Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vogue']Witaj Alu!!
U nas sniezek z deszczem pada,brrr...wstretnie!
Jak twoj Klocuszek i jego paskuda??

wow:crazyeye: zima idzie!!! nie no ... teraz to już na pewno koniec świata!! kto to widział- zima wstyczniu!!!:-o

no właśnie- jak Twój Klocuszek?? :angryy:
czy już Ci pisałam że klocuszek to imie zarezerwowane i zastrzeżone??:mad:

Posted

Gosia>>>;2813296 napisał(a):
Witaj Alu, ja też zasłodzona... a Brutus obżarty ciastkami:angryy: (i ukradł schabowego z kuchni, ale to moja tajemnica:evil_lol: )
hi hi ale cwaniak

[quote name='KaRa_TC']Widze,ze i tutaj jakies pataologiczne rodzinki sa:lol:no no no ....tylko nie patologiczna......my jesteśmy rodzina wielopokoleniowa matriarchalna;)

[quote name='paula_z']Ha :lol: To Ozulek to moj braciszek cioteczny :multi: A Maksio to jego siostrzeniec :cool3:nio ......chłopaki też są w rodzinie

[quote name='bonita']:hmmmm: Czekaj, czekaj to Ty jesteś córcią Debe:cool3:tak tak ...to ona

[quote name='paula_z']Tak, ciociu :lol: Tobie tez bilobil sie skonczyl? :evil_lol:
oooo wszystkie bilobil piją....
[quote name='evaxon']qrcze ja to musze miec rozrysowane bo sie gubie kim jestem :evil_lol:no przecież pisałam wcześniej kto z kim.....

[quote name='bonita']Skonczył się wczoraj, no a dzisiaj niedziela była :evil_lol: .

No to muszę lecieć do Ciebie w odwiedzinki:multi: , tylko nie wiem czy nie jest już za póżno:sleep2: .
i jak się spało............

[quote name='clockwork']:glaszcze: w Krakowie i sama?? hmmm... to ja myślałam że Ten Kraków to taka porządna armia- jeden za wszystkich wszyscy za jednego :smhair2:... no ale jak Ty tam sama to co ja mam powiedzieć w tym zapyziałym Jastrzębiu...

Staw barkowy prawy dobra rzecz- WITAJ W KLUBIE!!! :turn-l:- choć tu nie jesteśmy samotne i odosobnione- mnie już 11 mies. męczą rehabilitacjami, i doopa...
a tak pozatym to... chyba przestanę zaglądać do Ozziego- znów nie było mnie na kompie od soboty od 13,00 i :crazyeye: znów do nadrobienia 14 stron!!! :wallbash:... zaś pół poniedziałku :user: przy wątku Ozzulca spędzę... :diabloti:

oj nie opuszczaj nas .......nudno bedzie

[quote name='Anka12']Ceść Ala
Ale się Rodzinka powiększa Ala adoptujesz mnie :saint1: :saint1: :saint1: :modla: :modla: :modla: Ps.Jak Ozzy i walka z paskudem????????no trzeba by jakąś sierotkę przygarnąć......

[quote name='Honey']Hm..ja dopiero co adoptowana, ale te 'patologiczne' sobie wypraszam ;) :evil_lol:o właśnie ja też sobie wypraszam....

Byliśmy na kontroli , Ozzulkowa paskuda goi się ładnie ...pomaleńku zarastamy....
za to ja mam L4 do przyszłego poniedziałku ...bo mnię zaatakowało lewą stronę ...ucho, migdalek , nos a co za tym idzie oko....
poza tym wreszcie jedna pani dr zlitowała sie nad próchnem i dała na badania .....o co doprosić sie od 2 lat nie mogłam .

Posted

[quote name='Kate I Luka']Doberek Alu :)

Miłego tygodnia w pracy życzę... A potem ferie, choć u Ciebie pewnie to bez zmian, bo dzieciaczki tak czy tak do przedszkola chodzą...

A mam pytanie, takie troche priv :cool3:
Do której przedszkola są czynne maxymalnie? Zdarzają się takie otwarte dłuuugo, do 18stej :roll: do pracy idę dopiero za tydzień bo mam L4 ......ale ferii my niestety nie mamy , przedszkola to placówki nieferyjne ....i to taka II kategoria w szkolnictwie .....ostatnio nawet zabrano nam 30 zł dodatku za wychowawstwo:mad:
Co do godzin otwarcia :nasze przedszkola są najczęsciej czynne od 5.30 do 17 / moje od 6-16/,ale wiem że u siostry w Opolu jest przedszkole czynne chyba do 18 czy 20 tej ...za to syn kuzynki w Warszawie chodził do przedszkola gdzie mógł zostać nawet na noc , ale to było przedszkole prywatne

[quote name='clockwork']no właśnie która to Ty?? czy ta trzecia z prawej?? poleciałaś w stroju natychmiast po doraźnej pomocy Ozziemu?? tak!! to na pewno TY!!!!mówiłam że mam strój ważki:evil_lol:

nadrobiłam te 14 stron i... po co?? i tak nic z tego nie wiem!!!!
powiem tylko tyle- strasznie się dziewczynki prowadzicie- dzieci pełna chata, ojcowie nie znani, i tak z pokolenia na pokolenie:crazyeye:.. ojjjjj!!!!

samograj!!! skąd ty bierzesz te wierszyki tak na zawołanie?? no ską?? ja też tak chcieć :vamp:
moja droga a ogladałaś Sexmisję:evil_lol:
Samograj jako moja wnuczka zdolności po babci odziedziczyła:evil_lol:

[quote name='Patka']Witaj Alu dbaj o zdrówko :) i miłych ferii :)
oj Patuś u nas dzieci ferie mają dopiero od 12 lutego:shake:
a o zdrówko będe teraz dbać ;)

[quote name='Pysia']Witaj Alu :loveu:
Słoneczko pięknie świeci na dworze :loveu: Jest cudownie :multi:witaj Pysiu -mamusiu:loveu:

[quote name='Vectra']u nas słońce świeci ,a jest ZIMNO :(
jak zdróweczko ??u nas też zimno:shake:

[quote name='bonita']Cześć Alu :)cześć Siostro:multi:

[quote name='Vogue']Witaj Alu!!
U nas sniezek z deszczem pada,brrr...wstretnie!
Jak twoj Klocuszek i jego paskuda??Witaj :multi:...oj ja już nie chcę śniegu

[quote name='clockwork']wow:crazyeye: zima idzie!!! nie no ... teraz to już na pewno koniec świata!! kto to widział- zima wstyczniu!!!:-o

no właśnie- jak Twój Klocuszek?? :angryy:
czy już Ci pisałam że klocuszek to imie zarezerwowane i zastrzeżone??:mad:;)Klocuszek to imię nadane przez p.Budzika

[quote name='samograj']CZEŚĆ MAMUŚ!!!
WITAJ BABCIU ALU!!!!
HEJ RODZINKO!!!:bye: :sweetCyb:cześć WNUSIU:loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'].za to syn kuzynki w Warszawie chodził do przedszkola gdzie mógł zostać nawet na noc , ale to było przedszkole prywatne

no, niezłe przedszkole... co bogatsi nie muszą wynajmować niań, jak idą się lansować :razz: :razz: :razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']hi hi ale cwaniak

no no no ....tylko nie patologiczna......my jesteśmy rodzina wielopokoleniowa matriarchalna;)

nio ......chłopaki też są w rodzinie

tak tak ...to ona

oooo wszystkie bilobil piją....
no przecież pisałam wcześniej kto z kim.....

i jak się spało............

oj nie opuszczaj nas .......nudno bedzie

no trzeba by jakąś sierotkę przygarnąć......

o właśnie ja też sobie wypraszam....

Byliśmy na kontroli , Ozzulkowa paskuda goi się ładnie ...pomaleńku zarastamy....
za to ja mam L4 do przyszłego poniedziałku ...bo mnię zaatakowało lewą stronę ...ucho, migdalek , nos a co za tym idzie oko....
poza tym wreszcie jedna pani dr zlitowała sie nad próchnem i dała na badania .....o co doprosić sie od 2 lat nie mogłam .

