Wyjątek Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [quote name='Alicja']wpadnij ...poznam Cię z Panią Dyrektor :angryy::angryy::angryy: daaaaleko trochę :roll: ale może kiedyś;) na razie będę niedysponowana :evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Aluś czy będziesz mnie trzymała za rączkę 23? :nerwy: Quote
Alicja Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 [quote name='Wyjątek']daaaaleko trochę :roll: ale może kiedyś;) na razie będę niedysponowana :evil_lol: u nas też jest szpital :p [quote name='malawaszka']Aluś czy będziesz mnie trzymała za rączkę 23? :nerwy: to ja zostawię Ci tam TZta ;) On ma sesję o 13 ....22 :evil_lol:;)........ no dobra .........a jak za mocno ścisnę ;)......wpadniesz mnie pocieszyć w grudniu :eviltong: Quote
zuzolandia Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Hmmmmmm.........kuniec laby moja droga???? nie zazdraszczam....tyle bajtli zas na gowie miec i do tego MATKE DYREKTORKE....FUJJJJJJ............. a cio bedzie w grudniu??? oprocz swiat naturlisz i mikolaja ;-) ? buziowankooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Alicja Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 [quote name='zuzolandia'] a cio bedzie w grudniu??? oprocz swiat naturlisz i mikolaja ;-) ? buziowankooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!! w grudniu są MOJE urodzinki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: buziole Zuzole :p Quote
zuzolandia Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 http://images38.fotosik.pl/1/0a93aaeb610aff01.jpg ZAJE2BISTEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Vectra Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [quote name='Alicja']wpadnij ...poznam Cię z Panią Dyrektor :angryy::angryy::angryy: ja fce , ja ja ja :multi: :multi: :diabloti: panią dyreftor poznać :evilbat: Quote
Bullila.nl Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 a tuuuuutaj to chyba sa urodzinki??? Ozzy:new-bday::BIG::laola: Duuuuuze buziole dla Ozzulka!!! Quote
Wyjątek Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='Bullila.nl']a tuuuuutaj to chyba sa urodzinki??? Ozzy:new-bday::BIG::laola: Duuuuuze buziole dla Ozzulka!!! oooo to już dziś??? :multi::multi::multi: To dla Ozzy'ego :loveu: i jak mu odkroisz Alu kawałek, to podaj w specjalniej miseczce od cioteczki :evil_lol::evil_lol: Buuuuzia :D Quote
Alicja Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 [quote name='Bullila.nl']a tuuuuutaj to chyba sa urodzinki??? Ozzy:new-bday::BIG::laola: Duuuuuze buziole dla Ozzulka!!! [quote name='Wyjątek']oooo to już dziś??? :multi::multi::multi: To dla Ozzy'ego :loveu: i jak mu odkroisz Alu kawałek, to podaj w specjalniej miseczce od cioteczki :evil_lol::evil_lol: Buuuuzia :D :multi::multi::multi::multi::multi:OZZULEK Dziękuje Cioteczkom :loveu::loveu::loveu: Ozzulek dziś kończy 4 latka :multi::loveu::multi: Mój Najukochańszy 4 latek ;) Mój Najwspanielszy ASTman :evil_lol: Moja podpóreczka w ciężkich chwilach :loveu: :loveu:[SIZE=4]STO LAT NASZ MORDULCU :loveu: Quote
BeaC Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu na kaff wpadłam wiesz?? Quote
apple Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 OZZUŚ 100 PSICH LATEK MORDULKO KOFFANA :loveu::loveu::loveu: Samych pysznych mięsnych kawałków, zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka I takiej uśmiechniętej mordki - zawsze! http://images45.fotosik.pl/2/4064df61e3d1c863.jpg Quote
clockwork Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [SIZE=6]OZZULKU!!!!!! od najukochańszej cioci :diabloti: WSZYSTKIEGO NAJ !!! :loveu::loveu::loveu: Quote
Vectra Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Syskiego najlepszego Ozzulku , bracie mój kochany :multi: Quote
Alicja Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 [quote name='BeaC']uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu na kaff wpadłam wiesz?? się częstuj [quote name='apple'] OZZUŚ 100 PSICH LATEK MORDULKO KOFFANA :loveu::loveu::loveu: Samych pysznych mięsnych kawałków, zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka I takiej uśmiechniętej mordki - zawsze! http://images45.fotosik.pl/2/4064df61e3d1c863.jpg :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu:Ozzulek dziękuje Quote
Alicja Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 [quote name='clockwork'] [SIZE=6]OZZULKU!!!!!! od najukochańszej cioci :diabloti: WSZYSTKIEGO NAJ !!! :loveu::loveu::loveu: Ozzulek posyła mokrego liza NAJUKOFFAŃSZEJ CIOTECZCE :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 [quote name='Vectra']Syskiego najlepszego Ozzulku , bracie mój kochany :multi: Siostrzyczce Ozzulek dziękuje za pamięć :multi::loveu: Quote
furciaczek Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Prosze wymiziac i ucalowac Ozzulca z okazji urodzin:loveu::loveu::multi: Prezent dostarcze osobiescie...ino z opóźnieniem:evil_lol: Quote
Pandisia Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 :new-bday::tort::BIG: Dużo smakołyków do gryzienia, dużo piłek do niszczenia, dużo pływania, hasania po polach i lasach i zawsze wygranej w psich zapasach :loveu: 100 lat niech żyje Ozzulek nam :Rose: Quote
Matusz Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Ozzuliński, sto lat !!! czterolatku !! :multi::multi::multi: no i niech Cię pańcia cały czas tak samo mocno kocha :loveu::loveu: dla Ciebie: Quote
jonQuilla Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 witam :multi::loveu: !!! STO LAT DLA SOLENIZANTA !!! :bigcool::Cool!::bigcool::Cool!::bigcool::Cool!: [SIZE=2] i to co Ozzulec kocha zabijać ... [SIZE=5]WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!! :multi: Quote
ewelinabuck Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 wszystkiego naj naj Ozzulcu mordulcu:loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Selket Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Sto lat, sto lat, sto lat dla Najukochańszego Ozzulińskiego:loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 [quote name='BeaC'] wszystkiego naj naj naj dla Ozuulka [quote name='furciaczek']Prosze wymiziac i ucalowac Ozzulca z okazji urodzin:loveu::multi: Prezent dostarcze osobiescie...ino z opóźnieniem:evil_lol: [quote name='Pandisia']:new-bday::tort::BIG: Dużo smakołyków do gryzienia, dużo piłek do niszczenia, dużo pływania, hasania po polach i lasach i zawsze wygranej w psich zapasach :loveu: 100 lat niech żyje Ozzulek nam :Rose: [quote name='Matusz']Ozzuliński, sto lat !!! czterolatku !! :multi: no i niech Cię pańcia cały czas tak samo mocno kocha :loveu: dla Ciebie: [quote name='jonQuilla']witam :multi::loveu: !!! STO LAT DLA SOLENIZANTA !!! :bigcool::Cool!::bigcool::Cool!::bigcool: [SIZE=2] i to co Ozzulec kocha zabijać ... [SIZE=5]WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!! :multi: [quote name='ewelinabuck']wszystkiego naj naj Ozzulcu mordulcu:loveu::loveu::multi::multi: [quote name='Selket']Sto lat, sto lat, sto lat dla Najukochańszego Ozzulińskiego:loveu: KOCHANI DZIĘKUJĘ WAM w IMIENIU OZZULKA :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts