Alicja Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 [quote name='beria']A tam drugi bliźniak :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Witaj Alu :multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a w radio powieść w odcinkach :razz:Trzeci Bliźniak:p Witaj :multi::multi::multi: Quote
Agga Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no tak ale kto wie do kogo lub czego oni się modlili o ten deszcz :cool3::cool3::cool3: ja nie wiem do czego ale dali plame. Quote
Alicja Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 [quote name='Agga']ja nie wiem do czego ale dali plame.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a może seplenili :cool3: Quote
e.v.a Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 hej gaduły :cool3: jak u was z pogoda?? bo u nas ni kropelki nie bylo deszczyku:razz: Quote
Alicja Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 [quote name='evaxon']hej gaduły :cool3: jak u was z pogoda?? bo u nas ni kropelki nie bylo deszczyku:razz::shake:poburkało ale nawet nie było błysków , i ani kropelka deszczu nie spadła:placz::placz::placz: Powrót Kuby Quote
tygra Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:shake:poburkało ale nawet nie było błysków , i ani kropelka deszczu nie spadła:placz::placz::placz: Powrót Kuby małe czesanko :) Quote
Vectra Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 u mnie też nie padało :placz: :placz: :placz: miało padać ,ale się deszczowi odwidziało :placz: :placz: :placz: Quote
Poświata Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 No ta ja powiem tylko tyle, że ochłodzi się w drugim tygodniu sierpnia :mdleje: , tak powiedzieli dziś w pogodynce :angryy: i mam nadzieję że się pomylili i ochłodzi się już zaraz natychmiast :mad: :mad: :mad: . Quote
e.v.a Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] no prosze jakie chłopaki szczesliwe:multi: :evil_lol: :loveu: :cool3: Quote
malawaszka Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Poświata napisał(a):No ta ja powiem tylko tyle, że ochłodzi się w drugim tygodniu sierpnia :mdleje: , tak powiedzieli dziś w pogodynce :angryy: i mam nadzieję że się pomylili i ochłodzi się już zaraz natychmiast :mad: :mad: :mad: . tyż to słyszałam :mad: ale słyszałam też jak przed wakacjami mówili, że to będą najchłodniejsze wakacje od wieeelu lat :diabloti: :diabloti: :diabloti: ale fajne witanko było :loveu: Quote
beria Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Rodzinka w komplecie :multi: Tylko, czy Kuba nie zajmie teraz komputera :razz: Quote
Alicja Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 [quote name='beria']Rodzinka w komplecie :multi: Tylko, czy Kuba nie zajmie teraz komputera :razz::evil_lol:Gosiu , jakoś się dzielimy ;)a przed chwilą wywaliłam go do łazienki;) Quote
Pysia Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 A ja mam życzenie aby sierpien był tak 23-25 st. i bez deszczu z chłodnymi wieczorami :) Bo mam wtedy urlop ;) Quote
aga1215 Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] ale się stęsknili :multi: Quote
bigos Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Ozzulec ma zostać spakowany do tej torby:cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Gosiek Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 dzieńdoberek ach jakie powitanko :multi: a Ty zamiast syna powitać, zdjecia robiłaś? :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 Witam Wszystkich..........gorąco:p Ozzulec witał Kubę i nie dawał mu się rozebrać :multi::multi::multi:stęsknił się chyba za zmierzluchem;) A u nas nadal parówa , a wczoraj 7 km od nas lał deszcz:mad::mad::mad: Tomuś ......no Ciebie to muszę specjalnie przywitać:p Quote
an3czka Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Alu witaj! Wybacz, ale tylu stron nie jestem w stanie nadrobić:eggface: Quote
Vectra Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Witam Wszystkich..........gorąco:p Ozzulec witał Kubę i nie dawał mu się rozebrać :multi::multi::multi:stęsknił się chyba za zmierzluchem;) A u nas nadal parówa , a wczoraj 7 km od nas lał deszcz:mad::mad::mad: Tomuś ......no Ciebie to muszę specjalnie przywitać:p no widzisz to jednak dobrze słyszałam w radiu że będzie padac na śląsku :grins: :grins: a u mnie jest chłodno :eviltong: :eviltong: dzieńdobry :lol: :lol: Quote
e.v.a Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Vectra napisał(a): a u mnie jest chłodno :eviltong: :eviltong: kłamczuchasz prawda??:roll: powiedz ze jest goraco i duszno u was:razz: Quote
Vectra Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='evaxon']kłamczuchasz prawda??:roll: powiedz ze jest goraco i duszno u was:razz: oczywiście już mi nos rośnie i rysuje nim monitor :diabloti: :diabloti: nie jest gorąco ani nie jest duszno :eviltong: :eviltong: Quote
Recommended Posts