Maga100 Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Magda_Miki napisał(a): A ksiazke juz przeczytalam wczoraj i poryczalam sie jak gloopia:placz::placz: to ona źle się kończy? :crazyeye: to ja nie chcę jej czytać :shake: Quote
Pysia Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Witaj Alu :loveu: Ja się ciągle gapię na tą fotke :p Super udało Ci się go cyknąć :multi: Quote
g_o_n_i_a Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Świetna fotka rozbrykanego Ozzulca! :loveu: :klacz: Quote
Alicja Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 dbsst napisał(a):sota36 :klacz: :evil_lol: Alu jak to nie ma go kto pomasowac JA jestem i czekam na WAS:cool3:to my już grzecznie tuptamy do Ciebie pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Ozzy tu wygląda jak jakiś rozwścieczony goryl :evil_lol: Cześć gaduły ;)no wiesz jak to powiem Ozzulkowi to się obrazi madzia18sosnowiec napisał(a): ala to zdjecie przed czy po swietach?:eviltong:oczywiści ze to fota świąteczna z 26 grudnia Maga100 napisał(a):to ona źle się kończy? :crazyeye: to ja nie chcę jej czytać :shake: jak to w życiu Maguś:-( Pysia napisał(a): Witaj Alu :loveu: Ja się ciągle gapię na tą fotke :p Super udało Ci się go cyknąć :multi:a ile się uchahałam jak ją zobaczyłam g_o_n_i_a napisał(a):Świetna fotka rozbrykanego Ozzulca! :loveu: :klacz: witaj , cieszkam że sie podoba Magda_Miki napisał(a):Hej Alu! No co ja tu widze:crazyeye: Ja sie bojam i sobie ide..........:scared: A ksiazke juz przeczytalam wczoraj i poryczalam sie jak gloopia:placz:nie bojaj dealer napisał(a):........ chociaż sie brzydzę ...oczywiście:evil_lol::mad: Agga napisał(a):Alicja no to jak wytłumaczysz to, że Ozzy jest Dj_ejem???nie bendem siem tłumaczyć evaxon napisał(a):czesc:cool3:ceść Tina.Sara napisał(a):cześć :] i wszystkiego najlepszegodziękujemy Kate I Luka napisał(a):Cześć pomarszczony Ozzulku :loveu: I cześć szczęśliwa Alu kończąca pracę wcześnie i jedząca obiadek o normalnej porze .... zazdroszczę:-( :-( oj wielkie to szczęście wyjść o tej porze z pracy;) sota36 napisał(a):zmarszczak! Zmarszczak! Alka - szarpnij sie dla niego na jakis krem z Q10 albo co inkszego!a gutek niech zasuwa do endokrynologa bo futrem obrasta:evil_lol::evil_lol: Quote
zuzolandia Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 .... salony kosmetyczne .....ehehheeh.......no coz nawet psy sie starzeja ehhe;-) Quote
Pysia Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Wierzę ze się uchachałaś :) Mnie jak udało się po roku złapać Zmoroszelmy w locie to skakałam i tańczyłam na placu :evil_lol: Sąsiedzi mieli ubaw :diabloti: Quote
agbar Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::mad: ze kijem ???? na mnie???:crazyeye: Quote
PIKA Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Cześc Ala :multi: Widze, ze ONE Ci dzisiaj nie gadaly :evil_lol: co On się tak wypina? :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 PIKA napisał(a):Cześc Ala :multi: Widze, ze ONE Ci dzisiaj nie gadaly :evil_lol: co On się tak wypina? :evil_lol::pgimnastykuje się jutro jak wrócę z pracy to wrzucę reszte fotek a teraz idę spać bo jeśli Ozzy znów się wybierze o 4 na spacer to musze się jakoś oporządzić bo jak mnie panowie policjanci znów zobacza taką niepoczesaną:evil_lol::evil_lol::evil_lol::oops: Quote
Pysia Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::pgimnastykuje się jutro jak wrócę z pracy to wrzucę reszte fotek a teraz idę spać bo jeśli Ozzy znów się wybierze o 4 na spacer to musze się jakoś oporządzić bo jak mnie panowie policjanci znów zobacza taką niepoczesaną:evil_lol::evil_lol::evil_lol::oops: To może zmienią prace? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Witaj Alu :loveu: :multi: Swietne foty z Warszawiakiem :evil_lol: Maksiu tez sie najpierw do uszka dobiera :cool3: Quote
aga1215 Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Witaj Alu AlicjaRydzewska napisał(a): czy to aby na pewno Ozulec? :crazyeye: cuś za ładny :hmmmm: ;) :evil_lol: :loveu: Quote
Maga100 Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): musze się jakoś oporządzić bo jak mnie panowie policjanci znów zobacza taką niepoczesaną:evil_lol::evil_lol::evil_lol::oops: Pysia napisał(a):To może zmienią prace? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: na jakąkolwiek :evil_lol: byle już nie być narażonym na nocne spotkania z marą :evil_lol: Quote
Pysia Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Maga100 napisał(a):na jakąkolwiek :evil_lol: byle już nie być narażonym na nocne spotkania z marą :evil_lol: Potem będziesz ich leczyć z koszmarów :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
sota36 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): a gutek niech zasuwa do endokrynologa bo futrem obrasta:evil_lol::evil_lol: ha ha! A mozema sobie zaspiewac "Gillette najlepsie dla mezcizny.... i do depilacji (nie mylic z"debilacja':) ) Quote
sota36 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): a gutek niech zasuwa do endokrynologa bo futrem obrasta:evil_lol::evil_lol: ha ha! A moze ma sobie zaspiewac "Gillette najlepsie dla mezcizny.... i do depilacji (nie mylic z"debilacja':) ) Quote
Vogue Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 PIKA napisał(a): co On się tak wypina? :evil_lol: PIKA!! On doopke do wymiziania nadstawia:evil_lol: Quote
Pysia Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Witaj Alu :loveu: Znowu mamy bowską pogode :loveu::loveu::loveu: Quote
Magda Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Witamy!! Czy sniezek juz u was zagoscil?:cool3: Quote
Alicja Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 paula_z napisał(a):Witaj Alu :loveu: :multi: Swietne foty z Warszawiakiem :evil_lol: Maksiu tez sie najpierw do uszka dobiera :cool3:Witam .... uszka najlepsiejsze;) aga1215 napisał(a):Witaj Alu czy to aby na pewno Ozulec? :crazyeye: cuś za ładny :hmmmm: ;) :evil_lol: :loveu:Aga......ty wiesz co.......:eviltong: Maga100 napisał(a):na jakąkolwiek :evil_lol: byle już nie być narażonym na nocne spotkania z marą :evil_lol: no patrz znów się narażasz:mad: Pysia napisał(a):Potem będziesz ich leczyć z koszmarów :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Pysia i ty przeciwko mnie... sota36 napisał(a):Oj dubelek... cześć Jilette Vogue napisał(a):PIKA!! On doopke do wymiziania nadstawia:evil_lol:oj lubi mizianko Patka napisał(a):grawitacja ala szarpi :evil_lol: takiś siakiś mi sie zmienił Pysia napisał(a):Witaj Alu :loveu: Znowu mamy bowską pogode :loveu::loveu::loveu:bowska pogoda ...a jakie piękne niebo było o 4.25....... tygra napisał(a):niezłe hahaha pędzący Astman Magda_Miki napisał(a):Witamy!! Czy sniezek juz u was zagoscil?:cool3:witam ...na szczęście nie ma śniegu Quote
bonita Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Dzień Doberek:multi: Ja już z życzonkami wpadam, bo Wiesz jak to Z tym naszym kompem jest:shake: . więc Wszystkiego Najlepsiejszego w Nowym Roku dla Ciebie i Ozulka od naszej bandy fafli:evil_lol: Pozdrowionka:loveu: Quote
Vectra Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 cześć mamuśka ,a u mnie zaczoł śnieg pruszyć :( i bardzo ,ale to bardzo nie dobrze bo mi wsie plany pokrzyżuje :( Quote
Recommended Posts