Alicja Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 [quote name='clockwork']no dobra.. tak źle nie, ale wątek Ozziego to jak gorąca linia!! ale co sie dziwić- tak liczna rodzina jak tylko każdy wpisze "dzień dobry" to czytania na pół dnia!! :roflt: a teraz lece do domciu- do MOJEGO KLOCUSIA bo niedługo moja mama stanie sie jego prawowitym opiekunem :evil_lol: :hand:uściskaj Klocusia od cioteczki i kuzyna:p [quote name='pinczerka_i_Gizmo']No tak... przeciez Wy takie ciche, małomówne... pustkami ta galeria świeci :shake: :diabloti::shake:no taka samotna opuszczona .....;) [quote name='LAZY']Czesc Wam! U nas brzydko, wieje, pada jakies badziewie, które nazywają "krupy śnieżne"...A u Was?u nas w dzień było zimno aczkolwiek słonecznie ...a jak teraz jet to nie wiem ....posadzili mnie w pokoju to siedze:razz: [quote name='PIKA']Aluś a kto Ci pozwolil chorowac? :mad::cool3:noooo nie wiem ...ja sie poprawie jak juz ponadganiam zaległości na dogo;) [quote name='Honey']To ja duuuzo zdrowka zycze !!! :p:loveu:dziękuję Quote
Kate I Luka Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']no i wiem ze rodzice korzystali z tej opcji , bo i panie tam były wspaniałe ....dzieci mówiły Ciocie:p no tak, nawet nie myślę, ile takie przedszkole musi kosztować :cool3: :cool3: :cool3: [quote name='Alicjarydzewska'] no to mamy wirusa na dogo:shake: A ja od środy też dołączam do przebywających na L4 :) Tylko mnie ta przyjemność siedzenia w domu będzie kosztowac kilka szwów na brzuchu :-( :-( :-( Quote
dzasta Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Alu dużo zdrooooofffffffffffkkkkkkkkkkkkkkaaaaaaaaaa :eviltong: A jak tam Ozzulec i jego paskudztwo ??? Quote
Alicja Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 [quote name='Kate I Luka']no tak, nawet nie myślę, ile takie przedszkole musi kosztować :cool3: :cool3: :cool3: A ja od środy też dołączam do przebywających na L4 :) Tylko mnie ta przyjemność siedzenia w domu będzie kosztowac kilka szwów na brzuchu :-( :-( :-(oj pamietam ....kciukaski przygotowane;) [quote name='dzasta']Alu dużo zdrooooofffffffffffkkkkkkkkkkkkkkaaaaaaaaaa :eviltong: A jak tam Ozzulec i jego paskudztwo ???z paskuda już dziś nic nie leciało , antybiotyk jeszcze do juterka i może za miesiąc dwa będzie miał tam futerko:razz: Quote
Vectra Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 JESTEM Ha mam sioste :) znaczy chyba już dwie ? tak ? Quote
Dobcia Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] z paskuda już dziś nic nie leciało , antybiotyk jeszcze do juterka i może za miesiąc dwa będzie miał tam futerko:razz: Zdrowienie też jest chyba zarażliwe;) Może za tyle samo czasu Azuś mi zarośnie, i będziemy mieć już obrośnięte pieski:cool3: Quote
Alicja Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 [quote name='Dobcia']Zdrowienie też jest chyba zarażliwe;) Może za tyle samo czasu Azuś mi zarośnie, i będziemy mieć już obrośnięte pieski:cool3::pnapewno ...zobaczysz jakie bedą siersciuszki;) Quote
bonita Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Cześć Dogo-sister :) Strasznie się cieszę, że Ozulkowi już lepiej. Buziaczki dla dzielnego chłopaka :) Quote
Pysia Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Alu dlaczego nie adoptowałaś jej przed Dniem Babci :mad: I masz wyzdrowieć szybciutko bo martwimy się :roll: Quote
dzasta Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']z paskuda już dziś nic nie leciało , antybiotyk jeszcze do juterka i może za miesiąc dwa będzie miał tam futerko:razz: Strasznie się ciesze że u Ozzulca już na dobrej drodze :multi: Jeszcze tylko Ty Alu wyzdrowiejesz i będzie wogóle super :cool3: Ehhh zazdroszcze Wam tej DGM rodzinki :mad: Quote
mmbbaj Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']kurcze tylko to L4 to takie mało luxusowe jest ...stado chustek mam na podorędziu;) :evil_lol:, Aluś zdrówka życzę :loveu: A ja sobie wyobrażam jak się rozrośnie galeria w czasie twojego L4 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, mimo, że nie luksusowe ;) Cieszę się, że Ozzulek już zdrowieje! Ja myślę, że to futerko szybciej mu odrośnie niż myślisz :lol: Quote
Alicja Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 [quote name='bonita']Cześć Dogo-sister :) Strasznie się cieszę, że Ozulkowi już lepiej. Buziaczki dla dzielnego chłopaka :)wycałuje jak będę go przesuwać z poduszki ....mojej:evil_lol: [quote name='Pysia']Alu dlaczego nie adoptowałaś jej przed Dniem Babci :mad: I masz wyzdrowieć szybciutko bo martwimy się :roll:no jakoś tak wyszło ze dziś mnie sie dziecko zgłosiło :p [quote name='dzasta']Strasznie się ciesze że u Ozzulca już na dobrej drodze :multi: Jeszcze tylko Ty Alu wyzdrowiejesz i będzie wogóle super :cool3: Ehhh zazdroszcze Wam tej DGM rodzinki :mad::multi:ja też się cieszkam .....nie zazdraszczaj tylko wkrecaj sie do rodzinki;) [quote name='mmbbaj']:evil_lol:, Aluś zdrówka życzę :loveu: A ja sobie wyobrażam jak się rozrośnie galeria w czasie twojego L4 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, mimo, że nie luksusowe ;) Cieszę się, że Ozzulek już zdrowieje! Ja myślę, że to futerko szybciej mu odrośnie niż myślisz :lol:dziękuję Gosiu za zyczenia.... pal sześć futerko byle zdrowy był;) Quote
dzasta Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] :multi:ja też się cieszkam .....nie zazdraszczaj tylko wkrecaj sie do rodzinki;) No chyba tsza będzie w jakiś przedziwny sposób się wkręcić :mad: :evil_lol: Quote
Vectra Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 dzasta napisał(a):No chyba tsza będzie w jakiś przedziwny sposób się wkręcić :mad: :evil_lol: :loveu: :bigok::bigok::loveu: Quote
Alicja Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 [quote name='dzasta']No chyba tsza będzie w jakiś przedziwny sposób się wkręcić :mad: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:tu każdy sposób jest dobry;) Dobra dam pare fotek .....bo wstyd widoki z okna Quote
Vectra Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 dlaczego Ozzy robi miny nieszczęśliwego psa hahhahaha \ Quote
Alicja Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 [quote name='Vectra']dlaczego Ozzy robi miny nieszczęśliwego psa hahhahaha \:oops:on chciał pączka a po pączkach haftuje:angryy: Quote
Kate I Luka Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 ooo, jak Ozzulek wysoko mieszka :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Vectra Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:oops:on chciał pączka a po pączkach haftuje:angryy: serwetki :hmmmm: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Anja33 Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Vectra napisał(a):serwetki :hmmmm: :evil_lol: :evil_lol: Ta Mamusia zagania biedaczysko do roboty już obrusiki serwetki a nawet pościel jej wyhawtował Helołłłłłłłłłł Mamusiu Quote
Anja33 Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='Pysia']Alu dlaczego nie adoptowałaś jej przed Dniem Babci :mad: I masz wyzdrowieć szybciutko bo martwimy się :roll: Helołłłłłłłłł Babciu?????? Wsystkiego Najlepsego z okazji Dnia Babci Quote
clockwork Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']uściskaj Klocusia od cioteczki i kuzyna:p czyli Alicja wkręciłaś się do Bandosiowej rodzinki ... ciociu Clockworka :razz: [quote name='Kate I Luka'] A ja od środy też dołączam do przebywających na L4 :) Tylko mnie ta przyjemność siedzenia w domu będzie kosztowac kilka szwów na brzuchu :-( :-( :-( schorowany narodzie!!! ja też na L4- od roku...:cool3: więc życzę WAM DUUUUŻOOOO ZDRÓWKA!!!! [quote name='Alicjarydzewska'] widoki z okna NOOOO ALICJA!!! teraz to wiem w końcu gdzie Ty to mieszkasz!!! w Boguszowicach!! :eviltong: Quote
Gosia>>> Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] mi to wygląda na AKCJĘ ŻEBRANIE:evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='Anka12'] Helołłłłłłłłł Babciu?????? Wsystkiego Najlepsego z okazji Dnia Babci O moja wnusiu kochana :loveu: Dziękuję za pamięć ;) Quote
leemonca Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 cześć forumowa Babciu (czy prawdziwa Babciu:cool3:?) Quote
Recommended Posts