Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']reszta chyba we wtorek:cool3:

słucham?! (znaczy sie: czytam? :cool3:) :placz: :placz: :placz: a mnie we wtorek nie będzie na komputerze i nie obejrze pięknego Ozzy'ego :(:(:(

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Na dobranoc:p

Ozzy lewitujący

Ozzy fruwa :crazyeye: A nie mówiłam ze on kosmita? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Przyszłam Alu powiedzieć że zyję ;)

Posted

[quote name='Pysia']Ozzy fruwa :crazyeye: A nie mówiłam ze on kosmita? :evil_lol:
Przyszłam Alu powiedzieć że zyję ;)przyjżałam się zielony nie jest

[quote name='beria']Alu, czemu dzisiaj tak dawkujesz fotki :cool3:
I co za pomysł z tym wtorkiem :cool1:a tak sobie zaraz ie do pracy , wrócę po 20 :angryy:mam jakąś Rade Szkoleniową z kimś tam z Katowic, a jutro na 7

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']

Cóż za bystre spojrzenie :loveu:umyłam mu oczy:evil_lol:

[quote name='tygra']jestem szalony....
czasamimu sie zdarza

[quote name='anetta']OOo jak ja dawno Astamanka nie widzialam :rolleyes: Nic sie nie zmienil :evil_lol:
Witaj Ala :)my ciebie też

[quote name='Cerber']

ale zapatrzony pan Ozzy :loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol:pan Ozzy

[quote name='Tina.Sara']słucham?! (znaczy sie: czytam? :cool3:) :placz: :placz: a mnie we wtorek nie będzie na komputerze i nie obejrze pięknego Ozzy'ego :(:(:(nie płakaj zobaczysz w środe

[quote name='paula_z']Jaki zapatrzony cudny robaczek :loveu: Czekam na reszte :pbęda , będą

[quote name='barbara.h']ha,ha ale dobre :evil_lol::evil_lol:mi też by się przydała :loveu::loveu:fajnie by było jakby sie zeszły 3 niedziele pod rzad

Posted

[quote name='evaxon']mmmmm Ozzy ma sliczna głowe:loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:gorzej z tym co w głowie;)

A mi wczoraj dogo po 22 napisało ERROR i musiałam iść spać :placz:

Posted

Co wejdę w panel użytkownika i subskrybowane watki, to OZZULEK na pierwszym miejscu!!!
PLOTKARY:mad: :mad: :mad:
ALE SĄ I ZDJĘCIA, TEN AŻ SIĘ PROSI, ŻEBY GO SKROBNĄĆ, CHOCIAŻ W OŁÓWKU - chyba, że wolicie kosmitę!!!!!!:evil_lol: W pasteli???

WYGLADA JAK POWAŻNY SĘDZIA, Z TYM ŁAŃCUCHEM I TA MINĄ!!!

Posted

upadłam ze śmiechu:grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::errrr::errrr::errrr::errrr::errrr::-D:-D:-D:-D:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::turn-l::turn-l::turn-l:

Posted

ALE SĄ I ZDJĘCIA, TEN AŻ SIĘ PROSI, ŻEBY GO SKROBNĄĆ, CHOCIAŻ W OŁÓWKU - chyba, że wolicie kosmitę!!!!!!:evil_lol: W pasteli???
prosi sie prosi :cool3: