Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='beria']A tam drugi bliźniak :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Witaj Alu :multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a w radio powieść w odcinkach :razz:Trzeci Bliźniak:p
Witaj :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no tak ale kto wie do kogo lub czego oni się modlili o ten deszcz :cool3::cool3::cool3:

ja nie wiem do czego ale dali plame.

Posted

[quote name='evaxon']hej gaduły :cool3: jak u was z pogoda?? bo u nas ni kropelki nie bylo deszczyku:razz::shake:poburkało ale nawet nie było błysków , i ani kropelka deszczu nie spadła:placz::placz::placz:

Powrót Kuby

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:shake:poburkało ale nawet nie było błysków , i ani kropelka deszczu nie spadła:placz::placz::placz:

Powrót Kuby

małe czesanko :)

Posted

No ta ja powiem tylko tyle, że ochłodzi się w drugim tygodniu sierpnia :mdleje: , tak powiedzieli dziś w pogodynce :angryy: i mam nadzieję że się pomylili i ochłodzi się już zaraz natychmiast :mad: :mad: :mad: .

Posted

Poświata napisał(a):
No ta ja powiem tylko tyle, że ochłodzi się w drugim tygodniu sierpnia :mdleje: , tak powiedzieli dziś w pogodynce :angryy: i mam nadzieję że się pomylili i ochłodzi się już zaraz natychmiast :mad: :mad: :mad: .

tyż to słyszałam :mad: ale słyszałam też jak przed wakacjami mówili, że to będą najchłodniejsze wakacje od wieeelu lat :diabloti: :diabloti: :diabloti:

ale fajne witanko było :loveu:

Posted

[quote name='beria']Rodzinka w komplecie :multi:
Tylko, czy Kuba nie zajmie teraz komputera :razz::evil_lol:Gosiu , jakoś się dzielimy ;)a przed chwilą wywaliłam go do łazienki;)

Posted

Witam Wszystkich..........gorąco:p

Ozzulec witał Kubę i nie dawał mu się rozebrać :multi::multi::multi:stęsknił się chyba za zmierzluchem;)
A u nas nadal parówa , a wczoraj 7 km od nas lał deszcz:mad::mad::mad:

Tomuś ......no Ciebie to muszę specjalnie przywitać:p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Witam Wszystkich..........gorąco:p

Ozzulec witał Kubę i nie dawał mu się rozebrać :multi::multi::multi:stęsknił się chyba za zmierzluchem;)
A u nas nadal parówa , a wczoraj 7 km od nas lał deszcz:mad::mad::mad:

Tomuś ......no Ciebie to muszę specjalnie przywitać:p

no widzisz to jednak dobrze słyszałam w radiu że będzie padac na śląsku :grins: :grins:

a u mnie jest chłodno :eviltong: :eviltong:

dzieńdobry :lol: :lol:

Posted

[quote name='evaxon']kłamczuchasz prawda??:roll: powiedz ze jest goraco i duszno u was:razz:

oczywiście już mi nos rośnie i rysuje nim monitor :diabloti: :diabloti:

nie jest gorąco ani nie jest duszno :eviltong: :eviltong: