Alicja Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 Gabryjella napisał(a):Cześć Alu, Ozzulku & co.cześć Gabi:multi::multi::multi: Pysia napisał(a):Alu TZ mi lata za plecami po domu :crazyeye: Nie wiem co mu się stało :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol:wywal do ogródka niech śniech odgarnia Quote
samograj Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a):Samograjku jak mogłas nie zauważyć ,że to Stasiu Ł. i Anetka K.:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dodam tylko,ze pospacerku wpadli prosto do łóżka A CO Z TWOIM ROMANTYZMEM:scared: ALA , JAK TAM PASKUDA??? WYLECZYĆ SIĘ JĄ UDA??? Quote
bonita Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Ja śnieżkami nie rzucam Alu ja jestem grzeczna:diabloti: , a na dodatek rękawice gdzieś zapodziałam, pewno Bono mi ukradł - zawsze kradnie:mad: . Quote
Pysia Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):cześć Gabi:multi::multi::multi: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:wywal do ogródka niech śniech odgarnia Kiedy śnieg odgarnięty :p Chyba ze napada znowu ;) Quote
Pysia Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 bonita napisał(a):Ja śnieżkami nie rzucam Alu ja jestem grzeczna:diabloti: , a na dodatek rękawice gdzieś zapodziałam, pewno Bono mi ukradł - zawsze kradnie:mad: . Nie przejmuj się ;) U Ali widać przedszkolne nauki :diabloti: " To nie ja :placz: To ona :placz:" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
goldenka245 Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Fajne fotki :) Jutro mają być nowe:mad: Quote
Alicja Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 samograj napisał(a):A CO Z TWOIM ROMANTYZMEM:scared: ALA , JAK TAM PASKUDA??? WYLECZYĆ SIĘ JĄ UDA???paskuda coraz lepiej wygląda ...myślę że do wiosny zarośnie bo ma takie milimetrowe włoski na niej;) Quote
Alicja Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 bonita napisał(a):Ja śnieżkami nie rzucam Alu ja jestem grzeczna:diabloti: , a na dodatek rękawice gdzieś zapodziałam, pewno Bono mi ukradł - zawsze kradnie:mad: .:poki już dobra .....no to kto tym śniegiem rzucał:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Foty łóżkowe .....ROMEO I JULIA:loveu::loveu::loveu: Quote
bonita Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 A co oni tam rozbierają? Mikołaja, czy inne świąteczne zwierzątko:evil_lol: Quote
Alicja Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 Pysia napisał(a):Kiedy śnieg odgarnięty :p Chyba ze napada znowu ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:pogadaj z sąsiadem niech swój przerzuci;) Quote
Alicja Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 bonita napisał(a):A co oni tam rozbierają? Mikołaja, czy inne świąteczne zwierzątko:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to łosiek zakazany zabawek ....wykradziony podstępem:evil_lol: Quote
Alicja Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 goldenka245 napisał(a):Fajne fotki :) Jutro mają być nowe:mad::razz:a mogą być dzisiaj;) Quote
Alicja Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 evaxon napisał(a): :razz: chyba Ozzy zamarzl:razz::popala brzuś na słoneczku:eviltong: Quote
e.v.a Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::popala brzuś na słoneczku:eviltong: :lol: aaa to co innego :lol: a juz myslalam ze go z przerebli :evil_lol: wylowilas Quote
PIKA Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Pysia napisał(a):Alu TZ mi lata za plecami po domu :crazyeye: Nie wiem co mu się stało :crazyeye: a na czym? :diabloti: Quote
Alicja Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 PIKA napisał(a):a na czym? :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:pewno na łopacie do odśnieżania Quote
samograj Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 "OZZY, MÓWIĘ POWAŻNIE!!! PILNIE SŁUCHAJ!!!" "BUHAHAHAHHAH!!!! ALE SIĘ OBŚMIAŁEM, ROZŁOŻYŁAŚ MNIE TYM NA ŁOPATKI???" Quote
Alicja Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 samograj napisał(a): "OZZY, MÓWIĘ POWAŻNIE!!! PILNIE SŁUCHAJ!!!" "BUHAHAHAHHAH!!!! ALE SIĘ OBŚMIAŁEM, ROZŁOŻYŁAŚ MNIE TYM NA ŁOPATKI???":evil_lol::evil_lol::evil_lol:Dulka ma po swoim panu zdolności do opowiadania historii z morałem;) Quote
samograj Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:Aniu Ozzy uwielbia ślizgi po śniegu na pleckach :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a najlepiej wygląda jak jedzie z górki i odpycha sie łapami On wogóle jest przesłodki, a zdjęcia tak fajne, że aż sie nie chce od Ciebie wychodzić!!! SESJA ŁÓŻKOWA EXTRA - TAKI NIEWINNY SZCZENIACZEK I PANIENKA RÓWNIEŻ NIEZŁA LASKA!!! MA GUST CHŁOPAK!!!:razz: Quote
Pysia Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:pewno na łopacie do odśnieżania Biedny TZ a tak lubi dobre pojazdy :diabloti: Quote
sota36 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::poki już dobra .....no to kto tym śniegiem rzucał:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Foty łóżkowe .....ROMEO I JULIA:loveu::loveu::loveu: no nie! ! Młody przygruchał se pannice, a "ta" obfocic leci? Ala! Wstydz sie! Gdzie intymnosc, odrobina romatyzmu? Juz nie wspomne o prywatnosci! I ciach- do netu! Boze - Ozzy- co Ty masz za Pancie!:mad: Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:pogadaj z sąsiadem niech swój przerzuci;) a "po" widac, ze chlop szczesliwy! Quote
Dobcia Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Alicjarydzewska napisał(a): Ratuj się kto może!!!!:evil_lol: Mordują Ozzulka!!!:evil_lol: Jak on się cudnie w śnieżnej scenerii prezentuje:loveu::loveu::loveu: Quote
Kate I Luka Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Cześć Cicoiulko :multi: :multi: :multi: Oj, widzę że psiaki ładnie zaadoptowały sobie łóżko na brykańsko :) Quote
Pysia Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Witaj Alu :p Czy to gra wstępna w wykonaniu Ozulka? :evil_lol: Quote
Recommended Posts