Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']przekazałam uznanie autorowi ....akurat tę fotkę zrobił Kuba , to jego pasja focić niebo;)
To bardzo przyjemną pasję sobie znalazł. Ja wczoraj też miałam okazję zrobić podobne zdjęcie z tym, że całe niebo nad nami było czarne, więc wolałam zmykać do auta:lol:

Posted

[quote name='an3czka']To bardzo przyjemną pasję sobie znalazł. Ja wczoraj też miałam okazję zrobić podobne zdjęcie z tym, że całe niebo nad nami było czarne, więc wolałam zmykać do auta:lol: Kuba w niebo patrzy wszystkimi możliwymi sposobami ;) nocą przez teleskop .Co tam widzi nie wiem bo ja nic:evil_lol:.

Mus przestudiować insyrukcję obsługi i przejść na ręczne sterowanie aparaciku , bo mi się te fotki ,,auto'' coraz mniej podobają :razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Kuba w niebo patrzy wszystkimi możliwymi sposobami ;) nocą przez teleskop .Co tam widzi nie wiem bo ja nic:evil_lol:.

Mus przestudiować insyrukcję obsługi i przejść na ręczne sterowanie aparaciku , bo mi się te fotki ,,auto'' coraz mniej podobają :razz:

hmmm a mnie sie tam podobaja:)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']

O tak! Zdecydowanie to będzie dobre posunięcie:multi:

Posted

[quote name='Pysia']Witaj Alu :multi: Pogoda cudna dzisiaj :multi: Pewnie bedą nowe foteczki :)
Uwielbiam je oglądac :loveu:Pysiu , foteczki są z kilku dni zaległe , dziś raczej nie będzie ,bo jade do szkoły na zebranie , zaraz po pracy .

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Pysiu , foteczki są z kilku dni zaległe , dziś raczej nie będzie ,bo jade do szkoły na zebranie , zaraz po pracy .

I znowu Ozulec połyka piłke :evil_lol: Czy Ty go nie karmisz? :razz:

Posted

[quote name='Pysia']I znowu Ozulec połyka piłke :evil_lol: Czy Ty go nie karmisz? :razz::shake:, on jedzie na piłkach , korzonkach , trawie , ziemi i patykach :razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:shake:, on jedzie na piłkach , korzonkach , trawie , ziemi i patykach :razz:
No to daj mi rade jak nauczyc moje też tak :evil_lol: Bo ja z torbami pojde niedługo :evil_lol: A trawy mam pod dostatkiem ;)

Posted

[quote name='Pysia']No to daj mi rade jak nauczyc moje też tak :evil_lol: Bo ja z torbami pojde niedługo :evil_lol: A trawy mam pod dostatkiem ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:ma się te sposoby ;)

:evil_lol:

Posted

Alka napisał(a):
Witajcie ! :multi:

Widzę ,że Ozzinek doczekał się nowej piłki. :razz: Już nie będzie podkradał Tuffciowej ...

Łomatko :razz: :crazyeye: To on Tufciowa też zjada??:crazyeye:

Posted

Pysia napisał(a):
Łomatko :razz: :crazyeye: To on Tufciowa też zjada??:crazyeye:

wkłada do pysia i udaje ,że jej tam nie ma ...:evil_lol:

Pysia ,looknij do Tuffciowej galerii ;)

Posted

Alka napisał(a):
wkłada do pysia i udaje ,że jej tam nie ma ...:evil_lol:

Pysia ,looknij do Tuffciowej galerii ;)

Looknełam :) Ozulec robi tak jak Zmorka :evil_lol: Ona kradnie strasznie piłki na dworze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dowiaduje sie o tym dopiero w domu :evil_lol: Jak wypluwa na posłanko :mad: