Alicja Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']świetne te wodne fotki, widzę, ze woda juz nie tka straszna dla Ozzulka :loveu:Daguś Ozzulkowi woda nigdy nie była straszna ..po prostu wczoraj nie wiedział jak pływać ale z wody to nigdy nie można go było wyciągnąć :p Quote
PIKA Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [quote name='Maga100']Vectra, co za pytanie. Oczywiście jest to piłeczka żelazna :evil_lol: chyba stalowa :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Daguś Ozzulkowi woda nigdy nie była straszna ..po prostu wczoraj nie wiedział jak pływać ale z wody to nigdy nie można go było wyciągnąć :p mój to przy pierwszym spotkaniu z woda musiał machac łapkami, bo niesttey miejsca gdzie było czuc grunt pod nogami jak dla Oskarka było niewiele :evil_lol: Pływał dzielnie, ale widać, że sie strasznie męczy i długie, nasiakniete woda włosiary ściągały go na dół, ale teraz jak jest obcięty nie ma tego problemu :p Quote
Alicja Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 U nas leje , a przed deszczem było tak i jeszcze z bezludzia / dzisiejsze/ dmuchawczyk i moje koffanie:loveu: Quote
Vectra Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 PIKA napisał(a):chyba stalowa :evil_lol: to ja dziękuje , chcę żyć jeszcze troche :evil_lol: pozostaniemy przy butelkach i patyczkach już pare razy oberwałam taką ciężką gumową laną piłeczką (ała) :diabloti: a co by było z taką stalową :diabloti: Quote
Alicja Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 [quote name='Vectra']zdradz tajemnice co to za wytrzymała piłeczka ? :evil_lol: :evil_lol: która wytrzymała tylo tonowy uścisk Ozzowych szczęk :diabloti: fotki superaśne:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to piłka do siatkówki ale nie wróżę jej długiego żywota więc myślę ze trzeba za wczasu zaopatrzeć sie w solidniejszą :razz: Quote
Teklunia Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']U nas leje , a przed deszczem było tak i moje koffanie:loveu: moje tez :p:p:p a aura u was - brrr Quote
aśka-od-dagona Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Oj, a ja lubie takie niebo;) i porządną burzę z piorunami-raz na jakiś czas of course:D a ze wszystkich zdjec to najładniejsze oczywiście Ozzulka:) Quote
Pysia Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Alescie nagadali :angryy: Ja zamiast wstawiac fotki to musiałam w każdej galerii to wszystko poprzegladac :angryy: A u nas padało i to krotko :multi: Zmoroszelmy szalały do upadłego ;) Dosłownie... Quote
Alicja Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 [quote name='aśka-od-dagona']Oj, a ja lubie takie niebo;) i porządną burzę z piorunami-raz na jakiś czas of course:D a ze wszystkich zdjec to najładniejsze oczywiście Ozzulka:):razz:burzy nie było , cieszę się ze podoba ci się Ozzulec;) Quote
Alicja Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 Patka napisał(a):piekne fotki u nas ochłodzenie ...u nas też :placz: Quote
agbar Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 piekne fotki Alu:) a pogoda dzis faktycznie do bani.... Quote
aśka-od-dagona Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Alicja, jakby miał się nie podobac?;) śliczny pysio:D Quote
e.v.a Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']czyk hehe Tigra uwielbia jesc dmuchawce:roll: Quote
Alicja Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 [quote name='Pysia'] Zwierzątko sie trafiło też :lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:i to całkiem przypadkowo Quote
Pysia Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i to całkiem przypadkowo Tak se same z siebie przyszło na sesje - he? :mad: Quote
beria Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Witaj Alu :multi: U nas zaczęło lać, jak pojechaliśmy z na spacerek :diabloti: Quote
Alicja Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 [quote name='beria']Witaj Alu :multi: U nas zaczęło lać, jak pojechaliśmy z na spacerek :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:my zdążyliśmy uciec:razz: Quote
malawaszka Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 beria napisał(a):Witaj Alu :multi: U nas zaczęło lać, jak pojechaliśmy z na spacerek :diabloti: a będą deszczowe foteczki??? :cool1: Quote
Alicja Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 [quote name='beria']Ozzy szukał kamyczków pod wodą :cool3::pi na dodatek trzeba było dorzucać :evil_lol: A ja już uciekam spać ;) jutro poniedziałek:-(i do pracy:placz: Quote
malawaszka Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 dobranoc Alu - ja jutro tyż do przedszkola od 8 :placz: Quote
Recommended Posts