Vectra Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 beria napisał(a):Ja mam pobudkę o 6:45 :angryy: to ja pośpie za was wszystkich :diabloti: :diabloti: do 10tej :eviltong: dobranoc Quote
beria Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Vectra, dobrze, że przypomniałaś o której wstaję :lol: :scared: :sleep2: Quote
an3czka Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']U nas leje , a przed deszczem było tak Świetne!:happy1: Quote
an3czka Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']i moje koffanie:loveu: Jaka paszcza!:lol: Quote
Alicja Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 [quote name='an3czka']Świetne!:happy1:przekazałam uznanie autorowi ....akurat tę fotkę zrobił Kuba , to jego pasja focić niebo;) Quote
Pysia Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Witaj Alu :multi: Pogoda cudna dzisiaj :multi: Pewnie bedą nowe foteczki :) Uwielbiam je oglądac :loveu: Quote
an3czka Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']przekazałam uznanie autorowi ....akurat tę fotkę zrobił Kuba , to jego pasja focić niebo;) To bardzo przyjemną pasję sobie znalazł. Ja wczoraj też miałam okazję zrobić podobne zdjęcie z tym, że całe niebo nad nami było czarne, więc wolałam zmykać do auta:lol: Quote
Alicja Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 [quote name='an3czka']To bardzo przyjemną pasję sobie znalazł. Ja wczoraj też miałam okazję zrobić podobne zdjęcie z tym, że całe niebo nad nami było czarne, więc wolałam zmykać do auta:lol: Kuba w niebo patrzy wszystkimi możliwymi sposobami ;) nocą przez teleskop .Co tam widzi nie wiem bo ja nic:evil_lol:. Mus przestudiować insyrukcję obsługi i przejść na ręczne sterowanie aparaciku , bo mi się te fotki ,,auto'' coraz mniej podobają :razz: Quote
agbar Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Kuba w niebo patrzy wszystkimi możliwymi sposobami ;) nocą przez teleskop .Co tam widzi nie wiem bo ja nic:evil_lol:. Mus przestudiować insyrukcję obsługi i przejść na ręczne sterowanie aparaciku , bo mi się te fotki ,,auto'' coraz mniej podobają :razz: hmmm a mnie sie tam podobaja:) Quote
an3czka Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Mus przestudiować insyrukcję obsługi i przejść na ręczne sterowanie aparaciku , bo mi się te fotki ,,auto'' coraz mniej podobają :razz: O tak! Zdecydowanie to będzie dobre posunięcie:multi: Quote
Pysia Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Ja też bym chciała na reczne ale instrukja "Ist nicht da....". Wcieło ja na amen :placz: Quote
Alicja Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 [quote name='Pysia']Witaj Alu :multi: Pogoda cudna dzisiaj :multi: Pewnie bedą nowe foteczki :) Uwielbiam je oglądac :loveu:Pysiu , foteczki są z kilku dni zaległe , dziś raczej nie będzie ,bo jade do szkoły na zebranie , zaraz po pracy . Quote
Pysia Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Pysiu , foteczki są z kilku dni zaległe , dziś raczej nie będzie ,bo jade do szkoły na zebranie , zaraz po pracy . I znowu Ozulec połyka piłke :evil_lol: Czy Ty go nie karmisz? :razz: Quote
Alicja Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 [quote name='Pysia']I znowu Ozulec połyka piłke :evil_lol: Czy Ty go nie karmisz? :razz::shake:, on jedzie na piłkach , korzonkach , trawie , ziemi i patykach :razz: Quote
Pysia Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:shake:, on jedzie na piłkach , korzonkach , trawie , ziemi i patykach :razz: No to daj mi rade jak nauczyc moje też tak :evil_lol: Bo ja z torbami pojde niedługo :evil_lol: A trawy mam pod dostatkiem ;) Quote
Alka Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Witajcie ! :multi: Widzę ,że Ozzinek doczekał się nowej piłki. :razz: Już nie będzie podkradał Tuffciowej ... Quote
Alicja Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 [quote name='Pysia']No to daj mi rade jak nauczyc moje też tak :evil_lol: Bo ja z torbami pojde niedługo :evil_lol: A trawy mam pod dostatkiem ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:ma się te sposoby ;) :evil_lol: Quote
Pysia Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Alka napisał(a):Witajcie ! :multi: Widzę ,że Ozzinek doczekał się nowej piłki. :razz: Już nie będzie podkradał Tuffciowej ... Łomatko :razz: :crazyeye: To on Tufciowa też zjada??:crazyeye: Quote
Alka Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Pysia napisał(a):Łomatko :razz: :crazyeye: To on Tufciowa też zjada??:crazyeye: wkłada do pysia i udaje ,że jej tam nie ma ...:evil_lol: Pysia ,looknij do Tuffciowej galerii ;) Quote
Alicja Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 [quote name='Pysia']Łomatko :razz: :crazyeye: To on Tufciowa też zjada??:crazyeye::mad:nie zjada tylko się bawi :cool3: Quote
Basia&Safi Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 jeeee piłeczka Alu podpiszcie jakas umowe z producente pilek taniej wyjdzie hehh Quote
Pysia Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Alka napisał(a):wkłada do pysia i udaje ,że jej tam nie ma ...:evil_lol: Pysia ,looknij do Tuffciowej galerii ;) Looknełam :) Ozulec robi tak jak Zmorka :evil_lol: Ona kradnie strasznie piłki na dworze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dowiaduje sie o tym dopiero w domu :evil_lol: Jak wypluwa na posłanko :mad: Quote
Recommended Posts