Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gabryjella napisał(a):
I pewnie chronione :evil_lol:

No patrz :evil_lol:

A poszukaj takowego okazu w Warszawie napewno nie znajdziesz drugiego równie dobrego :lol:

Posted

:multi:a mój okaz dziś dostał następną piłeczkę :razz:tylko jeszcze o niej nie wie to jest taka zapasowa ;)Teraz TZ ma w samochodzie 2 piłki całe i 2 po konsumpcji:evil_lol:miskę i butelki z woda :razz:i tak jeździ do pracy:evil_lol:

Posted

[quote name='Agga']Ozzulku poczekaj ciotka Agga moze juz niedługo wpadnie do Was i wyściska mordeczkę...A "Pani ALi" wpadnie w ramiona...:eviltong::multi::multi::multi:cieszkamy z tego powodu :multi:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi:a mój okaz dziś dostał następną piłeczkę :razz:tylko jeszcze o niej nie wie to jest taka zapasowa ;)Teraz TZ ma w samochodzie 2 piłki całe i 2 po konsumpcji:evil_lol:miskę i butelki z woda :razz:i tak jeździ do pracy:evil_lol:

Witaj Alu :loveu:
TZ to nie wiadomo co w tej pracy z tymi piłkami i butelka robi :evil_lol: Ja bym sprawdziła co w niej jest bo moze nie woda?:evil_lol:
Ozulec pewnie piłke wywąchał ale czeka aż mu pokazesz i wtedy uda zdziwionego i mile zaskoczonego ;)

Posted

Pysia napisał(a):

TZ to nie wiadomo co w tej pracy z tymi piłkami i butelka robi :evil_lol:

O tym samym pomyślałam zwłaszcza, że MS blisko :roll: Mój Tz też pewnie będzie miał zapas butelek ... :popcorn:

Posted

cześć Ala :p

no to TZ niexle ma w samochodzie - koledzy nie przyuważyli piłek? Pewnie by za zapalonego piłkarza go wzięli :lol::lol::lol:

a czemu bratuszek do góry nogami?
ale i tak śliczny :p

Posted

Alu, mówisz i masz :razz: pojawiam się prawie tak szybko, jak Gin z butelki :D (tylko taki trochę zaspany:evil_lol: )

mnie też smutno bez tych Waszych dyskusji, ale niestety, brakuje mi teraz czasu na regularne odiedziny DGM i nadrabianie zaległości we wszystkich zaprzyjaźnionych galeryjkach DGManiackich, o innych działach juz nie wspominając :roll: ale w lipcu się okaże, czy było warto tak sie starać :cool1:

buziaczki dla Ciebie i pieknego Ozulca-Mordulca ode mnie, Prestonka, Milczka (kota) i Kory, która była wczoraj tak zdegustowana spacerem w deszczu, że pozwoliła Prestonowi łaskawie połozyc się obok siebie :razz:

Posted

[quote name='malawaszka']:crazyeye: kim jest Kora???Waszeczko wyjęłaś mi z ust to pytanie
:multi::multi::multi:dziewczyny dziękuję za odwiedzinki .
Tak Kasiu , byłam znów w przedszkolu :angryy:od 6 a wyszłam o 13.30 i pomału zapominam jak się nazywam :diabloti:Jestem już zmęczona i czekam lipca , bo mam cały lipiec wolny:multi:i jeszcze 3 tygodnie sierpnia:multi:

Posted

[quote name='Gosiek']cześć Ala :p

no to TZ niexle ma w samochodzie - koledzy nie przyuważyli piłek? Pewnie by za zapalonego piłkarza go wzięli :lol::lol::lol:

a czemu bratuszek do góry nogami?
ale i tak śliczny :pGosiu ten bratek tak śmiesznie wyrósł ..jako jedyny w całym stadku :razz:

co do piłek to Cezary jest antykibicem piłki nożnej / zresztą ja też / a to zamiłowanie do piłek wynika tylko z miłości do Ozzulka :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Gosiu ten bratek tak śmiesznie wyrósł ..jako jedyny w całym stadku :razz:

co do piłek to Cezary jest antykibicem piłki nożnej / zresztą ja też / a to zamiłowanie do piłek wynika tylko z miłości do Ozzulka :evil_lol:

haha to wam chyba syna podmienili :eviltong:

witaj Alu :cool3:
śliczne zdiatka lasku:multi: