Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork']
cała wieczność... wiem bo mówie :evil_lol: nasz Klocek tak ma :evil_lol:

No to może jakiejś amfy im dajcie, czy jak? :roll: Przecież oni już w narkolepsję zapadli :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']

Wiesz Alu!! U nas są pojemniki do segregacji śmieci:angryy: i ostatnio dostaliśmy prikaz, że plastikowe butelki mają być zgniatane przed wrucenieem do pojemnika:crazyeye: I wynajęłam sobie taką żywą zgniatarkę co to za nas robi:evil_lol: . On ma fajną zabawę a my wykonane zadanie:multi:

Posted

ooo Ozzy chłopie ale cie dawno nie widzialam (znaczy twoich pisanek:evil_lol: )
Alu a co on taki Brudas??:razz: i czemu nie przyszlas mnie zaprosic do swojej galerii ... ??:evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pies na właściwym miejscu :multi: My byliśmy przezorniejsi, mamy większe lóżka i zostaje nam odrobinka miejsca :evil_lol:

Posted

Nareszcie :multi: Są jajca zamiast pająków :diabloti:
Chyba zobaczymy się na wystawie :cool3: Jeśli będziesz też w piątek mogę urwać się z pracy :diabloti:

Posted

[quote name='beria']Nareszcie :multi: Są jajca zamiast pająków :diabloti:
Chyba zobaczymy się na wystawie :cool3: Jeśli będziesz też w piątek mogę urwać się z pracy :diabloti:;)głodnemu chleb na myśli:evil_lol:

[quote name='eria']
typowe:diabloti:
a to jest super ! ta łapka z tyłu tak jakoś do niczego nie pasuje:evil_lol:
:loveu:wiedziałam że się spodobają

[quote name='agnes1']Wiesz Alu!! U nas są pojemniki do segregacji śmieci:angryy: i ostatnio dostaliśmy prikaz, że plastikowe butelki mają być zgniatane przed wrucenieem do pojemnika:crazyeye: I wynajęłam sobie taką żywą zgniatarkę co to za nas robi:evil_lol: . On ma fajną zabawę a my wykonane zadanie:multi:;)u nas nie ma takich pojemników ale może podrzucimy wam nasze ....przerób mamy duży;)

[quote name='evaxon']ooo Ozzy chłopie ale cie dawno nie widzialam (znaczy twoich pisanek:evil_lol: )
Alu a co on taki Brudas??:razz: i czemu nie przyszlas mnie zaprosic do swojej galerii ... ??:evil_lol:o masz następna stęskniona;).........tak tak Ozzy ma brudną szyje bo flejtuch:eviltong:

[quote name='mmbbaj']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pies na właściwym miejscu :multi: My byliśmy przezorniejsi, mamy większe lóżka i zostaje nam odrobinka miejsca :evil_lol:nasze wyrko też duże jest .......tylko Ozzy jakoś tak ....zjamniczał

Posted

Witaj Alu!
Wpadłam na ekspresową kawkę wmiłym towarzystwie :multi:

[quote name='"AlicjaRydzewska"']
kilka razy patrzyłam na to zdjęcie - Wasze łóżko wygląda na nim na wyjatkowo długie :hmmmm:

Posted

Pysia napisał(a):
Witaj Alu :multi:
Chociaż tu popatrze na jajca :evil_lol: Moje wyjechały :placz: Moze dzisiaj w końcu będą to zrobimy budyń :diabloti:

a małzy nie ?? :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
a małzy nie ?? :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol:

Małże przygotujemy :diabloti: Wypucujemy, wypachnimy....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Małże przygotujemy :diabloti: Wypucujemy, wypachnimy....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ogolisz na kształt serduszka i farbniesz na różowo ? :razz: :evil_lol:

Posted

[quote name='małyskrzat']ooooo Ozulek ma jajka:evil_lol:
Ciekawe co się z nich wykluje:cool3:pewno skurwonek na wiosnę;)

[quote name='Agga']ALicjo no wiesz z takim mężczyzną przy boku to az mi żal było wracać:placz:
CO do czerwieni nie bede się czepiać.
Na te pajączki brrr patrzec nie mogę:diabloti:
oj wiem jak to jest......
no a czerwień to czerwień

[quote name='paula_z']Jako, ze wiekszosc zacytuje fotke z jajcami :diabloti: ja se zacytuje te :eviltong:

:loveu: Uwielbiam takie fotki

Jaki jęzor :grin:no jedna przyzwoita w rodzinie

[quote name='PIKA']buhaha
ja tam jednak wole, jak pies się kładzie wzdluz lozka anie w poprzek :evil_lol:jak pańcio sie kładzie to Ozzul też zmienia miejsce ........na moje

[quote name='Behemot']

