Alicja Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 [quote name='jbk']http://images41.fotosik.pl/24/89d46c9c554960c2.jpg - to tango? W kwestii poniedziałku - :angryy:, rzeczywiście :) Miłego dnia mimo wszystko :) [FONT=Arial]ano trzeba życie brać jakie jest :razz::razz: a że poniedziałek przypada na część życia to mamy go w jadłospisie :cool1: [/FONT][quote name='Tengusia']a ja mam dzisiaj wolne :multi: i za chwile jade groby myc :mdleje: [FONT=Arial]współczuwam ....syzyfowa robota i tak się zbrudzą :razz::razz: ....moi dziadkowie mają obsypane groby liśćmi żeby był porzadek trzeba by zainwestować w baldachim :evil_lol:[/FONT] Quote
rufusowa Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 doberek :loveu: nie wiem czemu sie czepiacie poniedziałku - mnie nigdy nie przeszkadzał :multi: :p trzeba sobie umilić ten dzień i tyle :loveu: milego dzionka! Quote
jbk Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Już się szykujecie widzę na 1 listopada ;) A kiedy o świętach pogadamy? Hehe ;) Wszędzie będą choinki i bombki zapewne już od 2 listopada :eviltong: Quote
apple Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 [FONT=Century Gothic]Byłam:loveu: a ciebie pewnie nie ma przez te remonty na Dogo?:roll:[/FONT] Quote
Rinuś Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Cześć ciotka :loveu: Jak tam ponuedziałkowy dzień ? :evil_lol: u mnie nawet wporzo :diabloti: Quote
rwpb Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Znowu fajne fotki są :loveu: A my walczymy ze śloozakami :lol: Quote
Alicja Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 agnethka napisał(a):dzień doberek w poniedziałek... chyba muszę się wziąc za naukę ob dostaje co chwila sms'y z pytaniami o kolokwium :roll: a do zjazdu przecież jeszcze tyyyyle czasu :roll: [FONT=Arial]o masz ...jacy zapobiegliwi :evil_lol:[/FONT] Quote
Tengusia Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 ale zmeczona jestem dzisiaj ide wziasc prysznic wroce pozniej Quote
Alicja Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 rufusowa napisał(a):doberek :loveu: nie wiem czemu sie czepiacie poniedziałku - mnie nigdy nie przeszkadzał :multi: :p trzeba sobie umilić ten dzień i tyle :loveu: milego dzionka! [FONT=Arial] jak trzeba wracać do pracy to wcale nie jest miło :shake: a na dodatek boli mnie głowa :placz::placz::placz:[/FONT] jbk napisał(a):Już się szykujecie widzę na 1 listopada ;) A kiedy o świętach pogadamy? Hehe ;) Wszędzie będą choinki i bombki zapewne już od 2 listopada :eviltong: [FONT=Arial] w IKEI już są :evil_lol::evil_lol::evil_lol: byliśmy 19 października :p[/FONT] apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Byłam:loveu: a ciebie pewnie nie ma przez te remonty na Dogo?:roll:[/FONT] [FONT=Arial] byłam na wycieczce :p[/FONT] Rinuś napisał(a):Cześć ciotka :loveu: Jak tam ponuedziałkowy dzień ? :evil_lol: u mnie nawet wporzo :diabloti: [FONT=Arial] byłoby OKI gdyby TZ tyle nie gadał :roll:... i żeby mnie głowa nie bolała :shake:[/FONT] rwpb napisał(a):Znowu fajne fotki są :loveu: A my walczymy ze śloozakami :lol: Quote
Alicja Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 Tengusia napisał(a):ale zmeczona jestem dzisiaj [FONT=Arial] to tak jak ja :roll:[/FONT] ide wziasc prysznic wroce pozniej [FONT=Arial]a wiesz że to dobry pomysł :razz::razz: [/FONT]agnethka napisał(a):taaaak...bardzo - pytają się czy kolokwium jest z jednego przedmiotu czy z kilku :lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Na ból głowy tylko tyle mogę poradzić Pzdr. Quote
Alicja Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 [quote name='Asiaczek']Na ból głowy tylko tyle mogę poradzić Pzdr. [FONT=Arial] pomógł Eferalgan 500 i sen ;) dzięki witam w kolejnym dniu tygodnia :p[/FONT] Quote
Alicja Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 [quote name='agnethka']wypijesz ze mną kawkę? :kaffee_2::morning: [FONT=Arial]musowo [/FONT] Quote
Asiaczek Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 A na która to dzisiaj do pracusi, jeśli wolno spytać? Wiesz, musze dbać o dyscyplinę służbową, cobyś się nie spóźniła...:evil_lol: Pzdr. Quote
Alicja Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 [quote name='Asiaczek']A na która to dzisiaj do pracusi, jeśli wolno spytać? Wiesz, musze dbać o dyscyplinę służbową, cobyś się nie spóźniła...:evil_lol: Pzdr. [FONT=Arial] dziś rozpoczynam o 12 :p tak że troszkę czasu jeszcze mam ;) zaraz tylko skok po pieczywko :cool1:[/FONT] Quote
Asiaczek Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 A, to OK. Ja juz po porannych spacerkach, zakupkach i śniadanku. Nawet pokoik ma umyta podłogę. Jeszcze tylko zrobić porządek złóżeczkiem i pokoik gotowy na bobaski... Pzdr. Quote
rufusowa Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 cześć Alu :loveu: dzisiaj porannie się załapałam :multi: przyniosłam soczek malinowy, bo znowu cos teges..zatoki i ogolnie jakos listopadowo się zrobiło i trzeba sie ratować :p na główke dobra akupresura (jak juz druga kawa nie działa:evil_lol:) przyciska sie mocno kciuk do reszty palców i tam gdzie robi sie taka bułeczka przy nasadzie kciuka to ją sie usiska palcem drugiej ręki - tak zeby troche bolało...no i tak kilkanaście minut :lol: Quote
jbk Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Ja już mam pieczywko, zapraszam na kanapeczki z żółtym serem, królewskim z Kolna ;) Do tego kawusia, rzecz jasna :) Quote
agbar Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Dzien doberek moja droga pani doktor:loveu::diabloti: Quote
Alicja Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 [quote name='agbar']Dzien doberek moja droga pani doktor:loveu::diabloti: [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: dzień doberek najdroższa :loveu::loveu::diabloti: [/FONT][quote name='jbk']Ja już mam pieczywko, zapraszam na kanapeczki z żółtym serem, królewskim z Kolna ;) Do tego kawusia, rzecz jasna :) [FONT=Arial]mniam kanapeczki :p [/FONT][quote name='rufusowa']cześć Alu :loveu: dzisiaj porannie się załapałam :multi: przyniosłam soczek malinowy, bo znowu cos teges..zatoki i ogolnie jakos listopadowo się zrobiło i trzeba sie ratować :p na główke dobra akupresura (jak juz druga kawa nie działa:evil_lol:) przyciska sie mocno kciuk do reszty palców i tam gdzie robi sie taka bułeczka przy nasadzie kciuka to ją sie usiska palcem drugiej ręki - tak zeby troche bolało...no i tak kilkanaście minut :lol: [FONT=Arial]taaa znam te metody ino szkopuł taki że mam chory kciuk :evil_lol: paznokieć mi schodzi :evil_lol: witanko :loveu::multi: [/FONT][quote name='Asiaczek']A, to OK. Ja juz po porannych spacerkach, zakupkach i śniadanku. Nawet pokoik ma umyta podłogę. Jeszcze tylko zrobić porządek złóżeczkiem i pokoik gotowy na bobaski... Pzdr. [FONT=Arial]wlaśnie pomalutku pakuję się do pracki :p no i czekam z niecierpliwością na zapełnienie bobaskowego pokoiku ;):loveu: [/FONT] Quote
jbk Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 No, za chwilę już musisz wychodzić ;) Jak to było, 6 czy 8 minut Ci trzeba? :eviltong: Miłej pracki życzę :) I bądź grzeszna! EDIT: grzeCZna oczywiście miało być!! Quote
an1a Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial]taaa znam te metody ino szkopuł taki że mam chory kciuk :evil_lol: paznokieć mi schodzi :evil_lol: [/FONT] Poboli i przestanie, trza być twardym a nie mientkim :evil_lol::evil_lol: Co się w paluszek stało? :shake: Ja w wakacje zamknęłam drzwi od samochodu razem z palcem :diabloti: Quote
Alicja Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 [quote name='jbk']No, za chwilę już musisz wychodzić ;) Jak to było, 6 czy 8 minut Ci trzeba? :eviltong: Miłej pracki życzę :) I bądź grzeszna! EDIT: grzeCZna oczywiście miało być!! [FONT=Arial] byłam najgrzeczniejsza z grzesznych :p [/FONT][quote name='an1a']Poboli i przestanie, trza być twardym a nie mientkim :evil_lol::evil_lol: Co się w paluszek stało? :shake: Ja w wakacje zamknęłam drzwi od samochodu razem z palcem :diabloti: [FONT=Arial] no jestem twarda ...bardzo bardzo :evil_lol::evil_lol: [/FONT][quote name='Rinuś']Przytrzasnęłaś sobie paluszka?:eviltong: [FONT=Arial]ja się bawiłam z Klocuszkiem patyczkiem :grins: ....ale to było w lipcu i myślałam że paluszek ujdzie cało :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a on się rozebrał z paznokcia :roflt:[/FONT] Quote
Matusz Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 hej Babi ! :multi::loveu::multi: Jak tam zdrówko ?:razz: Quote
Recommended Posts