Alka Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Pysia napisał(a):No wiesz!! Jeszcze nie wkreciłaś sie do mnie na impre?? U mnie w galerii to nawet stripteze planujemy :evil_lol: TZta Ali :evil_lol: Nie do wiary ! :crazyeye:TŻ Alicji zrobi striptis? :crazyeye: Pysiu, :niewiem: jak tego dokonacie :knuje:, ale ilekroć P.Rydzewscy byli u nas striptisu nigdy nie robili ... a szkoda :evil_lol: Quote
Pysia Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Alka napisał(a):Nie do wiary ! :crazyeye:TŻ Alicji zrobi striptis? :crazyeye: Pysiu, :niewiem: jak tego dokonacie :knuje:, ale ilekroć P.Rydzewscy byli u nas striptisu nigdy nie robili ... a szkoda :evil_lol: Bo trzeba miec siłe perswazji :eviltong: Quote
Cola Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 :bigcool: :bigcool: dzisiaj Ala miała jechać do "oceanarium"....mam nadzieje, że będzie duuuużo fotek :p tylko szkoda, że wieloryba i rekina nie będzie :shake: Quote
mmbbaj Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'];)czas na sen Fajnie się robi takie fotki piesa na dywanie :evil_lol: Słodkie łapunie:loveu: [quote name='Alicjarydzewska']Jestem już zmęczona i czekam lipca , bo mam cały lipiec wolny:multi:i jeszcze 3 tygodnie sierpnia:multi: No, Alu to ja też bym się doczekać nie mogła :lol: Praca w przedszkolu ma swoje dobre strony, wakacje dłuższe niż gdzie indziej :multi: No i kilka stron o piciu :mdleje: , nie macie litości dla odwiedzających galerię :evil_lol: Quote
Patka Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 No, Alu to ja też bym się doczekać nie mogła :lol: Praca w przedszkolu ma swoje dobre strony, wakacje dłuższe niż gdzie indziej :multi: dokładnie to wielka zaleta, bo inaczej człowiek mógłby zwariowac :evil_lol: Quote
Teklunia Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] czesc ALu, jakie cudenko nam tu zapodalas :loveu::loveu::loveu: i te brudne podusie (na pewno rewelacyjnie pachną :oops:)... Quote
Pysia Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Ale Ci sie Alu powodzi....Tyle tygodni wolnego :multi: A ja 3 tygodnie tylko w sierpniu :placz: :placz: :placz: I to jak nic sie nie zmieni ....Chyba rzuce tą prace w diabli ;) Tylko nie wiem kto moje Zmoroszelmy wtedy utrzyma :placz: Quote
Basia&Safi Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 a ja co mam powiedziec urlopu 0 bo od poniedzialku zaczynam mowa prace :D:D:D:D Quote
Pysia Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 [quote name='basiulka22tychy']a ja co mam powiedziec urlopu 0 bo od poniedzialku zaczynam mowa prace :D:D:D:D Jezuuuuuuuuuuuuu!! To jak wyrok śmierci..... Quote
Camara Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'];)otóż to i do tego wisienki :multi::multi::multi:ze spirytu;) No dziewczyny to teraz tylko brać towar i do Pysi na wichurkę na śpiewy i tańce :p a ja wczoraj się pomyliłam i na zalewanie trafiłam do malawasi :roll: a nie o takie zalewanie mi chodziło, bo waszka zalewa betonem, fujjj :eviltong: w samotności musiałam zalać 2 łyżki lodów 1/4 literka ajerkoniaku :p pyyycha :p Zamiętajcie dziewczynki, bo to świetna proporcja :evil_lol: Quote
Camara Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'];)czas na sen Ozzinek kojarzy mi się z takim słodziutkim blond-amorkiem :loveu: Czekam, aż wyrosną mu skrzydełka!!! Quote
malawaszka Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Camara napisał(a):a ja wczoraj się pomyliłam i na zalewanie trafiłam do malawasi :roll: a nie o takie zalewanie mi chodziło, bo waszka zalewa betonem, fujjj :eviltong: w samotności musiałam zalać 2 łyżki lodów 1/4 literka ajerkoniaku :p pyyycha :p Zamiętajcie dziewczynki, bo to świetna proporcja :evil_lol: :eviltong: dobry beton nie jest zły :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Pysia napisał(a):Jezuuuuuuuuuuuuu!! To jak wyrok śmierci..... hahaha dokładnie, dobrze ze człowiek ma teraz 4 miesiące wolnego :eviltong: :cool3: Quote
Alicja Posted May 18, 2006 Author Posted May 18, 2006 [quote name='Cola']:bigcool: :bigcool: dzisiaj Ala miała jechać do "oceanarium"....mam nadzieje, że będzie duuuużo fotek :p tylko szkoda, że wieloryba i rekina nie będzie :shake:już jestem :razz:jak się ogarne to powrzucam to co zostało w aparacie :mad:.Warunki do robienia fot do doopy , szyby brudne / dzieci palcują :angryy:/, nie pozwolili z fleszem /:evil_lol:i tak kilka cyknęłam z lampką /kombinowałam z opcją :zdjęcia w ruchu :evil_lol:, pod wodą :evil_lol:i wnętrza :evil_lol:. Rybeńki fajne ale trochę za szybko i za mało , no i musiałam pilnować Piotrusia :angryy:żeby nam rybek przypadkiem nie utopił :evil_lol:;). Quote
an3czka Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'];)czas na sen O jaka kluseczka cudowna:loveu: Quote
malawaszka Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] musiałam pilnować Piotrusia :angryy:żeby nam rybek przypadkiem nie utopił :evil_lol:;). :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: rozumiem, że pupilek :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 18, 2006 Author Posted May 18, 2006 [quote name='malawaszka']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: rozumiem, że pupilek :evil_lol::razz:Piotruś to debeściak :mad:ale ni można go nie lubieć , a poza tym w ciągu swojego krótkiego życia wiele już przeszedł , więc czasami trzeba zmróżyć oko :razz: Są rybki :cool1: tak jak wcześniej napisałam wiele z fot pływa :evil_lol:w koszu ;)te też są różne ale czasem takie nieudane pokazują ciekawy okaz więc je wrzucam :cool3: Quote
e.v.a Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 jej ile pieknych rybków:multi: a krabik bedzie??:cool3: Quote
Recommended Posts