Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork']no dobra.. tak źle nie, ale wątek Ozziego to jak gorąca linia!! ale co sie dziwić- tak liczna rodzina jak tylko każdy wpisze "dzień dobry" to czytania na pół dnia!! :roflt:

a teraz lece do domciu- do MOJEGO KLOCUSIA
bo niedługo moja mama stanie sie jego prawowitym opiekunem :evil_lol:

:hand:uściskaj Klocusia od cioteczki i kuzyna:p

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']No tak... przeciez Wy takie ciche, małomówne... pustkami ta galeria świeci :shake:

:diabloti::shake:no taka samotna opuszczona .....;)

[quote name='LAZY']Czesc Wam!

U nas brzydko, wieje, pada jakies badziewie, które nazywają "krupy śnieżne"...A u Was?u nas w dzień było zimno aczkolwiek słonecznie ...a jak teraz jet to nie wiem ....posadzili mnie w pokoju to siedze:razz:

[quote name='PIKA']Aluś a kto Ci pozwolil chorowac? :mad::cool3:noooo nie wiem ...ja sie poprawie jak juz ponadganiam zaległości na dogo;)

[quote name='Honey']To ja duuuzo zdrowka zycze !!! :p:loveu:dziękuję

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']no i wiem ze rodzice korzystali z tej opcji , bo i panie tam były wspaniałe ....dzieci mówiły Ciocie:p

no tak, nawet nie myślę, ile takie przedszkole musi kosztować :cool3: :cool3: :cool3:

[quote name='Alicjarydzewska']
no to mamy wirusa na dogo:shake:

A ja od środy też dołączam do przebywających na L4 :) Tylko mnie ta przyjemność siedzenia w domu będzie kosztowac kilka szwów na brzuchu :-( :-( :-(

Posted

[quote name='Kate I Luka']no tak, nawet nie myślę, ile takie przedszkole musi kosztować :cool3: :cool3: :cool3:

A ja od środy też dołączam do przebywających na L4 :) Tylko mnie ta przyjemność siedzenia w domu będzie kosztowac kilka szwów na brzuchu :-( :-( :-(oj pamietam ....kciukaski przygotowane;)

[quote name='dzasta']Alu dużo zdrooooofffffffffffkkkkkkkkkkkkkkaaaaaaaaaa :eviltong:
A jak tam Ozzulec i jego paskudztwo ???z paskuda już dziś nic nie leciało , antybiotyk jeszcze do juterka i może za miesiąc dwa będzie miał tam futerko:razz:

Posted

z paskuda już dziś nic nie leciało , antybiotyk jeszcze do juterka i może za miesiąc dwa będzie miał tam futerko:razz:

Zdrowienie też jest chyba zarażliwe;)
Może za tyle samo czasu Azuś mi zarośnie, i będziemy mieć już obrośnięte pieski:cool3:

Posted

[quote name='Dobcia']Zdrowienie też jest chyba zarażliwe;)
Może za tyle samo czasu Azuś mi zarośnie, i będziemy mieć już obrośnięte pieski:cool3::pnapewno ...zobaczysz jakie bedą siersciuszki;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']z paskuda już dziś nic nie leciało , antybiotyk jeszcze do juterka i może za miesiąc dwa będzie miał tam futerko:razz:
Strasznie się ciesze że u Ozzulca już na dobrej drodze :multi:
Jeszcze tylko Ty Alu wyzdrowiejesz i będzie wogóle super :cool3:
Ehhh zazdroszcze Wam tej DGM rodzinki :mad:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']kurcze tylko to L4 to takie mało luxusowe jest ...stado chustek mam na podorędziu;)

:evil_lol:, Aluś zdrówka życzę :loveu: A ja sobie wyobrażam jak się rozrośnie galeria w czasie twojego L4 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, mimo, że nie luksusowe ;) Cieszę się, że Ozzulek już zdrowieje! Ja myślę, że to futerko szybciej mu odrośnie niż myślisz :lol:

Posted

[quote name='bonita']Cześć Dogo-sister :)
Strasznie się cieszę, że Ozulkowi już lepiej.
Buziaczki dla dzielnego chłopaka :)wycałuje jak będę go przesuwać z poduszki ....mojej:evil_lol:

[quote name='Pysia']Alu dlaczego nie adoptowałaś jej przed Dniem Babci :mad:
I masz wyzdrowieć szybciutko bo martwimy się :roll:no jakoś tak wyszło ze dziś mnie sie dziecko zgłosiło :p

[quote name='dzasta']Strasznie się ciesze że u Ozzulca już na dobrej drodze :multi:
Jeszcze tylko Ty Alu wyzdrowiejesz i będzie wogóle super :cool3:
Ehhh zazdroszcze Wam tej DGM rodzinki :mad::multi:ja też się cieszkam .....nie zazdraszczaj tylko wkrecaj sie do rodzinki;)

[quote name='mmbbaj']:evil_lol:, Aluś zdrówka życzę :loveu: A ja sobie wyobrażam jak się rozrośnie galeria w czasie twojego L4 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, mimo, że nie luksusowe ;) Cieszę się, że Ozzulek już zdrowieje! Ja myślę, że to futerko szybciej mu odrośnie niż myślisz :lol:dziękuję Gosiu za zyczenia.... pal sześć futerko byle zdrowy był;)

Posted

:multi:ja też się cieszkam .....nie zazdraszczaj tylko wkrecaj sie do rodzinki;)

No chyba tsza będzie w jakiś przedziwny sposób się wkręcić :mad: :evil_lol:

Posted

[quote name='dzasta']No chyba tsza będzie w jakiś przedziwny sposób się wkręcić :mad: :evil_lol:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:tu każdy sposób jest dobry;)

Dobra dam pare fotek .....bo wstyd

widoki z okna

Posted

Vectra napisał(a):
serwetki :hmmmm: :evil_lol: :evil_lol:

Ta Mamusia zagania biedaczysko do roboty już obrusiki serwetki a nawet pościel jej wyhawtował
Helołłłłłłłłłł Mamusiu

Posted

[quote name='Pysia']Alu dlaczego nie adoptowałaś jej przed Dniem Babci :mad:
I masz wyzdrowieć szybciutko bo martwimy się :roll:
Helołłłłłłłłł Babciu??????

Wsystkiego Najlepsego z okazji Dnia Babci

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']uściskaj Klocusia od cioteczki i kuzyna:p
czyli Alicja wkręciłaś się do Bandosiowej rodzinki ... ciociu Clockworka :razz:

[quote name='Kate I Luka']
A ja od środy też dołączam do przebywających na L4 :) Tylko mnie ta przyjemność siedzenia w domu będzie kosztowac kilka szwów na brzuchu :-( :-( :-(
schorowany narodzie!!! ja też na L4- od roku...:cool3: więc życzę WAM DUUUUŻOOOO ZDRÓWKA!!!!

widoki z okna

NOOOO ALICJA!!! teraz to wiem w końcu gdzie Ty to mieszkasz!!! w Boguszowicach!! :eviltong:

Posted

[quote name='Anka12']
Helołłłłłłłłł Babciu??????

Wsystkiego Najlepsego z okazji Dnia Babci

O moja wnusiu kochana :loveu: Dziękuję za pamięć ;)