Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja wysłałam do RC maila zawierającego mniej więcej:
rasa/waga mojego psa
i napisałam, że do tej pory psina była na karmie junior a teraz chce przejśc na adult :cool3:
na koniec podałam adres.

Zastanawiam się czy wysyłaliście na końcu maila cos o treści "Zgadzam się na przetwarzanie moich danych osobowych...itd" ?? Bo ja nie.

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Napisali mi z RC że mi wysłali i z Biomilla czyli ze wszystkich do których wysłałam maila.

Jakby każdy z nas tak zebrał 15 kg i zawiózł do schroniska to pewnie by się ucieszyli.

Posted

[quote name='ewelinabuck']n ja dostalam tyle

eagle pack - 4
eukanuba " wymuszone" - 3
rc- 2
nova foods- 16
acana- 3
biomil - 0.5 kg
gilpa 1 kg
proplan - 6
peedegre 1.5 kg
bento kronrn - 1

w sumie uzbieralam 5-6 kg karmy :lol:[/quote]

Pomyliło mi się o 10 kg :oops:

Posted

[quote name='Polna']wiecie moze gdzie dostane opakowanie 800gr lub 3kg pro plan puppy salomon & rice lub adult salomon & rice ?
bo nie stac mnie na worek za 200zł, a pies nie będzie jadł :([/quote]

W większosci duzych sklepów zoo są małe opakowania. A w necie chyba w animaila widziałam.

Posted

tam gdzie pisalam 16 to paczuszek po 100g albo 80 g seryjnie w sumie uzbieralam kolo 10 kg karmy moja kuzynka uzbierala polowe z samej gilpu dostalam 1,5 kg karmy a pan z ariona mi przywiozl 1 kg

Posted

Można by raz na rok robić taką akcję "prośba o próbki" 10 kg i zawozić do schroniska w sumie czemu nie? A zawsze jakiś psiak będzie miał na kilka dni żarełka.

A mam do was pytanie. Czy można gdzieś kupić próbki royal canin? Bo moja psica lubi ale tylko świerze. Na takie już otworzone, które ma ok 2 tygodnie lub więcej już się tak nie cieszy. A jakbym miała próbki to bym pewnie otwierała jedną na dwa dni.

Posted

Dają też w lecznicach bez problemu jesli tylko mają.

Mi przysłali z RC te o które prosiłam mini adult i mini beauty. Mini adult już pożarty przez moje psice a mini beauty jeszcze czeka.

Posted

[quote name='olcha']Dają też w lecznicach bez problemu jesli tylko mają.[/quote]

RC kiedyś rozdawali w zoologicznym, ale jeszcze się nigdy nie spotkałam z tym żeby u weta można było dostać :-o

Jak bedę miała trochę wolnego czasu to powysyłam gdzieniegdzie maile, może coś dostanę ;)
Tylko caly czas się głowię co by tu w mailu napisać :shake: :lol:

Posted

Koma - a ja na chama - ostatnio jak byłam z Beczka na szczepieniu spytałam się czy mają próbki jakiś karm, bo chiałabym je dla niej jako smakołyki mieć...p. Ewa bez problemu wybrała próbki mniej więcej odpowiednie dla Bety i teraz mamy zapas RC - smakołyków chyba na 3 m-ce:D

Posted

Mi też dali u weterynarza. Oni często nie mają co z tym robić dostają całe pudła. Jak się ludzie nie pytają to akurat w mojej lecznicy zawozili te próbki do schroniska.

Posted

my chodzimy do Alfa na ul. Lewa :D:D:D (to koło tesco na Pojezierskiej).

Zresztą przy pierwszej wizycie weterynarz dał nam "bez pytania" próbki żebyśmy spróbowali co Młodej smakuje - mimo tego, że powiedzieliśmy iż będziemy ją kombinacyjnie karmić z większym naciskiem na gotowane...

Posted

no to prawda u weta tez kiedys dostałam...a jesli chodzi co napisac w meilu do producenta karmy to wystarczy poprostu ze chialabys probke karmy dla swojego pupila o odrazu przysyłaja....;) albo mozna troszke posciemniac ze pies jest na innej karmie i chce sie zmienic....

Posted

ja kiedyś u lokalnego przedstawiciela Acany zamówiłam psie ciasteczka, no i przy okazji poprosiłam o próbki ich karmy (powiedziałam jakiego mam psa, co mnie interesuje). Jeszcze tego samego dnia zapukał do mnie Dystrybutor z ciachami i 2 torebkami próbek Acany dla szczeniaków ras dużych. Beta miała przez jakiś czas dodatkowe smakołyki :)

Posted

mi wlasnie przedstawiciel firmy przywiozl siate probek karmy - kazdego rodzaju praktycznie. Bylo mi baaardzo milo i karma miala na wejsciu na plus. Poskutkowalo, bo Aza zaczela kolejny worek tej karmy, a ja ostatanio zamowilam 45 kg karmy m.in. dla znajomych rowniez ;)