Pysia Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Sosenka:p Ja też mam fotki sosenki :multi: Albo świerku ?? :cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 czesc ala:buzi: jak tam dzieciaki dzisiaj?:evil_lol: bardzo cie wymęczyły?wracaj do nas szybciochem:eviltong: ps. co ile ozzy ma nową piłkę?:cool3: Quote
Alicja Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']czesc ala:buzi: jak tam dzieciaki dzisiaj?:evil_lol: bardzo cie wymęczyły?wracaj do nas szybciochem:eviltong: ps. co ile ozzy ma nową piłkę?:cool3:Wróciłam z pracy i zaraz wybywam na wywiadówkę do Kuby :p. Będę więc wieczorkiem . Dzieciaczki były ok , bo to 6 latki w środę i czwartek mam wyćwikę bo jestem u 5 latków:angryy:a oni to mają potencjał:evil_lol:na dodatek w czwartek jadę z nimi do Oceanarium do Pałacu Młodzieży w Katowicach / chyba dam zjeść rybkom:evil_lol::evil_lol::evil_lol:/ Ozzyemu mam nadzieję piłeczka starczy na tydzień / w srodę jadę do Auchana bo są 4-warstwowe w promocji po 10 zł ;)/ Quote
Cola Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Witam :) ..ale się uśmiałam z Ozzonurka i ratowników :evil_lol: troszkę naturki się pojawiło sosenkowo dmuchawcowej :cool3: Czy Kuba już trzęsie portkami? a może chowa się za Ozzulca? :razz: przed Tobą Quote
e.v.a Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 witaj Alu:multi: hehe dobrze ze do Ozzulka nie musisz chodzic na wywiadowki bo bys sie nasluchala jaki to łobuz z niego i zjada pilki kolegow :evil_lol: i pamietaj oszczec Kube kto nam bedzie focic niebo :placz: :evil_lol: Quote
anetta Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Niesamowite http://images3.fotosik.pl/66/2u6zwhclkh41td0s.jpg :smhair2: Quote
Alicja Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 :p Już jestem ........ale się nasiedziałam a potem jeszcze uciekł mi autobus i musiałam czekać na następny :angryy:i jestem głodna a nikt mi nie chce zrobić kolacji:mad: Quote
Alicja Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 [quote name='Cola']a to łobuzy :mad: :mad::placz::placz::placz:i jeszcze wrzeszczą ,że ledwo przyszłam to się zaraz do kompa wryłam :cool3: Quote
Cola Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 a to podwójne łobuzy.... :mad: :mad: ...a jak tam wywiadówka?? :razz: gdzie będzie czerwony pasek? Quote
PIKA Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Cześć Aluś :multi: [quote name='Alicjarydzewska']Oceanarium do Pałacu Młodzieży w Katowicach To Wy macie oceanarium? :crazyeye: A ja myślalam, ze to tylko nad morzem możliwe :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 [quote name='PIKA']Cześć Aluś :multi: To Wy macie oceanarium? :crazyeye: A ja myślalam, ze to tylko nad morzem możliwe :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:zobaczymy co to za cudo , bo tak napisali w prospekcie .Biorę aparata więc będzie dokument :razz: http://www.kamusela.com/oceanarium/ Quote
Alicja Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 [quote name='Cola']to niecierpliwie czekam na foty z oceanarium :p:evil_lol::evil_lol::evil_lol:tylko nie liczcie na rekiny ani wieloryby:razz: Quote
g_o_n_i_a Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Dobry Wieczór Alu! :multi: Ale masz zapalonego piłkarzyka :evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 PIKA napisał(a):To Wy macie oceanarium? :crazyeye: A ja myślalam, ze to tylko nad morzem możliwe :evil_lol: PIKA mam do Katowic mniej niż 20 km i też nie wiedziałam :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :oops: :evil_lol: Alu - czy tam normalnie można wejść tak przy okazji będąc w Katowicach czy trzeba coś rezerwować?:roll: Quote
e.v.a Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:tylko nie liczcie na rekiny ani wieloryby:razz: a na co mamy liczyc jak nie na wielolyby??:-( Quote
Alicja Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 [quote name='malawaszka']PIKA mam do Katowic mniej niż 20 km i też nie wiedziałam :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :oops: :evil_lol: Alu - czy tam normalnie można wejść tak przy okazji będąc w Katowicach czy trzeba coś rezerwować?:roll::razz:chyba można bez problemów .My rezerwowałyśmy bo chciałyśmy dla dzieci przewodnika .Powyżej dałam link do zdjęć . Quote
Hanna R. Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='Pysia']Looknełam :) Ozulec robi tak jak Zmorka :evil_lol: Ona kradnie strasznie piłki na dworze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dowiaduje sie o tym dopiero w domu :evil_lol: Jak wypluwa na posłanko :mad: Ala, to Ty się ciesz ! Bo Ozin ma niewatpliwie mniejszą pojemność niż Zmorka :lol: Quote
Alicja Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Ala, to Ty się ciesz ! Bo Ozin ma niewatpliwie mniejszą pojemność niż Zmorka :lol::razz:ale Ozzulek ma inną technikę podbierania piłek , jest mniej sprytny :evil_lol: Quote
Vectra Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:ale Ozzulek ma inną technikę podbierania piłek , jest mniej sprytny :evil_lol: za to ma bardziej skuteczną paszcze :diabloti: :diabloti: :diabloti: Ala to ja cię podziwiam że masz cierpliwość pracować z taką dzieciarnią. takie kilku latki to potwory Quote
Alicja Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 [quote name='Vectra']za to ma bardziej skuteczną paszcze :diabloti: :diabloti: :diabloti: Ala to ja cię podziwiam że masz cierpliwość pracować z taką dzieciarnią. takie kilku latki to potwory:evil_lol::evil_lol::evil_lol:o tu masz 100% racji :cool3:ale po 22 latach to się człowiek przyzwyczaja :evil_lol: Quote
Vectra Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:o tu masz 100% racji :cool3:ale po 22 latach to się człowiek przyzwyczaja :evil_lol: ale chyba przyznasz że z roku na rok bachory są coraz gorsze :angryy: :angryy: medal Ci się należy :cool3: :cool3: za te 22 lata .Musisz być bardzo cierpliwa/wyrozumiała kobitka. Ja po godzinie pobytu u mojej siostry i jej pociech, mam dość dzieci na następny miesiąc. Quote
Recommended Posts