Matusz Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 hejos Alusiu :multi::loveu::loveu::multi: http://images31.fotosik.pl/386/25fec9bbc5974413.jpg crejzol:evil_lol::loveu: Quote
jonQuilla Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 [FONT=Georgia]witam wieczorną porą :) przyszłam na chwileczkę tylko zdjęcia zobaczyć i lecę zaraz spać :) więc dobranoc :loveu::loveu: [/FONT] Quote
jbk Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Też przyszłam ;) I też uciekam ;) Buziaczki :*** Quote
Alicja Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 [quote name='Matusz']hejos Alusiu :multi::loveu::loveu::multi: http://images31.fotosik.pl/386/25fec9bbc5974413.jpg crejzol:evil_lol::loveu: [FONT=Arial] elo Mati :loveu::multi: ja go uwielbiam jak jest taki goopecek :oops::loveu: [/FONT][quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]witam wieczorną porą :) przyszłam na chwileczkę tylko zdjęcia zobaczyć i lecę zaraz spać :) więc dobranoc :loveu::loveu: [/FONT] [FONT=Arial] oj tak sama po nocy :hmmmm: nie bojasz ;) ano jeszcze dobrej nocki ;):loveu: [/FONT][quote name='jbk']Też przyszłam ;) I też uciekam ;) Buziaczki :*** [FONT=Arial] no proszę po nocy jak biegają szybko ;):evil_lol: Buziaczki :hand: No to do zaklikaczyska :razz::razz: zaraz śmigam do pracy .... a za oknem .....mgła :placz: [/FONT] Quote
Medorowa Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Bidna Alu, to Ty już do pracy chadzasz:roll::roll: Quote
BeaC Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 hej to ja wpadłam Ci powiedzieć że już MAM CIEPŁO:multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
apple Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [FONT=Century Gothic]Hmmmmm gdybym nie wiedziała że on to taki koffany jełopek:loveu: to poczuła bym respekt:roll: http://images35.fotosik.pl/23/d8652148959672fd.jpg A tak poza tym to przyszłam do ciebie odreagować:roll:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [FONT=Georgia]nie po to dali mi latarkę żebym w nocy bała się chodzić ;) cześć Mamcia :multi::loveu: [/FONT] Quote
Alicja Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 [quote name='Medorowa']Bidna Alu, to Ty już do pracy chadzasz:roll::roll: :-([FONT=Arial] ano chadzam ....rok szybko minął :roll: [/FONT][quote name='BeaC']hej to ja wpadłam Ci powiedzieć że już MAM CIEPŁO:multi::multi::multi: [FONT=Arial]raduję się wespół z Tobą :multi::multi::multi: [/FONT][quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Hmmmmm gdybym nie wiedziała że on to taki koffany jełopek:loveu: to poczuła bym respekt:roll: http://images35.fotosik.pl/23/d8652148959672fd.jpg A tak poza tym to przyszłam do ciebie odreagować:roll:[/FONT] [FONT=Arial] eeee tam respekta ....toż to taki niuniuś :loveu: lece do Cia poczytać :razz::razz: [/FONT][quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]nie po to dali mi latarkę żebym w nocy bała się chodzić ;) cześć Mamcia :multi::loveu: [/FONT] [FONT=Arial]firmową :razz::razz: cześć :multi::loveu: [/FONT] Quote
Alicja Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 [quote name='furciaczek']Z kawa sie przyczlapalam...:loveu: [FONT=Arial]:razz::razz: to pijemy razem ...dziś VELVET Jacobs i pudding serduszko :p częstuj się :loveu: [/FONT] Quote
jbk Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:razz::razz: to pijemy razem ...dziś VELVET Jacobs i pudding serduszko :p[/FONT] [FONT=Arial]częstuj się :loveu:[/FONT] W nocy na szybciocha, bo z chłopem na jednym fotelu siedzieliśmy ;) Velvet to moja ulubiona kawusia!! Quote
furciaczek Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Ja pije jakis dziwny angielski wynalazek...ale nawet dobra jest:p Quote
Alicja Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 [quote name='jbk']W nocy na szybciocha, bo z chłopem na jednym fotelu siedzieliśmy ;) :roll::razz::razz::razz: Velvet to moja ulubiona kawusia!! [FONT=Arial]mi też bardzo smakuje :p[/FONT] Quote
Alicja Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 [quote name='furciaczek']Ja pije jakis dziwny angielski wynalazek...ale nawet dobra jest:p [FONT=Arial] że też w tym Londku masz wszystko angielskie :roll:[/FONT] Quote
furciaczek Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] że też w tym Londku masz wszystko angielskie :roll:[/FONT] Nie nooo polskie tez sa:loveu: ale lubie testowac wiec kupuje tez te "dziwne":diabloti: Quote
Alicja Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 [quote name='furciaczek']Nie nooo polskie tez sa:loveu: ale lubie testowac wiec kupuje tez te "dziwne":diabloti: [FONT=Arial] uffff a już myślałam , że tylką tymi wyspiarskimi produktami się trujesz :roll:[/FONT] Quote
basia2202 Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 dziń dybry Ozzulki :multi::loveu: buziamy Was:) Quote
Tengusia Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 ta mi sie szczegolnie podoba :loveu::loveu::loveu: http://images35.fotosik.pl/23/d8652148959672fd.jpg a tak wogole czesc cioteczka :hand: ty pewnie wolny weekend masz a ja jutro musze do pracy pomykac :mdleje: i jeszcze to zimno na dworze okropnosc :shake: Quote
ATLANTYDA Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [quote name='Tengusia'] a tak wogole czesc cioteczka :hand: ty pewnie wolny weekend masz a ja jutro musze do pracy pomykac :mdleje: i jeszcze to zimno na dworze okropnosc :shake: Tengusia jednoczę się z Tobą duchowo ,też jutro mam ta przyjemność ,ale w niedziele i poniedziałek też :roll:. Bry ;) Ozulkowej Pani http://images42.fotosik.pl/23/1ff96c5f2fb6bd7d.jpg romantyczny Ozzy. Dziś rano postanowiłam zrobić sobie kakao ,ale po powrocie z pracy lekko przymulona byłam .Ogrzałam mleko i srru do mleka kawę :eviltong:, w większej ilości z przekonaniem że wsypuje kakao:evil_lol::evil_lol::-o:-o Poszłam spać od razu ,kawę z mlekiem rozcieńczam wodą i piję już 3-cią :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: Quote
Tengusia Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 ATLANTYDA napisał(a):Tengusia jednoczę się z Tobą duchowo ,też jutro mam ta przyjemność ,ale w niedziele i poniedziałek też :roll:. ja naszczescie niedziele i poniedzialek mam wolne :multi: Quote
ATLANTYDA Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Dobrze, że w nocy w sobotę będę:multi: w domu bo załapała bym się na zmianę czasu i godzinę dłużej w pracy, 13 godzin to nie zdrowe dla ciała i umysłu :cool1:. Quote
Alicja Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 [quote name='basia2202']dziń dybry Ozzulki :multi::loveu: buziamy Was:) [FONT=Arial]bry Basik :multi::multi::multi: [/FONT][quote name='Tengusia']ta mi sie szczegolnie podoba :loveu::loveu::loveu: http://images35.fotosik.pl/23/d8652148959672fd.jpg [FONT=Arial] dzięxy ;)[/FONT] a tak wogole czesc cioteczka :hand: ty pewnie wolny weekend masz a ja jutro musze do pracy pomykac :mdleje: i jeszcze to zimno na dworze okropnosc :shake: [FONT=Arial] ja do poniedziałku do 5.05 mam weekendzik :bigcool:[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] Quote
Recommended Posts