jo-jo Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Gabryjella napisał(a):Ta trzecia roślinka bardzo oryginalna :p Gdzie takie rosną?:cool3: A to z pewnością jedynie w Rybniku :evil_lol: Quote
jo-jo Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Gabryjella napisał(a):I pewnie chronione :evil_lol: No patrz :evil_lol: A poszukaj takowego okazu w Warszawie napewno nie znajdziesz drugiego równie dobrego :lol: Quote
Alicja Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 :multi:a mój okaz dziś dostał następną piłeczkę :razz:tylko jeszcze o niej nie wie to jest taka zapasowa ;)Teraz TZ ma w samochodzie 2 piłki całe i 2 po konsumpcji:evil_lol:miskę i butelki z woda :razz:i tak jeździ do pracy:evil_lol: Quote
Agga Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Ozzulku poczekaj ciotka Agga moze juz niedługo wpadnie do Was i wyściska mordeczkę...A "Pani ALi" wpadnie w ramiona...:eviltong: Quote
Alicja Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 [quote name='Agga']Ozzulku poczekaj ciotka Agga moze juz niedługo wpadnie do Was i wyściska mordeczkę...A "Pani ALi" wpadnie w ramiona...:eviltong::multi::multi::multi:cieszkamy z tego powodu :multi: Quote
Alicja Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 [quote name='PIKA']Cześć Alus :multi:Witaj PIKA w naszych skromnych progach :multi: Quote
Pysia Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:multi:a mój okaz dziś dostał następną piłeczkę :razz:tylko jeszcze o niej nie wie to jest taka zapasowa ;)Teraz TZ ma w samochodzie 2 piłki całe i 2 po konsumpcji:evil_lol:miskę i butelki z woda :razz:i tak jeździ do pracy:evil_lol: Witaj Alu :loveu: TZ to nie wiadomo co w tej pracy z tymi piłkami i butelka robi :evil_lol: Ja bym sprawdziła co w niej jest bo moze nie woda?:evil_lol: Ozulec pewnie piłke wywąchał ale czeka aż mu pokazesz i wtedy uda zdziwionego i mile zaskoczonego ;) Quote
beria Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Pysia napisał(a): TZ to nie wiadomo co w tej pracy z tymi piłkami i butelka robi :evil_lol: O tym samym pomyślałam zwłaszcza, że MS blisko :roll: Mój Tz też pewnie będzie miał zapas butelek ... :popcorn: Quote
Gosiek Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 cześć Ala :p no to TZ niexle ma w samochodzie - koledzy nie przyuważyli piłek? Pewnie by za zapalonego piłkarza go wzięli :lol::lol::lol: a czemu bratuszek do góry nogami? ale i tak śliczny :p Quote
Paula Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Witaj Alu, wpadlam n chwilke przywitac sie i poprawic sobie humor widokiem Oziulkowej gębusi przeslodkiej :loveu: Quote
Teklunia Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 czesc Alus :) a Ty znowu w przedszkolu? nie za duza jestes na to? :evil_lol: Quote
Ka-ka Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Alu, mówisz i masz :razz: pojawiam się prawie tak szybko, jak Gin z butelki :D (tylko taki trochę zaspany:evil_lol: ) mnie też smutno bez tych Waszych dyskusji, ale niestety, brakuje mi teraz czasu na regularne odiedziny DGM i nadrabianie zaległości we wszystkich zaprzyjaźnionych galeryjkach DGManiackich, o innych działach juz nie wspominając :roll: ale w lipcu się okaże, czy było warto tak sie starać :cool1: buziaczki dla Ciebie i pieknego Ozulca-Mordulca ode mnie, Prestonka, Milczka (kota) i Kory, która była wczoraj tak zdegustowana spacerem w deszczu, że pozwoliła Prestonowi łaskawie połozyc się obok siebie :razz: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Teklunia napisał(a):czesc Alus :) a Ty znowu w przedszkolu? nie za duza jestes na to? :evil_lol: ala lubi sie czasami z dziecmi pobawic :eviltong: Quote
Alicja Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 [quote name='malawaszka']:crazyeye: kim jest Kora???Waszeczko wyjęłaś mi z ust to pytanie :multi::multi::multi:dziewczyny dziękuję za odwiedzinki . Tak Kasiu , byłam znów w przedszkolu :angryy:od 6 a wyszłam o 13.30 i pomału zapominam jak się nazywam :diabloti:Jestem już zmęczona i czekam lipca , bo mam cały lipiec wolny:multi:i jeszcze 3 tygodnie sierpnia:multi: Quote
Alicja Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 [quote name='Gosiek']cześć Ala :p no to TZ niexle ma w samochodzie - koledzy nie przyuważyli piłek? Pewnie by za zapalonego piłkarza go wzięli :lol::lol::lol: a czemu bratuszek do góry nogami? ale i tak śliczny :pGosiu ten bratek tak śmiesznie wyrósł ..jako jedyny w całym stadku :razz: co do piłek to Cezary jest antykibicem piłki nożnej / zresztą ja też / a to zamiłowanie do piłek wynika tylko z miłości do Ozzulka :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 [quote name='malawaszka']:hmmmm: jak to do góry nogami?? :roll::shake:..........do góry pojedynczym płatkiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Gosiu ten bratek tak śmiesznie wyrósł ..jako jedyny w całym stadku :razz: co do piłek to Cezary jest antykibicem piłki nożnej / zresztą ja też / a to zamiłowanie do piłek wynika tylko z miłości do Ozzulka :evil_lol: haha to wam chyba syna podmienili :eviltong: witaj Alu :cool3: śliczne zdiatka lasku:multi: Quote
KaRa_ Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Ale go wymęczyłaś,że ten jęzorek zwisa do gory:lol: Quote
Gosiek Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Ale go wymęczyłaś,że ten jęzorek zwisa do gory:lol: hihihih Ozzy bada czy deszczyk nie spadnie przypadkiem ;) Quote
aśka-od-dagona Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 III, tam napił się Friq'a, to w końcu troche inne piwo:D Quote
Recommended Posts