PIKA Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Ozzy wczoraj w rzece zrobił sobie sliczny pedicure i manicure :razz:ma cudownie zaokraglone pazurki;) to chyba nie od wody, ale od kamolców :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Ozzulec wody się nie boi / ciężko go z niej wyciagnąć/ale nie wie jak łapkami machać przy pływaniu :evil_lol: Witaj Alu :multi: Wiesz, Bajanowi też woda podobała się od początku tak jak Ozzulkowi, ale jak docierał do głębszej to zawracał bo też nie wiedział jeszcze, że umie pływać ;) My zrobiliśmy tak, że Marek wszedł parę razy z nim, trzymając go na flexi i nawet nie zauważył jak już pływał :lol: Świetne zdjęcia, a Ozzulec widać, że zadowolony :lol: Quote
Maga100 Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [quote name='PIKA']zabraniaj mu i to kategorycznie i przekieruj na cos innego i tak właśnie robię, na szczęscie łatwo odwrócić jego uwagę. Ale właśnie musze mieć oczy naokoło głowy, wiec nie mogę sobie poleżeć z książką na kocyku :shake: A co ja się ludzi naprzepraszalam i zawsze tlumaczylam, ze pies jest szkolony do ratownictwa wodnego :evil_lol: hahaha, dobre, też zacznę mówić :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 [quote name='PIKA']to chyba nie od wody, ale od kamolców :evil_lol:;)no od kamulców , ale ma teraz super :razz: jeszcze kilka fotek utopka rybnickiego:razz: NUREK:p Quote
aga1215 Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Ala! Jak mogaś:mad: Jakmogłaś tak zakopać kosteczkę:mad: Biedny Ozulec:-( :evil_lol: Quote
Koma Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Ale super wodne fotki :multi: Ozzy się wykąpał :lol: a moja sucz nie chce wejść do wody :shake: Quote
malawaszka Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale ubaw z tymi Psami Ratownikami :evil_lol:Podejrzewam ,że Ozzy przy pobycie większej ilości ludzi nad wodą chyba nie pozwolił by im wejść na głęboką wodę :evil_lol: hahahaha a co się potem będzie męczył i wyławiał :lol: :lol: :lol: a moja Luna ma w nosie obcych kąpiących się :grins: a jak coś jej się nie spodoba to i nawrzeszczeć pewnie potrafi :evil_lol: Quote
Maga100 Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 haha, dostrzegam pewne podobieństwo do psa Leona :lol: Quote
Alicja Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 :angryy:jesu dogo mi dzis chodzi jak żółw:mad: Ozzy był zachwycony woda i nieskromnie przyznam :oops:że mi to pasi:evil_lol: Quote
e.v.a Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 dzieńdoberek :cool3: jejj jak patrze na Ozzulka pluskajacego sie w wodzie to mnie zaczyna suszyc:lol: sliczne widoczki :) Quote
an3czka Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'];)no od kamulców , ale ma teraz super :razz: jeszcze kilka fotek utopka rybnickiego:razz: NUREK:p Alu nie wiem czego on tam szuka, ale robi to bardzo nerwowo:razz: Quote
Alicja Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 Ozzulek i to już koniec fotek wodnych :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 ooo ala to widze ze ryb wam ozzy nałapał co niemiara :cool3: :eviltong: Quote
Alicja Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 [quote name='Maga100']dzisiaj też byliscie czy to wczorajsze?to cały czas wczorajsze ;)dziś byliśmy na bezludziu , Ozzy dostał nową piłeczkę i szalał , piłeczka jeszcze żyje ;) Quote
Maga100 Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 a my dzisiaj znaleźliśmy piłkę tenisową :p Dryfowała sobie pośrodku kanałku i Leon ją wyłowił :p I ma :p Quote
Vectra Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']to cały czas wczorajsze ;)dziś byliśmy na bezludziu , Ozzy dostał nową piłeczkę i szalał , piłeczka jeszcze żyje ;) zdradz tajemnice co to za wytrzymała piłeczka ? :evil_lol: :evil_lol: która wytrzymała tylo tonowy uścisk Ozzowych szczęk :diabloti: fotki superaśne Quote
Daga_i_Oskar Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 świetne te wodne fotki, widzę, ze woda juz nie tka straszna dla Ozzulka :loveu: Quote
Maga100 Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [quote name='Vectra']zdradz tajemnice co to za wytrzymała piłeczka ? :evil_lol: :evil_lol: która wytrzymała tylo tonowy uścisk Ozzowych szczęk :diabloti: Vectra, co za pytanie. Oczywiście jest to piłeczka żelazna :evil_lol: Quote
Recommended Posts