e.v.a Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 dzien dobry czesc i czołem pytacie skad sie wziooołemm?? jestem wesoły Romek :ghost_2: Quote
agbar Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 apple napisał(a):Dilerowa a czym ty znowu dilujesz:razz: bele czym:grins::diabloti: Quote
Alicja Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 jonQuilla napisał(a):dzień dobry :loveu::loveu::multi: bereczek :loveu::multi: Kiłi napisał(a):hej....:razz: :diabloti: :razz::razz:hey lolka75 napisał(a):czesc zmarzluszku Alusku:loveu::multi::loveu: mozesz tez do mnie przyjechac na wczasy...jak chcesz....znow goraco i pyli:angryy:. Ja chce na Alaske:placz: to zamieńmy się :razz::razz: agbar napisał(a):naturlis ze w rozu i fiolecie:roll:innych kolorow nie mam:diabloti: KCM :loveu: apple napisał(a):Dilerowa a czym ty znowu dilujesz:razz: rózowymi golfikami :grins: evaxon napisał(a):dzien dobry czesc i czołem pytacie skad sie wziooołemm?? jestem wesoły Romek :ghost_2: a masz na przedmieściu domek :hmmmm: Idę się wymoczyć w gorącej wodzie :roll:bo mi zimno :placz: Quote
e.v.a Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Alicja napisał(a): a masz na przedmieściu domek :hmmmm: no nie ... :roll: jeszcze sie nie dorobiłam:evil_lol: Quote
Selket Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 I tutaj też przyszłam :loveu: Ala nie musisz się tak pucować, bo siem będę stydać :oops: Quote
Alicja Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 evaxon napisał(a):no nie ... :roll: jeszcze sie nie dorobiłam:evil_lol: zdążysz ;)...potem mnie mozesz tam zakwaterować :p Quote
agaciaaa Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Znowu kupa zaległości :mdleje: blogas wrócił do normy ;) Witanko i melduje, że fotki obejrzałam :multi: Quote
AlKil Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 melduję, że zaległości nie nadrabiam, tylko zaznaczam, że o Was pamiętam....:loveu: Quote
gops Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 witanko :multi: udalo mi sie jestem pierwsza :diabloti: wstawac z ozzulem na dwor isc trza :eviltong: Quote
apple Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 agbar napisał(a):bele czym:grins::diabloti: To ja też chcem takie bele co:multi: Witaj Alu, za oknem nadal tak to jakoś depresyjnie na mnie działa, oć psytulem się, bedzie mi lepiej Quote
BeaC Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 cze pogoda nadal od doopy strony ale ty masz fajnie mozesz spać......... a ja musiałm do praaacy dymać:placz::placz: na szczęście jutro mam wolne pojutrze też w sobotę do pracy ide to pa:loveu: Quote
Alicja Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 Selket napisał(a):I tutaj też przyszłam :loveu: Ala nie musisz się tak pucować, bo siem będę stydać :oops: osz kuchnia ...a ja z siebie zmyłam resztki zeszłorocznej opalenizny :razz: agaciaaa napisał(a):Znowu kupa zaległości :mdleje: blogas wrócił do normy ;) Witanko i melduje, że fotki obejrzałam :multi: witanko :multi:...teraz będzie przerwa , bo fot Ci u Nas brak :razz::razz: AlKil napisał(a):melduję, że zaległości nie nadrabiam, tylko zaznaczam, że o Was pamiętam....:loveu: Cieszkam Ewuś że wogóle masz czas zajrzeć :multi::multi:ja też już poczytaam o wszystkich nowościach ;) gops napisał(a):witanko :multi: udalo mi sie jestem pierwsza :diabloti: wstawac z ozzulem na dwor isc trza :eviltong: witaj ...:multi: Ale masz farta ;) Ozzy nie wyjdzie jak tak leje , więc muszę poczekać aż troszkę przestanie :roll: apple napisał(a):To ja też chcem takie bele co:multi: Witaj Alu, za oknem nadal tak to jakoś depresyjnie na mnie działa, oć psytulem się, bedzie mi lepiej witaj Moje Dzapuszko no na mnie też działa ten paskudny deszcz strasznie Quote
apple Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Alicja napisał(a): witaj Moje Dzapuszko no na mnie też działa ten paskudny deszcz strasznie jestem załamana, miałam jechać na 4 dni na wieś a tak:-( Quote
Alicja Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 BeaC napisał(a):cze cze pogoda nadal od doopy strony u mnie też ale ty masz fajnie mozesz spać......... a ja musiałm do praaacy dymać:placz::placz: nie mam fajnie ....nie śpie na szczęście jutro mam wolne pojutrze też w sobotę do pracy ide klinkaj i móld się o pogodę to pa:loveu: to Ci pa :loveu: apple napisał(a):jestem załamana, miałam jechać na 4 dni na wieś a tak:-( Nie załamkuj się Quote
AlKil Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Witaj Alu! Jestem bystra i spostrzegawcza :evil_lol: widzę avatarek nowy...:diabloti: Quote
Pandisia Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Berek, u mnie taka sama pogoda jak u Ciebie Alu :), różnica jest tylko taka że im bardziej leje tym bardziej mój futrzak jest szczęśliwy. Pozdrawiam wszystkich Quote
BeaC Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 ........ jakbym ja padła na kolana i pomodliła się była by apokalipsa.............:razz::diabloti::diabloti::diabloti: abo żywcem by mnie do nieba wzieli....................szoknięci:diabloti: Quote
jonQuilla Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 :multi::multi::multi: Mamcia zgłaszam swoją gotowość do pełnienia funkcji córci ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: witam :loveu::multi: Quote
Alicja Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 AlKil napisał(a):Witaj Alu! Jestem bystra i spostrzegawcza :evil_lol: widzę avatarek nowy...:diabloti: :multi::multi::multi:wow cieszkam ze zauważyłas Pandisia napisał(a):Berek, u mnie taka sama pogoda jak u Ciebie Alu :), różnica jest tylko taka że im bardziej leje tym bardziej mój futrzak jest szczęśliwy. Pozdrawiam wszystkich cześć Baś :multi:.....oj Ozzy wystawia tipsa ...jak za mokro to się wraca :evil_lol: BeaC napisał(a):........ jakbym ja padła na kolana i pomodliła się była by apokalipsa.............:razz::diabloti::diabloti::diabloti: abo żywcem by mnie do nieba wzieli....................szoknięci:diabloti: aaaa to nie móld się :diabloti:niechaj Cię żywcem nie bierą :evil_lol: jonQuilla napisał(a)::multi::multi::multi: Mamcia zgłaszam swoją gotowość do pełnienia funkcji córci ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: witam :loveu::multi: witaj Córcia:multi: ....pakuję plecak ;) Quote
jonQuilla Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Alicja napisał(a): witaj Córcia:multi: ....pakuję plecak ;) wstawiam już wodę na herbatkę, kawkę czy na co tam chcesz :) :evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 yyy bylam mowilam czesc Alu... teraz sie skapnełam ze to nie w tym blozku bylam:roll::oops::evil_lol: Quote
apple Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 clockwork napisał(a):Ala sie gościnuje z selketową :mad::mad: a my tu za 2600 stronke :multi::multi: A to nie moga się gościnkować na Dogo:roll: No to siup Quote
clockwork Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 apple napisał(a):Jestem! Nikt tu na mnie nie czeka:roll::niewiem: Ala sie gościnuje z selketową :mad::mad: a my tu za 2600 stronke :multi::multi: Quote
zuzolandia Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 doberek;-) zauwazylam w koncu .......ze nowy avek taki galopujacy mosz;-) sliczny!!!!!! buzioleeeeee Quote
Recommended Posts