Pysia Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Witaj Alu :loveu: Słoneczko pięknie świeci na dworze :loveu: Jest cudownie :multi: Quote
Vectra Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 u nas słońce świeci ,a jest ZIMNO :( jak zdróweczko ?? Quote
Vogue Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Witaj Alu!! U nas sniezek z deszczem pada,brrr...wstretnie! Jak twoj Klocuszek i jego paskuda?? Quote
clockwork Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='Vogue']Witaj Alu!! U nas sniezek z deszczem pada,brrr...wstretnie! Jak twoj Klocuszek i jego paskuda?? wow:crazyeye: zima idzie!!! nie no ... teraz to już na pewno koniec świata!! kto to widział- zima wstyczniu!!!:-o no właśnie- jak Twój Klocuszek?? :angryy: czy już Ci pisałam że klocuszek to imie zarezerwowane i zastrzeżone??:mad: Quote
samograj Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Vectra napisał(a):u nas słońce świeci ,a jest ZIMNO :( jak zdróweczko ?? CZEŚĆ MAMUŚ!!! WITAJ BABCIU ALU!!!! HEJ RODZINKO!!!:bye: :sweetCyb: Quote
Alicja Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 Gosia>>>;2813296 napisał(a):Witaj Alu, ja też zasłodzona... a Brutus obżarty ciastkami:angryy: (i ukradł schabowego z kuchni, ale to moja tajemnica:evil_lol: )hi hi ale cwaniak [quote name='KaRa_TC']Widze,ze i tutaj jakies pataologiczne rodzinki sa:lol:no no no ....tylko nie patologiczna......my jesteśmy rodzina wielopokoleniowa matriarchalna;) [quote name='paula_z']Ha :lol: To Ozulek to moj braciszek cioteczny :multi: A Maksio to jego siostrzeniec :cool3:nio ......chłopaki też są w rodzinie [quote name='bonita']:hmmmm: Czekaj, czekaj to Ty jesteś córcią Debe:cool3:tak tak ...to ona [quote name='paula_z']Tak, ciociu :lol: Tobie tez bilobil sie skonczyl? :evil_lol: oooo wszystkie bilobil piją.... [quote name='evaxon']qrcze ja to musze miec rozrysowane bo sie gubie kim jestem :evil_lol:no przecież pisałam wcześniej kto z kim..... [quote name='bonita']Skonczył się wczoraj, no a dzisiaj niedziela była :evil_lol: . No to muszę lecieć do Ciebie w odwiedzinki:multi: , tylko nie wiem czy nie jest już za póżno:sleep2: . i jak się spało............ [quote name='clockwork']:glaszcze: w Krakowie i sama?? hmmm... to ja myślałam że Ten Kraków to taka porządna armia- jeden za wszystkich wszyscy za jednego :smhair2:... no ale jak Ty tam sama to co ja mam powiedzieć w tym zapyziałym Jastrzębiu... Staw barkowy prawy dobra rzecz- WITAJ W KLUBIE!!! :turn-l:- choć tu nie jesteśmy samotne i odosobnione- mnie już 11 mies. męczą rehabilitacjami, i doopa... a tak pozatym to... chyba przestanę zaglądać do Ozziego- znów nie było mnie na kompie od soboty od 13,00 i :crazyeye: znów do nadrobienia 14 stron!!! :wallbash:... zaś pół poniedziałku :user: przy wątku Ozzulca spędzę... :diabloti: oj nie opuszczaj nas .......nudno bedzie [quote name='Anka12']Ceść Ala Ale się Rodzinka powiększa Ala adoptujesz mnie :saint1: :saint1: :saint1: :modla: :modla: :modla: Ps.Jak Ozzy i walka z paskudem????????no trzeba by jakąś sierotkę przygarnąć...... [quote name='Honey']Hm..ja dopiero co adoptowana, ale te 'patologiczne' sobie wypraszam ;) :evil_lol:o właśnie ja też sobie wypraszam.... Byliśmy na kontroli , Ozzulkowa paskuda goi się ładnie ...pomaleńku zarastamy.... za to ja mam L4 do przyszłego poniedziałku ...bo mnię zaatakowało lewą stronę ...ucho, migdalek , nos a co za tym idzie oko.... poza tym wreszcie jedna pani dr zlitowała sie nad próchnem i dała na badania .....o co doprosić sie od 2 lat nie mogłam . Quote
zuzolandia Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Witanko kochana Alu ;-) widze ze na tym samym wozku jedziemy ehheh .jestesmy w elicie l4 =ców hehe;-).........pozdrawiam milutko ....... Boszzzzzzz tyle nadraebianiaaaaaaaaaaaa ........ Quote
Alicja Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 [quote name='Kate I Luka']Doberek Alu :) Miłego tygodnia w pracy życzę... A potem ferie, choć u Ciebie pewnie to bez zmian, bo dzieciaczki tak czy tak do przedszkola chodzą... A mam pytanie, takie troche priv :cool3: Do której przedszkola są czynne maxymalnie? Zdarzają się takie otwarte dłuuugo, do 18stej :roll: do pracy idę dopiero za tydzień bo mam L4 ......ale ferii my niestety nie mamy , przedszkola to placówki nieferyjne ....i to taka II kategoria w szkolnictwie .....ostatnio nawet zabrano nam 30 zł dodatku za wychowawstwo:mad: Co do godzin otwarcia :nasze przedszkola są najczęsciej czynne od 5.30 do 17 / moje od 6-16/,ale wiem że u siostry w Opolu jest przedszkole czynne chyba do 18 czy 20 tej ...za to syn kuzynki w Warszawie chodził do przedszkola gdzie mógł zostać nawet na noc , ale to było przedszkole prywatne [quote name='clockwork']no właśnie która to Ty?? czy ta trzecia z prawej?? poleciałaś w stroju natychmiast po doraźnej pomocy Ozziemu?? tak!! to na pewno TY!!!!mówiłam że mam strój ważki:evil_lol: nadrobiłam te 14 stron i... po co?? i tak nic z tego nie wiem!!!! powiem tylko tyle- strasznie się dziewczynki prowadzicie- dzieci pełna chata, ojcowie nie znani, i tak z pokolenia na pokolenie:crazyeye:.. ojjjjj!!!! samograj!!! skąd ty bierzesz te wierszyki tak na zawołanie?? no ską?? ja też tak chcieć :vamp:moja droga a ogladałaś Sexmisję:evil_lol: Samograj jako moja wnuczka zdolności po babci odziedziczyła:evil_lol: [quote name='Patka']Witaj Alu dbaj o zdrówko :) i miłych ferii :) oj Patuś u nas dzieci ferie mają dopiero od 12 lutego:shake: a o zdrówko będe teraz dbać ;) [quote name='Pysia']Witaj Alu :loveu: Słoneczko pięknie świeci na dworze :loveu: Jest cudownie :multi:witaj Pysiu -mamusiu:loveu: [quote name='Vectra']u nas słońce świeci ,a jest ZIMNO :( jak zdróweczko ??u nas też zimno:shake: [quote name='bonita']Cześć Alu :)cześć Siostro:multi: [quote name='Vogue']Witaj Alu!! U nas sniezek z deszczem pada,brrr...wstretnie! Jak twoj Klocuszek i jego paskuda??Witaj :multi:...oj ja już nie chcę śniegu [quote name='clockwork']wow:crazyeye: zima idzie!!! nie no ... teraz to już na pewno koniec świata!! kto to widział- zima wstyczniu!!!:-o no właśnie- jak Twój Klocuszek?? :angryy: czy już Ci pisałam że klocuszek to imie zarezerwowane i zastrzeżone??:mad:;)Klocuszek to imię nadane przez p.Budzika [quote name='samograj']CZEŚĆ MAMUŚ!!! WITAJ BABCIU ALU!!!! HEJ RODZINKO!!!:bye: :sweetCyb:cześć WNUSIU:loveu: Quote
Kate I Luka Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'].za to syn kuzynki w Warszawie chodził do przedszkola gdzie mógł zostać nawet na noc , ale to było przedszkole prywatne no, niezłe przedszkole... co bogatsi nie muszą wynajmować niań, jak idą się lansować :razz: :razz: :razz: Quote
Anja33 Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']hi hi ale cwaniak no no no ....tylko nie patologiczna......my jesteśmy rodzina wielopokoleniowa matriarchalna;) nio ......chłopaki też są w rodzinie tak tak ...to ona oooo wszystkie bilobil piją.... no przecież pisałam wcześniej kto z kim..... i jak się spało............ oj nie opuszczaj nas .......nudno bedzie no trzeba by jakąś sierotkę przygarnąć...... o właśnie ja też sobie wypraszam.... Byliśmy na kontroli , Ozzulkowa paskuda goi się ładnie ...pomaleńku zarastamy.... za to ja mam L4 do przyszłego poniedziałku ...bo mnię zaatakowało lewą stronę ...ucho, migdalek , nos a co za tym idzie oko.... poza tym wreszcie jedna pani dr zlitowała sie nad próchnem i dała na badania .....o co doprosić sie od 2 lat nie mogłam . O MAMUSIU I MAM 2 BRACI I TATUSIA :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: A DLA MAMUSI Quote
Alicja Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 [quote name='zuzolandia']Witanko kochana Alu ;-) widze ze na tym samym wozku jedziemy ehheh .jestesmy w elicie l4 =ców hehe;-).........pozdrawiam milutko ....... Boszzzzzzz tyle nadraebianiaaaaaaaaaaaa ........ kurcze tylko to L4 to takie mało luxusowe jest ...stado chustek mam na podorędziu;) Quote
