fioneczka Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 cudowne zdjęcia ....... jak się serducho raduje jak takie szczęście widać rewelacja !!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
agbar Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 O ja ciem:multi:ale trafilam:multi:foteczki:multi:i do tego jeszcze takie zajedwabiste:loveu: Dzien dobry Alunia:loveu: Quote
Alicja Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 [quote name='fioneczka']cudowne zdjęcia ....... jak się serducho raduje jak takie szczęście widać http://images44.fotosik.pl/23/f993d724b17374e3.jpg rewelacja !!!!!!!!!!!!!!!!!! [FONT=Arial] :multi::multi: witamy u Nas :loveu: uwielbiam zabawy Ozzulka z innymi psiakami a tutaj jeszcze jest to że Lady jest rok młodsza , Ozzy zna ją od szczeniaczka bardzo ją lubi , a i właściciele Lady bardzo Ozzy"ego lubią i nigdy nie mieli obiekcji co do rasy [/FONT][quote name='agbar']O ja ciem:multi:ale trafilam:multi:foteczki:multi:i do tego jeszcze takie zajedwabiste:loveu: Dzien dobry Alunia:loveu: [FONT=Arial]witam dobraśnie :multi::loveu::multi: i cieszkam że fotaski się podobją bo na żywo wyglądało jeszcze fajniej .........szczególnie potem łazienka po toalecie pospacerowej :roll:[/FONT] Quote
rufusowa Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 ale tu cudeńka :loveu: ja też przyszłam w celu odreagowania i udało się :multi: foty prześliczne i zabawa z Lady superancka :loveu: piekne kolorki :loveu: Quote
Vectra Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 widziałam że Ozzulka zaatakował wilk :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :diabloti: fotki miszcz :loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Tengusia Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 [quote name='Vectra'] fotki miszcz :loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu: popieram cioteczke fotki superasne jak zawsze :loveu::loveu::loveu: Quote
Tengusia Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 znalazlam przypadkiem na allegro, nie wiem czy rzeczywiscie sunia zostala znaleziona czy to tylko wymowka :roll: (te dwa lata ktore siedze w adopcji psow niestety nauczyly mnie duzej podejrzliwosci :shake: ) ale zdaje sie byc to prawdopodobne moze wiec ktos ma jakis pomysl ??? PILNIE szuka domu! (467826257) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Tengusia Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 no to jeszcze raz przylazlam z takim sobie prezencikiem, robione na szybko ale mam nadzieje ze sie spodoba :oops: Quote
Alicja Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 [quote name='Tengusia']no to jeszcze raz przylazlam z takim sobie prezencikiem, robione na szybko ale mam nadzieje ze sie spodoba :oops: :multi:[FONT=Arial]:multi::multi:wow jaki fajnisty :loveu: a ja nie miałam wcześniej dogo :mad::mad::mad: [/FONT] Quote
Tengusia Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 [quote name='Alicja']:multi:[FONT=Arial]:multi::multi:wow jaki fajnisty :loveu:[/FONT] [FONT=Arial]a ja nie miałam wcześniej dogo :mad::mad::mad:[/FONT] cieszkam ze sie podoba :grins: a mi dogo nawet dziala, mialo chwile zwatpienia ale potem zaczelo dzialac i teraz odpukac jest ok :eviltong: Quote
Alicja Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 [quote name='rufusowa']ale tu cudeńka :loveu: ja też przyszłam w celu odreagowania i udało się :multi: foty prześliczne i zabawa z Lady superancka :loveu: piekne kolorki :loveu: [FONT=Arial]cieszkam że odreagowałaś :p [/FONT][quote name='Vectra']widziałam że Ozzulka zaatakował wilk :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :diabloti: :razz::razz:[FONT=Arial]...wilczyca ;-)[/FONT] fotki miszcz :loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu: :Rose: [quote name='Tengusia']popieram cioteczke fotki superasne jak zawsze :loveu::loveu::loveu: [FONT=Arial]cieszkam że się podobją :multi::multi: [/FONT][quote name='Tengusia']znalazlam przypadkiem na allegro, nie wiem czy rzeczywiscie sunia zostala znaleziona czy to tylko wymowka :roll: (te dwa lata ktore siedze w adopcji psow niestety nauczyly mnie duzej podejrzliwosci :shake: ) ale zdaje sie byc to prawdopodobne moze wiec ktos ma jakis pomysl ??? PILNIE szuka domu! (467826257) - Aukcje internetowe Allegro [FONT=Arial] wiesz ...jakoś tak wydaje się mi to wiarygodne ... a pomysł ...jedynie kontakt z laską i ogłoszenia na inne portale :roll:[/FONT] Quote
Alicja Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 [quote name='Tengusia']cieszkam ze sie podoba :grins: a mi dogo nawet dziala, mialo chwile zwatpienia ale potem zaczelo dzialac i teraz odpukac jest ok :eviltong: [FONT=Arial]ja odpowiedziałam ale jak zamuliło zrobiłam wstecza ...skopiowałam i zapisałam ...teraz wrzuciłam odpowiedź :p[/FONT] Quote
jbk Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 http://images44.fotosik.pl/23/f993d724b17374e3.jpg - a tu wygląda, jakby z piwka wracali objęci :) Quote
Tengusia Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 [quote name='jbk']http://images44.fotosik.pl/23/f993d724b17374e3.jpg - a tu wygląda, jakby z piwka wracali objęci :) dokladnie to samo sobie pomyslalam jak zobaczylam ta fote :grins: Quote
jbk Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Tengusia napisał(a):dokladnie to samo sobie pomyslalam jak zobaczylam ta fote :grins: Bo to pierwsze skojarzenie, jeśli tylko się chociaż raz tak z friendem do domu wracało ;) Quote
Bartiśkowa_ Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 http://images44.fotosik.pl/23/f993d724b17374e3.jpg rany jakie to zdjęcie jest piękne :loveu::loveu: dwie śliczne szczęsliwe mordaski :multi: Quote
Recommended Posts