Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

trwa namawianie Tzta na szelki dla Aresika :D nawet dzisiaj kupiłam zielony polarek :loveu: :loveu:

a ja mam czas, żeby poczytać o weight pullingu na ile to jest bezpieczne od czego zacząć itp

Posted

Witamy, my chyba tu po raz pierwszy. ;)
szelki super, chociaż pierwszy raz widze coś takiego. :smile:
i jakoś się dogadałaś z tym aparatem na treningu agi, bo jak dla mnie fotki extra, a obróżki to już wgl mega. :loveu:

Posted

[quote name='Agnes']Bardzo ladne zdjecie Marta :) http://i1235.photobucket.com/albums/ff432/Dog_style/Zima%202011-2012/DSC09704.jpg

Fajnie, widac juz wiosne na fotkach
dziękuje :oops:

wtedy to może i było widac wiosnę, ale obecna pogoda u nas bardziej jesienna:shake:

[quote name='Aleksandra95']Ares łysol :loveu:
daj fotke :p
[quote name='westie_justa']dawaj łysolaa :loveu:!
fotki może jutro będą;)

[quote name='anetta']O rany, następne narkozy?! :shake:
Będzie dobrze, musi być!!

Szelki wyszły super, brawo!

A Maylo też wpadł pod maszynkę?
następna narkoza na pewno będzie za kilka tygodni kiedy będzie miała usuwaną ostatnią część listwy, mam nadzieje ze z tym na łapie nic się nie będzie działo i wytrzyma do zabiegu, żeby razem usunąć.

dziękuje, robiliśmy je pierwszy raz, wzorując się na zdjęciach...:diabloti:
dobrze, że Ares w miarę podobny bo inaczej chyba byśmy się nie odważyli:evil_lol:

za obcięcie Mayloka miałabym przechlapane u mamy :evil_lol:

[quote name='magdabroy']Świetne foty :)

A nie będzie mu za zimno jak go już teraz zrobiłaś łysego?!
dziękuje :loveu:

niestety wieczorami jest mu trochę zimno:shake: ale ubieram go i jest ok.
Przesadziłam i za szybko go obcięłam, ale miało być ciepło w tym tygodniu...

Byliśmy dzisiaj na takim małym seminarium/ spotkaniu z Agnieszką Kierzonkowska, kilkukrotną mistrzynią IPO w Polsce, reprezentantką OBI na mistrzostwach świata, właścicielką maliniaka Whiskiego,

Pokazała mi jak pracować z Aresem, jak reagować na jego agresję lękową, mam nadzieje, że stosując te rady wyprowadzę go trochę bardziej na prostą i już bez obaw będę mogła go wszędzie zabierać.

Aresisko miało dzisiaj wyjątkowo zły humor, burczał na wszystko, pokazał jak pięknie potrafi pogonić samochód i co myśli o próbie pokazania jak aportuje :angryy:
ale zaskoczył mnie też pozytywnie, podszedł do obcej większej suki i zaczął zachęcać ją do zabawy :loveu:

mimo wszystko Agnieszka, pochwaliła nas za dobrze opanowane podstawy, Ares podobno ładnie reaguje na moją korektę i w odpowiednim momencie go nagradzam.

Posted

Ah, ta pogoda jest okropna, miało być ciepło, a jest chłodno i deszczowo :(
Spotkanie bardzo fajne, też bym tak chciała, zawsze czegoś nowego się dowie ;)
Powodzenia w pracy z Aresem!

Posted

on tak ma na codzien :D

najlepsza zabawa to jest wskakiwanie i zeskakiwanie z łózek, a najlepiej ląduje się na Aresie.....
dzisiaj tak kilkanaście razy wskakiwał i zeskakiwał z łóżka, a Ares podszedł do mnie usiadł obok i sie patrzył jak na głupka :diabloti: :diabloti:

Posted

Świetna psia brygada :loveu: i zdjęcia super :lol:

A takie świrowanie jak na filmiku przechodziłam z moim boksiem- tylko on wolał jak ktoś leżał na łóżku :evil_lol: