Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przyszłam sie poskarżyć na mojego złego, strasznego promotora, który już śni mi sie po nocach :shake: czepia się wszystkiego!! pracę muszę oddać pod koniec marca, a od grudnia mam ciągle taką samą ilość stron i co 2tygodnie robi mi w tych kilku stronach poprawki:roll: 3/4 rzeczy wykreśla i każe na następne spotkanie przynieść więcej stron :shake:

więc siedze po nocach i piszę, zmieniam, żeby na kolejne spotkanie mu pasowało. A co najlepsze stwierdził, że nie będzie specjalnie przyjeżdżał na spotkania na uczelnie częściej niż ma w planie zajęcia.... Więc jak chce skończyć w terminie to powinnam do niego jechać (jakieś 80km w jedną stronę :roll:)

Jak na złość jest teraz masa zamówień (bo każdemu się przypomniało, że zima jest i chce szelki dla pieska:diabloti:) chociaż z tego akurat powinnam się cieszyć :evil_lol:
Ale ciągle brakuje mi doby, od tygodnia śpię po kilka godzin.... mam już serdecznie dość, a w weekend czekają mnie 3 egzaminy, na które jeszcze się nie uczyłam:roll:

no to się pożaliłam :evil_lol: a teraz lecę kończyć poprawiać pracę.

Posted

[quote name='magdabroy']Mam nadzieję, że zrobiło Ci się troszkę lepiej jak się mogłaś pożalić ;) A tak swoją drogą, to nie zazdroszczę :roll:
lepiej na pewno się zrobiło, na szczęście weekend już za mną:roll:

[quote name='Molowe']no to masz lekko mówiąc przerypane no nic miejmy nadzieje,że będzie tylko lepiej trzymam kciuki żebyś nareszcie skończyła pracę,i dobrze zdała egzaminy :D
sobotni egzamin poszedł super, niedzielny niestety zawalony :-(

co do pracy mam już serdecznie dość, znowu wszystko było źle:roll: najpierw coś sugeruje, żeby napisać kiedy to pisze okazuje się, że jest to złe:angryy:
brak słów.

[quote name='SZPiLKA23']Ajjjjjjjjj no to masz przewale trzymam kciuki za weekendowe egzaminy
dziękuje za kciuki;)

[quote name='anetta']Zrzucił hopkę?
http://i1235.photobucket.com/albums/ff432/Dog_style/trening%20Fly%20Dogs%2029%20styczen/DSC07560.jpg

Olej promotora :-D

Cieszę się że z Mayką jest już ok, a ochrona na brzuch jest całkiem dobrym pomysłem.

właśnie z tego co pamiętam to nie zrzucił, ale on akurat nie ma problemu ze zrzucaniem, ponieważ przy jego wzroście powinien skakać na mediumach, a skacze na small, ponieważ boje się o jego kręgosłup, a w zawodach i tak raczej nie będziemy brać udzialu;)

[quote name='agaciaaa']Jak Majka? Ależ ona biedna na tych fotkach pod kocem, aż żal patrzeć..

Współczuję promotora, też nie miałam ze swoją lekką, ale chyba nie aż tak ;)
z Mayką już wszystko w porzadku:loveu: nadal spacery na flexi na wszelki wypadek, ale wszystko pięknie się zrosło, czekamy na wyniki......

walentynki spędziłam z Marcinem w drodze po towar :roll: :evil_lol: :evil_lol: byliśmy przy okazji w nowo otwartym markecie zoologicznym, ale ceny okazały się sporo wyższe niż w kakadu :-o :evil_lol: :evil_lol: Kakadu oczywiście, też nawiedziłam nie obyło się bez zakupów dla psów:loveu: :diabloti: