Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pysia napisał(a):
No wiesz!! Jeszcze nie wkreciłaś sie do mnie na impre?? U mnie w galerii to nawet stripteze planujemy :evil_lol: TZta Ali :evil_lol:

Nie do wiary ! :crazyeye:TŻ Alicji zrobi striptis? :crazyeye:

Pysiu, :niewiem: jak tego dokonacie :knuje:, ale ilekroć P.Rydzewscy byli u nas striptisu nigdy nie robili ... a szkoda :evil_lol:

Posted

Alka napisał(a):
Nie do wiary ! :crazyeye:TŻ Alicji zrobi striptis? :crazyeye:

Pysiu, :niewiem: jak tego dokonacie :knuje:, ale ilekroć P.Rydzewscy byli u nas striptisu nigdy nie robili ... a szkoda :evil_lol:

Bo trzeba miec siłe perswazji :eviltong:

Posted

:bigcool: :bigcool: dzisiaj Ala miała jechać do "oceanarium"....mam nadzieje, że będzie duuuużo fotek :p tylko szkoda, że wieloryba i rekina nie będzie :shake:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)czas na sen

Fajnie się robi takie fotki piesa na dywanie :evil_lol: Słodkie łapunie:loveu:

[quote name='Alicjarydzewska']Jestem już zmęczona i czekam lipca , bo mam cały lipiec wolny:multi:i jeszcze 3 tygodnie sierpnia:multi:

No, Alu to ja też bym się doczekać nie mogła :lol: Praca w przedszkolu ma swoje dobre strony, wakacje dłuższe niż gdzie indziej :multi:

No i kilka stron o piciu :mdleje: , nie macie litości dla odwiedzających galerię :evil_lol:

Posted

No, Alu to ja też bym się doczekać nie mogła :lol: Praca w przedszkolu ma swoje dobre strony, wakacje dłuższe niż gdzie indziej :multi:
dokładnie to wielka zaleta, bo inaczej człowiek mógłby zwariowac :evil_lol:

Posted

Ale Ci sie Alu powodzi....Tyle tygodni wolnego :multi: A ja 3 tygodnie tylko w sierpniu :placz: :placz: :placz: I to jak nic sie nie zmieni ....Chyba rzuce tą prace w diabli ;) Tylko nie wiem kto moje Zmoroszelmy wtedy utrzyma :placz:

Posted

[quote name='basiulka22tychy']a ja co mam powiedziec urlopu 0 bo od poniedzialku zaczynam mowa prace :D:D:D:D
Jezuuuuuuuuuuuuu!! To jak wyrok śmierci.....

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)otóż to i do tego wisienki :multi::multi::multi:ze spirytu;)

No dziewczyny to teraz tylko brać towar i do Pysi na wichurkę na śpiewy i tańce :p

a ja wczoraj się pomyliłam i na zalewanie trafiłam do malawasi :roll: a nie o takie zalewanie mi chodziło, bo waszka zalewa betonem, fujjj :eviltong:
w samotności musiałam zalać 2 łyżki lodów 1/4 literka ajerkoniaku :p pyyycha :p
Zamiętajcie dziewczynki, bo to świetna proporcja :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)czas na sen

Ozzinek kojarzy mi się z takim słodziutkim blond-amorkiem :loveu: Czekam, aż wyrosną mu skrzydełka!!!

Posted

Camara napisał(a):
a ja wczoraj się pomyliłam i na zalewanie trafiłam do malawasi :roll: a nie o takie zalewanie mi chodziło, bo waszka zalewa betonem, fujjj :eviltong:
w samotności musiałam zalać 2 łyżki lodów 1/4 literka ajerkoniaku :p pyyycha :p
Zamiętajcie dziewczynki, bo to świetna proporcja :evil_lol:

:eviltong: dobry beton nie jest zły :evil_lol:

Posted

[quote name='Cola']:bigcool: :bigcool: dzisiaj Ala miała jechać do "oceanarium"....mam nadzieje, że będzie duuuużo fotek :p tylko szkoda, że wieloryba i rekina nie będzie :shake:już jestem :razz:jak się ogarne to powrzucam to co zostało w aparacie :mad:.Warunki do robienia fot do doopy , szyby brudne / dzieci palcują :angryy:/, nie pozwolili z fleszem /:evil_lol:i tak kilka cyknęłam z lampką /kombinowałam z opcją :zdjęcia w ruchu :evil_lol:, pod wodą :evil_lol:i wnętrza :evil_lol:.
Rybeńki fajne ale trochę za szybko i za mało , no i musiałam pilnować Piotrusia :angryy:żeby nam rybek przypadkiem nie utopił :evil_lol:;).

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'] musiałam pilnować Piotrusia :angryy:żeby nam rybek przypadkiem nie utopił :evil_lol:;).

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: rozumiem, że pupilek :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: rozumiem, że pupilek :evil_lol::razz:Piotruś to debeściak :mad:ale ni można go nie lubieć , a poza tym w ciągu swojego krótkiego życia wiele już przeszedł , więc czasami trzeba zmróżyć oko :razz:

Są rybki :cool1: tak jak wcześniej napisałam wiele z fot pływa :evil_lol:w koszu ;)te też są różne ale czasem takie nieudane pokazują ciekawy okaz więc je wrzucam :cool3: