clockwork Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:może licytacja która dziura bardziej dziurata oki!!! masz kopalnie? Quote
Vectra Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:może licytacja która dziura bardziej dziurata Zielonki wieś 410 osób :diabloti: woj. mazowieckie pow. warszawski zachodni gmina Stare Babice :siara: :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 [quote name='clockwork']oki!!! masz kopalnie?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:mam Quote
Alicja Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 [quote name='Vectra']Zielonki wieś 410 osób :diabloti: woj. mazowieckie pow. warszawski zachodni gmina Stare Babice :siara: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:+ 1 Iwan + 1 Lalka + 1 Kano + 1 FRANIO:evil_lol: Quote
samograj Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='Vectra']Zielonki wieś 410 osób :diabloti: woj. mazowieckie pow. warszawski zachodni gmina Stare Babice :siara: :evil_lol: MAMUŚ!!! O co chodzi??? MIESZKASZ NA ZADUPIU??? JEŚLI TAK, TO NAS NIKT NIE PRZEBIJE!!! CHOĆ TO KRAKÓW, TO ZADUPIE!!! Moja córka KASIA ma hodowlę HUSKYCH i zatwierdziła sobie przydomek HAIDITAROD CO ODDAJE NASZE MIEJSCE ZAMIESZKANIA!!! PO ESKIMOSKU OZNACZA TO ZADUPIE:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: JEJ SZCZENIAKI TO NP.: ANONIM z Zadupia vel ANONIM Haiditarod Quote
clockwork Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='Vectra']Zielonki wieś 410 osób :diabloti: woj. mazowieckie pow. warszawski zachodni gmina Stare Babice :siara: :evil_lol: jastrzębie wieś 100 tys osób :eviltong: woj. śląskie [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:mam masz rynek?? bo ja nie...:eviltong:- wygrałaś!! sspadam do domciu!! Quote
Alicja Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 [quote name='Vectra']Zielonki wieś 410 osób :diabloti: woj. mazowieckie pow. warszawski zachodni gmina Stare Babice :siara: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to na dogo więcej ludków [quote name='samograj']MAMUŚ!!! O co chodzi??? MIESZKASZ NA ZADUPIU??? JEŚLI TAK, TO NAS NIKT NIE PRZEBIJE!!! CHOĆ TO KRAKÓW, TO ZADUPIE!!! Moja córka KASIA ma hodowlę HUSKYCH i zatwierdziła sobie przydomek HAIDITAROD CO ODDAJE NASZE MIEJSCE ZAMIESZKANIA!!! PO ESKIMOSKU OZNACZA TO ZADUPIE:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: JEJ SZCZENIAKI TO NP.: ANONIM z Zadupia vel ANONIM Haiditarod :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Kasia ma fastastyczne pomysły [quote name='clockwork']jastrzębie wieś 100 tys osób :eviltong: woj. śląskie masz rynek??bo ja nie...:eviltong:- wygrałaś!! sspadam do domciu!!Rynek mam ale w centrum ....tutaj chyba kaczy rynek:eviltong: Quote
constancja Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Trochę późno ale lepej późno niż wcale........ chciałam złożyć wszystkim schorowanym i jęczącym babciom życzenia szybkiego powrotu do zdrowia:diabloti: . Dobra spadam zażyć geriavit:cool1: . Quote
zuzolandia Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Dziendoberek kochaniutka ;-).ojojoj....a tutaj co sie wyrabia ??? miastowo-wsiowe licytacje ? heheheeh Buziaczki Quote
Paula Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Uff, nadrobilam te milion stron od wczoraj :crazyeye: Ale warto bylo, posikalam sie ze smiechu :roflt: Alu, trzymam :kciuki: za szybki powrot do zdrowka :glaszcze: Quote
Gosiek Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 :crazyeye: hmm jakieś rodzinki mafijne sie tu zakładają :crazyeye: śliczne chmurki :loveu: Quote
PIKA Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Cześc Aluś :multi: pokaz mi snieg :razz: bo zapomnialam jak wygląda :evil_lol: a u Was podobno jest :evil_lol: samograj napisał(a): JEJ SZCZENIAKI TO NP.: ANONIM z Zadupia vel ANONIM Haiditarod :roflt: :roflt: posikalam sie :evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='PIKA']pokaz mi snieg :razz: bo zapomnialam jak wygląda :evil_lol: a u Was podobno jest :evil_lol: Śnieg - opad atmosferyczny w postaci kryształków lodu o kształtach głównie sześcioramiennych gwiazdek, łączących się w płatki śniegu. Obfite opady śniegu to śnieżyca; połączona z silnym wiatrem - zadymka lub zamieć śnieżna :) :) :) Quote
Alicja Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:weszłam sprawdzić co sie dzieje i pękam ze smiechu..... jutro dam fote świezego śniegu ...chyba że Kuba cyknie balkonową fote to dziś wieczorkiem.... Narazie uciekam , bo młodzież potrzebuje kompa do nauki:cool3: Quote
PIKA Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='Kate I Luka']Śnieg - opad atmosferyczny w postaci kryształków lodu o kształtach głównie sześcioramiennych gwiazdek, łączących się w płatki śniegu. Obfite opady śniegu to śnieżyca; połączona z silnym wiatrem - zadymka lub zamieć śnieżna bardzo dziekuje za uświadomienie :evil_lol: [quote name='Kate I Luka'] :) :) :) to Katowice tak zasypalo dzisiaj? :crazyeye: :evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 PIKA napisał(a):to Katowice tak zasypalo dzisiaj? :crazyeye: :evil_lol: wybiegłam w przyszłość... tak będzie wyglądało jutro, jak całą noc będzie padać tak jak od 16stej... Quote
Teklunia Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Alu, cześć to ja :) Pamiętasz... Kasia, Ten i te sprawy ;) Quote
bonita Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Dobrywieczór Alu :) Chmurowy krokodil jest świetny :D Quote
Medorowa Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Dzień-dobry-wieczór Ciociu:cool3: Ja tam z tej chmurki, to widzę kunika skaczącego:roll: :razz: , ale to wkońcu ja i moja wyobraźnia:evil_lol: Quote
Alicja Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 dbsst napisał(a): oooooooo krokodyl bombastyczny :loveu:to smok Filomidanek Teklunia napisał(a):Alu, cześć to ja :) Pamiętasz... Kasia, Ten i te sprawy ;):razz:czekaj czekaj niech no sobie przypomnę;) bonita napisał(a):Dobrywieczór Alu :) Chmurowy krokodil jest świetny :Dbry wieczorek madzia i medor napisał(a):Dzień-dobry-wieczór Ciociu:cool3: Ja tam z tej chmurki, to widzę kunika skaczącego:roll: :razz: , ale to wkońcu ja i moja wyobraźnia:evil_lol::evil_lol::evil_lol:skaczacy kónik;) Kate I Luka napisał(a):wybiegłam w przyszłość... tak będzie wyglądało jutro, jak całą noc będzie padać tak jak od 16stej... Quote
Pysia Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 shirrrapeira napisał(a):Jakie niesamowite psisko jest sliczny a jaki jest grozny?? Ja Ci opowiem jego wizytę u nas :p Przyjechał pies morderca - Ozzy do nas :p Wysiadł a jego auto zaatakowały niewinne dwie niufki które narazały swe zycie :cool1: Ozzy był w cudownym nastroju więc łaskawie pozwolił babom bezczelnie władować się do auta :diabloti: Następnie w salonie powalił gospodynie ( czyli mnie) na łopatki ....OZOREM :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Atakował mnie nieustannie. W skutek tych ataków musiałam się dokładnie umyć bo nie wiedzieć czemu moja twarz, szyja i uszy kleiły się :crazyeye: Krew to nie była tylko racze gluty :diabloti: Nie wiem czy przypadkiem nie wziął mnie za loda i dlatego próbował zalizać na śmierć :evil_lol: Dodam ze widzieliśmy się pierwszy raz w życiu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Oj Ozulec jest strasznie groźny zwłaszcza jak wyciąga morderczy język :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 śnieżek z okna widziany... śnieżek wpadnięty na kuchenny parapet Quote
Alicja Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Pysia napisał(a):Ja Ci opowiem jego wizytę u nas :p Przyjechał pies morderca - Ozzy do nas :p Wysiadł a jego auto zaatakowały niewinne dwie niufki które narazały swe zycie :cool1: Ozzy był w cudownym nastroju więc łaskawie pozwolił babom bezczelnie władować się do auta :diabloti: Następnie w salonie powalił gospodynie ( czyli mnie) na łopatki ....OZOREM :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Atakował mnie nieustannie. W skutek tych ataków musiałam się dokładnie umyć bo nie wiedzieć czemu moja twarz, szyja i uszy kleiły się :crazyeye: Krew to nie była tylko racze gluty :diabloti: Nie wiem czy przypadkiem nie wziął mnie za loda i dlatego próbował zalizać na śmierć :evil_lol: Dodam ze widzieliśmy się pierwszy raz w życiu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Oj Ozulec jest strasznie groźny zwłaszcza jak wyciąga morderczy język :loveu::loveu::loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie napisałaś ze nawet twojego Tzta nie zagryzł:p Quote
Recommended Posts