Paula Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Tak na zachęte ;) Jaki zapatrzony cudny robaczek :loveu: Czekam na reszte :p Quote
Alicja Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 [quote name='paula_z']Jaki zapatrzony cudny robaczek :loveu: Czekam na reszte :preszta chyba we wtorek:cool3: Quote
Tina.Sara Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']reszta chyba we wtorek:cool3: słucham?! (znaczy sie: czytam? :cool3:) :placz: :placz: :placz: a mnie we wtorek nie będzie na komputerze i nie obejrze pięknego Ozzy'ego :(:(:( Quote
Cerber Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 ale zapatrzony pan Ozzy :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
anetta Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 OOo jak ja dawno Astamanka nie widzialam :rolleyes: Nic sie nie zmienil :evil_lol: Witaj Ala :) Quote
madzia20sosnowiec Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 ozzzy ale masz "kete":evil_lol: ( hasło cioci joli :eviltong: ) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Cóż za bystre spojrzenie :loveu: Quote
beria Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Alu, czemu dzisiaj tak dawkujesz fotki :cool3: I co za pomysł z tym wtorkiem :cool1: Quote
Pysia Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Na dobranoc:p Ozzy lewitujący Ozzy fruwa :crazyeye: A nie mówiłam ze on kosmita? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Przyszłam Alu powiedzieć że zyję ;) Quote
Alicja Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 [quote name='Pysia']Ozzy fruwa :crazyeye: A nie mówiłam ze on kosmita? :evil_lol: Przyszłam Alu powiedzieć że zyję ;)przyjżałam się zielony nie jest [quote name='beria']Alu, czemu dzisiaj tak dawkujesz fotki :cool3: I co za pomysł z tym wtorkiem :cool1:a tak sobie zaraz ie do pracy , wrócę po 20 :angryy:mam jakąś Rade Szkoleniową z kimś tam z Katowic, a jutro na 7 [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] Cóż za bystre spojrzenie :loveu:umyłam mu oczy:evil_lol: [quote name='tygra']jestem szalony.... czasamimu sie zdarza [quote name='anetta']OOo jak ja dawno Astamanka nie widzialam :rolleyes: Nic sie nie zmienil :evil_lol: Witaj Ala :)my ciebie też [quote name='Cerber'] ale zapatrzony pan Ozzy :loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol:pan Ozzy [quote name='Tina.Sara']słucham?! (znaczy sie: czytam? :cool3:) :placz: :placz: a mnie we wtorek nie będzie na komputerze i nie obejrze pięknego Ozzy'ego :(:(:(nie płakaj zobaczysz w środe [quote name='paula_z']Jaki zapatrzony cudny robaczek :loveu: Czekam na reszte :pbęda , będą [quote name='barbara.h']ha,ha ale dobre :evil_lol::evil_lol:mi też by się przydała :loveu::loveu:fajnie by było jakby sie zeszły 3 niedziele pod rzad Quote
Alicja Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 [quote name='evaxon']mmmmm Ozzy ma sliczna głowe:loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:gorzej z tym co w głowie;) A mi wczoraj dogo po 22 napisało ERROR i musiałam iść spać :placz: Quote
Patka Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 moje ucho idealne :) i chyba Ozzy zdaje sobie z tego sprawę :razz: Quote
Pysia Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Witaj Alu :loveu: I to ma być pies morderca :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Biedne spojrzenie baranka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 [quote name='Patka']moje ucho idealne :) i chyba Ozzy zdaje sobie z tego sprawę :razz: błehehe moja Tigra tez ma idealne ucho :lol: czesc Alu :multi: Quote
samograj Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Co wejdę w panel użytkownika i subskrybowane watki, to OZZULEK na pierwszym miejscu!!! PLOTKARY:mad: :mad: :mad: ALE SĄ I ZDJĘCIA, TEN AŻ SIĘ PROSI, ŻEBY GO SKROBNĄĆ, CHOCIAŻ W OŁÓWKU - chyba, że wolicie kosmitę!!!!!!:evil_lol: W pasteli??? WYGLADA JAK POWAŻNY SĘDZIA, Z TYM ŁAŃCUCHEM I TA MINĄ!!! Quote
bigos Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 upadłam ze śmiechu:grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::errrr::errrr::errrr::errrr::errrr::-D:-D:-D:-D:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::turn-l::turn-l::turn-l: Quote
Patka Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 ALE SĄ I ZDJĘCIA, TEN AŻ SIĘ PROSI, ŻEBY GO SKROBNĄĆ, CHOCIAŻ W OŁÓWKU - chyba, że wolicie kosmitę!!!!!!:evil_lol: W pasteli??? prosi sie prosi :cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 [quote name='"Alicjarydzewska"']umyłam mu oczy:evil_lol: Alu jesteś okrutna :diabloti: Quote
Recommended Posts