Pysia Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']teraz Dogomania będzie sławna wzdłóż i wszerz ;):bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw: Alu...Ja sie Cie pytam teraz w Twojej galerii - Kiedy przyjedziecie Rydzewscy z Ozulcem Rydzewskim do futer??? To niedaleko.... Quote
Alicja Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 [quote name='Pysia']Alu...Ja sie Cie pytam teraz w Twojej galerii - Kiedy przyjedziecie Rydzewscy z Ozulcem Rydzewskim do futer??? To niedaleko....najprędzej jak będzie cieplutko, czyli na ....wiosnę ;) muszę pogadać z Szoferem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']najprędzej jak będzie cieplutko, czyli na ....wiosnę ;) muszę pogadać z Szoferem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jak juz tak na wiosne to moze na Jure??? Posiedzimy przy grillu na dworku :) Daj spokoj z tym czekaniem :) Przyjedźcie teraz w najbliższym czasie do DG :) Malawaszke też zaprosze i bedzie wesoło :) Tylko bez terrorystow bo nam pozjadają psy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 Pysia napisał(a):Jak juz tak na wiosne to moze na Jure??? Posiedzimy przy grillu na dworku :) Daj spokoj z tym czekaniem :) Przyjedźcie teraz w najbliższym czasie do DG :) Malawaszke też zaprosze i bedzie wesoło :) Tylko bez terrorystow bo nam pozjadają psy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:;)spróbuję TZta zmobilizować , jeśli chodzi o mnie to już i teraz mogę jechać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):;)spróbuję TZta zmobilizować , jeśli chodzi o mnie to już i teraz mogę jechać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zmobilizuj koniecznie :) Bo ja czekam :) Quote
beria Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Pysiu nie pierz tej kurtki z wzorem dogomaniackim, Ala zobaczy cię z daleka :lol: Quote
Patka Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 No ladnie tak sie umawiac :-( ja tu w samotnosci rozpaczam :( Quote
Pysia Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 beria napisał(a):Pysiu nie pierz tej kurtki z wzorem dogomaniackim, Ala zobaczy cię z daleka :lol: Skoro w Katowicach mnie poznała to kurtki nie potrzebuje ;) Zresztą za poźno...Poszła do prania ;) patka napisał(a):No ladnie tak sie umawiac :-( ja tu w samotnosci rozpaczam :-( Biedactwo :p Zapychaj do nas w te pedy :) Quote
malawaszka Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Pysia napisał(a):Tylko bez terrorystow bo nam pozjadają psy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a my jak zwykle pokrzywdzeni :placz: chyba przez Was w końcu popadnę w depresję :placz: Quote
PIKA Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 malawaszka napisał(a):a my jak zwykle pokrzywdzeni :placz: chyba przez Was w końcu popadnę w depresję :placz: Wasia nie plakusiaj :calus: Niedobra ta Pysia :mad: Ja tez mam terroryste :diabloti: a ze mną chca chodzić na spacery :niewiem: Quote
malawaszka Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 PIKA napisał(a):Wasia nie plakusiaj :calus: Niedobra ta Pysia :mad: Ja tez mam terroryste :diabloti: a ze mną chca chodzić na spacery :niewiem: taaa na spacery to ONA chce żebym chodziła - i to nawet w deszcz mnie dzisiaj chciała wyciągać :mad: tylko, że jej psy mają wtedy brudne tylko stopy a moje są całe brudne :lol: a do domu to już nas nie zaprosi :shake: Quote
Gosiek Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 cześć Ala - no jak można było nie obfocic transparentu :mad: Wszyscy tacy ciekawi a tu... figa :mad: Hahaha ale Ozzulek Ciępowitał, nie ma co... odegrał się za porzucenie ;) Quote
Alka Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Dzień doberek ! Widziałyśmy się na porannym spacerku ale nie zaszkodzi jeszcze raz sie przywitac.:multi: Teraz pewnie wybierasz sie do pracki ...;) Quote
Alicja Posted March 27, 2006 Author Posted March 27, 2006 WITAM i ŻEGNAM jednocześnie wrócę za 4 godzinki ;) idę popracować:p Quote
sylwiaskalska Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']WITAM i ŻEGNAM jednocześnie wrócę za 4 godzinki ;) idę popracować:p No tak a inni pracuą 8h :( Quote
Alicja Posted March 27, 2006 Author Posted March 27, 2006 [quote name='sylwiaskalska']No tak a inni pracuą 8h :(nie martw się za to w czwartki siedzę 9 godzin od 6 rano:mad: Quote
sylwiaskalska Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']nie martw się za to w czwartki siedzę 9 godzin od 6 rano:mad: A ja 8 h codziennie :placz: :p że tesz szef nie lituje się i nie daje dwie godzinki wolnego :cool3: :cool3: :cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 sylwiaskalska napisał(a):No tak a inni pracuą 8h :( a inni leserują na przykład :eviltong: dzien dobry aluś :buzi: Quote
Alicja Posted March 27, 2006 Author Posted March 27, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']a inni leserują na przykład :eviltong: dzien dobry aluś :buzi:Dzień dobry urwisie :p Quote
PiotrekJ Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Cześć Alu :lol: ... [quote name='Alicjarydzewska']nie martw się za to w czwartki siedzę 9 godzin od 6 rano:mad: [quote name='sylwiaskalska']A ja 8 h codziennie :placz: :p że tesz szef nie lituje się i nie daje dwie godzinki wolnego :cool3: :cool3: :cool3: Oj tam, marudy jesteście ... Mnie przeważnie po 12 godzin nie ma :-( ... Quote
Alicja Posted March 27, 2006 Author Posted March 27, 2006 [quote name='PiotrekJ']Cześć Alu :lol: ... Oj tam, marudy jesteście ... Mnie przeważnie po 12 godzin nie ma :-( ...;)Cześć :multi: Biedny Locersik :shake: Quote
e.v.a Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'];)Cześć :multi: Biedny Locersik :shake: haha zaraz Piotra napisze "przeciez to ja pracuje a nie Loco":angryy: witaj alu a moze Ozzulka bys nam pokazala:loveu: Quote
Alicja Posted March 27, 2006 Author Posted March 27, 2006 [quote name='evaxon']haha zaraz Piotra napisze "przeciez to ja pracuje a nie Loco":angryy: witaj alu a moze Ozzulka bys nam pokazala:loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:musiałabym najpierw fotki pocykać , bo stare już wyszły :razz: Quote
e.v.a Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:musiałabym najpierw fotki pocykać , bo stare już wyszły :razz: :cool3: to na co czekasz:eviltong: hihi Quote
PIKA Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 sylwiaskalska napisał(a):No tak a inni pracuą 8h :( ja 9 :diabloti: codziennie :placz: i jak wracam z pracy i mam kfilke czasu to mam busy serwer :angryy: Quote
Recommended Posts