Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Selket napisał(a):
Cześć!!!! :multi: No toś mi narobiła smaka na kiebaskę :evil_lol:

nooooo dobraśna była ...nie zaprzeczę

sota36 napisał(a):
No, smaka! My dzis grillujemy! Czesc Alutko i Wy wszyscy!!!!

oj dobrze , że wczoraj ognicho było bo dziś pogoda marna :cool1:

Asiaczek napisał(a):
A nie za mocno przypieczona była...?
http://images33.fotosik.pl/256/0b2ddc879489d6cc.jpg

Pzdr.

ja uwielbiam mocno przypieczoną i dlatego preferuję ognisko a nie grilla , z grilka to karkoweczkapyszna wychodzi i krupnioczki ;)

Izabela124. napisał(a):
Hej
Ale ognisko:multi: A Ozzulec dostał kiełbaskę?:razz:

dostał ...jak mogło by być inaczej ;)

jonQuilla napisał(a):
ale smaka narobiłaś mi z rana na taką kiełbaskę z ogniska :roll:

zUa jesteś :) :evil_lol:

witam mamciu :loveu::multi:

witam cię córciu ja twoja zUa mamcia :p:loveu:

Rybka_39 napisał(a):
Cześć Alusia ..cześć wszystkim przyjaciołom Alusi..cześć Ozzikowi!
Miłego dnia!:multi:

witaj Rybciu :multi:

Medorowa napisał(a):
Pikne macie tereny spacerowe i piknie Ci wyszedł ogień:p

to Nazse Bezludzie :loveu:

Selket napisał(a):
Cześć, cześć Kochana :calus:

cześć cześć cześć :p:loveu:

evaxon napisał(a):
ooo kielbaskiii:multi:

a ja wczoraj tez bylam na ognisku i grilu:eviltong: inie pamietam jak wrocilam do domu:roll:

czesc Aluuuu:multi:

cześć Effo z amnezją :evil_lol:

BoJa napisał(a):
no ja.....Te zaś rajzują po Pepikach:roll:do wieczora może Alutka sie dokula do domu.;)

wrócilim :hand:

Posted

gops napisał(a):
witanko :razz:
stanowczo za duzo gadacie musialam nadrabiac az 3 strony :diabloti:
co tam u ozzulca? juz po spacerku ? ;)

:hand:

Selket napisał(a):
Ala!!!!!!!! :calus: :calus:

:calus: wróciwszy , teraz kolacyjka i za chwilkę do Was wrócę :loveu:

powiem w tajemnicy że cioteczka Klocusiowa zrobiła Ozzulkowi fotaski w moim bałaganie :evil_lol:.........................aaaaa i robiłam se cyk NIKONem :loveu::loveu::loveu:chyba mnie się bardzo podobje ....... ale z decyzją mu poczekać jeszcze kilka mieszków ;)ale będzie lustrzaneczka na 100%:multi::multi::multi:

Posted

Hmmm.....Ja też się czaję na lustrzaneczkę, ale zycie studenckie mi to nieumożliwia, bo kasa to coś co się zdarza innym..I muszę autko ubezpieczyć, więc lustrzanka w dalszych planach ;) Za to mam kumpla, który fotografuje od kilku lat i co nieco na aparatch się zna ;)

Posted

Alicja napisał(a):

powiem w tajemnicy że cioteczka Klocusiowa zrobiła Ozzulkowi fotaski w moim bałaganie :evil_lol:.........................aaaaa i robiłam se cyk NIKONem :loveu::loveu::loveu:chyba mnie się bardzo podobje ....... ale z decyzją mu poczekać jeszcze kilka mieszków ;)ale będzie lustrzaneczka na 100%:multi::multi::multi:

Super, też mi się marzy;);)

Posted

Selket napisał(a):
Hmmm.....Ja też się czaję na lustrzaneczkę, ale zycie studenckie mi to nieumożliwia, bo kasa to coś co się zdarza innym..I muszę autko ubezpieczyć, więc lustrzanka w dalszych planach ;) Za to mam kumpla, który fotografuje od kilku lat i co nieco na aparatch się zna ;)

no.....ja musiałam spłacić autko :roll: i teraz mogę odłożyć kasiorek na aparata ;)

to ja potem będę wołać o info o aparatosach ....jak na razie trzymałam w łapkach Canonka i Nikonka ....chciałam Canonka bo kompakta mam Canonka ale Nikonek lepiej mi w łapie leży :loveu:

Posted

Hmm....to u Ciebie też odkładanie na szczyt cel się odbywa ;) U mnie na tapecie jest OC fordka (kosmiczna sumka) i kurs na uczelni...A potem pralka i aparcik :D
A jak już będziesz miała jakieś wizje apartowe to Cię z kolegą skontaktuję, bo on się na tym zna :evil_lol:

Posted

Hej wszystkim. Aluś wchodzę przez tego linka co mi podałaś ale za to nie mogę odpalić subskrypcji i na dodatek emoty nie wchodzą ale to i tak lepiej niż nic.

Posted

Selket napisał(a):
Hmm....to u Ciebie też odkładanie na szczyt cel się odbywa ;) U mnie na tapecie jest OC fordka (kosmiczna sumka) i kurs na uczelni...A potem pralka i aparcik :D
A jak już będziesz miała jakieś wizje apartowe to Cię z kolegą skontaktuję, bo on się na tym zna :evil_lol:

:multi::multi:to supcio :loveu:
bo wiesz ....aparacik to ja nie w takiej kosmicznej cenie ;)

lolka75 napisał(a):
Czesc Alusia wrocona z podboju pepikow:multi::loveu::multi:

:multi::loveu: ano wróciłyśmy całe i zdrowe na ciele ......na umyśle niekoniecznie :evil_lol::evil_lol: