nuleczka Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 [I]Pora umierać[/I], film o parze przyjaciół- starszej kobiecie i border collie, rewelacyjny Quote
Aldonika22 Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Ja zawsze płakałam na tych wzruszających psich momentach. Lubiłam o dalmatyńczykach, niezwykła podróż oraz chihuahua z beverly hills :D No i klasyka - Lesse wróć! :) Quote
Paulina516 Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 chihuahua z beverly hills - była taka scena że ten no.. jak się nazywał? ten brązowy Papi , skakał przez ten żywopłot i mówił że jest piękniejsza od tęczy, bardzo lubię ten fragment:p Quote
Morelkaa Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Paulina-też się zgadzam :) Taka prosta romantyczność :D Albo jak ta sunia po walce z tym ich wrogiem padla na ziemie, wydawalo sie ze nie zyje, a Papi podszedl i tak slodko jej mowil, jak bardzo wazna jest dla niego :) *** Ja lubie filmy, na których moge sie rozryczeć :] wiec u mnie rządzi ,,Marley&me". Kiedy Marley'a chowali, i jak te dzieci rzucały do dołu te obrazki narysowane przez siebie, myślałam, że umre. Płakałam jak głupia. Uwielbiam też ,,Hotel dla psów" no i ,,Chihuaua z beverly hills", chociaz w tym ostatnim nie podobalo mi sie to, ze znowu czarny,psi charakter zagrał doberman... Quote
camelek Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Dla mnie najlepszym filmem chyba zawsze pozostanie "Beethoven":) Jak "Sam w domu" nigdy się nie nudzi i z przyjemnością można go obejrzeć od święta;p Quote
Felicity Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Benji Bethoveen Turner i Hooch Długa podróż do domu (czy jakoś tak ?) Śnieżny zaprzęg Marley i Ja Hachiko Quote
stefanek1407 Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 "Lassie wróć" to był mój pierwszy film o psach.Przez ten film moją ulubioną rasą był owczarek szkocki.Jak byłam mała zawsze chciałam mieć collie i nadal chce mieć. Quote
abilab Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Biały Bim czarne ucho- dosc stary film .Piękny, niezwykle mądry... Obrazuje wszystko to, czego żaden człowiek nie potrafi opisać swymi nędznymi słowami.. Quote
bachar Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 [quote name='abilab']Biały Bim czarne ucho- dosc stary film .Piękny, niezwykle mądry... Obrazuje wszystko to, czego żaden człowiek nie potrafi opisać swymi nędznymi słowami..[/QUOTE] Moim zdaniem książka jest lepsza Quote
Daga98 Posted April 25, 2017 Posted April 25, 2017 Teraz wyszedł nowy, bardzo fajny film pt. Był Sobie Pies :). Cytat Pies odnajduje sens swego istnienia, gdy po odejściu z tego świata niespodziewanie odradza się ponownie w kolejnym psim wcieleniu. Ja oglądałam na http://paczamy.pl :). Za darmo :). Quote
bazyl_z_zabrza Posted July 13, 2018 Posted July 13, 2018 Pitbull, Psy, Gliniarz z Beverly Hills ;) A tak na serio, to z familijnych nie starzeje się Beethoven! A moja córa to w kółko Psi Patrol by oglądała. Quote
Sitab Posted August 23, 2022 Posted August 23, 2022 Zdecydowanie moje serce poruszył film "Pies" SITAB Quote
Renata887 Posted September 19, 2022 Posted September 19, 2022 Marley i Ja 😉 a z seriali oczywiście - Komisarz Rex 😉 Quote
Recommended Posts