Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']świetne te wodne fotki, widzę, ze woda juz nie tka straszna dla Ozzulka :loveu:Daguś Ozzulkowi woda nigdy nie była straszna ..po prostu wczoraj nie wiedział jak pływać ale z wody to nigdy nie można go było wyciągnąć :p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Daguś Ozzulkowi woda nigdy nie była straszna ..po prostu wczoraj nie wiedział jak pływać ale z wody to nigdy nie można go było wyciągnąć :p

mój to przy pierwszym spotkaniu z woda musiał machac łapkami, bo niesttey miejsca gdzie było czuc grunt pod nogami jak dla Oskarka było niewiele :evil_lol:
Pływał dzielnie, ale widać, że sie strasznie męczy i długie, nasiakniete woda włosiary ściągały go na dół, ale teraz jak jest obcięty nie ma tego problemu :p

Posted

PIKA napisał(a):
chyba stalowa :evil_lol:

to ja dziękuje , chcę żyć jeszcze troche :evil_lol: pozostaniemy przy butelkach i patyczkach
już pare razy oberwałam taką ciężką gumową laną piłeczką (ała) :diabloti: a co by było z taką stalową :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']zdradz tajemnice co to za wytrzymała piłeczka ? :evil_lol: :evil_lol: która wytrzymała tylo tonowy uścisk Ozzowych szczęk :diabloti:

fotki superaśne:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to piłka do siatkówki ale nie wróżę jej długiego żywota więc myślę ze trzeba za wczasu zaopatrzeć sie w solidniejszą :razz:

Posted

Alescie nagadali :angryy: Ja zamiast wstawiac fotki to musiałam w każdej galerii to wszystko poprzegladac :angryy:
A u nas padało i to krotko :multi: Zmoroszelmy szalały do upadłego ;) Dosłownie...

Posted

[quote name='aśka-od-dagona']Oj, a ja lubie takie niebo;) i porządną burzę z piorunami-raz na jakiś czas of course:D

a ze wszystkich zdjec to najładniejsze oczywiście Ozzulka:):razz:burzy nie było ,
cieszę się ze podoba ci się Ozzulec;)

Posted

[quote name='beria']Witaj Alu :multi:
U nas zaczęło lać, jak pojechaliśmy z na spacerek :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:my zdążyliśmy uciec:razz:

Posted

[quote name='beria']Ozzy szukał kamyczków pod wodą :cool3::pi na dodatek trzeba było dorzucać :evil_lol:

A ja już uciekam spać ;) jutro poniedziałek:-(i do pracy:placz: