Anecioreczek Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 fajne te szeleczki i Aresik jak ciekawie się prezzentuje, teraz jemu zrobic! :D Quote
Marta_Ares Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 trwa namawianie Tzta na szelki dla Aresika :D nawet dzisiaj kupiłam zielony polarek :loveu: :loveu: a ja mam czas, żeby poczytać o weight pullingu na ile to jest bezpieczne od czego zacząć itp Quote
BBeta Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 [quote name='Marta_Ares']http://i1235.photobucket.com/albums/ff432/Dog_style/DSC09805.jpg szelki zrobione na prośbę dla Gops ;) przed wysylką była jeszcze próba czy wszystko dobrze leży Fajne, ciekawe co gops będzie w nich ciągnęła :diabloti: Quote
gops Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 BBeta napisał(a):Fajne, ciekawe co gops będzie w nich ciągnęła :diabloti: :evil_lol: opone co by mi wygodnie było :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 BBeta napisał(a):Fajne, ciekawe co gops będzie w nich ciągnęła :diabloti: no jak to co? :diabloti: Misie :evil_lol: Quote
paulaa. Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Witamy, my chyba tu po raz pierwszy. ;) szelki super, chociaż pierwszy raz widze coś takiego. :smile: i jakoś się dogadałaś z tym aparatem na treningu agi, bo jak dla mnie fotki extra, a obróżki to już wgl mega. :loveu: Quote
Marta_Ares Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 nie wytrzymałam, Ares od czwartku jest łysy :diabloti: :diabloti: Quote
Agnes Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Bardzo ladne zdjecie Marta :) http://i1235.photobucket.com/albums/ff432/Dog_style/Zima%202011-2012/DSC09704.jpg Fajnie, widac juz wiosne na fotkach Quote
anetta Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 O rany, następne narkozy?! :shake: Będzie dobrze, musi być!! Szelki wyszły super, brawo! A Maylo też wpadł pod maszynkę? Quote
*Magda* Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Świetne foty :) A nie będzie mu za zimno jak go już teraz zrobiłaś łysego?! Quote
Marta_Ares Posted March 12, 2012 Author Posted March 12, 2012 [quote name='Agnes']Bardzo ladne zdjecie Marta :) http://i1235.photobucket.com/albums/ff432/Dog_style/Zima%202011-2012/DSC09704.jpg Fajnie, widac juz wiosne na fotkach dziękuje :oops: wtedy to może i było widac wiosnę, ale obecna pogoda u nas bardziej jesienna:shake: [quote name='Aleksandra95']Ares łysol :loveu: daj fotke :p [quote name='westie_justa']dawaj łysolaa :loveu:! fotki może jutro będą;) [quote name='anetta']O rany, następne narkozy?! :shake: Będzie dobrze, musi być!! Szelki wyszły super, brawo! A Maylo też wpadł pod maszynkę? następna narkoza na pewno będzie za kilka tygodni kiedy będzie miała usuwaną ostatnią część listwy, mam nadzieje ze z tym na łapie nic się nie będzie działo i wytrzyma do zabiegu, żeby razem usunąć. dziękuje, robiliśmy je pierwszy raz, wzorując się na zdjęciach...:diabloti: dobrze, że Ares w miarę podobny bo inaczej chyba byśmy się nie odważyli:evil_lol: za obcięcie Mayloka miałabym przechlapane u mamy :evil_lol: [quote name='magdabroy']Świetne foty :) A nie będzie mu za zimno jak go już teraz zrobiłaś łysego?! dziękuje :loveu: niestety wieczorami jest mu trochę zimno:shake: ale ubieram go i jest ok. Przesadziłam i za szybko go obcięłam, ale miało być ciepło w tym tygodniu... Byliśmy dzisiaj na takim małym seminarium/ spotkaniu z Agnieszką Kierzonkowska, kilkukrotną mistrzynią IPO w Polsce, reprezentantką OBI na mistrzostwach świata, właścicielką maliniaka Whiskiego, Pokazała mi jak pracować z Aresem, jak reagować na jego agresję lękową, mam nadzieje, że stosując te rady wyprowadzę go trochę bardziej na prostą i już bez obaw będę mogła go wszędzie zabierać. Aresisko miało dzisiaj wyjątkowo zły humor, burczał na wszystko, pokazał jak pięknie potrafi pogonić samochód i co myśli o próbie pokazania jak aportuje :angryy: ale zaskoczył mnie też pozytywnie, podszedł do obcej większej suki i zaczął zachęcać ją do zabawy :loveu: mimo wszystko Agnieszka, pochwaliła nas za dobrze opanowane podstawy, Ares podobno ładnie reaguje na moją korektę i w odpowiednim momencie go nagradzam. Quote
Naklejka Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Ah, ta pogoda jest okropna, miało być ciepło, a jest chłodno i deszczowo :( Spotkanie bardzo fajne, też bym tak chciała, zawsze czegoś nowego się dowie ;) Powodzenia w pracy z Aresem! Quote
Marta_Ares Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 mówiłam już, że Maylok nie jest do końca normalnym psem :P [video=youtube;TkekNcV_thI]http://www.youtube.com/watch?v=TkekNcV_thI[/video] Quote
*Magda* Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Marta_Ares napisał(a):mówiłam już, że Maylok nie jest do końca normalnym psem :P On się zachowuje jak mój Lumpek :D:D:D Quote
vege* Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Ten filmik został przyśpieszony czy Maylo ma taki motorek w tyłku? :-o :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 on tak ma na codzien :D najlepsza zabawa to jest wskakiwanie i zeskakiwanie z łózek, a najlepiej ląduje się na Aresie..... dzisiaj tak kilkanaście razy wskakiwał i zeskakiwał z łóżka, a Ares podszedł do mnie usiadł obok i sie patrzył jak na głupka :diabloti: :diabloti: Quote
patusiove Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 oooo moja Mayusia tutaj jest!!!!!! ;* <3 :loveu::loveu::loveu::loveu: Wychochraj ją ode mnie i wycałuj!!!!!! ♥ :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Yuveza Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 haha ale z niego świrek :lol: a Maylok będzie agilitował :p? Quote
Kaaasia Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Świetna psia brygada :loveu: i zdjęcia super :lol: A takie świrowanie jak na filmiku przechodziłam z moim boksiem- tylko on wolał jak ktoś leżał na łóżku :evil_lol: Quote
Recommended Posts