Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jbk']http://images41.fotosik.pl/24/89d46c9c554960c2.jpg - to tango?

W kwestii poniedziałku - :angryy:, rzeczywiście :)

Miłego dnia mimo wszystko :)

[FONT=Arial]ano trzeba życie brać jakie jest :razz::razz: a że poniedziałek przypada na część życia to mamy go w jadłospisie :cool1:

[/FONT][quote name='Tengusia']a ja mam dzisiaj wolne :multi: i za chwile jade groby myc :mdleje:

[FONT=Arial]współczuwam ....syzyfowa robota i tak się zbrudzą :razz::razz: ....moi dziadkowie mają obsypane groby liśćmi żeby był porzadek trzeba by zainwestować w baldachim :evil_lol:[/FONT]

Posted

Już się szykujecie widzę na 1 listopada ;) A kiedy o świętach pogadamy? Hehe ;) Wszędzie będą choinki i bombki zapewne już od 2 listopada :eviltong:

Posted

agnethka napisał(a):
dzień doberek w poniedziałek... chyba muszę się wziąc za naukę ob dostaje co chwila sms'y z pytaniami o kolokwium :roll: a do zjazdu przecież jeszcze tyyyyle czasu :roll:

[FONT=Arial]o masz ...jacy zapobiegliwi :evil_lol:[/FONT]

Posted

rufusowa napisał(a):
doberek :loveu:

nie wiem czemu sie czepiacie poniedziałku - mnie nigdy nie przeszkadzał :multi: :p

trzeba sobie umilić ten dzień i tyle :loveu:

milego dzionka!

[FONT=Arial]
jak trzeba wracać do pracy to wcale nie jest miło :shake: a na dodatek boli mnie głowa :placz::placz::placz:
[/FONT]

jbk napisał(a):
Już się szykujecie widzę na 1 listopada ;) A kiedy o świętach pogadamy? Hehe ;) Wszędzie będą choinki i bombki zapewne już od 2 listopada :eviltong:

[FONT=Arial]
w IKEI już są :evil_lol::evil_lol::evil_lol: byliśmy 19 października :p
[/FONT]

apple napisał(a):
[FONT=Century Gothic]Byłam:loveu: a ciebie pewnie nie ma przez te remonty na Dogo?:roll:[/FONT]

[FONT=Arial]
byłam na wycieczce :p
[/FONT]

Rinuś napisał(a):
Cześć ciotka :loveu:
Jak tam ponuedziałkowy dzień ? :evil_lol: u mnie nawet wporzo :diabloti:

[FONT=Arial]
byłoby OKI gdyby TZ tyle nie gadał :roll:... i żeby mnie głowa nie bolała :shake:
[/FONT]

rwpb napisał(a):
Znowu fajne fotki są :loveu:
A my walczymy ze śloozakami :lol:

Posted

Tengusia napisał(a):
ale zmeczona jestem dzisiaj
[FONT=Arial]
to tak jak ja :roll:
[/FONT]

ide wziasc prysznic wroce pozniej

[FONT=Arial]a wiesz że to dobry pomysł :razz::razz:

[/FONT]
agnethka napisał(a):
taaaak...bardzo - pytają się czy kolokwium jest z jednego przedmiotu czy z kilku :lol:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Asiaczek']Na ból głowy tylko tyle mogę poradzić

Pzdr.

[FONT=Arial]
pomógł Eferalgan 500 i sen ;) dzięki

witam w kolejnym dniu tygodnia :p
[/FONT]

Posted

[quote name='Asiaczek']A na która to dzisiaj do pracusi, jeśli wolno spytać?
Wiesz, musze dbać o dyscyplinę służbową, cobyś się nie spóźniła...:evil_lol:

Pzdr.
[FONT=Arial]
dziś rozpoczynam o 12 :p tak że troszkę czasu jeszcze mam ;) zaraz tylko skok po pieczywko :cool1:
[/FONT]

Posted

cześć Alu :loveu:

dzisiaj porannie się załapałam :multi:

przyniosłam soczek malinowy, bo znowu cos teges..zatoki i ogolnie jakos listopadowo się zrobiło i trzeba sie ratować :p

na główke dobra akupresura (jak juz druga kawa nie działa:evil_lol:) przyciska sie mocno kciuk do reszty palców i tam gdzie robi sie taka bułeczka przy nasadzie kciuka to ją sie usiska palcem drugiej ręki - tak zeby troche bolało...no i tak kilkanaście minut :lol:

Posted

[quote name='agbar']Dzien doberek moja droga pani doktor:loveu::diabloti:

[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: dzień doberek najdroższa :loveu::loveu::diabloti:

[/FONT][quote name='jbk']Ja już mam pieczywko, zapraszam na kanapeczki z żółtym serem, królewskim z Kolna ;) Do tego kawusia, rzecz jasna :)

[FONT=Arial]mniam kanapeczki :p

[/FONT][quote name='rufusowa']cześć Alu :loveu:

dzisiaj porannie się załapałam :multi:

przyniosłam soczek malinowy, bo znowu cos teges..zatoki i ogolnie jakos listopadowo się zrobiło i trzeba sie ratować :p

na główke dobra akupresura (jak juz druga kawa nie działa:evil_lol:) przyciska sie mocno kciuk do reszty palców i tam gdzie robi sie taka bułeczka przy nasadzie kciuka to ją sie usiska palcem drugiej ręki - tak zeby troche bolało...no i tak kilkanaście minut :lol:

[FONT=Arial]taaa znam te metody ino szkopuł taki że mam chory kciuk :evil_lol: paznokieć mi schodzi :evil_lol:

witanko :loveu::multi:

[/FONT][quote name='Asiaczek']A, to OK.
Ja juz po porannych spacerkach, zakupkach i śniadanku. Nawet pokoik ma umyta podłogę. Jeszcze tylko zrobić porządek złóżeczkiem i pokoik gotowy na bobaski...

Pzdr.

[FONT=Arial]wlaśnie pomalutku pakuję się do pracki :p
no i czekam z niecierpliwością na zapełnienie bobaskowego pokoiku ;):loveu:
[/FONT]

Posted

No, za chwilę już musisz wychodzić ;) Jak to było, 6 czy 8 minut Ci trzeba? :eviltong: Miłej pracki życzę :) I bądź grzeszna!

EDIT: grzeCZna oczywiście miało być!!

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial]taaa znam te metody ino szkopuł taki że mam chory kciuk :evil_lol: paznokieć mi schodzi :evil_lol:
[/FONT]
Poboli i przestanie, trza być twardym a nie mientkim :evil_lol::evil_lol:
Co się w paluszek stało? :shake: Ja w wakacje zamknęłam drzwi od samochodu razem z palcem :diabloti:

Posted

[quote name='jbk']No, za chwilę już musisz wychodzić ;) Jak to było, 6 czy 8 minut Ci trzeba? :eviltong: Miłej pracki życzę :) I bądź grzeszna!

EDIT: grzeCZna oczywiście miało być!!
[FONT=Arial]
byłam najgrzeczniejsza z grzesznych :p

[/FONT][quote name='an1a']Poboli i przestanie, trza być twardym a nie mientkim :evil_lol::evil_lol:
Co się w paluszek stało? :shake: Ja w wakacje zamknęłam drzwi od samochodu razem z palcem :diabloti:
[FONT=Arial]
no jestem twarda ...bardzo bardzo :evil_lol::evil_lol:

[/FONT][quote name='Rinuś']Przytrzasnęłaś sobie paluszka?:eviltong:

[FONT=Arial]ja się bawiłam z Klocuszkiem patyczkiem :grins: ....ale to było w lipcu i myślałam że paluszek ujdzie cało :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a on się rozebrał z paznokcia :roflt:[/FONT]