Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Marta_Ares']Dzwonił wet z wynikami Mayki, na szczęście to nie było nic groźnego :multi:[/QUOTE]
to super, super :multi::multi:

Rysuneczki są fantastcyzne, Maylo jak prawdziwy :klacz:
Szaleństwo na śniegu :loveu: Jak to jest że niektóre foty są ostre a inne nie? obrabiasz wszystkie czy tylko niektóre?

Posted

niektóre zdjęcia są mniej ostre bo autofokus nie nadąża za kundlami :diabloti:

mam nowe zdjęcia tylko czasu brak, 3 dni bylismy bez internetu :shake: i najpierw na e-maile musze podopisywać.

Mayka znowu ma jakąś narośl/ guz tym razem na tylnej łapie, a dokładniej udzie :-(
wetka kazała kilka dni obserwować, prawdopodobnie trzeba będzie usunąć, bo Mayka wyrywa sobie z tego sierść i sama może rozwalić :shake: to będzie 2 narkoza w ciągu roku, a rok dopiero się zaczął, czeka ją jeszcze na pewno 3 przy usuwaniu pozostałych sutków.

Mayka została dzisiaj poraz kolejny owczarkiem szwajcarskim:evil_lol: kiedy Pani dowiedziała się, ze to jednak husky to Marcin usłyszał propozycję krycia, bo ona ma 2 rasowe:lol:

doszła wczoraj maszynka do strzyżenia :evil_lol: w tamtym roku był obcinany przez znajomą, ale jednak ok 20km trzeba dojechać, a teraz jak nie chodzimy na uczelnie to mógłby być problem, żeby specjalnie jechać na strzyżenie.

Więc muszę działać sama, a już mam wielką ochotę obciąć te jego kudły :evil_lol: tylko zastanawiam się czy nie za zimno :roll:

Posted

dziękuje :loveu: :loveu:
też mi się bardzo podobają te obroże :oops: :evil_lol:

pierwsze szelki do weight pullingu..... :diabloti:

szelki zrobione na prośbę dla Gops ;) przed wysylką była jeszcze próba czy wszystko dobrze leży