Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
Ozzy wczoraj w rzece zrobił sobie sliczny pedicure i manicure :razz:ma cudownie zaokraglone pazurki;)

to chyba nie od wody, ale od kamolców :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Ozzulec wody się nie boi / ciężko go z niej wyciagnąć/ale nie wie jak łapkami machać przy pływaniu :evil_lol:

Witaj Alu :multi: Wiesz, Bajanowi też woda podobała się od początku tak jak Ozzulkowi, ale jak docierał do głębszej to zawracał bo też nie wiedział jeszcze, że umie pływać ;) My zrobiliśmy tak, że Marek wszedł parę razy z nim, trzymając go na flexi i nawet nie zauważył jak już pływał :lol:
Świetne zdjęcia, a Ozzulec widać, że zadowolony :lol:

Posted

[quote name='PIKA']zabraniaj mu i to kategorycznie i przekieruj na cos innego

i tak właśnie robię, na szczęscie łatwo odwrócić jego uwagę. Ale właśnie musze mieć oczy naokoło głowy, wiec nie mogę sobie poleżeć z książką na kocyku :shake:

A co ja się ludzi naprzepraszalam i zawsze tlumaczylam, ze pies jest szkolony do ratownictwa wodnego :evil_lol:

hahaha, dobre, też zacznę mówić :evil_lol:

Posted

[quote name='PIKA']to chyba nie od wody, ale od kamolców :evil_lol:;)no od kamulców , ale ma teraz super :razz:

jeszcze kilka fotek utopka rybnickiego:razz:

NUREK:p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale ubaw z tymi Psami Ratownikami :evil_lol:Podejrzewam ,że Ozzy przy pobycie większej ilości ludzi nad wodą chyba nie pozwolił by im wejść na głęboką wodę :evil_lol:

hahahaha a co się potem będzie męczył i wyławiał :lol: :lol: :lol:

a moja Luna ma w nosie obcych kąpiących się :grins: a jak coś jej się nie spodoba to i nawrzeszczeć pewnie potrafi :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)no od kamulców , ale ma teraz super :razz:

jeszcze kilka fotek utopka rybnickiego:razz:

NUREK:p

Alu nie wiem czego on tam szuka, ale robi to bardzo nerwowo:razz:

Posted

[quote name='Maga100']dzisiaj też byliscie czy to wczorajsze?to cały czas wczorajsze ;)dziś byliśmy na bezludziu , Ozzy dostał nową piłeczkę i szalał , piłeczka jeszcze żyje ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']to cały czas wczorajsze ;)dziś byliśmy na bezludziu , Ozzy dostał nową piłeczkę i szalał , piłeczka jeszcze żyje ;)

zdradz tajemnice co to za wytrzymała piłeczka ? :evil_lol: :evil_lol: która wytrzymała tylo tonowy uścisk Ozzowych szczęk :diabloti:

fotki superaśne

Posted

[quote name='Vectra']zdradz tajemnice co to za wytrzymała piłeczka ? :evil_lol: :evil_lol: która wytrzymała tylo tonowy uścisk Ozzowych szczęk :diabloti:

Vectra, co za pytanie. Oczywiście jest to piłeczka żelazna :evil_lol: