Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzien dobry Alutko i Wy - moje Drogie. Jestesmy z kulawym Gutkiem - bidul wczoraj mial sciagany pazurek - to tak jest jak sie ma szpony jak Doda Elektroda! Naderwal, wiec trzeba bylo zdjac. Nerw na wierzchu. Ale powiem jedno - chlopak zuchem byl! Az wet sie zdziwil, bo myslal ze bedzie wrzask,warczenie albo nawet i jakies chapsniecie z powodu bolu. A tu NIC! Dzielny chlopak moj!!!! Dzis zakustykamy na dzialke, nich sobie chlopczyna polezy na sloneczku.

Posted

aga1215 napisał(a):
Witam
http://images29.fotosik.pl/214/297504bb532303b5.jpg
co ta piłka taka okrągła??? ;):evil_lol:

witaj Aguś ....ona już nie jest taka okrągła :roll:

Asiaczek napisał(a):
Hm... niedługo czeka Was znowu wymiana piłki... tak sugeruję... delikatnie...
Pzdr.

...ano czeka .......oby jeszcze wytrzymała kilka dni :roll:beznadziejne te piłki teraz robią :evil_lol:

sota36 napisał(a):
Dzien dobry Alutko i Wy - moje Drogie. Jestesmy z kulawym Gutkiem - bidul wczoraj mial sciagany pazurek - to tak jest jak sie ma szpony jak Doda Elektroda! Naderwal, wiec trzeba bylo zdjac. Nerw na wierzchu. Ale powiem jedno - chlopak zuchem byl! Az wet sie zdziwil, bo myslal ze bedzie wrzask,warczenie albo nawet i jakies chapsniecie z powodu bolu. A tu NIC! Dzielny chlopak moj!!!! Dzis zakustykamy na dzialke, nich sobie chlopczyna polezy na sloneczku.

oć Gutek , Cioteczka utulka chłopaka :loveu::loveu::loveu:dzielny jesteś i Twoi Móje też ;)

apple napisał(a):
Cześć:loveu: przyszłam powiedzieć żem wstanięta i popijajaca czarny napój bogów:evil_lol:

I ty się śmiałaś z piłeczki Kronosa- patrzaj na Ozzulcową:diabloti::eviltong:
http://images33.fotosik.pl/255/116401a092007707.jpg

no so .....to wszystko wina dogo ......i Klocka:evil_lol::evil_lol: .....Ozzy nigdy tak piłką nie robił :placz::placz::placz:

Ja też popijam i witkam Ciebie

Posted

Alicja napisał(a):

no so .....to wszystko wina dogo ......i Klocka:evil_lol::evil_lol: .....Ozzy nigdy tak piłką nie robił :placz::placz::placz:

Ja też popijam i witkam Ciebie
No to popijajmy razem- trza jeszcze Klockową obudzić- to ja ją zawołam:diabloti:

KLOCKOWA OĆ KAWA STYGNIE!:evil_lol:

Posted

apple napisał(a):
No to popijajmy razem- trza jeszcze Klockową obudzić- to ja ją zawołam:diabloti:

:shake:....chyba marne szanse na obudzenie ....dziecko się przetleniło na psacerach i teraz dużo snu potrzebuje :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

no to kaffusia

Posted

BeaC napisał(a):
jesooo Aplowa tak żes sie rozdarła żem przybiegła bo myśłalm że pali się czy co???

apple napisał(a):
No Luśkowa jestem u Alki na kawie a ty gdzie?:mad:

:multi::multi::multi::multi:som som My wsie tukej .....te wstanięte :evil_lol::evil_lol:

Posted

Alicja napisał(a):
:shake:....chyba marne szanse na obudzenie ....dziecko się przetleniło na psacerach i teraz dużo snu potrzebuje :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

no to kaffusia

No to cyk jeszcze Luśkowa ma wpaść:razz:

Posted

apple napisał(a):
No Luśkowa jestem u Alki na kawie a ty gdzie?:mad:

eeeeeeee zaspana popatrz wyżej:diabloti::diabloti::diabloti:

Alicja napisał(a):

no to kaffusia

witka All u ciebie kaff pysznie smakuje

Posted

BeaC napisał(a):

OOOooooo Luśkowa:crazyeye::lol:

Oj juz się tak nie podlizuj:eviltong:

Posted

apple napisał(a):
No to cyk jeszcze Luśkowa ma wpaść:razz:

no to po kawusi ;)

BeaC napisał(a):

:multi:nie ma to jak kaff w miłym towarzystwie

Posted

My tu pitu pitu a ja mam dzisiaj mase załatwiania mam tak więc moje drogie nie gniewajcie się ale was opuszczę i znikam- całuję i miłego weekendu wszystkim życzę- papa:hand::loveu:

Posted

apple napisał(a):
My tu pitu pitu a ja mam dzisiaj mase załatwiania mam tak więc moje drogie nie gniewajcie się ale was opuszczę i znikam- całuję i miłego weekendu wszystkim życzę- papa:hand::loveu:

wzajemnie Dżapuszko :loveu:

idę troszkę posprzątać :cool1:i na zakupki :roll:....Ozzy nadal śpi :evil_lol:

NA WSTECZU 44 FOTY :diabloti:

Posted

apple napisał(a):

e tam.......... wracaj
co masz zrobić dzisiaj zrób jutro:diabloti::diabloti::diabloti:
albo pojutrze

Alicja napisał(a):
wzajemnie Dżapuszko :loveu:

idę troszkę posprzątać :cool1:i na zakupki :roll:....Ozzy nadal śpi :evil_lol:

NA WSTECZU 44 FOTY :diabloti:

jejoooooooooooooo takiemu Ozziemu to dobrze
zakup kontrolowany zrobiłam

sprzątałam wczoraj:multi:

dzisiaj na imprę idę:cool3::cool3::cool3:

sama:razz::razz::razz:

Posted

Alicja napisał(a):
bo mu powiedziałam .......ładnie siedź , bo Ciocia Madzia będzie oglądać ;), może i Wujcio Pawcio popatrzy ;)

wujcio Pawcio zawsze luka na Ozzulca... :loveu:;)

apple napisał(a):

zaspałam... nic- moja strata- wypije zimną ;)

heja Ozzulińskie :loveu::multi:

Posted

clockwork napisał(a):
wujcio Pawcio zawsze luka na Ozzulca... :loveu:;)

zaraz powiem śpioszkowi :loveu::loveu:

zaspałam... nic- moja strata- wypije zimną ;)

czekaj zaparzę świeżej

heja Ozzulińskie :loveu::multi:

heyka Klocuszkowe :multi::loveu:

Posted

Witaj Alusia:loveu::multi:
Ale Ozulek to ma spanko:crazyeye::loveu:...moja sucz jak tylko sie rusze to juz siedzi na mnie i prosi sie o drapanko:evil_lol:. A jak sie zaczynam ubierac to suczysko wykonuje taniec radosci, bo wie ze zaraz spacerek:loveu:
Miluskiego dnia:loveu:

Posted

Dzieńdoberek Alu!:multi:

Widziałam duzo fotek,!:multi:

Przyszłam przedstawić Ci mojego nowego kolege:
Oto Jarabarabara:evil_lol: Od dzisiaj będziemy przychodzić razem. Jarabarabara jest z innego kraju i bedzie sie Óczył od nas KULTURY polskiej:diabloti: