Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Asiaczek']Bezludzie to czarodziejska kraina i dlatego roślinki nie mogą być prawdziwe...;)

Pzdr.

[FONT=Arial]oj chciałabym ... troszkę czarów by mi się teraz przydało ...

[/FONT][quote name='zuzolandia']http://images43.fotosik.pl/21/9c093f041d77c485.jpg

u mnie tez takie som :eviltong::eviltong::eviltong: hiihihih.......tylko zmarzniete

witaj kochaniutka...juzem wrocona na ojczyzny łono :evil_lol::evil_lol:
[FONT=Arial]
witaj wrócona na Ojczyzny łono ;)
[/FONT]

Posted

[quote name='zaba14']witam sie nie smialo... bo dlugiej przerwie :oops::oops:
[FONT=Arial]
:bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: a dlaczemu nieśmiało ;)
[/FONT]

Posted

[quote name='BeaC']witajcie Alicjo:diabloti::diabloti::diabloti:

[FONT=Arial]witojcież :diabloti::evil_lol:

[/FONT][quote name='agbar']ach..jak pieknie:loveu:
Dzien dobry Aluniu:loveu::multi:
[FONT=Arial]
u nas też słoneczko :multi::multi:

Bereczek :multi::loveu:

[/FONT][quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Przywitać sie chciałam:loveu:[/FONT]
[FONT=Arial]
:razz::razz:jak ściałaś to nie zabronię ;).....:calus:

[/FONT][quote name='clockwork'][FONT=Arial]wracaj z tego arbajta :razz: idziemy sie fryzjerować ;)

Berek daaaawno niewidziana :grins:
[/FONT]

[FONT=Arial]no jestem :roll:...jestem :oops:...zadyszki dostałam :evil_lol::evil_lol:

[/FONT][quote name='Medorowa']Witaj teraz Ozzy i nie tylko:multi::multi:
[FONT=Arial]
aaaa Medorkowa Madzia :multi::multi:

teraz znikam ale wrócę ;) i was poodwiedzam :loveu:
[/FONT]

Posted

Najgorsza robota za mną, a więc najpierw przyszłam :bluepaw: zostawić, a potem zmykam na piwo z mamą, bo imieniny dziewczyna ma dzisiaj :)

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Chciałam też zapytać czy ty masz multicytata.....bo ja nie mam nadal a widzę że ty masz bo ladnie cytujesz.......:roll:[/FONT]
ja tez ni emam :roll: to pewnie przez ciebie:roll: bo ty nie masz bo cie nielubia a ja nie mam bo czasami z toba pisze i oni pewnie mysla ze my kumpele czy co :roll:

Posted

[quote name='evaxon']ja tez ni emam :roll: to pewnie przez ciebie:roll: bo ty nie masz bo cie nielubia a ja nie mam bo czasami z toba pisze i oni pewnie mysla ze my kumpele czy co :roll:
[FONT=Century Gothic]No coś ty......my kumpele:crazyeye:........................................eeeeeeeeeeeeeeee...........
ODDAC MI MULTI- JA Z TĄ PANIĄ NIE MAM NIC WSPÓLNEGO:cool1::evil_lol::loveu:

Cześć Ala:loveu:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Chciałam też zapytać czy ty masz multicytata.....bo ja nie mam nadal a widzę że ty masz bo ladnie cytujesz.......:roll:[/FONT]
[FONT=Arial]
nie mam :p ale otwieram w kolejnych oknach i wycinam :evil_lol:

[/FONT][quote name='evaxon']ja tez ni emam :roll: to pewnie przez ciebie:roll: bo ty nie masz bo cie nielubia a ja nie mam bo czasami z toba pisze i oni pewnie mysla ze my kumpele czy co :roll:

[FONT=Arial]trzeba kombinować ;)

[/FONT][quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No coś ty......my kumpele:crazyeye:........................................eeeeeeeeeeeeeeee...........
ODDAC MI MULTI- JA Z TĄ PANIĄ NIE MAM NIC WSPÓLNEGO:cool1::evil_lol::loveu:

Cześć Ala:loveu:
[/FONT]
[FONT=Arial]
cześć qmpelskie Dżapuszko:loveu:
[/FONT]

Posted

[quote name='jbk']Melduję się! Roboty już mało, więc będę zaglądać i sprawdzać, kiedy się pojawią fotki mojego Ozzy'ego :)
[FONT=Arial]oj dziś nic nie będzie bo nie mam żadnych fot a zaraz ide do pracy :roll:[/FONT]

[quote name='ATLANTYDA']

:bigcool:

[FONT=Arial]Witam wsiech dzisiejszych i wczorajszych ...od niedzieli mamy problemy z netem...naj mnie nie było , potem nie było prądu potem byłam u Magdy a jak wrociłam to już netu wcale nie było żeby wejść na dogo ...działało tylko gg i czytanie na NK i nic więcej :shake:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]oj dziś nic nie będzie bo nie mam żadnych fot a zaraz ide do pracy :roll:[/FONT]

:bigcool:

[FONT=Arial]Witam wsiech dzisiejszych i wczorajszych ...od niedzieli mamy problemy z netem...naj mnie nie było , potem nie było prądu potem byłam u Magdy a jak wrociłam to już netu wcale nie było żeby wejść na dogo ...działało tylko gg i czytanie na NK i nic więcej :shake:[/FONT]

To kto Ci zepsuł necik? Ozzy nie przegryzł kabelka jakiegoś?