Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']czesc ala:buzi:

jak tam dzieciaki dzisiaj?:evil_lol: bardzo cie wymęczyły?wracaj do nas szybciochem:eviltong:

ps. co ile ozzy ma nową piłkę?:cool3:Wróciłam z pracy i zaraz wybywam na wywiadówkę do Kuby :p.
Będę więc wieczorkiem .
Dzieciaczki były ok , bo to 6 latki w środę i czwartek mam wyćwikę bo jestem u 5 latków:angryy:a oni to mają potencjał:evil_lol:na dodatek w czwartek jadę z nimi do Oceanarium do Pałacu Młodzieży w Katowicach / chyba dam zjeść rybkom:evil_lol::evil_lol::evil_lol:/

Ozzyemu mam nadzieję piłeczka starczy na tydzień / w srodę jadę do Auchana bo są 4-warstwowe w promocji po 10 zł ;)/

Posted

Witam :)
..ale się uśmiałam z Ozzonurka i ratowników :evil_lol: troszkę naturki się pojawiło sosenkowo dmuchawcowej :cool3:

Czy Kuba już trzęsie portkami? a może chowa się za Ozzulca? :razz: przed Tobą

Posted

witaj Alu:multi:

hehe dobrze ze do Ozzulka nie musisz chodzic na wywiadowki bo bys sie nasluchala jaki to łobuz z niego i zjada pilki kolegow :evil_lol: i pamietaj oszczec Kube kto nam bedzie focic niebo :placz: :evil_lol:

Posted

:p Już jestem ........ale się nasiedziałam a potem jeszcze uciekł mi autobus i musiałam czekać na następny :angryy:i jestem głodna a nikt mi nie chce zrobić kolacji:mad:

Posted

Cześć Aluś :multi:

[quote name='Alicjarydzewska']Oceanarium do Pałacu Młodzieży w Katowicach
To Wy macie oceanarium? :crazyeye: A ja myślalam, ze to tylko nad morzem możliwe :evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):
To Wy macie oceanarium? :crazyeye: A ja myślalam, ze to tylko nad morzem możliwe :evil_lol:

PIKA mam do Katowic mniej niż 20 km i też nie wiedziałam :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :oops: :evil_lol:

Alu - czy tam normalnie można wejść tak przy okazji będąc w Katowicach czy trzeba coś rezerwować?:roll:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:tylko nie liczcie na rekiny ani wieloryby:razz:
a na co mamy liczyc jak nie na wielolyby??:-(

Posted

[quote name='malawaszka']PIKA mam do Katowic mniej niż 20 km i też nie wiedziałam :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :oops: :evil_lol:

Alu - czy tam normalnie można wejść tak przy okazji będąc w Katowicach czy trzeba coś rezerwować?:roll::razz:chyba można bez problemów .My rezerwowałyśmy bo chciałyśmy dla dzieci przewodnika .Powyżej dałam link do zdjęć .

Posted

[quote name='Pysia']Looknełam :) Ozulec robi tak jak Zmorka :evil_lol: Ona kradnie strasznie piłki na dworze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dowiaduje sie o tym dopiero w domu :evil_lol: Jak wypluwa na posłanko :mad:

Ala, to Ty się ciesz ! Bo Ozin ma niewatpliwie mniejszą pojemność niż Zmorka :lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Ala, to Ty się ciesz ! Bo Ozin ma niewatpliwie mniejszą pojemność niż Zmorka :lol::razz:ale Ozzulek ma inną technikę podbierania piłek , jest mniej sprytny :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:ale Ozzulek ma inną technikę podbierania piłek , jest mniej sprytny :evil_lol:
za to ma bardziej skuteczną paszcze :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Ala to ja cię podziwiam że masz cierpliwość pracować z taką dzieciarnią.
takie kilku latki to potwory

Posted

[quote name='Vectra']za to ma bardziej skuteczną paszcze :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Ala to ja cię podziwiam że masz cierpliwość pracować z taką dzieciarnią.
takie kilku latki to potwory:evil_lol::evil_lol::evil_lol:o tu masz 100% racji :cool3:ale po 22 latach to się człowiek przyzwyczaja :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:o tu masz 100% racji :cool3:ale po 22 latach to się człowiek przyzwyczaja :evil_lol:
ale chyba przyznasz że z roku na rok bachory są coraz gorsze :angryy: :angryy:
medal Ci się należy :cool3: :cool3: za te 22 lata .Musisz być bardzo cierpliwa/wyrozumiała kobitka.
Ja po godzinie pobytu u mojej siostry i jej pociech, mam dość dzieci na następny miesiąc.