O MAMUSIU I MAM 2 BRACI I TATUSIA :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: A DLA MAMUSI

Posted

[quote name='zuzolandia']Witanko kochana Alu ;-) widze ze na tym samym wozku jedziemy ehheh .jestesmy w elicie l4 =ców hehe;-).........pozdrawiam milutko .......
Boszzzzzzz tyle nadraebianiaaaaaaaaaaaa ........
kurcze tylko to L4 to takie mało luxusowe jest ...stado chustek mam na podorędziu;)

Posted

witaj chorowitku:loveu: ja tez jestem chora:shake: jakis wirus mnie dopadl:placz: ale u lekarza jeszcze nie bylam :shake: jak nie przejdzie w najblizszym czasie to niestety ale wizyta bedzie nie unikniona:-(

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
;)Klocuszek to imię nadane przez p.Budzika

no to ja musze pogadać z tym Budzikiem!!!

jak żesz to??? mój klocuś, Twój Klocuś:mad: hmmmmm!!!
same klocki !!! grrrrrr!!!! dzwonie do weta na dyskusje!!

pozdro! w takim razie dla Klocka od Klocka!!
i ode mnie dla Ciebie i całej Twojej zdegenerowanej dogo-famili!!!

zdrówka!!!

Posted

[quote name='Kate I Luka']no, niezłe przedszkole... co bogatsi nie muszą wynajmować niań, jak idą się lansować :razz: :razz: no i wiem ze rodzice korzystali z tej opcji , bo i panie tam były wspaniałe ....dzieci mówiły Ciocie:p

[quote name='Tina.Sara']hej! :multi::multi:heyka

[quote name='Anka12']O MAMUSIU I MAM 2 BRACI I TATUSIA :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: A DLA MAMUSI

dziecko kochane masz siostrzyczkę śliczną ....Vectrę :p

[quote name='evaxon']witaj chorowitku:loveu: ja tez jestem chora:shake: jakis wirus mnie dopadl:placz: ale u lekarza jeszcze nie bylam :shake: jak nie przejdzie w najblizszym czasie to niestety ale wizyta bedzie nie unikniona:-(no to mamy wirusa na dogo:shake:

[quote name='clockwork']no to ja musze pogadać z tym Budzikiem!!!

jak żesz to??? mój klocuś, Twój Klocuś:mad: hmmmmm!!!
same klocki !!! grrrrrr!!!! dzwonie do weta na dyskusje!!

pozdro! w takim razie dla Klocka od Klocka!!
i ode mnie dla Ciebie i całej Twojej zdegenerowanej dogo-famili!!!

zdrówka!!!

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:biedny Budzik :evil_lol:
dziekujemy za pozdrówka;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']no i wiem ze rodzice korzystali z tej opcji , bo i panie tam były wspaniałe ....dzieci mówiły Ciocie:p

:multi:heyka

dziecko kochane masz siostrzyczkę śliczną ....Vectrę :p

no to mamy wirusa na dogo:shake:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:biedny Budzik :evil_lol:
dziekujemy za pozdrówka;)

Wiem Sostrze siem juz pochwaliłam że jej siem rodzina powiększa

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Cześć Alu!

Witam się i lecę nadrabiać zaległości :)

haha... to planuj cały poniedziałkowy wieczór:evil_lol: galeryjka Ozzikowa sie rozrasta jak :crazyeye: ło boshe!!:crazyeye:

Posted

[quote name='Anka12']
Wiem Sostrze siem juz pochwaliłam że jej siem rodzina powiększa

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ona chciała być jedynaczką ;)

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Cześć Alu!

Witam się i lecę nadrabiać zaległości :):razz:o jakich zaległościach piszesz

[quote name='clockwork']haha... to planuj cały poniedziałkowy wieczór:evil_lol: galeryjka Ozzikowa sie rozrasta jak :crazyeye: ło boshe!!:crazyeye::cool3:.....no przesada ......aż tak źle nie jest:evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ona chciała być jedynaczką ;)

:razz:o jakich zaległościach piszesz

:cool3:.....no przesada ......aż tak źle nie jest:evil_lol:

no dobra.. tak źle nie, ale wątek Ozziego to jak gorąca linia!! ale co sie dziwić- tak liczna rodzina jak tylko każdy wpisze "dzień dobry" to czytania na pół dnia!! :roflt:

a teraz lece do domciu- do MOJEGO KLOCUSIA
bo niedługo moja mama stanie sie jego prawowitym opiekunem :evil_lol:

:hand: