Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='fioneczka']cudowne zdjęcia ....... jak się serducho raduje jak takie szczęście widać
http://images44.fotosik.pl/23/f993d724b17374e3.jpg
rewelacja !!!!!!!!!!!!!!!!!!
[FONT=Arial]
:multi::multi: witamy u Nas :loveu:

uwielbiam zabawy Ozzulka z innymi psiakami a tutaj jeszcze jest to że Lady jest rok młodsza , Ozzy zna ją od szczeniaczka bardzo ją lubi , a i właściciele Lady bardzo Ozzy"ego lubią i nigdy nie mieli obiekcji co do rasy

[/FONT][quote name='agbar']O ja ciem:multi:ale trafilam:multi:foteczki:multi:i do tego jeszcze takie zajedwabiste:loveu:

Dzien dobry Alunia:loveu:

[FONT=Arial]witam dobraśnie :multi::loveu::multi: i cieszkam że fotaski się podobją bo na żywo wyglądało jeszcze fajniej .........szczególnie potem łazienka po toalecie pospacerowej :roll:[/FONT]

Posted

[quote name='Tengusia']no to jeszcze raz przylazlam z takim sobie prezencikiem, robione na szybko ale mam nadzieje ze sie spodoba :oops:

:multi:[FONT=Arial]:multi::multi:wow jaki fajnisty :loveu:

a ja nie miałam wcześniej dogo :mad::mad::mad:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']:multi:[FONT=Arial]:multi::multi:wow jaki fajnisty :loveu:[/FONT]

[FONT=Arial]a ja nie miałam wcześniej dogo :mad::mad::mad:[/FONT]

cieszkam ze sie podoba :grins:

a mi dogo nawet dziala, mialo chwile zwatpienia ale potem zaczelo dzialac i teraz odpukac jest ok :eviltong:

Posted

[quote name='rufusowa']ale tu cudeńka :loveu: ja też przyszłam w celu odreagowania i udało się :multi:
foty prześliczne i zabawa z Lady superancka :loveu: piekne kolorki :loveu:

[FONT=Arial]cieszkam że odreagowałaś :p

[/FONT]
[quote name='Vectra']widziałam że Ozzulka zaatakował wilk :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :diabloti:

:razz::razz:[FONT=Arial]...wilczyca ;-)[/FONT]

fotki miszcz :loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu:

:Rose:

[quote name='Tengusia']popieram cioteczke fotki superasne jak zawsze :loveu::loveu::loveu:

[FONT=Arial]cieszkam że się podobją :multi::multi:

[/FONT]
[quote name='Tengusia']znalazlam przypadkiem na allegro, nie wiem czy rzeczywiscie sunia zostala znaleziona czy to tylko wymowka :roll: (te dwa lata ktore siedze w adopcji psow niestety nauczyly mnie duzej podejrzliwosci :shake: ) ale zdaje sie byc to prawdopodobne moze wiec ktos ma jakis pomysl ??? PILNIE szuka domu! (467826257) - Aukcje internetowe Allegro
[FONT=Arial]
wiesz ...jakoś tak wydaje się mi to wiarygodne ...
a pomysł ...jedynie kontakt z laską i ogłoszenia na inne portale :roll:
[/FONT]

Posted

[quote name='Tengusia']cieszkam ze sie podoba :grins:

a mi dogo nawet dziala, mialo chwile zwatpienia ale potem zaczelo dzialac i teraz odpukac jest ok :eviltong:

[FONT=Arial]ja odpowiedziałam ale jak zamuliło zrobiłam wstecza ...skopiowałam i zapisałam ...teraz wrzuciłam odpowiedź :p[/FONT]

Posted

Tengusia napisał(a):
dokladnie to samo sobie pomyslalam jak zobaczylam ta fote :grins:

Bo to pierwsze skojarzenie, jeśli tylko się chociaż raz tak z friendem do domu wracało ;)