e.v.a Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 witaj chorowitku:loveu: ja tez jestem chora:shake: jakis wirus mnie dopadl:placz: ale u lekarza jeszcze nie bylam :shake: jak nie przejdzie w najblizszym czasie to niestety ale wizyta bedzie nie unikniona:-( Quote
clockwork Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] ;)Klocuszek to imię nadane przez p.Budzika no to ja musze pogadać z tym Budzikiem!!! jak żesz to??? mój klocuś, Twój Klocuś:mad: hmmmmm!!! same klocki !!! grrrrrr!!!! dzwonie do weta na dyskusje!! pozdro! w takim razie dla Klocka od Klocka!! i ode mnie dla Ciebie i całej Twojej zdegenerowanej dogo-famili!!! zdrówka!!! Quote
Alicja Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 [quote name='Kate I Luka']no, niezłe przedszkole... co bogatsi nie muszą wynajmować niań, jak idą się lansować :razz: :razz: no i wiem ze rodzice korzystali z tej opcji , bo i panie tam były wspaniałe ....dzieci mówiły Ciocie:p [quote name='Tina.Sara']hej! :multi::multi:heyka [quote name='Anka12']O MAMUSIU I MAM 2 BRACI I TATUSIA :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: A DLA MAMUSI dziecko kochane masz siostrzyczkę śliczną ....Vectrę :p [quote name='evaxon']witaj chorowitku:loveu: ja tez jestem chora:shake: jakis wirus mnie dopadl:placz: ale u lekarza jeszcze nie bylam :shake: jak nie przejdzie w najblizszym czasie to niestety ale wizyta bedzie nie unikniona:-(no to mamy wirusa na dogo:shake: [quote name='clockwork']no to ja musze pogadać z tym Budzikiem!!! jak żesz to??? mój klocuś, Twój Klocuś:mad: hmmmmm!!! same klocki !!! grrrrrr!!!! dzwonie do weta na dyskusje!! pozdro! w takim razie dla Klocka od Klocka!! i ode mnie dla Ciebie i całej Twojej zdegenerowanej dogo-famili!!! zdrówka!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:biedny Budzik :evil_lol: dziekujemy za pozdrówka;) Quote
Anja33 Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']no i wiem ze rodzice korzystali z tej opcji , bo i panie tam były wspaniałe ....dzieci mówiły Ciocie:p :multi:heyka dziecko kochane masz siostrzyczkę śliczną ....Vectrę :p no to mamy wirusa na dogo:shake: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:biedny Budzik :evil_lol: dziekujemy za pozdrówka;) Wiem Sostrze siem juz pochwaliłam że jej siem rodzina powiększa Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Cześć Alu! Witam się i lecę nadrabiać zaległości :) Quote
clockwork Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Cześć Alu! Witam się i lecę nadrabiać zaległości :) haha... to planuj cały poniedziałkowy wieczór:evil_lol: galeryjka Ozzikowa sie rozrasta jak :crazyeye: ło boshe!!:crazyeye: Quote
Alicja Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 [quote name='Anka12'] Wiem Sostrze siem juz pochwaliłam że jej siem rodzina powiększa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ona chciała być jedynaczką ;) [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Cześć Alu! Witam się i lecę nadrabiać zaległości :):razz:o jakich zaległościach piszesz [quote name='clockwork']haha... to planuj cały poniedziałkowy wieczór:evil_lol: galeryjka Ozzikowa sie rozrasta jak :crazyeye: ło boshe!!:crazyeye::cool3:.....no przesada ......aż tak źle nie jest:evil_lol: Quote
clockwork Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ona chciała być jedynaczką ;) :razz:o jakich zaległościach piszesz :cool3:.....no przesada ......aż tak źle nie jest:evil_lol: no dobra.. tak źle nie, ale wątek Ozziego to jak gorąca linia!! ale co sie dziwić- tak liczna rodzina jak tylko każdy wpisze "dzień dobry" to czytania na pół dnia!! :roflt: a teraz lece do domciu- do MOJEGO KLOCUSIA bo niedługo moja mama stanie sie jego prawowitym opiekunem :evil_lol: :hand: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 No tak... przeciez Wy takie ciche, małomówne... pustkami ta galeria świeci :shake: :diabloti: Quote
LAZY Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Czesc Wam! U nas brzydko, wieje, pada jakies badziewie, które nazywają "krupy śnieżne"...A u Was? Quote
Recommended Posts