnam zapychać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Na 100% nie do Falińskiego :lmaa::nono::nono::nono: Quote
Behemot Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 To jest naga kobieta leżąca na brzuchu :evil_lol: Quote
Honey Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Behemot napisał(a): To jest naga kobieta leżąca na brzuchu :evil_lol: Dobre podsumowanie dyskusji o jajkach :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
clockwork Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Klokłorkowo Zdrój wita Ozzulowice!! Alicja- pozwól że pochwalę się śnieżkiem w naszych okolicach...:cool3: tak jest u nas!!! Quote
Anja33 Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 dbsst napisał(a): oooooooo krokodyl bombastyczny :loveu: Cześć Siostro Mojej Mamusi CIOCIU:bigok: :bigok: :bigok: :calus: :calus: Quote
zuzolandia Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Dziendoberek kochaniutka ;-) mamy SNIEG !!!!!!!...tylko co z tego? Zuzol ani mysli na dwor wychodzic heeheh ;-) Buzioki Quote
Vectra Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 PADA ŚNIEG :( a u nas miało przecież nie padać :( jest biało i sypie nadal :( Quote
Honey Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Vectra napisał(a):PADA ŚNIEG :( a u nas miało przecież nie padać :( jest biało i sypie nadal :( hehe, no tak..nietypowo... w koncu mamy koniec stycznia :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Witaj Alu :loveu: U nas śniegu do połowy łydki :cool1: Już mnie boli wszystko od odśnieżania :placz: Quote
Patka Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 ooo u nas tez pada gesto i maleńkie płatki miła odmiana .... Quote
Kate I Luka Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 A tak wygląda w Katowicach dziś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Dzień dobry Ciociu Kochana :multi: :multi: :multi: Daliście radę wyjść z Ozulkiem na spacerek, czy wam wejscie zasypało :cool3: :cool3: :cool3: Quote
clockwork Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Kate I Luka napisał(a):A tak wygląda w Katowicach dziś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: kaj w tych katowicach jest morze?? tyle razy przejeżdżałam i nigdy mi sie nie rzuciło w oczy!!! :evil_lol: a tak Jastrzębie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: boshhh... ON JĄ MORDUJE!! Quote
Gosiek Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Vectra napisał(a):PADA ŚNIEG :( a u nas miało przecież nie padać :( jest biało i sypie nadal :( e tam - wg info na ICM ma padać calutki dzień :diabloti: zamrozi mi kwiatki w ogródku :angryy: cześć Ala - jak tam śnieżek? Ozzulec sie cieszy z niego? Quote
Kate I Luka Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 clockwork napisał(a):kaj w tych katowicach jest morze?? tyle razy przejeżdżałam i nigdy mi sie nie rzuciło w oczy!!! :evil_lol: eee, no ten tego, jest..... Ocieplenie klimatu, i zalało cały Andrajch :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Vectra napisał(a):PADA ŚNIEG :( a u nas miało przecież nie padać :( jest biało i sypie nadal :( a ja się cieszę. Zrobiło się u mnie ładnie :p A Leon jaki szczęśliwy :p Quote
clockwork Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Kate I Luka napisał(a):eee, no ten tego, jest..... Ocieplenie klimatu, i zalało cały Andrajch :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: EEE... NO... pikne mocie te Katowice!! jo chyba zawżdy wjyżdżom od drugij mańki!!!.. dzisio jada ku Pyrzowicom- przejada kole tego morza!!! :evil_lol: Quote
PIKA Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Aluś ja juz nie kcem zdjęc sniegu :shake: Swoj mam :evil_lol: Kate I Luka napisał(a):A tak wygląda w Katowicach dziś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Oooo Katowice do Gdańska przenieśli :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 dobrze ze mieszkam za granicą :evil_lol: i nie mam samochodu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: witamy sniegowo alus:buzi: Quote
Recommended Posts