Alicja Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 [quote name='aśka-od-dagona']III, tam napił się Friq'a, to w końcu troche inne piwo:D:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ktoś tu kiedyśna dogo powiedział ,że pedalskie :evil_lol: Quote
Magda Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 [quote name='Gosiek'][quote name='KaRa_TC'] Ale go wymęczyłaś,że ten jęzorek zwisa do gory:lol: hihihih Ozzy bada czy deszczyk nie spadnie przypadkiem ;) I co tam ciekawego wybadal? Sprawdzilo sie?:cool3: Alu to bedziesz siedziala dniami i nocami na dogo podczas wakacji:crazyeye: chyba, ze sie gdzies wybierasz?:cool3: Quote
Cimi Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ktoś tu kiedyśna dogo powiedział ,że pedalskie :evil_lol: O Gingersie też tak mówia :lol: :evil_lol:. Quote
Alicja Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 [quote name='Cimi']O Gingersie też tak mówia :lol: :evil_lol:.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja piję REDDS'a:evil_lol: Quote
Alicja Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 [quote name='Magda_Miki']I co tam ciekawego wybadal? Sprawdzilo sie?:cool3: Alu to bedziesz siedziala dniami i nocami na dogo podczas wakacji:crazyeye: chyba, ze sie gdzies wybierasz?:cool3::pwybadał wieczorem lało :razz: Nie nie nie , będe wypoczywać , zaglądać na dogo , zajmować się Ozzulkiem:loveu:i nie zajmować się cudzymi dziećmi:angryy: Quote
Cimi Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja piję REDDS'a:evil_lol: Jego nie lubię :evil_lol:, lepsze Tyskie :lol:. Quote
Alicja Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 [quote name='Cimi']Jego nie lubię :evil_lol:, lepsze Tyskie :lol:.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Tyskie też piję ;) Quote
Magda Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 A ja pije...............TYMBARKA jablkowego:evil_lol::evil_lol: Quote
anetta Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 ktoś tu kiedyśna dogo powiedział ,że pedalskie Cichac! ostatnio pilam Friqa :diabloti: bo nie bylo Reddsa :evil_lol: Quote
Cola Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Ozzulkowy jak zwykle cudniasty :loveu: :loveu: i nawet widać u niego zarysy mięśni :cool3: :cool3: widać piłka mu służy ....mój dzisiaj pobawił się pół godziny piłką do nogi i spuścił z niej ostatnie tchnienie - pies destruktor :evil_lol: - ale i tak mi jej nie szkoda, bo znalazł ją w nocy na podwórku :evil_lol: ...znowu jakieś pijaństwo:razz: ...ja tam piję sobie teraz herbatkę :lol: Quote
Cola Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 anetta napisał(a):Cichac! ostatnio pilam Friqa :diabloti: bo nie bylo Reddsa :evil_lol: o mało co byś nawet Friqa nie wypiła :evil_lol: :evil_lol: bo ostatni był :evil_lol: i ciepły Quote
Alicja Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 Magda_Miki napisał(a):A ja pije...............TYMBARKA jablkowego:evil_lol::evil_lol::pjabłko - mięta lepszy ;) Quote
Alicja Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 Cola napisał(a):Ozzulkowy jak zwykle cudniasty :loveu: :loveu: i nawet widać u niego zarysy mięśni :cool3: :cool3: widać piłka mu służy ....mój dzisiaj pobawił się pół godziny piłką do nogi i spuścił z niej ostatnie tchnienie - pies destruktor :evil_lol: - ale i tak mi jej nie szkoda, bo znalazł ją w nocy na podwórku :evil_lol: ...znowu jakieś pijaństwo:razz: ...ja tam piję sobie teraz herbatkę :lol::evil_lol::evil_lol:po gofrach jedynie uchodzi herbatka :razz: Quote
e.v.a Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 eeeee wy sie nie znacie :eviltong: nie ma to jak Dębowe mocne:loveu: mmm pyycha Quote
aśka-od-dagona Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Wszelkie piwa z zielonymi 'kluczykami' wymiataja;) a i tak nie ma jak...muszynianka;) Quote
Cola Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol:po gofrach jedynie uchodzi herbatka :razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: co będę sobie smaka psuć jakimś pifffskiem :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Wpadam Alus w Twoje, wcale nie skromne, ale rozrosniete progi :evil_lol: a tu dyskusja o pifku :evil_lol: Ja lubiam piwka "męskie" z posmakiem slodkiego (Warka strong), albo z sokiem malinowym :eviltong: no i wszystkie pedalskie :evil_lol: Te inne to gorzkie som :shake: Quote
Teklunia Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Magda_Miki napisał(a):A ja pije...............TYMBARKA jablkowego:evil_lol::evil_lol:wiesz Magda, ja z piwa tez najbardziej lubi...tymbarka ;) umilowanie do piwa skonczylo sie u mnie razem z liceum ;) teraz pijam winko i martini...mniam :) Quote
Magda Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Teklunia napisał(a):wiesz Magda, ja z piwa tez najbardziej lubi...tymbarka ;) umilowanie do piwa skonczylo sie u mnie razem z liceum ;) teraz pijam winko i martini...mniam :) A ja sama sie sobie dziwie, ze nie uleglam presji rowiesnikow i nie pijam alkoholu:lol::evil_lol: mnie to nie kreci.... Ale przyznam, ze smakuje mi Karmi Quote
Alka Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Magda_Miki napisał(a):A ja sama sie sobie dziwie, ze nie uleglam presji rowiesnikow i nie pijam alkoholu:lol::evil_lol: mnie to nie kreci.... Ale przyznam, ze smakuje mi Karmi Madziu , i tak trzymać.:thumbs: Nie ma nic gorszego jak widok hałaśliwych , nachlanych małolatów ...:diabloti: a ja lubię piwko i smakowe i gorzkie...:pi winko też lubie :p Quote
Cola Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 pifko z sokiem malinowym bleee za słodko jak dla mnie... jednak wolę te męskie pifka..mniam tuborg mi się przypomniał :cool3: ....winkiem nie pogardzę, a za wiskaczem to hohoho jak koń za marchewką :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 no dobra jak o upodobaniach to ja jeszcze whiskacza z colą :evil_lol:, martini z lodem i winka półwytrawne białe :razz: i WIŚNIÓWECZKĘ :evil_lol: Quote
Cola Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: wiśnióweczki są debest :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Cimi Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Cola napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: wiśnióweczki są debest :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: O fuuuuuuuujjjjjj :evil_lol:. Wiśniowka blehh :lol:. wodecka the best :lol:. Quote
PIKA Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Jak koń za marchewka to ja za zubrowka z sokiem jablkowym i za malibu :eating: Quote
Recommended Posts