Stefan_Batory Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='baffi2']kilka miesięcy temu napisałam pod podane adresy mailowe, do tej pory nie dostałam żadnej odpowiedzi....[/quote] Ta sama sytuacja...bardzo duze BUUUUU:angryy: Quote
Bewarka Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Chyba nieprzekonująco piszecie :evil_lol: Ja na drugi dzień od wysłania dostałam od niektórych firm odpowiedzi. Co prawda było to dawno... Quote
deusdeus Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Powiem tak. Jeszcze w maju, kiedy to przygarnąłem swojego owczarkopodobnego próbki otrzymałem od następujących firm (i chwała im za to): Eukanuba, RC, Fish4dogs, Forza10, Calibra oraz Koebers. Przemiła osoba z e-karmy, także na moją prośbę dorzuciła troszkę Chicken Soup i Diamonda. Część firm uczciwie odpisała, ze próbek nie wyśle. Część zupełnie zignorowała mojego maila. Natomiast najbardziej ucieszył mnie jeden sklep internetowy, do którego zwróciłem się z prośbą o jakieś próbki. Zamawiałem u nich wór karmy dla szczeniaka ras dużych i w mailu poprosiłem również o testery dla zwierzaka. I co dostałem? Próbki karmy dla yorków:loveu: Niemniej jednak gest doceniam. Pies tez to zrobił, bo wsuwał, aż mu się uszy trzęsły... Quote
Aska25 Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Witam. Mam do was pytanie. Jestem wolont z lodzkiego schroniska i znalazlam ten watek. Chcialabym zamowic bezplatne probki karmy dla moich podopiecznych. Nie wiem jednak co pisze sie w tresci maila. Czy pisaliscie jakiego rodzaju karmy probke chcecie? Czy pisac, ze jestem wolontariuszka czy lepiej nie... Quote
Bewarka Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Napisz, że masz takiego czy takiego czy innego psa, że chciałabyś dostać próbki karmy, zapytaj się czy jest taka możliwość, bo nie chcesz bądź nie możesz np już karmić domowym. Nie pamiętam co jeszcze... Quote
Talia Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 [quote name='Aska25']Witam. Mam do was pytanie. Jestem wolont z lodzkiego schroniska i znalazlam ten watek. Chcialabym zamowic bezplatne probki karmy dla moich podopiecznych. Nie wiem jednak co pisze sie w tresci maila. Czy pisaliscie jakiego rodzaju karmy probke chcecie? Czy pisac, ze jestem wolontariuszka czy lepiej nie...[/quote] Ja zawsze pisze, że jestem zainteresowana waszą karmą i czy mogłabym prosic o pare próbek. Quote
AnkaW Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 A czy ktoś mi podpowie gdzie można żebrać o próbki firmy Orijen? :roll: Quote
Molli Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Nie jestem pewna ale weszłam na ich stronę w kontakt i było tak [email][email protected][/email]. Jak dostaniesz próbki to odpowiedz. Pozdrawiam. Quote
Ewelka_18 Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 jeszcze na [URL="http://www.pedigree.pl"]www.pedigree.pl[/URL] można dostać próbki karmy suchej oraz mokrej he he he także ksiązeczke jak i zabawke dla psiaka :) Quote
AnkaW Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 [quote name='Molli']Nie jestem pewna ale weszłam na ich stronę w kontakt i było tak [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]. Jak dostaniesz próbki to odpowiedz. Pozdrawiam.[/quote] Dzięki, wysłałam meila, poczekam czy wogóle odpiszą :roll: Quote
.::Blue_Lagoon::. Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Ja wysłałam prośby o próbki do kilku firm, a odpowiedział mi tylko Royal - Canin i wysłał listem poleconym, dostałam małą paczuszkę 60 g, 2 książeczki z treścią o ich karmach i jedną książeczkę o psach.:razz: Reszta nawet się nie pofatygowała, żeby odpisać, iż próbek nie wysyłają...:mad: Quote
AnkaW Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Jak na razie z Orijena nikt nie raczył nawet odpisać. :shake: Quote
.::Blue_Lagoon::. Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Ja z Orijena też nie dostałam odpowiedzi. To samo z Acaną, Boschem, Biomillem, Arionem. Totalna olewka konsumenta. :flop: Quote
Bewarka Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 A dawno do nich pisałeś/łaś? Bo wiadomo, że nie wszyscy mogą być codziennie na kompie ;) Mi z biomilla przysłali (dawno bo dawno, ale od nich dostałam najpierw). Za to z pozostałych trzech nie. Quote
.::Blue_Lagoon::. Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Jakieś 10 dni temu. Nie odpisali nic. Royal Canin mojemu psu smakował, resztę próbek chciałam dać psiakowi, który błąka się po osiedlu. Niestety nikt się nie odezwał do mnie. Quote
Wandalka17 Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Mi tylko wysłali z Royala i Fish 4 dogs a do wszystkich pisałam ;/ Quote
.::Blue_Lagoon::. Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Szukając dobrej, suchej karmy dla swojego bardzo wybrednego psa, który ma wrażliwy układ pokarmowy i jednocześnie chcąc skorzystać z okazji, żeby dokarmić 2 błąkające się po osiedlu psiaki przeszukałam różne strony i napiszę, gdzie się dopytywałam o próbki. Może komuś się przydadzą maile. ;). Jak na razie odpowiedź pozytywną dostałam od Hill's, Koeber's i Royal Canin. [B]Purina[/B] [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] [B]Gilpa[/B] [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] [B]Nutranuggets[/B] [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] [B]Royal Canin [/B][email protected] [B]Eagle Pack[/B] [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] [B]Fitmin [/B][email protected] [B]Hill's[/B] [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] [B]Cargill[/B] [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] [B]Wildlife[/B] [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] [B]Bento Kronen[/B] [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] [B]Nutra Gold[/B] [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] [B]Chicopee[/B] [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] [B]Acana[/B] [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] [B]Propac [/B]i[B] Sportmix[/B] [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] [B]Biomill[/B] [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] [B]1st Choice[/B] [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] [B]Eminent[/B] [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] [B]Calibra[/B] [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] [B]Nutro[/B] [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] [B]Animonda[/B] [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] [B]ANF[/B] [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] [B]Mastery[/B] [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] [B]Oib Can[/B] [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] [B]Redmills[/B] [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] [B]Kober's[/B] [email][email protected][/email] Quote
Molli Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Ja też pisałam do Hillsa i dostałam pozytywną widomość piątek 10.10.08r. Jak długo czekałaś za próbkami? Pozdrawiam. Quote
Ardzio Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Ja napisalam do wszystkich pozytywna odpowiedz dostalam od hillsa i royal canin :multi: . Od nutro i eukanuby dostalam wiadomosc,ze nie wysylaja probek :-( ,a reszta jeszcze nie odpisala albo juz nie odpisze :mad:. Quote
.::Blue_Lagoon::. Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Molli z Hill's jeszcze ich nie dostałam. Dopiero je wyślą. Natomiast z Royala próbka doszła do mnie w ciągu ok. 6 dni listem poleconym plus dostałam dwie małe książeczki.;) Quote
Iras Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 do hillsa dotarly do mnie probki w ciagu trzech dni - 7 sztuk :P royal mi odpisal, ze wysle, ale jak dotad - nie widac spelnienia obietnicy. Quote
baffi2 Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Ardzio, z Eukanuby można zamowić na ich stronie próbke 100g dla szczeniaka razem z klikerem i książeczką. [url=http://kit.eukanuba.com/html/eukanuba/imedia/main.php?useLanguage=pl]Eukanuba - Make a Good Dog Great[/url] ale nie polecam kupować tej karmy. Quote
Recommended Posts