A ten znowu śpi... Śpi i śpi. Ile można spać? :cool3:to jego hobby

[quote name='Agga']Pewnie do jedzenia mu cos dosypujekupujemy amfe na kilogramy

[quote name='Wyjątek']:turn-l:a co ci tak wesoło;)

[quote name='goldenka245']Masz identyczną obudowe do kompa jak ja!:multi::lol:a chciały foty psa

[quote name='Pysia']Witaj Alu :loveu:
Jestem ale nie nadrobię Za nic mój system tego nie wytrzyma :shake:zmobilizuj się mamuniu

[quote name='mamabazyla']

Ala jak mogłas wstawic takie kompromitujące zdjęcie I się teraz Ozzy na Ciebie obrazi :roflt:

Ozzy sie nie obrazi ...Ozzy mnie koffa

[quote name='Koma']

Widać, Ozzulec lubi drapanko po pleckach :cool3:oj lubi lubi

[quote name='Vectra']ktoś miał brudne nóżki i leży w wyrku wypatrzyłaś

[quote name='clockwork']nie zapominaj że... z kom przystajesz...:eviltong:

cała wieczność... wiem bo mówie :evil_lol: nasz Klocek tak ma
a teraz śpi u znajomych bo my :knajpa: zalewamy czarną rozpacz :angryy: to działa w obie strony

[quote name='Behemot']No to może jakiejś amfy im dajcie, czy jak? Przecież oni już w narkolepsję zapadli :evil_lol:no patrz ...skąd wiedziałaś ....ha ha ha

[quote name='Pysia']Co Ty tak z tą czarną rozpaczą? :crazyeye:czarny ładny kolor

Posted

[quote name='Vectra']i jestem tiu i jestem tam :Dwszechobecna

[quote name='aga1215']Witaj Alu!
Wpadłam na ekspresową kawkę wmiłym towarzystwie :multi:

kilka razy patrzyłam na to zdjęcie - Wasze łóżko wygląda na nim na wyjatkowo długie :hmmmm:Witaj Aga ....będę ci towarzyszyc z kawą ...a wyro ma 200cm/160cm

[quote name='Pysia']Witaj Alu :multi:
Chociaż tu popatrze na jajca :evil_lol: Moje wyjechały :placz: Moze dzisiaj w końcu będą to zrobimy budyń :diabloti:o jakim smaku...........

[quote name='Vectra']a małzy nie ?? :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol:no...miałam zapytać

[quote name='Pysia']Małże przygotujemy :diabloti: Wypucujemy, wypachnimy....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no tak muszą sie dobrze prezentować

[quote name='Vectra']ogolisz na kształt serduszka i farbniesz na różowo ? :razz: :evil_lol:no no ......może poprosimy o fotę:evil_lol:

[quote name='clockwork']jak w miłym towarzystwie to w moim :mdrmed:no w moim też

[quote name='Vectra']cóż za skromność :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:to rodzinne

[quote name='madzia i medor']O zwarte jajka Ozzuleczka:cool3: :cool3:prawda ...jakie piękne

[quote name='haska_12']
Świetne :evil_lol: Czy to jest codzienna Ozzulkowa pozycja do spania? :razz: Cóż za wygody :DOzzy ma bardzo swobodny sposób bycia

Posted

DROGA PANI ALICJO...
JAKO IŻ JESTEM NIEŚMIAŁA i brak mi odwagi żeby zadzwonić... PISZĘ DO PANI TUTAJ...:oops:
jak pani wie- w soboty pracuje do 13.00
zaraz po pracy jadę do Rybnika na spotkanie Clockwork vs. Bullka Dulka...
Bardzo mocno prosimy, aby dotrzymała nam Pani towarzystwa w spotkaniu piesów-będzie nam bardzo miło ... będziemy u Pani ok. 14-tej, skąd zaprowadzi Pani nas na spotkanko z Dulczynską...
reasumując... majty na dupe!! szykuj sie dziołcha!!!! :diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']DROGA PANI ALICJO...
JAKO IŻ JESTEM NIEŚMIAŁA i brak mi odwagi żeby zadzwonić... PISZĘ DO PANI TUTAJ...:oops:
jak pani wie- w soboty pracuje do 13.00
zaraz po pracy jadę do Rybnika na spotkanie Clockwork vs. Bullka Dulka...
Bardzo mocno prosimy, aby dotrzymała nam Pani towarzystwa w spotkaniu piesów-będzie nam bardzo miło ... będziemy u Pani ok. 14-tej, skąd zaprowadzi Pani nas na spotkanko z Dulczynską...
reasumując... majty na dupe!! szykuj sie dziołcha!!!! :diabloti:
:oops:alem się zawstydziłam .....majty ....a skąd ja majty wezmę:evil_lol: / czy mogą być stringi:razz:/.........czekam gotowa z aparatem w dłoni i zaposowymi bateriami:p