gops Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 o kurcze jaki zastoj od 17 nikt tu nie gada :razz: normalnie to nienormalne jest :diabloti: Quote
Alicja Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 apple napisał(a):Przyszłam na popołudniową porcję Ozzulka:loveu: Dżapuszko :multi::multi: nie naprawili ci programu do księgowania :evil_lol::evil_lol: Matusz napisał(a):hej,hej mła b.:multi::loveu::multi: hej , hej mła w.;):loveu::multi: gops napisał(a):o kurcze jaki zastoj od 17 nikt tu nie gada :razz: normalnie to nienormalne jest :diabloti: czasem trzeba dać se na luz ;) Quote
zuzolandia Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Kcialam powiedziec ze cie KCM.......i spadam Quote
apple Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Alicja napisał(a):Dżapuszko :multi::multi: nie naprawili ci programu do księgowania :evil_lol::evil_lol: Naprawili:lol: chyba sąsiadka Klockowej zadzialała:diabloti: Witaj mła droga Alutko:loveu: Muuuuuaaa Quote
Alicja Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 zuzolandia napisał(a):Kcialam powiedziec ze cie KCM.......i spadam XXL napisał(a):pozdrowka od agrafki:) dziękulki :multi: apple napisał(a):Naprawili:lol: chyba sąsiadka Klockowej zadzialała:diabloti: ma kobita wtyki :evil_lol::evil_lol: Witaj mła droga Alutko:loveu: Muuuuuaaa witaj Dżapuszkowa Quote
apple Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Alicja napisał(a): ma kobita wtyki :evil_lol::evil_lol:Aż strach się bać tych wtykófff:roll: Quote
agbar Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 prosze mi strescic o co kaman:grins: dzien dobry bardzo:loveu::loveu: Quote
clockwork Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 apple napisał(a):Naprawili:lol: chyba sąsiadka Klockowej zadzialała:diabloti: pewnie w dupie ją szczykało że japkowa siedzi w pracy i sie nudzi :roll: bo nie wątpie że ona o tym wie :evil_lol::evil_lol: cze Alutka- choróbsko i mnie łapie :placz: ide do pracy powynosić reszte tych gratów ... a tak mi sie nie chce.... późna jesień działa na mnie masakrycznie źle :shake: Quote
apple Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 clockwork napisał(a):pewnie w dupie ją szczykało że japkowa siedzi w pracy i sie nudzi :roll: bo nie wątpie że ona o tym wie :evil_lol::evil_lol: :shake: Myślisz:crazyeye: Bosszzz i jeszcze mi powiedz że wykapuje komu trzeba:crazyeye: Quote
Alicja Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 apple napisał(a):Aż strach się bać tych wtykófff:roll: nooooooo:diabloti: agbar napisał(a):prosze mi strescic o co kaman:grins: dzien dobry bardzo:loveu::loveu: nie bardzo dobry dzień ;):loveu: clockwork napisał(a):pewnie w dupie ją szczykało że japkowa siedzi w pracy i sie nudzi :roll: bo nie wątpie że ona o tym wie :evil_lol::evil_lol: ha ha .... bo Ona wie wszystko oprócz tego ze auto u blachrza stoi :evil_lol: cze Alutka- choróbsko i mnie łapie :placz: buuuu :glaszcze: nie daj siem choróbsku :shake: ide do pracy powynosić reszte tych gratów ... a tak mi sie nie chce.... późna jesień działa na mnie masakrycznie źle :shake: u mnie działa tak że nie mam motywacji do niczego:shake:i zimno MI :placz: apple napisał(a):Myślisz:crazyeye: Bosszzz i jeszcze mi powiedz że wykapuje komu trzeba:crazyeye: a komu ...komu :razz::razz: Quote
Alicja Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 apple napisał(a):No jak to komu- BOSSU:roll::evil_lol: :splat: no taaaaaa :roll: bo ja mam styki pozamarzane :placz::placz::placz:i slabo myślę :roll: Quote
Alicja Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 agbar napisał(a):a ze czemu nie bardzo dobry? :placz::placz::placz:bo zimno .....a moje wszystkie golfiki leżą na dnie kosza na pranie :oops:bo miało być :angryy:lato:roll: Quote
apple Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Alicja napisał(a): a komu ...komu :razz::razz: No jak to komu- BOSSU:roll::evil_lol: Quote
Alicja Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 Qrdwa ....odpisałam Wam na posty i oba są wysoko wysoko :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
Pandisia Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Witajcie zmarzluchy i phihające i inne zwierzoluby . U mnie znowu brak dogo -wlazłam teraz przez bramkę proxy ale inną niż mi Alutka podałaś kiedyś bo tam też już nie da rady. Proszę o przekazanie Selket i Furciaczkowej że przelewy zrobione, Prywatnej wiadomości osobiście nie mogę wysłać. Sorki za kłopot, dzięki i pozdrawiam. Quote
agbar Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Alicja napisał(a)::placz::placz::placz:bo zimno .....a moje wszystkie golfiki leżą na dnie kosza na pranie :oops:bo miało być :angryy:lato:roll: dogo umiera....:shake:masakra co sie dzieje:shake:dobrze ze dalas wyjasnienie bo bym nie pomyslala zeby szukac tyyyyle postow wyzej...... wysle co golfik nawet dwa a najlepiej dawaj do mnie na wczasy:loveu: Quote
Alicja Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 Pandisia napisał(a):Witajcie zmarzluchy i phihające i inne zwierzoluby . U mnie znowu brak dogo -wlazłam teraz przez bramkę proxy ale inną niż mi Alutka podałaś kiedyś bo tam też już nie da rady. Proszę o przekazanie Selket i Furciaczkowej że przelewy zrobione, Prywatnej wiadomości osobiście nie mogę wysłać. Sorki za kłopot, dzięki i pozdrawiam. witaj witaj :multi::multi::multi: wszystko przekażę ;) Pozdróweczka i buziak dla Pati ;) agbar napisał(a):dogo umiera....:shake:masakra co sie dzieje:shake:dobrze ze dalas wyjasnienie bo bym nie pomyslala zeby szukac tyyyyle postow wyzej...... qrde to wkurzajace jest na kompie mam inną godzine na dogo też inną i te wbijające sie posty ....zresztą nie tylko ja tak mam :angryy: połowa ludkowia wejść nie potrafi i nikt sie tym nie przejmuje :angryy: wysle co golfik nawet dwa a najlepiej dawaj do mnie na wczasy:loveu: ale poślesz mi w różu i fiolecie :loveu::loveu::loveu: poczeka ...pakuje kostium kapielowy :p Quote
Alicja Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 Czy ktoś jeszcze zagłosuje na Fundację AST :razz::razz: http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=7776&start=120 Quote
lolka75 Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 czesc zmarzluszku Alusku:loveu::multi::loveu: mozesz tez do mnie przyjechac na wczasy...jak chcesz....znow goraco i pyli:angryy:. Ja chce na Alaske:placz: Quote
agbar Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Alicja napisał(a): ale poślesz mi w różu i fiolecie :loveu::loveu: poczeka ...pakuje kostium kapielowy :p naturlis ze w rozu i fiolecie:roll:innych kolorow nie mam:diabloti: Quote
apple Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 agbar napisał(a):naturlis ze w rozu i fiolecie:roll:innych kolorow nie mam:diabloti: Dilerowa a czym ty znowu dilujesz:razz: Quote
Recommended Posts