Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:chyba można bez problemów .My rezerwowałyśmy bo chciałyśmy dla dzieci przewodnika .Powyżej dałam link do zdjęć .

:multi: super!!! obejrzałam fotki i ślicznie tam jest - tylko chyba trochę przesadzili z nazwaniem tego "oceanarium" :lol: ale i tak pojadę - choruję na akwarium morskie, ale to za dużo kasy i pracy przy tym :shake: :p

Posted

Akwarium morskie - mniam. Ale koszty fakyycznie :angryy: Jak się orientowałam to wyszło do kilkunastu tysięcy :shake: Teraz to mogę sobie kupić najwyżej plasikową rybkę :evil_lol:

Posted

[LEFT]dzień dobry Alicjo:) piekny dzionek dzis mamy:)
jak pracowałam rok w żłobku w grupie 3 latków..po pół roku pracy wariowałam w domu bo było mi za cicho:) tak sie przyzwyczaiłam do wrzasków i hałasu:)[/LEFT]

Posted

[quote name='Cola']To kiedy będą te rekiny i wieloryby?? :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:rekiny i wieloryby to mogę ci narysować , tam są rybki skromniejszych rozmiarów:cool3:.Waszka ma rację mogli toto inaczej nazwać bo nazwa strasznie szumna:evil_lol:

Ala , dzięki w imieniu Ozzulka za fotkę :loveu:

Posted

[quote name='Vectra']jej wszędzie tylko kffitaki i kffiatki :diabloti: :diabloti:
ja poprosze więcej fotków Ozziego :loveu: :loveu:
a ja czekam na rybki:evil_lol: mam nadzieje ze Ala ufocila tez kraba jakiegos:loveu:

Alu sliczny kwiatuszek :cool3: szczegolnie ten z wywalonym jęzorem:evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']alee Wy nie czytacie co się pisze :shake: :mad: Ala dopiero w CZWARTEK jedzie do "oceanarium" :eviltong:
haha o cholerka:eviltong:
Alu to ja u ciebi ezamiawiam zdiecie kraba:lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:rekiny i wieloryby to mogę ci narysować

to poproszę :evil_lol: narysuj mi :cool3: rekinka, bo wielorybka już wstawiłaś ;)

Posted

[quote name='Cola']to poproszę :evil_lol: narysuj mi :cool3: rekinka, bo wielorybka już wstawiłaś ;)

:mad:Cola , czy ty się znasz na rybkach :razz:toż to pirania:evil_lol:
Zrobię , fotki tylko jak wyjdą to się dopiero zobaczy w czwartek;)
Co do ostatnich 3 fotek , ja wiem ,że w innych galeriach są mistrzowie ale trochę kiczyku może być :evil_lol:
Ozzulki jeszcze będą ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:mad:Cola , czy ty się znasz na rybkach :razz:toż to pirania:evil_lol:

Wiedziałam, że coś pomyliłam :evil_lol: :evil_lol: qrna i jak ja zdałam maturę z biologii?? :evil_lol:

Posted

[quote name='Cola']Wiedziałam, że coś pomyliłam :evil_lol: :evil_lol: qrna i jak ja zdałam maturę z biologii?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo to pirania mutant :razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo to pirania mutant :razz:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i wszystko jasne...może moja była nauczycielka mi to wybaczy :cool3: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Cola']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i wszystko jasne...może moja była nauczycielka mi to wybaczy :cool3: :evil_lol: :evil_lol::mad:no wiesz możemy zastosować pewne argumenty :evil_lol:Ozzulkowe pysio :p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:mad:no wiesz możemy zastosować pewne argumenty :evil_lol:Ozzulkowe pysio :pja tam bym sie takiego slodkiego argumentu nie przestraszyla :loveu: