Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']teraz Dogomania będzie sławna wzdłóż i wszerz ;):bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw:
Alu...Ja sie Cie pytam teraz w Twojej galerii - Kiedy przyjedziecie Rydzewscy z Ozulcem Rydzewskim do futer??? To niedaleko....

Posted

[quote name='Pysia']Alu...Ja sie Cie pytam teraz w Twojej galerii - Kiedy przyjedziecie Rydzewscy z Ozulcem Rydzewskim do futer??? To niedaleko....najprędzej jak będzie cieplutko, czyli na ....wiosnę ;) muszę pogadać z Szoferem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']najprędzej jak będzie cieplutko, czyli na ....wiosnę ;) muszę pogadać z Szoferem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Jak juz tak na wiosne to moze na Jure??? Posiedzimy przy grillu na dworku :)
Daj spokoj z tym czekaniem :) Przyjedźcie teraz w najbliższym czasie do DG :) Malawaszke też zaprosze i bedzie wesoło :) Tylko bez terrorystow bo nam pozjadają psy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Jak juz tak na wiosne to moze na Jure??? Posiedzimy przy grillu na dworku :)
Daj spokoj z tym czekaniem :) Przyjedźcie teraz w najbliższym czasie do DG :) Malawaszke też zaprosze i bedzie wesoło :) Tylko bez terrorystow bo nam pozjadają psy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
;)spróbuję TZta zmobilizować , jeśli chodzi o mnie to już i teraz mogę jechać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
;)spróbuję TZta zmobilizować , jeśli chodzi o mnie to już i teraz mogę jechać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Zmobilizuj koniecznie :) Bo ja czekam :)

Posted

beria napisał(a):
Pysiu nie pierz tej kurtki z wzorem dogomaniackim, Ala zobaczy cię z daleka :lol:

Skoro w Katowicach mnie poznała to kurtki nie potrzebuje ;) Zresztą za poźno...Poszła do prania ;)
patka napisał(a):
No ladnie tak sie umawiac :-( ja tu w samotnosci rozpaczam :-(

Biedactwo :p Zapychaj do nas w te pedy :)

Posted

malawaszka napisał(a):
a my jak zwykle pokrzywdzeni :placz: chyba przez Was w końcu popadnę w depresję :placz:

Wasia nie plakusiaj :calus:
Niedobra ta Pysia :mad: Ja tez mam terroryste :diabloti: a ze mną chca chodzić na spacery :niewiem:

Posted

PIKA napisał(a):
Wasia nie plakusiaj :calus:
Niedobra ta Pysia :mad: Ja tez mam terroryste :diabloti: a ze mną chca chodzić na spacery :niewiem:

taaa na spacery to ONA chce żebym chodziła - i to nawet w deszcz mnie dzisiaj chciała wyciągać :mad: tylko, że jej psy mają wtedy brudne tylko stopy a moje są całe brudne :lol: a do domu to już nas nie zaprosi :shake:

Posted

cześć Ala - no jak można było nie obfocic transparentu :mad:
Wszyscy tacy ciekawi a tu... figa :mad:

Hahaha ale Ozzulek Ciępowitał, nie ma co... odegrał się za porzucenie ;)

Posted

Dzień doberek !

Widziałyśmy się na porannym spacerku ale nie zaszkodzi jeszcze raz sie przywitac.:multi: Teraz pewnie wybierasz sie do pracki ...;)

Posted

Cześć Alu :lol: ...

[quote name='Alicjarydzewska']nie martw się za to w czwartki siedzę 9 godzin od 6 rano:mad:
[quote name='sylwiaskalska']A ja 8 h codziennie :placz: :p że tesz szef nie lituje się i nie daje dwie godzinki wolnego :cool3: :cool3: :cool3:

Oj tam, marudy jesteście ... Mnie przeważnie po 12 godzin nie ma :-( ...

Posted

[quote name='PiotrekJ']Cześć Alu :lol: ...

Oj tam, marudy jesteście ... Mnie przeważnie po 12 godzin nie ma :-( ...;)Cześć :multi:
Biedny Locersik :shake:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)Cześć :multi:
Biedny Locersik :shake:

haha
zaraz Piotra napisze "przeciez to ja pracuje a nie Loco":angryy:
witaj alu a moze Ozzulka bys nam pokazala:loveu:

Posted

[quote name='evaxon']haha
zaraz Piotra napisze "przeciez to ja pracuje a nie Loco":angryy:
witaj alu a moze Ozzulka bys nam pokazala:loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:musiałabym najpierw fotki pocykać , bo stare już wyszły :razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:musiałabym najpierw fotki pocykać , bo stare już wyszły :razz:
:cool3: to na co czekasz:eviltong: hihi

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
No tak a inni pracuą 8h :(

ja 9 :diabloti: codziennie :placz:

i jak wracam z pracy i mam kfilke czasu to mam busy serwer :angryy: